• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavut güzeli canımmm
daha bugun sabah içtim 1tane hap o hapmı benı şişirdi böyle adetimin 5,günü canım bitmedim dahaa.niye böyle oldu anlamadm evet gaz gibi gören 2-3aylık hamıle sanar kızz valla

Arkadaşlar,benim farlutal pazar sabahı bitti,hala regl olmadım,normal mi sizce..! bi de geçen perşembe ya da cuma günü kahverengi hafif 1 leke oldu ama devamı yok. ne zaman başalr ki benim reglim.. kafamçokkarıştı

Hepinize selam olsun kızlar....Nihayet bende sizlere katılmaya karar verdim...Yazın başından beri sizleri okuyordum...(Hele hele Arnavut Güzeli yok mu...Bu arada seni çok öpüyorum,güzeller güzeli iyi niyetli Arnavutçum.Seni burada tekrar görünce tanışmak istedim.Bebeklerin,sana ve ailene hayırlı uğurlu olsun.Umarım dünyada şansları çoook güzel olur.)Kendi sorunuma gelim dicem ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.Dediğiniz kürlerin hepsini denedim sonuç,maalesef...Ama herkesin elbetteki vücut yapısı farklı.Kimisi hemen tepki verir,kimiside benim gibi bekler işte.Benim iki düşüğüm oldu,6 aylıklardı.biri ikizdi,şimdi konusunu açınca yine ağlama tutacak beni neyse,aradan 1,5 yıl geçti hala gebe kalamıyorum,hsg'den tutunda kan tahlillerine kadar her türlü testi yaptırdım,birşey çıkmadı.Şu anda doktor kontrölündeyim,bana 2 aydır klomen veriyor,yumurtlamada sorun yok.Artık ne yapacağımı şaşırdım.Sizlerin önereceği bir iki kelime bile beni çok mutlu eder....

canım hoşgeldin aramızaaa.inş.sende en kısa zamanda kavusursun meleğineee

Elmiray,çok mersi,çok teşekkür ederim.İlk kullanışın mı?

evet yarın başlıyorum ilk kullanışım ama pko luyum ve ilaç kullanmadan adet olamıyorum inş. işe yarar daha önce d.kontrol hapı kullandım en sonda progestan kullandım şimdi klomene başlıcam bakalım ne olcak

canım mrb böğürtlen kökü ne işe yarıyor ?

Tam incelemedim nasıl yapıldığını ama kaynatıp içiomuşsun sabah akşam,yumurta geliştirmek için çok iiymiş ..! geçen akşam gittiğim aktar da söyledi ama incelemeden almak istemedim..!

ya kızlar bişey sorcammm ben yaa.incir suyu içiyorumm acaba günde 5 tane yesem daha iyi değilmi .

suyunumu içsem? yoksa kendisinimi yesem ? napsam bilmiyorummm

ya kızlar bişey sorcammm ben yaa.incir suyu içiyorumm acaba günde 5 tane yesem daha iyi değilmi .

Canımm,ben sabahları aç karnına 3 tane,akşam da yatmaya yakın 3 tane yiyorum..! Regl olunca çörekotuna ve böğürtlen köküne başlicam..!
akannehir

[,
saol canım ben 2 yıllık evliyim pko luyum 1 yıldır tedavi görüyorum bebek için yarın ilk kez klomene başlayacam bakalım hayırlısı

biliyosundur belki elmiray 3 pko lu hamiş kaldı bu kürlerle rabbim derdini verirse dermanını da veriri tatlım.hadi sanada tedavin hayırlı uğurlu olsun bismallah tatlım..
gelişmelerden haberdar et bizi bak merak etirme kendini..

Hepinize selam olsun kızlar....Nihayet bende sizlere katılmaya karar verdim...Yazın başından beri sizleri okuyordum...(Hele hele Arnavut Güzeli yok mu...Bu arada seni çok öpüyorum,güzeller güzeli iyi niyetli Arnavutçum.Seni burada tekrar görünce tanışmak istedim.Bebeklerin,sana ve ailene hayırlı uğurlu olsun.Umarım dünyada şansları çoook güzel olur.)Kendi sorunuma gelim dicem ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.Dediğiniz kürlerin hepsini denedim sonuç,maalesef...Ama herkesin elbetteki vücut yapısı farklı.Kimisi hemen tepki verir,kimiside benim gibi bekler işte.Benim iki düşüğüm oldu,6 aylıklardı.biri ikizdi,şimdi konusunu açınca yine ağlama tutacak beni neyse,aradan 1,5 yıl geçti hala gebe kalamıyorum,hsg'den tutunda kan tahlillerine kadar her türlü testi yaptırdım,birşey çıkmadı.Şu anda doktor kontrölündeyim,bana 2 aydır klomen veriyor,yumurtlamada sorun yok.Artık ne yapacağımı şaşırdım.Sizlerin önereceği bir iki kelime bile beni çok mutlu eder....

mafoldumben AYDAAAAN CANIM BENİİİİİİİM beni çok duygulandırdıın :gitme: kurban oluruum ya ne mutlu bana çok sağol bir dost daha kazandım rabbime şükür.inşallaah küçük bir umuda vesile oluruum..
HOŞGELDİN BİR ANNE ADAYIMIZ DAHA..:1hug:çoğalıyoruz ve bu demekkii bir sürü bebişimiz olucak allahımın izni ilee.
AMİN GÜZEL DUANA AMİN TATLI DİLEKLERİNE RABBİM İKİ KATINI VERSİN İNŞALLAAH TATLI DİLLİİ YENİ MİSAFİRİMİZ..opuyorumnanaktan
haklısın canımbeni biliyosun bende herşey denedim ama ben senin gibi şanslı değildim ve kendiliğinden gebelik oluşmadı olmadı nasib değildi(vardı muhakak bişeyler açıklanmayan)herkez ikiz diliyodu ya bana olsa olsa tüple gerçekleşicekti..ama bak sen hamile kalmışsın canım buda artı bir puan senin içi.yığılmak yok nolur pes etmek yok bu sana bir moral olsun bikere..beterin beteri var herzaman sen gönlünü ferah tut..allah unutmaz dualarımız ve dileklerimiz zamanı gelince gerçekleşir ama onları beklemediğimiz an olurmuş.o yüzden sende stres yapma nolur..
SANA HSG YAPILMIŞ TAMAM PEKİ hsiteroskopi falan istedimi doktorun aceba?bazen hsg filminde belli olmayan şeyler oluyo.mesela senin bebişler büyükmüş bide ne olduda böyle sonuçlandı aceba..üzdüysem af ol:1hug:bende hsg den sonra 6 ay bekledim sonra tüp bebeğe yakın histereskopi yaotırdım meğerse içi sırf ilthab ve yosunumsuuu sular varmış..:umursamaz:neden niçin bilmiyorum doktorlardan tutu hocalara bile gittim(gerçi bir hoca bana sübyan muskası verdi taktım hamile kaldım ve kötü rüyalardan da kurtuldum)şimdi üstümden sadace banyo yaparken takıyorum.yani anlatıyorum buda aklında bulunsun muska falan takın hepimize söylüyorum arkadaşlar bu dünyanında farklı boyutları var..
oy özür uzattım ben gene cosştuuuuuu
TEKRAR HOŞGELDİN VE TANIŞTIĞIMIZAA ÇOK ÇOK MEMNUN OLDUUM :1hug::asigim:

Arkadaşlar,benim farlutal pazar sabahı bitti,hala regl olmadım,normal mi sizce..! bi de geçen perşembe ya da cuma günü kahverengi hafif 1 leke oldu ama devamı yok. ne zaman başalr ki benim reglim.. kafamçokkarıştı

canım bende farlutalla hasta oldum bu aayy bittikten 3,gün sonra hasta oldum canımm benımdee p.tesibitti.cuma hasta oldumm olursun canımm

Canımm,ben sabahları aç karnına 3 tane,akşam da yatmaya yakın 3 tane yiyorum..! Regl olunca çörekotuna ve böğürtlen köküne başlicam..!
akannehir

anladım canımm hangiisi faydalı karar veremedim valla kendisimi suyumubilmiyorumkismile
bende 6gündür bal tarcın çörekoyu yiyom sabah ac akşam ac.böğürtlenid ilk defa duydum

Bu yaza hamiş giricez inşAllah Ecrin :))) sositososito

inş.canım yaaa yapmadıgımız kür kalmadı valla ne duyarsak yapıyoruz hee.inş.rabbim bu emeklerimizin karşılığı verir canımm.hayırlısı bakalım ne zaman gelcek bizim bebişlerrrrropuyorumnanaktan

inş.canım yaaa yapmadıgımız kür kalmadı valla ne duyarsak yapıyoruz hee.inş.rabbim bu emeklerimizin karşılığı verir canımm.hayırlısı bakalım ne zaman gelcek bizim bebişlerrrrropuyorumnanaktan

Gelicek hiç merak etmeyelim biz arkadaşım :) Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin :)

canlar ben kaçıyorum
yarın görüşürüz bayyyyy
:1hug:

he doğru dion:)))))))
aman napıyım kız yaşıcaz işte bari mutlu yaşayakkaydirigubbakcemile3
ben gelirim yine yemek hazırlıcam:((((
öptüm çokkkkkkkkkopuyorumnanaktan

yaşayın bacum yaşayın görecem sonra ben sizi böyle benim gibi bakire gibi yaşarsınııız ..aaaaaaah aaaaaaaaaah:utangac::utangac:
tamam tatlım sen işine baaak burdayız biz gene konuşuruuz sağlıcakla kal..
bende öpüdüüümŞeniz

arnavut güzeli canımmm
daha bugun sabah içtim 1tane hap o hapmı benı şişirdi böyle adetimin 5,günü canım bitmedim dahaa.niye böyle oldu anlamadm evet gaz gibi gören 2-3aylık hamıle sanar kızz valla

yapar tatlım yapaaar o şimdi senin yumuşlarını faliyete geçirmiştir de ondan normal yani.seninki biraz piskolojiktirde o yüzden no paniiiik..güven bana rahat ol takma kafana gören görsün 40 kere söylesinlerde olsuuunkaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

neden aceba hayret sökmesi lazımdıı.sen soğan kürü falanmı yaptın acebaa??oda çok geciktiriyoda o yüzden..
doktoruna bunu söyledinmi peki?ne diyo?CADIARZU hiç duymadım yani ilacı kullanan hemen sökülür..:sm_confused::uhm:

,
bencede yeee yaa.valla yazık suyunu içiyosun azıcık kallıyo gerisini çöpe atıyosun..bencede günde sürekli atıştır daha iyi.hem posası yem suyu girsin içinee..

Back
X