• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ee kızlar nasılsınız POLEN TOZU VE BAL NASIL GİDİYO??DEVAMLI KULLANIYOSUNUZ DİMİ?ben bugün bi kaç kez yazdım ama anlamadığım birşey var oda mesajlarımın silinmesi neyse.bu soğan olayını ben daha önce kullanmıştım gribal enfeksiyon için biliyosunuzki SOĞAN DOĞAL BİİR ANTİBİYOTİK ama içmesi benim midemi bullandırıyo ve internette okumuştum istemeyerek yediğiniz bir şeyi BEYNİNİZ OTOMATİKMEN VUCUDUNUZA EMREDİYO VE HİÇ BİR İŞE YARAMIYO.ben onu içemiyorum siz içebiliyosanız ne mutlu size valla helal olsun:).Ümidinizi yitirmeyin lütfen kürlerinize devam ama aksatmayın biliyosunuz bu ay çok önemli olucak bizim için inşallah..allah hepinizin yardımcısı olsun..SEVGİLER

arkadaşlar acaba bu adaçayı yağını kullanmakta hatamı yapıyoruz bende kullanıyorum 3 gündür ama korkuyorumda bi taraftan kaş yapalım derken göz çıkarmayalım...
ne olduki endişelenicek bi şeymi duydun çünkü bizde bende kullandım bi müddet.kafamçokkarıştı

iyidir arnavutgüzeli seni sormalı?valla ben incir kürüne devam ediyorum polen tozu ve bal a başlamadım bi tanesinde karar kılmak lazım birde şu soğan kürüne bakayım diyorum denemkte fayda var dimi

günaydın kızlar.kürler nasıl gidiyor.dün sitede sorun vardı sanırım hiç giremedim.benim kürler iiyi gidiyor.sbah polen bal- öğlen akşam soğan suyu gece adaçayı yağı:)))))nasıl amaaa.

bende soğan suyuna başlıcam bu gün öğlen hayırlısı ile ya burdaki soğandan kasıt beyaz soğan ya kabuklarıda beyaz olucak kast ettiği bumu saraçoğlunun.

bende soğan suyuna başlıcam bu gün öğlen hayırlısı ile ya burdaki soğandan kasıt beyaz soğan ya kabuklarıda beyaz olucak kast ettiği bumu saraçoğlunun.

evet canım normal yemek yaptığımız soğanı 4e bölüp 2 su bardağı suyla 5 dk kaynatıp öğlen ve akşam aç karnına bir su bardağı içeceksin hergün taze kaynatılacak:enbuyukkk:

SELAM ASİMAVİ;yurt dışında derken?? ben sana ingilizce yazayım BEES POLLEN..bu arı poleni demek inşallah ordada bulursun olmazsa türkiyeden birisiyle göndertirsin burada çok kolay bullunuyo çünkü..

ne olduki endişelenicek bi şeymi duydun çünkü bizde bende kullandım bi müddet.kafamçokkarıştı

:sm_confused:KIZLAR ENDİŞELERİNİZİ ANLIYORUM AMA BEN BUNU BİREBİR YAKINLARIMDAN TECRÜBELİYİM VE BİZZAT KENDİM KULLANIYORUM HİÇ BİR YAN ETKİSİNİ GÖRMEDİM..ZATEN DOĞAL BİRŞEY OLDUĞU İÇİN HİÇTE KORKMUYORUM onun çayı bile çok yararlı..biliyorum tedirginsiniz ama ben başta da belirtim birkaç kişi böyle hamile kaldı bende yapıyorum deniycem diye sizede tavsiye etmemin sebebi dayanamadım belki sizin vucudunuz metabolizmanız buna daha çabuk tepki veriri diye yazdım o sizin isteğinize kalmış inşallah ben sonuç alırım sizde ozaman başlarsınız..SAĞLICAKLA KALINa.s.

günaydın kızlar.kürler nasıl gidiyor.dün sitede sorun vardı sanırım hiç giremedim.benim kürler iiyi gidiyor.sbah polen bal- öğlen akşam soğan suyu gece adaçayı yağı:)))))nasıl amaaa.

:1hug:KARAKIZ SENİ TEBRİK EDİYORUM ÖNCELİKLE OKADAR AZİMLİSİNKİ ..bende busefer senden ilham alıyorumhihoyyyt ALLAH EMEĞİMİZİN KARŞLIĞINI VERSİN İNŞALLAH ..evet dün sorun vardı benim birkaç mesajım silinmişti zor giriliyo siteye..BEN POLENİN YARISINA GELDİM BİLEkaydirigubbakcemile3 ÇOK HEYCANLIYIM geçen fal bakmışlar bebek geliyo demişleer düşünebiliyomusun okadar şey yaptım olmadı by POLEN VE ADAÇAYI YAĞIYLA hamile kalırsaam bilmiyorum artıksositososito..

:1hug:KARAKIZ SENİ TEBRİK EDİYORUM ÖNCELİKLE OKADAR AZİMLİSİNKİ ..bende busefer senden ilham alıyorumhihoyyyt ALLAH EMEĞİMİZİN KARŞLIĞINI VERSİN İNŞALLAH ..evet dün sorun vardı benim birkaç mesajım silinmişti zor giriliyo siteye..BEN POLENİN YARISINA GELDİM BİLEkaydirigubbakcemile3 ÇOK HEYCANLIYIM geçen fal bakmışlar bebek geliyo demişleer düşünebiliyomusun okadar şey yaptım olmadı by POLEN VE ADAÇAYI YAĞIYLA hamile kalırsaam bilmiyorum artıksositososito..

canım yaa inşallah biz eğer hamiş kalırsak azmin zaferi olur inan.inşallah emeklerimizin karşılığı alırız güzelim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..:emir_bebek:

kızlar bide işlerimiz düzelse piyasa çok durgun aslında bebekten önce işler yoluna girsin istiyorum inanın herşeyde vardır bir hayır inşallah Allah yardımcımız olur.

kizlar ben adet olamiyorum oldum olasi bole herseyi denedim bu ay banamisin demedi neden anlamadim onceki aylarda kendi kendime adet oluyordum bitki dr gittim ilaclar verdi yine kesildi bana yaramadi kendi kendime ne guzel adetleniyordum

:sm_confused:KIZLAR ENDİŞELERİNİZİ ANLIYORUM AMA BEN BUNU BİREBİR YAKINLARIMDAN TECRÜBELİYİM VE BİZZAT KENDİM KULLANIYORUM HİÇ BİR YAN ETKİSİNİ GÖRMEDİM..ZATEN DOĞAL BİRŞEY OLDUĞU İÇİN HİÇTE KORKMUYORUM onun çayı bile çok yararlı..biliyorum tedirginsiniz ama ben başta da belirtim birkaç kişi böyle hamile kaldı bende yapıyorum deniycem diye sizede tavsiye etmemin sebebi dayanamadım belki sizin vucudunuz metabolizmanız buna daha çabuk tepki veriri diye yazdım o sizin isteğinize kalmış inşallah ben sonuç alırım sizde ozaman başlarsınız..SAĞLICAKLA KALINa.s.

yok bunun aadaçayı yağından korkmamla alakasıyokta,geçende teyzemde demişti hamile kalmak istediğin taktirde bu tür şeylerden kullanırsan tehlikeli olurmuş.sonuçta korksam bende kullanmazdım ama merak ettim arkadaş ortaya bi laf attı açıklamasınıda bize yapsın merak ettim doğrusu.kaldıki bu zaman kadar ilaçla tedavi olmayıp bitkisel yöntemleri deneyen biri olarak adaçayı yağından endişeleneceğimi sanmıyorum.gerçi ben bu yağı kullanıyorum ama çok akıntı olmadı neden acaba ben daha çok olur die bekliyodum:uhm:

evet canım normal yemek yaptığımız soğanı 4e bölüp 2 su bardağı suyla 5 dk kaynatıp öğlen ve akşam aç karnına bir su bardağı içeceksin hergün taze kaynatılacak:enbuyukkk:

tamam canım ya ben başka bi şeyle karıştırdım şimdi baktımda google a normal yemeklik soğanmış oo ne var ya soğan suyu içmekte valla ben zevkle yapıyorum.eşim bile keçiboynuzu kürünü içtikten sonra herşey içilebilirdir bence:lepi:

nekadar cok bebiş isteyen var .. henmen bişey duYunca kulaklarımız gözlerimiz nasılda kocaman oluyooo..... RABBİM cümlemize isteyen herkese versinn... BUNUN YOKLUGUYLA SINAMASIN BİZİİİ....

Son düzenleme:
kızlar polen tozu sarı kucuk kucuk yuvarlak demı toz seklınde degıl demı

a.s evet canım POLEN TOZU KÜÇÜK KÜÇÜK TOPLAR ŞEKLİNDE BAL TANELERİ GİBİ AMA BİRAZ ACIMSI.TOZ ŞEKLİNDE DEĞİ..bunu sabah aç karnına bir çay k.polenden bir çay k.balla karıştırıp yiğorsun canım üzerinede su içebilirsin..ALLAH KOLAYLIK VERSİİN:Saruboceq:

yok bunun aadaçayı yağından korkmamla alakasıyokta,geçende teyzemde demişti hamile kalmak istediğin taktirde bu tür şeylerden kullanırsan tehlikeli olurmuş.sonuçta korksam bende kullanmazdım ama merak ettim arkadaş ortaya bi laf attı açıklamasınıda bize yapsın merak ettim doğrusu.kaldıki bu zaman kadar ilaçla tedavi olmayıp bitkisel yöntemleri deneyen biri olarak adaçayı yağından endişeleneceğimi sanmıyorum.gerçi ben bu yağı kullanıyorum ama çok akıntı olmadı neden acaba ben daha çok olur die bekliyodum:uhm:

LAYD_PACİNO seni çok iyi anlıyorum hakılsın evet ama ben bunu duyunca aklıma yattı ve denemeye karar verdim asıl HAMİLE KALMAK İÇİN POLEN TOZUNU TAVSİYE ETMİŞTİM AMA BABAANEMDE ADAÇAYI YAĞIYLA HAMİLE KALDIĞI İÇİN ONUDA PAYLAŞTIM nedense adaçayı daha fazla ilgi gördü onu soran daha çok oldu bense POLEN TOZUNA DAHA FAZLA İNANIYORUM AMA İKİSİDE GÜÇLÜ İKSİRLER DİYORUMYA SİZE KALMIŞ BİRŞEY..şimdi benim rahim filminden sonra sol tüpümden verilen sıvı biraz zor geçmiş yani bu ilthablı olması demek doktorumda bana şu iki ay deneyin herşey normal eğer olmazsa LAPAROSKOPİ ÖNERDİ..bende amelyat olmak istemiyorum zaten zamanında hormon takviyesi yapıldı okadar anestezi almışım yok çatlama iğneleri yok aşılama derken tabi bunları yaptırdığım zaman yaşadığım piskolojik sıkıntılarımda cabası o yüzden doğal olduğunu inandığım ve sonuçlarınıda bildiğim POLENİ VE ADAÇAYI YAĞINI denemeye karar verdim e faydasınıda gördüm herkez grip oldu ben çok şükür hasta bile olmadım beni polen korudu adaçayı yağıda akıntı yaptı temizlendiğimi inandım gerisi ALLAHA KALDI HAYIRLISIYLA .:Saruboceq:

ya laf atıp kaçmadım sürekli nette değiliz herhalde iş güç yani anca vaktim oldu bakmaya .adaçayını bende kullanıyorum ama sonuçta mevzu vajina olunca acabamı dedim hani derek içeri olması ilk başta tedirgin etmişti neyse zaten yapmaya devam ediyorum bide çok önemli bi sorum var ne olur cevaplayın sabah uyanınca ağzında adaçayı kokusu aldığını söyleyen bi arkadaş vardı bende hiç öyle bişey olmadı zaren sorun tüplerimde bunu biliyorum ama tek tüp açıktı sabah kalktım ağzımda adaçayı kokusu falan yok hani şu mısırlı kadınların sarımsak muhabbeti varya o geldi aklıma çok moralim bozuldu ya sağlam dediğim tüptemi tıkalı yoksa

Back
X