slm arkadaslar, ben baska bi topik'e yazmistim ama daha sonra sayfalari okurken gordumki o sayfanin demirbaslari protesto edip buraya gelmisler bende tekrar buraya yazayim dedim eger bilen deneyen varsa paylasabiliriz...
ben 6.5yillik evliyim, 5.5yildir bebek istiyoruz, yani bir sene bile korunmadik bilseydim boyle arayacagimi hic korunurmuyduk!!!
neyse ben herseyi denedim beklide bu kk'da benim kadar tecrubeli yoktur...
yumurta takibi, 3-4 asilama(tam hatirlamiyorum), ve iki kez taze 5kez dondurulmus olmak uzere 7kez
tup bebek (ilkinde tek, digerlerinde hep 2embriyo transfer edildi)...ve bunlarin sonucunda bir dusuk, birde gelismeyen gebelik yasadim...
bir senedirde bi komsumuz nerde gorse gel sana buhar yapalim diye yakama yapisiyo bu sefer kacamadim ve ctesi, pazar ve ptesi olmak uzere 3kez denedim, bugday, zeytinyag, ve maydonozu kaynattik uc gece kaynatip kaynatip oturdum....
su an kasiklarimda agrilarim var, adetimede daha var normalde 12nisan civari olacam...
deneyipte faydasini goren varmi?
paylasirsaniz cok sevinirm
ha bu arada bende pko var, ama bir yildan fazladir duzenli adet goruyorum ve esimdede biraz morfolojik birazda hareket sorunu var ama sayisi gayet iyi