canım beniiiiim rabbim dualarını duyacak emin ol..sadece sabret ve bekle bebişin hiç ummadığın bir anda geliyo..ben tüp bebekte bile okadar umutsuzdumkiii:umursamaz:..test yaptırdığımda ikinci çizgiye bakıp gülmüştüm bu bir şaka diye ve kenara atıp inanmamıştım düşün..
Paylaştığın krem olayına gelelim..okadar sağlıksız bir şeykiii çok şaşırdıım keşke öyle şeyler sürmeseydin bitanem..allah korusun kremin içinde kimbilir ne katkı maddeleri bulunuyoo..neyse ama eminim artık yapmazsın bilinçlenmişsindir..
Pre-seed zaten bizim topikte çok konuşulmuştu tavsiye etmiştim ben..araştırmalarıma göre okadar hamile kalan vardıki ne yazık bizim topikteki hiç bir arkadaşıma yardımcı olmadı..bende kullandım gerçekten ürün güzeldir mutlaka ama demekki ozaman zamanı değilmiş diye düşünüyo insan..belli olmaz ben kullanma demiyorum herşey vesile olabilir.o zaten doğal bir ürün çok ta pahalı değil denemek lazım..
PUREGON İĞNESİni niçin verdi doktor??aşılama falan mı yapıldı..??tek seferde kullandıysan yumurtalığın mümkün değil biseferlikte istenilen boyuta ulaşamaz..nolur onu bana güzelce anlat..
MESELA BEN İLK DEFA İLAÇLA TEDAVİ OLDUM HAP İÇTİM 5-6 GÜN YUMUŞLAR BÜYÜDÜ ÇATLATICI İĞNE VERDİ DOKTOR VE İLİŞKİ ÖNERDİ..TABİ OLMAMIŞTI..İĞNEYLEDE TEKRAR 75 MG HER GÜN YAPILIYODU BANA 11 GÜN BOYUNCA YUMUŞLARIM 18 MM.ULAŞTI VE AŞILAMA YAPILDI ODA FOS TABİİ.OLAMDI..yani ilaçla tedavi uzun sürelidir bikereyle mümkün değil:1no2:
pre-seed kesinlikle gebeliğini engellemez.ama sakın krem kullanma..tam içeriye gitmesini istiyorsan ilişkiden sonra bacaklarını yukarıya kaldır 20 dk sonra cenin pozisyonunda yan yatarak dizlerini karınıa çek öyle uyumaya çalış..ertesi günde duş falan yapma hemen..
bende tekrar burda olmaktan çok mutluyuuum ..inşallah canım benim vesilen olurum inşalllaaaaaah:1hug:a.s.DUALARIMDASIIIIIN:asigim: