• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamile kalmak için İncir (YUMURTA OLUŞUMU İÇİN)
İncir Kürü: 7–8 tane kuru incir, yarım litre suda 5–10 dakika haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak. Kuru incir kürü, iki kez 21 gün uygulanır ve her 21 gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi 42 gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dâhil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda, taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
Allah yardımcın olsun.

canım kusura bakma yanlış anmadıysam eger hani adetin şu günü başlanılıcak gibisinden bişi varmı..
hangi gün başlıcas...

kızlaaar biş söleyinde başlım şu incir kürüne....

canım adetin 3 günü başlanıyo 8-9 tane kaynatıp içiceksin..10 dk kaynat içinede havuç böl koy..
inşallah yumuşların gelişir ve en önemlisi çatlarlar..yoksa bende kist oluşmuştu..dikkatli ol derim..
ama sana tavsiem bol bol incir ye yumuşlarını baskılama polene tarçına çörek otuna devam et..

ben 15-16 adet incir konacak diye biliyorum 20 dk kaynatıp ılımaya bırakıyon
yumurta çatlatma içinde 6dk kaynayan incirlerin içine 1adet havuç diilimliyon 4 dk daha kaynatıyosun havuçla yaptığını 5 gün yapılıyo kür 1 günlük 2 ya da 3 e bölüp yemekten 15 dk önce(aç karna) içilmesi gerekiyo

merhaba arkadaşlar malesef bu sorunu bende yaşıyorum banada önerilerde bulunursanız sevinirim. birkaç gündür arı poleni ve bala başladım ama tam olarak nasıl kullanılacağımı ölçüleri varmı bilmiyorum söylerseniz çok sevinirim ve başka önerilenizide bekliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı sağliklı evlatlar verir inşallah

ben incir kürünü yaptım ama bende bir işe yaramadı inşallah sizlerde yarar

merhaba arkadaşlar malesef bu sorunu bende yaşıyorum banada önerilerde bulunursanız sevinirim. birkaç gündür arı poleni ve bala başladım ama tam olarak nasıl kullanılacağımı ölçüleri varmı bilmiyorum söylerseniz çok sevinirim ve başka önerilenizide bekliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı sağliklı evlatlar verir inşallah

ben incir kürünü yaptım ama bende bir işe yaramadı inşallah sizlerde yarar

Hoşgeldin hulya:1hug:
Canım polenden bir reçel kaşığı birde balı ye..istersen tarçınlada karıştır beraberinde tüket..
Birde adaçayı yağı var eskiler elma yağı derdi..belki ilgilenirsin söylemek istiyorum..adetin 5.gününden itibaren başlıyosun 5-6 gün her gece pamuğa damlatıp vajina girişine yerleştiriyosun yada pedine döküyosun sadece 2-3 damla..
bana güven çok etkili bir doğal antiseptiktir..rahmi uyarır yumurtlıkları çalıştırdığı gibi ilthab varsada söker..burdaki çoğumuz kullandık kesinlikle yan etkisi yoktur..geçen konularda da da bahsettik sürekli..
hadi hayırlı uğurlu olsun şimdideeeen dilerim güzel şeylere vesile olur..hayırlı haberlerle dön tekrar..rabbim sana ve tü isteyenlere evlat sevgisini yaşatsın annelik duygusunu yaşatsın..:Saruboceq:

Sevgili baby love öncelikle tebrik ederim Allah bizlerede nasip etsin inşallah
Birşey sormak istiyorum sen bu kürlerden hangisini uyguladın cnm?Birde belirlenmiş bir rahatsızlığın varmıydı?

Canım sorularımın hepsini geri alıyorum sanırım nickini değiştirmişsin Arnavutgüzelisin değil mi?:)))))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim yumurtlama ile ilgili bir sorunum yok. Eşimin sperm sayısı az ve bizde tüp bebeğe karar verdik. Kendimize 2-3 ay daha verdik. Sperm sayısı ve hızını artırmak için eşim bir kanser ilacı kullanıyor. Benimde adetim biteli 2 gün oldu. Şu maydonoz süt bularına oturmayı düşündüm çok saçma bulsamda:)) Yapan ve faydasını gören varmı??

Sevgili baby love öncelikle tebrik ederim Allah bizlerede nasip etsin inşallah
Birşey sormak istiyorum sen bu kürlerden hangisini uyguladın cnm?Birde belirlenmiş bir rahatsızlığın varmıydı?

Canım sorularımın hepsini geri alıyorum sanırım nickini değiştirmişsin Arnavutgüzelisin değil mi?:)))))

evet Mısra benim Arnavutgüeli:)):1hug:
a.s.
canım ben bildiğin gibi hepisini kullandım nasibimde tüp bebek varmış..hep derdinizya ikiziniz olsun ..ailemde ikiz olmadığına göree öyle bir dua etmişsinizkii illa ikiz oluvericekmiş...kaydirigubbakcemile3
darısı başına inşallaaaaaah HAYIRLISI OLSUN HAYIRLI ZAMANDA OLSUN O YETER..a.s.

Merhaba arkadaşlar benim yumurtlama ile ilgili bir sorunum yok. Eşimin sperm sayısı az ve bizde tüp bebeğe karar verdik. Kendimize 2-3 ay daha verdik. Sperm sayısı ve hızını artırmak için eşim bir kanser ilacı kullanıyor. Benimde adetim biteli 2 gün oldu. Şu maydonoz süt bularına oturmayı düşündüm çok saçma bulsamda:)) Yapan ve faydasını gören varmı??

canım benim öncelikle hoşgeldin topiğee..vereliniortak
Eşin galiba bir ilaç kullanıyormuşCADIARZU lütfen öncelikle bir doktra danışın bu ilaç meselesini hamile kalabilirmisin diye,yoksa alah korusun çok büyük sorunlarda yaşayabilirsin..biliyosun sağlıksız sperm sağlıksız bir bebek yada gebelik yada boş kese gibi şeyler olabilir..
benim arkadaşımın eşide Egzama ilacı kullanıyomuş ve hamile kalınca düşük yaptı bebek gelişemedi..meğerse araştırmalar sonucunda tamamen o ilaç sebepmiş..
hamile kalmak için benim bildiğim kadarıyla ilaça ara verilmeli hatta bir kaç ay sonra bebek için çalışmaya başlamalı..ama genede siz bunu bir sorun doktora..
SPERM ARTIRICI BENİM BİLDİĞİM KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ çok iyi geliyo,tabi badem fındık,ceviz bal karışımı ayrıca polende yerse çok yararını görür..
şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun diyim.ama mutlaka önce bir doktora danışın derim ben..
süt buharını yapma bence o kadınlarda bir sorun olduğunda tavsiye ediyoruz...ilthaba iyi geliyo kanalları açıyo buhar ..ama sizde sorun eşte olduğundan dolayı buharla hiç uğraşmayın İKİNİZDE BOL BOL POLEN YİĞİN...yerimseniben a.s.
:CüvCüv: :nazar:

merhaba arkadaşlar öncelikle bana cvp yazan arnavut güzeline çok taşekkür ederim bunu deniyeceğim. benim sorunumda yumurtalık benim yumurtalarım fazla çalışmıyor 5-6 ay klomen kullandım ve sadece 3 aşılamam oldu çoğunda yumurtalıklarım gelişmedi. artık iğne ile aşılmam devm edecek ama ben biraz ara vermek istedim incir kürünü ve soğan kürünü denedim ama olmadı. birde tükürük ile yapılan testlerden aldım ama sanırım beceremedim günde birkaç defa yapıyorum ama herdefasında farklı oluyor. arkadaşlar artık yumurtalıklarım çalışsın istiyorummmmmmmmmmmmmm

hepinize selamlar hanimlar ben 2.5 yildir evliyim ve yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz fakat olmuyo onceden adet duzensizligim vardi ama son 6 aydir duzene girdi fakat olmuyo bebegimiz artik endiselenmeye basladim acaba bana onereceginiz basarili oldugunuz kurleriniz varmi lutfen yardimci olursaniz sevinirim

not : ben fransadayim buyuzden onreceginiz bitkileri turkiyeden getirtecegim annem 1 hafta içinde fransaya donecek oyuzden biranonce cevaplariniz bekliyorum tesekurler Özlem

hepinize selamlar hanimlar ben 2.5 yildir evliyim ve yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz fakat olmuyo onceden adet duzensizligim vardi ama son 6 aydir duzene girdi fakat olmuyo bebegimiz artik endiselenmeye basladim acaba bana onereceginiz basarili oldugunuz kurleriniz varmi lutfen yardimci olursaniz sevinirim

not : ben fransadayim buyuzden onreceginiz bitkileri turkiyeden getirtecegim annem 1 hafta içinde fransaya donecek oyuzden biranonce cevaplariniz bekliyorum tesekurler Özlem

canım Özlem hoşgeldin..
sende benim gibi galiba ilk yıl korundun..korunan kişi korunmayı bıraktıktan sonrada vucudun kendiliğinden korumaya alıyo..o yüzden sende çatlama zamanını bilmen lazım o aralar ilişkiye girmen gerek.ovulasyon testleri var mesela ordan da takip edebilirsin..sonra pre-seed kayganlaştırıcı var oda tıkalı olan tüplerden bile spermin rahatça geçmesini kolaylaştırıyo..
GELELİM KÜR KONUSUNA..şimdiye kadar herhangi bir test yapıldımı hormonlarında yada yumurtalıkların gelişip çatlıyolarmı..adet düzensizliği yaşamakta çok sorun değil inan bana o konuda hiç korkma belki küçük bir destekle bile hamile kalırsın..
sabahları aç karnına bir reçel kaşığı polen be bir kaşık bal beraberinde bir tutam tarçın ie karıştırıp günde bir sefer ye istediğin zaman başlaa.ama bu doğal ve ilaç olmadığından dolayı en fazla 3 ay kullanman gerek canım sakın aksatma ve yarıda bırakma senden ricam da pozitif ol olucağına inan yeter.daha yolun başındasınız çünkü sakın stres yapma sakıın herşeyi oluruna bırak.hayırlısı ile çok güzel sonuçlar alırsın herşey senin elindee..
HADİ BAKALIM HAKKINDA HYIRLI UĞURLU OLSUN BEN İNANIYORUM Kİ ÇOK ÇABUK SONUÇ ALICAKSIN..SAĞLICAKLA KAL VE BENİ MERAKTA BIRAKMA SAKIN..:1hug:

tesekkur ederim baby_love testlerimde birsey çikmadi onceden adet duzensizliginden kaynaklaniyor diyordum ama 6 aydir adetim duzenli bilseydim hiç korunmazdim aslinda fazla uzun bi surede korunmadim 6 ay kadar daha sonra prezarvatif kullandik oda yumutlama donemimde bilmiyorum hepimizin hakkinda hayirlisi olur ins bu ayda bekliycem olmazsa martta tekrar doktora gidecegim tsk ALLAH A emanet

kizlar bende dogum kontrol ilaciyla krunuyorum ve halada devam ediyorum kismetse ekim kasim gibi birakmayi dusunuyorum, bende yurtdisindayim, plan programa gore birakicam ilaci.. ama hemen tutucakmi onemli olan o, simdiden endiselenmeye basladimm.. burdaki kurleri falan okuyorum olurda zamani gelince belki kullanmam gerekirr..
ilaci biraktiktan hemen sorna hamile kalan oldumu merak ediyorum, bunyeye gore degisiyor gerci amaa.. cok merak ediyorum bende nasil olucak acabaa...

selam kızlar hamile kalmak için kendi uyguladıgım bi kuru size söyleyeyım. ben yaptım işe yaradı. önce iyi bi bal alın. sonra içine çörekotu ve tarçın karıştırın ve adetınız bittıgı gunden itibaren her sabah aç karnına 1 tatlı kaşıgı alın. ve 1 saat kadar bırsey yemegın. bunu diger adet gününüze kadar uygulayın. cok işe yarıyor. bu arada ovülasyon testinide ıhmal etmeyın.

baby love cım bi kayganlaşıtırıcıdan bahsetmişsin bunu ilişki esnasında kullanıp öyle mi yapıyoruz spermin içeri girmesinimi sağlıyor biraz açıklayabilirmisin.

kizlar bende dogum kontrol ilaciyla krunuyorum ve halada devam ediyorum kismetse ekim kasim gibi birakmayi dusunuyorum, bende yurtdisindayim, plan programa gore birakicam ilaci.. ama hemen tutucakmi onemli olan o, simdiden endiselenmeye basladimm.. burdaki kurleri falan okuyorum olurda zamani gelince belki kullanmam gerekirr..
ilaci biraktiktan hemen sorna hamile kalan oldumu merak ediyorum, bunyeye gore degisiyor gerci amaa.. cok merak ediyorum bende nasil olucak acabaa...

canım bence böyle şeyleri kafana şimdiden takma.bende senin gibi ne araştırdıysam başıma geldi.hiç kafanda bu konuyu sorun etme dilerim hapı bıraktığın illk 1-2 ay içinde hemen hamile kalırsın inşallah bünyen doğurgandır..
bazı kişiler bir gün almazsa bile hamile kalıyo bazıları ise bir yıl sonraa..
ama dediğim gibi sakın stres yapma sakın böyle şeyleri şimdiden okumaa..korktuğun şey mutlaka başına geliyoo..sağlıcakla kal..

selam kızlar hamile kalmak için kendi uyguladıgım bi kuru size söyleyeyım. ben yaptım işe yaradı. önce iyi bi bal alın. sonra içine çörekotu ve tarçın karıştırın ve adetınız bittıgı gunden itibaren her sabah aç karnına 1 tatlı kaşıgı alın. ve 1 saat kadar bırsey yemegın. bunu diger adet gününüze kadar uygulayın. cok işe yarıyor. bu arada ovülasyon testinide ıhmal etmeyın.

canım çok sağol teşekürederiz paylaştığın için.Hamileliğinde hayırlı uğurlu olsun şimdiden..allah tamamını erdirsin..
bizim bu konudaa paylaştığımız şeyde aynı BAL ÇEKİLMİŞ ÇÖREK OTU VE TARÇIN SADECE İLAVETEN POLENİDE TAVSİYE EDİYORUM BEN..lisstenin çoğu kişi bu şekilde hamile kaldı diğerleride adaçayı yağı ilee..dediğin gibi ovulasyon şeklide çok çok önemli o günü bilmeniz şart.bazıları erken bazılardıda geç çatladığı için kaçırabiliyolar..

a.s.

baby love cım bi kayganlaşıtırıcıdan bahsetmişsin bunu ilişki esnasında kullanıp öyle mi yapıyoruz spermin içeri girmesinimi sağlıyor biraz açıklayabilirmisin.

Evet tatlı adı PRE-SEED hatta gebelik bölümünde okuyabilirsin çok kişi o kayganlaştırıcı ile hamile kaldı..
çok doğal biri ürün o konuda sakın tereddüt etme çünkü ben araştırdıysam gönül rahatlıyla kullan derimboshayallersmile ..spermlerin ilerlemesini yüzmelerini sağlıyo ve ömürlerini uzatıyo..
fiyatıda uygun içinde altı adet oluyo..inşallah sanada vesile olur..:Saruboceq:

canım ben bu kayganlaştırıcıya araştırdım 130 lira falan diyor çokta ucuz değil aslında tabi bebeğim olacaksa bütün varlığımı sererim ama bide olmazsa o zaman bu para bana göre çok.

Back
X