• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elma yagı nı ilk kez duydum uygulucam şimdilik sogan kürünü yapıyorum iyi gidiyor bal ve polen olayına gelinde organık gıda sektöründe oldugum için onun karıştırlımış tablet halinde olanı var ben 2 senedir kullanıyorum çok etkili tafsiye ederim aktarlardan alın ve kullanın tozuda olsa hele çocuklara ama arkadaşlar İBRAHİM ADNAN SARAÇOGLU sogan kürünü dedi ya ben 2 gündür yapıyorum hem bagırsak hemde idrar ra çıkarıyor süper deneyın inş 2009 a hepimiz ve her nerde var da :CüvCüv: :CüvCüv: evlat istiyorsa ALLAH IM HERKESE HAYIRLISIYLA VER VER VER ALLAHIM RESULUN AŞKINA VER AMİNNNNNNN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ÇİFTER ÇİFTER HATYIRLISIYLA VER AMİNNNNNNNN
evet ya bende 2 gündür içiyorum soğan kürünü lavaboya daha sık gidiyorum normalinden.:nazar:

bak canım ben şöyle içiyorum,içerken burnumu kapatıp bi dikişte içiyorum nefes almadan,hemen arkasından ağzımın tadını yerine getiricek kadar meyvu suyu içiyorum ağzımda ne soğan tadi ne bişey kalıyo bence başla arkadaşım ihmale gelmez:nazar:

a.s.tavsiyen için saol canım artık bende öyle yapacağım inşallah bi faydası olur en son ağustos ta adet gördüm oda ilaçla şimdi şırnak beytüşşebap ta olduğum için tedaviye ara vermek zorunda kaldım. bu sitede sizlerle paylaşmak çok güzel iyiki varsınız:Saruboceq:

arkadaşlar yarın adetimin 5. günü bende başlayacağım ama devamlı yani iltahaplar sökülene kadarmı kullanacağız yoksa 1 hafta mı 1 aymı ne kadar yani.birde orkid e veya günlük pede damlatsak olurmu yani tampon filan uğraşamam rahatsız olurum ben

CANIM ilthabın ne derece olduğunu bilemeyiz ama hamile kalana kadar devam inşallah uzun sürmeden hamiş kalırsııın allahın izniylee:Saruboceq:hastalığın 5.gününde başla 1hafta kullan bunu orkide damlatma bence o emici taneleri varya belki hiç işine yaramaz bu sefer boşuna yapmış olursun günlük pedinede yapabilirsin ama ben YUVARLAK PAMUKLAR YOKMU GÖZ TEMİZLEME PEDLERİ BEN ONU 2 YEE KATLIYORUM UCUNA YAĞI DAMLATIP ÖYLE KOYUYORUM FAZLA İÇİNE SOKMUYORUM TABİ O BİLE YETER FAYDASINI GÖRÜYOSUN..birde ben yumurtam çatladığındada ve ilişkiden sonrada günlük pedime çok az damlatım öyle yatıyorum yukardada yazdığım gibi sadece o bölgeyi sıcak tutsun diye İÇİMİZE SOKMUYORUZ OZAMAN TAMAMsengözlerimebaksanab..BEN Bİ ARA İYİCE NİYETİ BOZMUŞTUM İÇİME DAMLATICAKTIM VALLAA YAPARIMDA HİÇ BELLİ OLMAZ BANAAsırnaşık şey..TAKILDIĞINIZ BİR KONU VARSA YİNE SORUN LÜTFEN BEN HİİÇ SIKILMADAN YAZARIM OKMU?ALLAHIM BU UĞRAŞIMIZI GÖR VE DUY BİZE HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB EYLE LÜTFEN:Saruboceq:benim bazen moralim çok bozuluyo geçen köpeğin biri dükkanın önünde doğurdu zor tutum kendimi köpek bile oğuruyo dedim kafamı çevirdim bu sefer çöplerden karton toplayan çingeneleri gördüm bi elinde çıplak ayaklı bebeği bi taraftanda hamile okadar mikrobun içinde sağlıklı bebek getiriyolar dünyayaa..ALLAHIIM YAA BİZİM NE EKSİĞİMİZ VAAR ONLARDAN..:a015:

a.s.tavsiyen için saol canım artık bende öyle yapacağım inşallah bi faydası olur en son ağustos ta adet gördüm oda ilaçla şimdi şırnak beytüşşebap ta olduğum için tedaviye ara vermek zorunda kaldım. bu sitede sizlerle paylaşmak çok güzel iyiki varsınız:Saruboceq:

rica ederim canım benim ne demek..dene ver allahın izni ile faydasını görüceksin:1rolleyes:

bugun bal ve polenı yıyemedım kusacaktım nerdeyse tadı cok kotu nasıl yemelıyım sızler nasıl kullanıyorsunuz

bende bi ara tadı çok iğrenç fakat bi o kadar faydalı macun yiyodum yukarda dediğim gibi bi tatlı kaşığı atıyodum ağzıma burnum tıkarım hemen arkasından onu yutmak için biraz meyve suyu inşallah yiyebilirsin böyle.

:))))))))))))))))))))))))))) çok güldüm yaa sabah sabah allah iyiliğini versin arnavut güzeli olur inşallah takma kafana hayattan zevk almaya bak(demesi kolay) kahkahalarıma kızım geldi yanıma anne neye gülüyosun diye.bende köpek doğurmuş dükkanın önünde o komiğime gitti dedim.noluyoki köpek doğurunca diyo:)))))))))))) bende KISKANIYORUZ nolacak dedim:))))))))) 6 ay gülerim ben artık:))))) herşeyin başı sağlık .....sağlıcakla kal sen beni güldürdün allahta seni güldürsün hayırlı bebişler versin bütün isteyenlere(ben ikiz istiyorum)

CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:
ya bana yardımcı olun nolur hastalığımı 3 gun geçtı arada 2 kere fln pembemsı bı sıvı gelıyo okadar test yapmayada korkuyorum. varmı acaba yaaaaa kafayı yıceem

korkunun ecele faydası yok normalde gecikme olmuyorsa bi test yap varsa olduğunu bilirsin yoksa umutlanmazsın (inşallah vardır)

feride hanım merhabalar
ovulasyondan sonraki 8 gün bhcg yaptırdım.sonuç 2,7 adetim 13 kasımda gelecek biliyorum henüz çok erken oldu . hamile olma ihtimalim olabilir mi acaba

Evet esra test yap bak bende çok heycanladniim sen nasil dayanmişsin zaten 3 güne hayet ettim vallaa:))güzeliiim inşallaaah allaah seni sevindiriiiir inşallah desene teyze oluyoruuuuuz...

Arnavutcuğum ay takma okadar kafana bizim bebişlerde olucak inşallah allahtan geliyo herşey el açip dua edelim bak neler oluyoi

GÜNAYDIIIN KIZLAARRR..bebişiim teşekkürederim ayrıcaa bol bol dua ediyorum gerçekteen hem kendime hemde sizlere..napalım canımız sağolsun bana bazen geliyolar o yüzden öyle yazıyorum..NASIL GİDİYO KÜRLERİNİZ ??ZORLANANIZ OLUYOMU??ŞU POLEN TOZUNU YERKEN MADEM ÖNCE BALI YİĞİN SONRADA POLENİ YİĞİN BİRAZ ÇİĞNEDİKTEN SONRADA SU İÇİN ZORLANMAYIN SAKIN ÖĞÜRMEYİN OKMU ..esra sen naptın testi yaptınmıki merak ettim sesin çıkmadı inşallah bize müjdeler verirsiiin..ÖPÜYORUUM SİZİ HOŞÇAKALIIIN

arnavutgüzelim naber cnm ya ben dün buldum yağı küçücük ibir şişe ama sorum olcak ya ben pamuğu elime aldım şişenin ağzına kapattım şişey devirdim ve içime soktum biraz önce bi alevlendim sonra geçti ama damla olarak damlatmadımters çevirdim şişeyi hemen kaldırdım.ama tuvalete gideceğim zaman çıkarmak zorunda kaldım pamuğu yani tuvaletten sonra bidahamı koyucam.anlayamadım hayatım yanlış bişide yapmak istemiyorum.
yalnız çok etkili çünkü genzim tıkandı öksürük filan yaptı yani ağzıma kadar geliyosa yakıcı tadı iltihaplarıda mahveder saol cnm benim kürün için

arnavutgüzelim naber cnm ya ben dün buldum yağı küçücük ibir şişe ama sorum olcak ya ben pamuğu elime aldım şişenin ağzına kapattım şişey devirdim ve içime soktum biraz önce bi alevlendim sonra geçti ama damla olarak damlatmadımters çevirdim şişeyi hemen kaldırdım.ama tuvalete gideceğim zaman çıkarmak zorunda kaldım pamuğu yani tuvaletten sonra bidahamı koyucam.anlayamadım hayatım yanlış bişide yapmak istemiyorum.
yalnız çok etkili çünkü genzim tıkandı öksürük filan yaptı yani ağzıma kadar geliyosa yakıcı tadı iltihaplarıda mahveder saol cnm benim kürün için

evet canım istersen kullanan biri olarak yardımcı olmaya çalışayım arnavutgüzelinin tavsiyesi üzerine bende kullandım..aynı belirtiler bendede oldutabiki lavaboya gitme ihtiyacı oluyo akabinde ben tekrar koyuyodum.ve pamuğu şişenin ağzına dayadım ve ters çevirdim senin yaptığın gibi.bir yakıyo hafif sonra hemen geçiyo zaten.ben bi hafta kullandım şimdi ara verdim yine kullanıcam nasıl olsa zararı yok denemesi bedava a.s

GÜNAYDIIIIN KIZLAAAR :)NASILSINIIZ??hayırlı olsun öncelkikle bebişim başlamışsın adaçayı yağına..benim yazmama gerek kalmamış LAYD_PACİNO EN AZ BENİM KADAR TECRÜBELİDİR ONA İNANABİLİRSİNİZ:))ben çok seviniyorum valla sizi böyle birbirinize yardımda bulunduğunuzu görmek..evet biraz yağ yakıyo mentolsu keskin kokusu var çünkü o yakıyoda aynı zamanda çok ısıtıyoo o ısı işte ilthabı akıtıyo..KIZLAR BU AYDA BİŞEY OLMAZSA DEVAM EDİN GERÇEKTEN BU TEDAVİYİ KESMEYİN KESİNLİKLE HİÇ KORKMADAN BUNU UYGULAYIN HEM POLENİ HEMDE YAĞI BANA İNANIN LÜTFEN ..SİZ BANA BAKMAYIN BEN BİRAZ STRES İÇİNDEYİM BU ARALAR UZAK AKRABALAR SAĞOLSUN MORALİMİ BOZMAYA BAŞARIYOLAR İKİ YILDIR EVLİYİM YA KISIR GELİNA ADIM ÇIKTI..NAPALIM KISIRIM ÖYLE DİYORUM ARTIK ALLAH İNANCI OLMAYAN Bİ İNSANLARMIŞ MEĞERSEM ODA ALLAHTAN Bİ HASTALIK O YÜZDEN BİRAZ MORALİM BOZUK VE ÇOK STRESLİYİİM BAZEN DİYORUM İYİKİ DE ALLAH VERMİYO NE GÜZEL GÜNAHLARIMI ALIYOLAR..ALLAH HERKEZİ ANNE BABA YAPSIN HAYIRLI EVLAT SAHİBİ YAPSIN ..

GÜNAYDIIIIN KIZLAAAR :)NASILSINIIZ??hayırlı olsun öncelkikle bebişim başlamışsın adaçayı yağına..benim yazmama gerek kalmamış LAYD_PACİNO EN AZ BENİM KADAR TECRÜBELİDİR ONA İNANABİLİRSİNİZ:))ben çok seviniyorum valla sizi böyle birbirinize yardımda bulunduğunuzu görmek..evet biraz yağ yakıyo mentolsu keskin kokusu var çünkü o yakıyoda aynı zamanda çok ısıtıyoo o ısı işte ilthabı akıtıyo..KIZLAR BU AYDA BİŞEY OLMAZSA DEVAM EDİN GERÇEKTEN BU TEDAVİYİ KESMEYİN KESİNLİKLE HİÇ KORKMADAN BUNU UYGULAYIN HEM POLENİ HEMDE YAĞI BANA İNANIN LÜTFEN ..SİZ BANA BAKMAYIN BEN BİRAZ STRES İÇİNDEYİM BU ARALAR UZAK AKRABALAR SAĞOLSUN MORALİMİ BOZMAYA BAŞARIYOLAR İKİ YILDIR EVLİYİM YA KISIR GELİNA ADIM ÇIKTI..NAPALIM KISIRIM ÖYLE DİYORUM ARTIK ALLAH İNANCI OLMAYAN Bİ İNSANLARMIŞ MEĞERSEM ODA ALLAHTAN Bİ HASTALIK O YÜZDEN BİRAZ MORALİM BOZUK VE ÇOK STRESLİYİİM BAZEN DİYORUM İYİKİ DE ALLAH VERMİYO NE GÜZEL GÜNAHLARIMI ALIYOLAR..ALLAH HERKEZİ ANNE BABA YAPSIN HAYIRLI EVLAT SAHİBİ YAPSIN ..
:utangac: kız utandırma beni.sağ ol iltifatın için.bence dediğin gibi sonuçta hpsi bitki denemekle kayb ediceğimiz hiç bi şey yok..allahtan ümid kesilmez arnavutgüzeli aslında çocuğu olmayan aileler için çocuklarının olması için çok güzel dualar var ben buldum bence bu yoluda demek çok güzel sonuçta istediğimiz kişi en kudretli varlık.onun için imkansız yoktur.o diyenlerede bakma sen.bırak günahlarını alsınlar hatta sende götür bi kilo baklava ver onlara günahını alıyolar süper bi şey:teselli: o duları isterseniz onlarıda buraya yazarım..ben denemek istedim eşim dedi biraz bekleyelim daha biz yeni evliyiz belki allahın bi bildiği vardır vakti zamanı vardır.6 ay geçince sende bende daha fazlasını yaparız elimizden geleni.çünkü inan bende boş bi strese girdim hiç gereksiz yere.tabii etraftan soruyolar ama ben takmıyorum şimdilik düşünmüyoruz allah ne zaman nasib ederse diyoruz çıkıyoruz işin içinden.arkadaşım üzülme eğer kadere inanıyorusak ki inanıyoruz hamdolsun elbetteki bizim için en iyi olanı hesaplayan yüce bi allahta var.o diyenlere benim dil çıkardığımı söylenaniknanik:jeyyar:

a.s.layd_pacino lütfen oduaları bizlerle paylaş her zaman Allah tan istiyoruz ve dua ediyoruz ama bilinçli dua etmek daha güzel Allah hepimizin duasını en kısa zamanda kabul etsin

Back
X