Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize selam olsun kızlar....Nihayet bende sizlere katılmaya karar verdim...Yazın başından beri sizleri okuyordum...(Hele hele Arnavut Güzeli yok mu...Bu arada seni çok öpüyorum,güzeller güzeli iyi niyetli Arnavutçum.Seni burada tekrar görünce tanışmak istedim.Bebeklerin,sana ve ailene hayırlı uğurlu olsun.Umarım dünyada şansları çoook güzel olur.)Kendi sorunuma gelim dicem ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.Dediğiniz kürlerin hepsini denedim sonuç,maalesef...Ama herkesin elbetteki vücut yapısı farklı.Kimisi hemen tepki verir,kimiside benim gibi bekler işte.Benim iki düşüğüm oldu,6 aylıklardı.biri ikizdi,şimdi konusunu açınca yine ağlama tutacak beni neyse,aradan 1,5 yıl geçti hala gebe kalamıyorum,hsg'den tutunda kan tahlillerine kadar her türlü testi yaptırdım,birşey çıkmadı.Şu anda doktor kontrölündeyim,bana 2 aydır klomen veriyor,yumurtlamada sorun yok.Artık ne yapacağımı şaşırdım.Sizlerin önereceği bir iki kelime bile beni çok mutlu eder....
Elmiray,çok mersi,çok teşekkür ederim.İlk kullanışın mı?
canım mrb böğürtlen kökü ne işe yarıyor ?
ya kızlar bişey sorcammm ben yaa.incir suyu içiyorumm acaba günde 5 tane yesem daha iyi değilmi .
suyunumu içsem? yoksa kendisinimi yesem ? napsam bilmiyorummm
[,
saol canım ben 2 yıllık evliyim pko luyum 1 yıldır tedavi görüyorum bebek için yarın ilk kez klomene başlayacam bakalım hayırlısı
Hepinize selam olsun kızlar....Nihayet bende sizlere katılmaya karar verdim...Yazın başından beri sizleri okuyordum...(Hele hele Arnavut Güzeli yok mu...Bu arada seni çok öpüyorum,güzeller güzeli iyi niyetli Arnavutçum.Seni burada tekrar görünce tanışmak istedim.Bebeklerin,sana ve ailene hayırlı uğurlu olsun.Umarım dünyada şansları çoook güzel olur.)Kendi sorunuma gelim dicem ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.Dediğiniz kürlerin hepsini denedim sonuç,maalesef...Ama herkesin elbetteki vücut yapısı farklı.Kimisi hemen tepki verir,kimiside benim gibi bekler işte.Benim iki düşüğüm oldu,6 aylıklardı.biri ikizdi,şimdi konusunu açınca yine ağlama tutacak beni neyse,aradan 1,5 yıl geçti hala gebe kalamıyorum,hsg'den tutunda kan tahlillerine kadar her türlü testi yaptırdım,birşey çıkmadı.Şu anda doktor kontrölündeyim,bana 2 aydır klomen veriyor,yumurtlamada sorun yok.Artık ne yapacağımı şaşırdım.Sizlerin önereceği bir iki kelime bile beni çok mutlu eder....
Arkadaşlar,benim farlutal pazar sabahı bitti,hala regl olmadım,normal mi sizce..! bi de geçen perşembe ya da cuma günü kahverengi hafif 1 leke oldu ama devamı yok. ne zaman başalr ki benim reglim.. kafamçokkarıştı
ecrin,çok teşekkür ederim,dilerim inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun.
Canımm,ben sabahları aç karnına 3 tane,akşam da yatmaya yakın 3 tane yiyorum..! Regl olunca çörekotuna ve böğürtlen köküne başlicam..!
akannehir
canım bende farlutalla hasta oldum bu aayy bittikten 3,gün sonra hasta oldum canımm benımdee p.tesibitti.cuma hasta oldumm olursun canımm
Bu yaza hamiş giricez inşAllah Ecrin :))) sositososito
kanka nirdesin sesime gellllllllllllllll
inş.canım yaaa yapmadıgımız kür kalmadı valla ne duyarsak yapıyoruz hee.inş.rabbim bu emeklerimizin karşılığı verir canımm.hayırlısı bakalım ne zaman gelcek bizim bebişlerrrrropuyorumnanaktan
:1hug:canlar ben kaçıyorum
yarın görüşürüz bayyyyy
he doğru dion:)))))))
aman napıyım kız yaşıcaz işte bari mutlu yaşayakkaydirigubbakcemile3
ben gelirim yine yemek hazırlıcam(((
öptüm çokkkkkkkkkopuyorumnanaktan
arnavut güzeli canımmm
daha bugun sabah içtim 1tane hap o hapmı benı şişirdi böyle adetimin 5,günü canım bitmedim dahaa.niye böyle oldu anlamadm evet gaz gibi gören 2-3aylık hamıle sanar kızz valla
Arkadaşlar,benim farlutal pazar sabahı bitti,hala regl olmadım,normal mi sizce..! bi de geçen perşembe ya da cuma günü kahverengi hafif 1 leke oldu ama devamı yok. ne zaman başalr ki benim reglim.. kafamçokkarıştı
,ya kızlar bişey sorcammm ben yaa.incir suyu içiyorumm acaba günde 5 tane yesem daha iyi değilmi .
suyunumu içsem? yoksa kendisinimi yesem ? napsam bilmiyorummm
Gelicek hiç merak etmeyelim biz arkadaşım :) Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin :)