• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavutum kuzumm topiğineee hoşgeldin sefalar getirdinn bitanem Şeniz seni çok seviorummm:asigim:

olucaksıın olucaksın hele dur biii..oda senin yanına gelmeyi sabırsızlanıyodur güzel annesiiii..zemuszemus :emir_bebek: :emir_bebek:
send ona çok selam söyleee:1hug: nerelerde napıyoo??varmı bir gelişmeeea.s.

inşallah kız arnavut güzeli.
sabırsazlınsın artık 3yıldır ben onu bekliyoommmmmmmm:):):):):)

kuzuyu bekliyoz bakalım inşallah cuma günü hasta olmazsa güzel haberler vercek bize
bakalım iki günümüz kaldı
inşallah hakkında ve hakkımızda hayırlısı olur:Saruboceq:

eee sen anlat güzel bebekler nasıl kaç aylık
üzmüyolar demi seni annesi
amanın düşününce bile hoş oluyom kız üç tane ne güzel karnının içinde cirit atıyolardır:)alsanaalsanasmilesırnaşık şey

arnavutum kuzumm topiğineee hoşgeldin sefalar getirdinn bitanem Şeniz seni çok seviorummm:asigim:

:1hug: olumunekankayizsmilecanıııııım beniiiiiiiiiiiim Hoşbuldum bitaneem beniiim:asigim:..
bende seni çok çok KOCAMAAAAN SEVİYORUM CAN DOSTUUUM..Şenizopuyorumnanaktan

inşallah kız arnavut güzeli.
sabırsazlınsın artık 3yıldır ben onu bekliyoommmmmmmm:):):):):)

kuzuyu bekliyoz bakalım inşallah cuma günü hasta olmazsa güzel haberler vercek bize
bakalım iki günümüz kaldı
inşallah hakkında ve hakkımızda hayırlısı olur:Saruboceq:

eee sen anlat güzel bebekler nasıl kaç aylık
üzmüyolar demi seni annesi
amanın düşününce bile hoş oluyom kız üç tane ne güzel karnının içinde cirit atıyolardır:)alsanaalsanasmilesırnaşık şey

hilalbebik canım rabbim gönlüne göre tez zamanda yüzünü güldürsn evinize neşe gelsiiiiiin..2010 sana uğurlu gelsin emmiiizemuszemus

Öylemiiiii hadi inşallaaaha hasta olmazdaa topiği yıkılır sevinçten.hayırlısı ise olsuuuun dualrımda..mutlaka haber ver..

canım benim tosuncuklar şu an iki aylıklar..maşallaaaaah:nazar:herşey yolunda hiç bir belirtim yok maşallaaaah..:nazar:
evet aslında küçükler ama onları şimdiden hissediyorum sanki hepisi sağ tarafımda toplu şekilde duruyolar sankii..:emir_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek::nazar: opuyorumnanaktanrabbim bu duyguları yaşatsın sanaaa..:Saruboceq:

hilalbebik canım rabbim gönlüne göre tez zamanda yüzünü güldürsn evinize neşe gelsiiiiiin..2010 sana uğurlu gelsin emmiiizemuszemus

Öylemiiiii hadi inşallaaaha hasta olmazdaa topiği yıkılır sevinçten.hayırlısı ise olsuuuun dualrımda..mutlaka haber ver..

canım benim tosuncuklar şu an iki aylıklar..maşallaaaaah:nazar:herşey yolunda hiç bir belirtim yok maşallaaaah..:nazar:
evet aslında küçükler ama onları şimdiden hissediyorum sanki hepisi sağ tarafımda toplu şekilde duruyolar sankii..:emir_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek::nazar: opuyorumnanaktanrabbim bu duyguları yaşatsın sanaaa..:Saruboceq:

ya ne güzel maşşallah onlara
allah anlı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına al inşallah
ayyy sen öyle yazınca sağ tarafımda gibiler deyince nasılö gıdıklandım birden bi hoş oldum
inşallah allah o duygularıda yaşatır bana
bende yaptığım bütün kürleri
herşeyi diğer insanlarla paylaşır
senin gibi umut olurum
adet günüm yaklaştıkça bi stres basıyo beni ama bu ay niyeyse
hiç ümidim yok ya
inşallah yanılıyorumdur
göğüslerim falan hiç sızlamıo adet olmadan sızlardı hep
geçen ayda öyle oldu sadece bacağım uyuşuyodu bu ay oda yok
28gün sonra olursam 3günüm var
geçen ayki gibi sapıtırsa 9günüm var varda var:):):)::):):)::eyvahedigeldismile

aaa arnavutgüzeli beni hatırladın mı merak ettim topiğine girdim baktım bir de ne göriiim hamileymişsinnnnnn çok sevindim güzelim inşallah Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ya ne güzel maşşallah onlara
allah anlı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına al inşallah
ayyy sen öyle yazınca sağ tarafımda gibiler deyince nasılö gıdıklandım birden bi hoş oldum
inşallah allah o duygularıda yaşatır bana
bende yaptığım bütün kürleri
herşeyi diğer insanlarla paylaşır
senin gibi umut olurum
adet günüm yaklaştıkça bi stres basıyo beni ama bu ay niyeyse
hiç ümidim yok ya
inşallah yanılıyorumdur
göğüslerim falan hiç sızlamıo adet olmadan sızlardı hep
geçen ayda öyle oldu sadece bacağım uyuşuyodu bu ay oda yok
28gün sonra olursam 3günüm var
geçen ayki gibi sapıtırsa 9günüm var varda var:):):)::):):)::eyvahedigeldismile

amiiiiiin gülüm sağol amiiiiiiiiin..bu güzel dualar sana dönsüüüüüün inşallaaah..rabbim sanada yaşatack ozaman beni hatırlarsın işteee..
bende yaptım herşeyi aklına ne gedliyseeee..ama çok kişiyede vesile olup dualar aldım.ve çok şükür hayırlı zamanda bebişlerimi rabbim gönderdii.
sakın bence belirtilere takılmaa.ben sana anlatsam heraldee gülmekten ölürsün..yaw her ayyy nasıl sıkılmazdım,test alırdım yok göğüslerim ağrıyooo(oysa hepisi piskolojik inan baana)yok eşimi çağırırdım gel bak idrarım köpüklü ve koyu.eima soyunur aaaaa bak damar çıkmış bende ..nerdeee hepisi fooos.şimdi varyaa ultrasyon resimlerim olmazsaa inanmıycam hamile olduğumuu hiç ama hiç bir belirtim yok yahuuuu..zaten inanmıyosun hamile olduğuna valla bak.güya ahım vardı 20 tane test yapıcaktım hamile kalınca.oysa tek bitane var oda azıcık silik ve atılı bir köeşedeeee..yaa o yüzden diyorum unutuyosun o çektiklerini ağladıklarınıı.kaç iğne aldım en sayısııııız of anam of ama çok şüküüüür sabrın sou selameeet..göreceksin rabbim her kadına er yada geç nasib ediyo sen şunu kafana koy .SEN HAMİLE KALICAKSIN ANNE OLUCAKSIIIIIIIIIIIIIIIN AHANDA ÇİZDİM BURAYAA____________..GÖRÜRSÜN BAAAK...sositososito:içelim::teytey:

aaa arnavutgüzeli beni hatırladın mı merak ettim topiğine girdim baktım bir de ne göriiim hamileymişsinnnnnn çok sevindim güzelim inşallah Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

:sm_confused: yok çiçek yaaafisfisfis hatırlayamadım özüüüüüür..
okadar çok kişi varkiii nolur kusura bakmaa ..
kesin aklıma gelirsiin gene.hiç topikte yazıştıkmı seninleee??
canııım amin çok çok teşekürederiiiiiiiiiim çoook sağol allah razı olsuun..ne mutlu banaaa ya:asigim: :1hug:a.s.

amiiiiiin gülüm sağol amiiiiiiiiin..bu güzel dualar sana dönsüüüüüün inşallaaah..rabbim sanada yaşatack ozaman beni hatırlarsın işteee..
bende yaptım herşeyi aklına ne gedliyseeee..ama çok kişiyede vesile olup dualar aldım.ve çok şükür hayırlı zamanda bebişlerimi rabbim gönderdii.
sakın bence belirtilere takılmaa.ben sana anlatsam heraldee gülmekten ölürsün..yaw her ayyy nasıl sıkılmazdım,test alırdım yok göğüslerim ağrıyooo(oysa hepisi piskolojik inan baana)yok eşimi çağırırdım gel bak idrarım köpüklü ve koyu.eima soyunur aaaaa bak damar çıkmış bende ..nerdeee hepisi fooos.şimdi varyaa ultrasyon resimlerim olmazsaa inanmıycam hamile olduğumuu hiç ama hiç bir belirtim yok yahuuuu..zaten inanmıyosun hamile olduğuna valla bak.güya ahım vardı 20 tane test yapıcaktım hamile kalınca.oysa tek bitane var oda azıcık silik ve atılı bir köeşedeeee..yaa o yüzden diyorum unutuyosun o çektiklerini ağladıklarınıı.kaç iğne aldım en sayısııııız of anam of ama çok şüküüüür sabrın sou selameeet..göreceksin rabbim her kadına er yada geç nasib ediyo sen şunu kafana koy .SEN HAMİLE KALICAKSIN ANNE OLUCAKSIIIIIIIIIIIIIIIN AHANDA ÇİZDİM BURAYAA____________..GÖRÜRSÜN BAAAK...sositososito:içelim::teytey:

inşallah canım benim yaaaaaaa
o çizgi inşallah tutar birgünde
yazarsın arnavut güzelinin kürü ile hamile kalanlar
yanınada hilal:dance:
nasıl iyi olur yaaaa
biliyorum aslında şuan yaşadıklarım ve benimle aynı kaderi paylaşan herkesin kaderi aynı pskolojik zaten o duygudan bir kurtulsam:sinifsinif:
en çokta beni yıpratan şey sebepsiz olması
demekki zamanı var
ozaman gelince bende anne olcam inşallah
herkes tüm isyenler olur

bende diyom bi hamile kalıyım 20test yapıp her birinde çığlık atcam:):):):)
ben iki kere test yaptım biri evliliğimin 2.ayı
diğeri geçen ay 6gün geçtiği için
çok korkarak yaptım ikiside negatif çıktı
nasıl bi hastalıksa şıp diye gelir 28güne bir
demiyoki şunu azcık ümitlendiriyimsalak kırmızılar
onları dokuz ay görmek istemiom
sonra 40gün istedikleri gibi gelebilirler:):):):)
bakalım bu ay kırmızı kartı ne zaman yicem:):):):)
inşallah yemem

:sm_confused: yok çiçek yaaafisfisfis hatırlayamadım özüüüüüür..
okadar çok kişi varkiii nolur kusura bakmaa ..
kesin aklıma gelirsiin gene.hiç topikte yazıştıkmı seninleee??
canııım amin çok çok teşekürederiiiiiiiiiim çoook sağol allah razı olsuun..ne mutlu banaaa ya:asigim: :1hug:a.s.

eheheh başta bi yanlış anlaşılmadan dolayı biraz atışmıştık yazın bi topikte ama sonra barışmıştık be iyi hatırlıyorum:P ama çoookkk sevindim mucize gibi ne güzel yaaaaaaa a.s.

eheheh başta bi yanlış anlaşılmadan dolayı biraz atışmıştık yazın bi topikte ama sonra barışmıştık be iyi hatırlıyorum:P ama çoookkk sevindim mucize gibi ne güzel yaaaaaaa a.s.

hıııım CADIARZU dur bakiiiiiim hatırladııım..
yeni anne olmuştun bir yardım derneğinin topiğinde dimmi,ii??a.s
kadir gecesi de barışmıştıııık heralde.inşallaah karıştırmıyorumduuur..
bendee gene gene çooook teşekürederiiiiiiiiiiim çok sağol :1hug:a.s.

huuuuuuuuuu arnavut güzeli nerdeisn kız?????????????
unutttun bizi:((:(:(:(:(:(:(

arkadaşlar slm hepinize ben aranıza yeni katıldım.sorunum şu benim prolaktin hormon degerim 48 civarı 1 ay pardolel isimli hapı kullandım. test yaptırdım 49 a çıkmış. nasıl düşürebilirim bilen varmıı :(

arkadaşlar slm hepinize ben aranıza yeni katıldım.sorunum şu benim prolaktin hormon degerim 48 civarı 1 ay pardolel isimli hapı kullandım. test yaptırdım 49 a çıkmış. nasıl düşürebilirim bilen varmıı :(

meraba tesadüfen gördüm sorunuzu geçen ay benimde 41.5 çıkmıştı prolaktin dr bana dostinex verdi 3 haftada 0.1 e düştü. bence dr unla konuş ilacını değiştirebilir. parlodel kullanıp yükselmeye devam edenleri okumuştum burda daha öncede. geçmiş olsun.

huuuuuuuuuu arnavut güzeli nerdeisn kız?????????????
unutttun bizi:((:(:(:(:(:(:(

hilaaal canııım kusura bakmaaa lütfen evet biraz ihmal ettim sizi ama talihsiz bir olay yaşadım..üç bebeğimden biri alındı riskli diyemafoldumben o yüzden sürekli yatak istirhati verdi doktor ama sıkılınca yatmaktan kendimi internete atıyorum..
iyisinizdir umarım..nasıl gidiyo kürlere devammıı??umarım herşey yolundadıır sağlıcakla kalıın:1hug:a.s.

canım çok geçmiş olsuuuun inan bu konuda hiç bir bilgim yok ama vitamin takviyesi olarak düşün ve polei kullan derim sabahları bir reçel kaşığı balla ye..inan da hormon düzenliyicidir inşallah onada vesile olur düşürüüür..:Saruboceq:

hilaaal canııım kusura bakmaaa lütfen evet biraz ihmal ettim sizi ama talihsiz bir olay yaşadım..üç bebeğimden biri alındı riskli diyemafoldumben o yüzden sürekli yatak istirhati verdi doktor ama sıkılınca yatmaktan kendimi internete atıyorum..
iyisinizdir umarım..nasıl gidiyo kürlere devammıı??umarım herşey yolundadıır sağlıcakla kalıın:1hug:a.s.

ah canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun kendini yorma lütfen bırak herşey kalsın bebklerin düşün
allah diğer iki bebeğine sağlık versin
kürlere devam etmiyom şuan hastalanmayı bekliyorum
hala gelmedi kırmızılar 3gün geçti ama hiç umudum yok bu ay
bakalım bidahaki ayda doktora gitcem canım
haber veririm sanada
kendine dikkkat et allaha emanet olun canımmmmmmm

kızlar ya bu yumurtaları nasıl çatlatıcaz bi kür lazım bana...
bal tarçın çörekotunu yaptım 2 ay boyunca bi işe yaramadı bende..
başka napabilirim yaaa...

canım benimm çok üzüldüm yaaa..
allahyardımcın olsun bitanem..
dgr iki evladına bağışlasın inşallah rabbim seni..

Hamile kalmak için İncir (YUMURTA OLUŞUMU İÇİN)
İncir Kürü: 7–8 tane kuru incir, yarım litre suda 5–10 dakika haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak. Kuru incir kürü, iki kez 21 gün uygulanır ve her 21 gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi 42 gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dâhil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda, taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
Allah yardımcın olsun.

ah canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun kendini yorma lütfen bırak herşey kalsın bebklerin düşün
allah diğer iki bebeğine sağlık versin
kürlere devam etmiyom şuan hastalanmayı bekliyorum
hala gelmedi kırmızılar 3gün geçti ama hiç umudum yok bu ay
bakalım bidahaki ayda doktora gitcem canım
haber veririm sanada
kendine dikkkat et allaha emanet olun canımmmmmmm

sağol canım teşekürederiiim.allah razı olsun amin inşallah rabbim ikisini bağışlasın bizee..

:1hug:

canım en az 3 ay kullanman lazım hiç bir şey 2 ayda etkisini göstermez.birazdaha sabret derim..
polenide ilave et onu da ye ek olarak..en güçlü besin odur..

canım benimm çok üzüldüm yaaa..
allahyardımcın olsun bitanem..
dgr iki evladına bağışlasın inşallah rabbim seni..

:1hug:sağol sanada teşekürederim canım..amin güzel dilekler,n için a.s.

Back
X