• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlar bende klomeni bu 3 kez oldu kullanalı ama bir etkisi yok burda polen ile bal yiyp bir hafta sonra hamile kalan arkadaşlar varmış onu da yedim 9-10 gün falan ama yine birşey yok ne kadar devam etmeliyim. birde ben kız ken diane 35 kullanıyodum adet düzensizliğimden dolayı etkisi var ı ne diyonuz

Polen-bal gibi kürlere reglin ilk günü ya da 2.gün başlanılıo..! diane35 hormonlarının dengesi için kullanılıo,şimdi zararının olacağını sanmıorum..! tam olarak sorunun ne ki ??

yumurtlamanın olduğunu nasıl anlıyonuz bir de ovulasyon dediğin şey nerde satılıyo eczanede mi kusura bakma biraz acemi olunca

Regl başlangıcından itibaren ateşini ölç,yükseldiği günler yumurtlama olduğunu ya da yakın olduğunu gösterirmiş,akıntın 2 parmak arasında uzadığı dönemde bunun belirtisiymiş,eğer reglin 28 günde 1 ise 10 ile 14.günlerde yumurtlama günün olabilir :) ovalasyon testlerini eczaneden alabilirsin..!
yerimseniben

slm arkadaslar, ben baska bi topik'e yazmistim ama daha sonra sayfalari okurken gordumki o sayfanin demirbaslari protesto edip buraya gelmisler bende tekrar buraya yazayim dedim eger bilen deneyen varsa paylasabiliriz...
ben 6.5yillik evliyim, 5.5yildir bebek istiyoruz, yani bir sene bile korunmadik bilseydim boyle arayacagimi hic korunurmuyduk!!!
neyse ben herseyi denedim beklide bu kk'da benim kadar tecrubeli yoktur...
yumurta takibi, 3-4 asilama(tam hatirlamiyorum), ve iki kez taze 5kez dondurulmus olmak uzere 7kez tup bebek (ilkinde tek, digerlerinde hep 2embriyo transfer edildi)...ve bunlarin sonucunda bir dusuk, birde gelismeyen gebelik yasadim...
bir senedirde bi komsumuz nerde gorse gel sana buhar yapalim diye yakama yapisiyo bu sefer kacamadim ve ctesi, pazar ve ptesi olmak uzere 3kez denedim, bugday, zeytinyag, ve maydonozu kaynattik uc gece kaynatip kaynatip oturdum....
su an kasiklarimda agrilarim var, adetimede daha var normalde 12nisan civari olacam...
deneyipte faydasini goren varmi?
paylasirsaniz cok sevinirm
ha bu arada bende pko var, ama bir yildan fazladir duzenli adet goruyorum ve esimdede biraz morfolojik birazda hareket sorunu var ama sayisi gayet iyi

Geçmiş olsun,gerçekten zor günler atlatmışsın :( bende de pko var ve senin gibi reglim gayet düzenliydi (di diorum çünki 2 aydır ilaçlar yüzünden afalladı :D ) ..! bu dediğin oturma banyosu,iltihabı söküp atabilir ama yumurtlama gününden sonra bu tür bitkisel kürlere devam etme (benim Dr,maydanozun yenmesini bile istemiorum yumurtlamadan sonra demişti),çünki düşüğe sebep olabiliomuş..! Başka kürlerde var sitede,incele istersen ..! benim bu ay 5cm lik 1 kistim çıktı,Dr ilaç verdi ama soğan suyunu da içiorum,inşAllah faydasını görücez :)):roflol:

mrb arkadaşlar dün akşam hsg çektirdim ve normal çektirdim.ne bir agrı ne bir sızı hiçte oyle anlattıkları kadar olmadı.süper geçti karşımdakı ekrandan sıvı verilişini falan gördüm normal bi jınekolojık muayne gibi oldu.10dk sonrada soonucumu aldım.3,dk bi işlemdi.doktordan sonra eşimlee gezmeye gittik alışveriş yaptık.işlemden 2saat sonra karnımda hafıf bı agrı hissettim ama oda herhalde psikjolojık agrım varmı dıye kendımı dinlediğim içindi belkıdeee.sonuc rahım ve tüplerr temiz dedi doktorr .çok iyimişşş herşey normal dedı.bugun kadın dogum doktoruma gidiyorum.bakalım nolcak belkide iğne tedavisine başlayacazzzzz.süper korktugum kadar bişey olmadıııııııııııopuyorumnanaktan

ggeçmiş olsun ecrin çok sevindim..darısı böleee kolay hamile kalmana olsun inşallah arkadaşımmm....:CüvCüv:

öncelikle tşk ettim cevabın için ya benim sorunum ben dediğim gibi evlenmeden önce yaklaşık 4 sene kadar diane 35 kullandım düzensizlikten dolayı şimdi 10 aydır evliyim çocuğum olmadı dr. gittim önce yumurtaların çalışmıyo dedi sonra düzeldi dedi ve 3 kezde klomen kullandım 2 gün oldu biteli dr ilaç bitiminden 3-4 gün sonra gel dedi bakacakmış ki yumurtlama oluyo mu diye cuma gitcem bakalım ne diyecek yazıları okuyunca belki öneriniz olur bende bilmediğim konularda fikir edinirim diye yazdım biraz cahil kalmışım bu konularda :))

regl her ayın 28 oluyorum ama evlendikten sonra da 3 ay olmadım şimdi 10 aydır evliyim bir ay daha öle olmadan geçti bakalmım şimdi 2 gün oldu klomen biteli ne olacak bilmiorum çocuk olur u olmaz mı?

Geçmiş olsun,gerçekten zor günler atlatmışsın :( bende de pko var ve senin gibi reglim gayet düzenliydi (di diorum çünki 2 aydır ilaçlar yüzünden afalladı :D ) ..! bu dediğin oturma banyosu,iltihabı söküp atabilir ama yumurtlama gününden sonra bu tür bitkisel kürlere devam etme (benim Dr,maydanozun yenmesini bile istemiorum yumurtlamadan sonra demişti),çünki düşüğe sebep olabiliomuş..! Başka kürlerde var sitede,incele istersen ..! benim bu ay 5cm lik 1 kistim çıktı,Dr ilaç verdi ama soğan suyunu da içiorum,inşAllah faydasını görücez :)):roflol:

sagol arkadasim, benim adetlerim duzenli ama uzun duzenli diyelim yani genelde30- 35gunde bir filan olurum, yani kuru tam yumurtlama doneminde uyguladim, bastan bisey yoktu ama dun aksamdan beri cok kotu kasik agrilarim ve akintim var, bide bende tuplreden birinden hafif tikaniklik cikmisti...
aslinda baska kur hic denemedim, daha dogrusu agizdan alincak kurleri yapamam biraz tipimdir yani -tatlicadiarzu-
zaten tup yaptirdigimda degil yemeyi eve bile sokmuyorum maydonoz ve naneyi....

bu arada sanada gecmis olsun, insallah hemen gider kistin...

mrb arkadaşlar dün akşam hsg çektirdim ve normal çektirdim.ne bir agrı ne bir sızı hiçte oyle anlattıkları kadar olmadı.süper geçti karşımdakı ekrandan sıvı verilişini falan gördüm normal bi jınekolojık muayne gibi oldu.10dk sonrada soonucumu aldım.3,dk bi işlemdi.doktordan sonra eşimlee gezmeye gittik alışveriş yaptık.işlemden 2saat sonra karnımda hafıf bı agrı hissettim ama oda herhalde psikjolojık agrım varmı dıye kendımı dinlediğim içindi belkıdeee.sonuc rahım ve tüplerr temiz dedi doktorr .çok iyimişşş herşey normal dedı.bugun kadın dogum doktoruma gidiyorum.bakalım nolcak belkide iğne tedavisine başlayacazzzzz.süper korktugum kadar bişey olmadıııııııııııopuyorumnanaktan

uuuuu,süperrr :) Senin adına çok sevindim Arkadaşım :) olumunekankayizsmile

sagol arkadasim, benim adetlerim duzenli ama uzun duzenli diyelim yani genelde30- 35gunde bir filan olurum, yani kuru tam yumurtlama doneminde uyguladim, bastan bisey yoktu ama dun aksamdan beri cok kotu kasik agrilarim ve akintim var, bide bende tuplreden birinden hafif tikaniklik cikmisti...
aslinda baska kur hic denemedim, daha dogrusu agizdan alincak kurleri yapamam biraz tipimdir yani -tatlicadiarzu-
zaten tup yaptirdigimda degil yemeyi eve bile sokmuyorum maydonoz ve naneyi....

bu arada sanada gecmis olsun, insallah hemen gider kistin...

Tşk ederim arkadaşım:)

Ben tüm hastalıkların çaresinin doğada olduğuna inanıorum..! Bir arkadaşım,rahim ağzı kanseri tehlikesi yaşıodu..! civanperçemi vs desem de,kendisi sağlıkçı olduğu için bitkilere inanmadığını söyledi..! Neyse,geçenlerde ameliyat olmuş,rahmini almışlar..! İlaç kullanılmasın demiorum,sakın yanlış anlamayın ama her ilacın mutlaka 1 yan etkisi var..! İçersinde 1 sürü kimyasal bileşimler var ve kökenleri bitkiler..! Bitkilerin genleriyle oynayıp,piyasaya sürüolar..! İlacın satılması için,daha ilaç piyasaya çıkmadan hastalığı çıkartıolar..! Tam 1 kısır döngü yani..! Geçmişte bu kadar çok hormon sorunu yaşayan kadın varmıydı,benim babannem tereyağsız yemek yapmazdı,ama sapasağlamdı ..! Uzun lafın kısası ; hastalıkları çıkaran da AYNI ,ilaçları çıkaran da AYNI kişi veya kişiler,Olan bie oluo :((

arnavut güzeli nerelerdesin kızzzz yine kayboldun benım rahım filmim tertemiz bitanemmm nerdesın

ECRıN gözün aydın cnm çok sevindim.hgs dediğin rahim filmimi?nasıl yapıuolar.ne sıvısı verdikleri.nerden veriyolar.doktor banada dedi rahim filmi çektir die ben tabi hiç bi bilgim yok.anlatırsan sevinirim cnm.senin adına çok sevindim inş en kısa zamandada dileğin gerçekleşir.

arnavut güzeli nerelerdesin kızzzz yine kayboldun benım rahım filmim tertemiz bitanemmm nerdesın

canım resmen çağırdığını hissetiiim.bitanem çok çok sevindiiiiiiim inan senin adınaa..göün aydıın hayırlısı olsun artık sen bir kaç aya kalmaz hamile kalırsın kürlere devam et nolursun..
nolur kusura bakmayın çok yoğunum kardeşim bir ay sonraki acemi birliğinden izne geldi onunla vakit geçiriyorum..en kısa zamanda yanınızdayım..ama sizi takip edip okuyorum tek tek yazınızı da cevap yazamıyorum..
hpinizi tek tek öpüyorum sağlıcakla kalın hep güzel haberlerinizi almam dileğileee..:1hug:

canım resmen çağırdığını hissetiiim.bitanem çok çok sevindiiiiiiim inan senin adınaa..göün aydıın hayırlısı olsun artık sen bir kaç aya kalmaz hamile kalırsın kürlere devam et nolursun..
nolur kusura bakmayın çok yoğunum kardeşim bir ay sonraki acemi birliğinden izne geldi onunla vakit geçiriyorum..en kısa zamanda yanınızdayım..ama sizi takip edip okuyorum tek tek yazınızı da cevap yazamıyorum..
hpinizi tek tek öpüyorum sağlıcakla kalın hep güzel haberlerinizi almam dileğileee..:1hug:

kalplerimiz birmiş demek canım evet tüpler ve rahım çok güzel dedı doktorum .ve hiç agrım olmadı canım.dokrorum banyo yapabılırısın ilişkide serbest dedi :kedi: bakalım hayırlııs kürlere tabıkı devam canım p.tesi tekrar gitcem belkıde tedavıye başlayacaz iyi dinlen iyi bak kendıne ve bbeişlere bitanemm görüşürüz opuyorumnanaktan

ECRİN gözün aydın cnm çok sevindim.hgs dediğin rahim filmimi?nasıl yapıuolar.ne sıvısı verdikleri.nerden veriyolar.doktor banada dedi rahim filmi çektir die ben tabi hiç bi bilgim yok.anlatırsan sevinirim cnm.senin adına çok sevindim inş en kısa zamandada dileğin gerçekleşir.

sagol canım allah razı olsun bitanemm.benım agrısız oldu normal yaprtırdım canım yaptırdıgım yered son teknolojı aletlerı varmıs bişey anlamdım valla.normal bi jinokolojık muayne olmus gibiydim bir yere yatırdılar tam rahmın tepesinde bi makına var karsındada ekran var ordan görebılıyordum.nasıl yaptıklarını falan görmedım zaten canım.sadece normal muayne olurkeen bişety takıyorlaryaa rahme biraz onda kastım gerısı anlamadım bılee 3dk bişey sürdü zateen.bi sıvı verdılerrr.onu hissetmedım pek konusuyordum doktorumla anlamadım yanı.sonra doktor bitti kıpırdama dedı yattıgım yatak bi saga bi sola oynadı bende karısıdan görüyorum filmi.sonra geçmiş olsun dediler :kedi: anlamdım bile yanı orkıd verdıler bıtane sıvı gerı gelcek falan dedıler üstümü gidim ödeme yaparken sonuclarım geldı zaten cekerken doktor temız bişey yok banyo yapabılırsın ilişki serbest dedi:kedi:.öyle yanı bitanem normal jınekolojık mueyna gıbı oldu.korkulcak biey yok yanı korkma kendını kasma sakın.2saat sonra karnımda hafıf bı agrı hissettım canım oda kendımı dinlediğim için ama hemen geçtiopuyorumnanaktan sanad şimdiden geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan inş.hepimiz bbeişlerimize kavusuruzzz

kalplerimiz birmiş demek canım evet tüpler ve rahım çok güzel dedı doktorum .ve hiç agrım olmadı canım.dokrorum banyo yapabılırısın ilişkide serbest dedi :kedi: bakalım hayırlııs kürlere tabıkı devam canım p.tesi tekrar gitcem belkıde tedavıye başlayacaz iyi dinlen iyi bak kendıne ve bbeişlere bitanemm görüşürüz opuyorumnanaktan

sagol canım allah razı olsun bitanemm.benım agrısız oldu normal yaprtırdım canım yaptırdıgım yered son teknolojı aletlerı varmıs bişey anlamdım valla.normal bi jinokolojık muayne olmus gibiydim bir yere yatırdılar tam rahmın tepesinde bi makına var karsındada ekran var ordan görebılıyordum.nasıl yaptıklarını falan görmedım zaten canım.sadece normal muayne olurkeen bişety takıyorlaryaa rahme biraz onda kastım gerısı anlamadım bılee 3dk bişey sürdü zateen.bi sıvı verdılerrr.onu hissetmedım pek konusuyordum doktorumla anlamadım yanı.sonra doktor bitti kıpırdama dedı yattıgım yatak bi saga bi sola oynadı bende karısıdan görüyorum filmi.sonra geçmiş olsun dediler :kedi: anlamdım bile yanı orkıd verdıler bıtane sıvı gerı gelcek falan dedıler üstümü gidim ödeme yaparken sonuclarım geldı zaten cekerken doktor temız bişey yok banyo yapabılırsın ilişki serbest dedi:kedi:.öyle yanı bitanem normal jınekolojık mueyna gıbı oldu.korkulcak biey yok yanı korkma kendını kasma sakın.2saat sonra karnımda hafıf bı agrı hissettım canım oda kendımı dinlediğim için ama hemen geçtiopuyorumnanaktan sanad şimdiden geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan inş.hepimiz bbeişlerimize kavusuruzzz

Maşallaaaah maşalaaaah sanaaa:nazar:..bak ne güzel bilgilendirmişsin herkezii.tekrar söylüyorum çok sevindim iyi çıktığına..
çoğu bayan rahim filminden sonra hamile kalıyo hemen,bunu bilesin ve hazırlıklı ol..:teytey::dance:
rabbim hepinizin gönlüne göre versin..dediğim gibi siz kafanızda sorun etmediğiniz taktirde hiç bir güç o inancı yok edemez.sen düşünce gücüyle ağrıyı bile hisetmemişsin.okadar rahat girmişsinki orayaaa seni tebrik ediyorum güzeliiim..
gerçekten olmazsa olmaz rahim filmi diyorum ben.mutlaka her bayan 1 yıl sonra kendiliğinde hamile kalamıyosa filmi çektirmek şart.ona göre yönlendirmenizde kolay olur..boşa zamanda harcamasınız benim gibii.herşeyi yaptıktan sonra hsg çektirmiştiiim.MALESEF ama ozaman beni bilgilendiren kimse yoktuu:1no2:

Back
X