• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çünkü o bizim Arnavut güzeli ablamız(güzin ablamızkaydirigubbakcemile3) herzaman yanımızda çok sağolsun.Ama bugun oda çok üzgün ama ben onu teselli edemedim.senağlamaBen onun kadar bu konuda başarılı değilim malesef.Artık gün bitti sayılır inşallah düzelmiştir, keyfi yerne gelmiştir.allahım tez zamanda onunda yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq:

bideneeem canım arkadaşııım beniiim .senin ve hepiniziin varlığıı yeteer de artar bileee.düzeldiim baaak çok iyim artık geçtiii benim bunalım sendromum..bakıyorumda hepinizi perişan etmişim ama:çok üzgünüm: affedin noluuur..ben size hep örnek olmaya çalışırkeen böyle yapmaam çok üzücüü bişey ama napim duygularım çok karışıktıı..neysee çok şükür toparladıım iyiki varsınııız :1hug: :enbuyukkk: a.s.

kader arkadasım dedıklerını unutma napmıyoruz ÜZÜLMÜYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bize kırmızı çok yakışıyor............ delikafadulden kötükedihüso

eveeeeet canııım beniiiiiim BİZE KIRMIZII ÇOK YAKIŞIYOOOOORkaydirigubbakcemile5...unutmadııım bitaneeem..öpüyorum hepiniziii kocamaaaan.bebişimin teyzeleriii:))):1hug:

saol canım öle yapayım o zaman...inş hepimiz faydasını görürüzz,,,

canııım hoşgelmişsiiiiin aramızaaayerimseniben kusura bakma ben dün yoktum ,ama SAĞOLSUUN ARKADAŞLARIM SANA HEMEN CEVAP YAZMIŞLAAR..dedikleri gibi şimdi kullanma ama eğer adet görürsen ,adetin bitmesini bekle ve 7 gün boyunca kullan..hadi bakalıım senindee en kısa zamanda güzel haberleriniii bekliyoruuuuz..hayırlı ve uğurlu olsuuun canım beniiim..beni bekletmee bak been teyze olmayı alıştım her ay ona göreee:dance: :1hug:

tşk edrm canım güsel dileklerin için inş seninde ii haberlerini alırızz..bugün gidp polenle balda aldım bide onu denicem.. zaten herşeyi dener olduk:)bende adet düzensizliği var testere dişli aslanpençesi çayı ii diyolar aranızda kullanan varmı..ben daha adet olmadımm..5 gün geçti çayı içsem zararı olurmu...

içme hayır canııım beklee ..nolur nolmaz,sen idrar tahlili mi yaptın yoksa kanmı canım?

evde kendim yaptım tek çizgi:( ama hiç belirti yokk.. geçen ayda 20 gün geçikmişti..şimdide geçikiyooo...bende çay içmeyi düşündümm..

ama evde yapılan testlere güvenmeyin diyolar.tam 40 gün tamamladınmı kan tahlili yapılması gerek ..senin niye düzensiz ki canım?? kist falan mı var sendee..beni bağışla çok soru sorduum ,ama merak ettim niye böylee..

canım ben 29 kasımda adet görmüştüm daha sonra ocağın 24 de oldum şimdide bekliyorumm...doktora gittim genel muayne oldum bişey yok dedi..olmaması için sebep yok dedi:((aslında adet düzensizliğim var dddm önemli değil dedii ilaç flan vermedi...

arnavutgüzeli merhaba cnm buay için üzüldüm ama buna alışmamız lazım bende eminim buay kırmızı kart yiyeceğim ya hayırlısı... aklıma takılan bi kaç şey var sana sorayım dedim. kimseyle konuşamıyorum çünkü herkes çok takıyosun diye bi kızma faslından geçiriyolar beni. burda sizle paylaşmak daha iyi.cnm ilk poleni sorayım nekadar devam etcez yemeye bide ben ynında tarçında yiyiyorum ama nekadar süreyle?bide yumurtlama zamanı adet olmaya yakın olabilirmi çünkü benim yumurtlama belirtilerim adetime 10gün kala gerçekleşiyo tabi bilimsel açıklamalar var ama insanı tatmin etmiyo bilgilerinize kızlar.arnavutgüzeli senide öpüyorum bak bu ayda boş geçmediiii......sabır arkadaşım.:teselli:

kusura bakmaa daa canım sen bi doktora daha git canım..bişey yok olurmu ,çok ilgisiz davranmış bence..adet düzensizliği sonucu ya hormonlarda bir sorun var demektir,yada yumurtalıklarda kist falan vardır..allah korusundaa seni sadece bilgilendirim diye yazdım ama çok şükkür hepisinin tedavisi var ..gerçi o sorunları yaşayan bayanlar bile hamile kalıyoo..ama sen yinede başka bir doktora görün en azından kafanda soru işareti kalmaz için rahat olurr..boşuna oyalanma,sağlıcakla kaal..

merhabaaa arnavutgüzeli84 başlattığın adaçayıyağı ve polen, bal karışımlı yazıları bir solukta okudum. Seni sabrından dolayı kutlarım. Defalarca anlatmışsın. Bu yazılardan etkilenip bende adaçayıyağı, polen aldım 2 gündür sabahları aç karnına yiyorum. adaçayına adetten sonra başlayacağım. İncir kürününde sonuna geldim. Umarım faydasını görürüm. Birde laporoskopi yaptırıcam diyosun ya arkadaşım sen bilirsin ama bence biraz bekle. Neden dersen ben daha önce miyom ameliyatı geçirdim ve yapışıklıktan çocuğum olmuyor. Laporoskopi yapalım dedim doktora. Hayır olmaz bir anlamı yok yine yapışıklık olur, ya aşılama yada tüp bebek yapalım diyor. Ben istemiyorum. Bu arada tekrar 4 adet miyom olmuş. Haa birde kistim vardı şu an yok. Yani anlayacağın benimde hikayem var. Üstelik geçirdiğim miyom ameliyatından dolayı dikişlerimi söylemiyorum bile.Sevgiler...

arnavutgüzeli merhaba cnm buay için üzüldüm ama buna alışmamız lazım bende eminim buay kırmızı kart yiyeceğim ya hayırlısı... aklıma takılan bi kaç şey var sana sorayım dedim. kimseyle konuşamıyorum çünkü herkes çok takıyosun diye bi kızma faslından geçiriyolar beni. burda sizle paylaşmak daha iyi.cnm ilk poleni sorayım nekadar devam etcez yemeye bide ben ynında tarçında yiyiyorum ama nekadar süreyle?bide yumurtlama zamanı adet olmaya yakın olabilirmi çünkü benim yumurtlama belirtilerim adetime 10gün kala gerçekleşiyo tabi bilimsel açıklamalar var ama insanı tatmin etmiyo bilgilerinize kızlar.arnavutgüzeli senide öpüyorum bak bu ayda boş geçmediiii......sabır arkadaşım.:teselli:

evet tatlım haklısıın ama napalııım iştee bazen bunalıma girdinmiii tutamıyosun kendiniii vee malum 2 gün süürüyo allahtaan sonra toparlanıyorum sayenizdee..canıım bende senin gibiyiim inanın en iyi arkadaşlarım siz oldunuz istediğimi soruyorum istediğimi yazıyoruum o kadar mutluyum kii..canııım evet bana kızıcaksın ama bendee takma diyceem çünküüü takmadıktan sonra bebişlerimiz oluyo.bak bugün eşimin bir arkadaşı vardı ,çok fazla samimi değiller amaa yeni öğrendik 3 yıll sonra eşi hamileymiiş..okadar denemişler kii gitmedikleri profesör kalmamış neden olmuyo diyee en sonda yeter artık olmazsa olmazsın diyolar eşi işe giriyo çalışmaya adamda artık üstelemeyincee bi bakıyolar 3 haftalık hamilee,düşünebiliyomusuun ne mutlu onlaraa biz onu bile beceremiyoruz ..neysee canım poleni yada herhangi bir şeyi 3 ay tüketmemiz gerekiyo vucudumuz dinlenmeli ara verilmemli ben bıraktım mesela ama tarçına devam ediyorum bide adaçayı yağına tabii..YUMURTLAMA ZAMANI DEMİŞSİN..bazı bayanların çok erken yani adetleri bittimi 11. gün bile çatlayabiliyomuş sonra devam ediyormuş 12. 13. ....diye ama bazılarınkide çok geç olabiliyomuş o yüzden geç çatlayanlar gurubuna giriyosun sanırsam..belirtilerinden anlayabilirsin..ADETİN BİTTİMİ 11.GÜNÜN OLDUMU DİKKAT ETMEYE ÇALIŞ AKINTIN BİRAZ YOĞUN VE YOĞURT GİBİ OLUR,BU ARA KASIKLARINDA SANCI,KRAMPLAR GİRER BELİNE,GÖĞSÜN SIZLAYABİLİR,ATEŞİN ÇOK AZ YÜKSELEBİLİR FALAN..o yüzden sen her ihtimale karşı 12. gününden itibaren eşinle beraber olmaya başlaaŞeniz ..birde istersen ovulasyon testleri var yumurtalıkların nezaman yumurtladığını önceden sana haber veriyo :)))açık yazdım anlaşılsın diyeeyerimseniben..:1hug:CANIIM BENDEE SENİİİ ÖPÜYORUUUM HADİ BAKALIIM BUKADAR ANLATIM BU AY BOŞ GEÇİRMEYİİİN ,MÜJDELİ HABERLERİNİİ BEKLİYORUUUM:teytey:

merhabaaa arnavutgüzeli84 başlattığın adaçayıyağı ve polen, bal karışımlı yazıları bir solukta okudum. Seni sabrından dolayı kutlarım. Defalarca anlatmışsın. Bu yazılardan etkilenip bende adaçayıyağı, polen aldım 2 gündür sabahları aç karnına yiyorum. adaçayına adetten sonra başlayacağım. İncir kürününde sonuna geldim. Umarım faydasını görürüm. Birde laporoskopi yaptırıcam diyosun ya arkadaşım sen bilirsin ama bence biraz bekle. Neden dersen ben daha önce miyom ameliyatı geçirdim ve yapışıklıktan çocuğum olmuyor. Laporoskopi yapalım dedim doktora. Hayır olmaz bir anlamı yok yine yapışıklık olur, ya aşılama yada tüp bebek yapalım diyor. Ben istemiyorum. Bu arada tekrar 4 adet miyom olmuş. Haa birde kistim vardı şu an yok. Yani anlayacağın benimde hikayem var. Üstelik geçirdiğim miyom ameliyatından dolayı dikişlerimi söylemiyorum bile.Sevgiler...

HOŞGELDİN CANIM BENİİİM..a.s. bende çok teşekür ederim büyük bir sabırla yazıları okuduğun içina.s..ne güzel hepisini kullanıyosun,hadi bakalım hayırlı olsun senin için,inşallaah emeğin karşılğını en kısa zamanda alırsın..:hooray:laparoskopi için çok teşekür ederim verdiğin fikir için.gerçekten bende beklemekten yanayım,fazla oralarımla kurcalanmasında hoşlanmıyorum ,rabim sorunlu olanlarada o güzel duyguyu tatırdığına göree bizde elbeet sabırla aşıcaz ve hamiş kalıcaz ..Büyük geçmiş olsun miyom için ama allahtan tedavisi var canım,kist bendede vardı ama o zamnala kendi kendine patladı..CANIM DOKTORUN DEDİĞİ GİBİ AŞILAMA DENEYEBİLRSİN MESELA,MADEM SENDE YAPIŞIKLIK VAR DİYOSUN AŞILAMA BASINÇLA YAPILDIĞI İÇİN BELKİ YUMURTANA DAHA KOLAY ULAŞABİLİR,TABİ SEN BİLİRSİN AMMACADIARZU..sağlıcakla kal, allaha emanet ol:1hug:

arnavutgüzeli cnm çok saol bugün sinirlerim tavan yaptı valla herşeye kızar oldum,alınganım, yani anlayacağın adet belirtilerim başladı göğüslerim acıyomu diye mıncıklamaktanda sıkıldım belirti olarak şişer ve acırda kendileri...ayın 10.da adetim ki kesin olcam ve dediğin gibi ovulasyon testi yaptım geçen ay 13.günü çift çizgi çıktı ama ozaman ne akıntım oluyo nede ateşim son adetime yakın akıntım oluyo ateşimde yükseliyo bu yüzden kafam karışıyo tabi.amaaaaaaaaaaaaaaaaan napayım dediğim zamanlar çok oluyo ama az sürüyo be kuzum sonra yine stres.bide bende bu yüzden isteksizlik başladı valla adetimin bitimine yakın istekli olurdum cinsel açıdan ama bu ay hiç istemedim.bide yumurtalamam diyelim 13.günden sonra başlıyo ne ilişki sıklığı sence nasıl olmalı va nezamana kadar.bizde 1gün arayla 5gün felan özel olmassa arnavutgüzelim amaaaaaaaaaaan ne özeli ayyyyyyyy.yazarsın sen bişeyler işte öptüm canım.

arnavutgüzeli cnm çok saol bugün sinirlerim tavan yaptı valla herşeye kızar oldum,alınganım, yani anlayacağın adet belirtilerim başladı göğüslerim acıyomu diye mıncıklamaktanda sıkıldım belirti olarak şişer ve acırda kendileri...ayın 10.da adetim ki kesin olcam ve dediğin gibi ovulasyon testi yaptım geçen ay 13.günü çift çizgi çıktı ama ozaman ne akıntım oluyo nede ateşim son adetime yakın akıntım oluyo ateşimde yükseliyo bu yüzden kafam karışıyo tabi.amaaaaaaaaaaaaaaaaan napayım dediğim zamanlar çok oluyo ama az sürüyo be kuzum sonra yine stres.bide bende bu yüzden isteksizlik başladı valla adetimin bitimine yakın istekli olurdum cinsel açıdan ama bu ay hiç istemedim.bide yumurtalamam diyelim 13.günden sonra başlıyo ne ilişki sıklığı sence nasıl olmalı va nezamana kadar.bizde 1gün arayla 5gün felan özel olmassa arnavutgüzelim amaaaaaaaaaaan ne özeli ayyyyyyyy.yazarsın sen bişeyler işte öptüm canım.

göğüslerim acıyomu diye mıncıklamaktanda sıkıldım

kaydirigubbakcemile3allah iyiliğini versiiin senin ne güldüüm yaakaydirigubbakcemile3 kız aynen adetime yakın bende başlıyorum göğüslerimi mıncıklamayakaydirigubbakcemile3hani hamilelik belirtilerinden biri ya göüsler hassaslaşıyormuş yaa ha bire kontrol ediyorum..kaydirigubbakcemile3..yakında ahanda böyle deliriceeeez-tatlicadiarzu-..nediyim anacım o akıntı muhabbeti banada öyle olur adetime yakın sular seller gibi olur ama bazen kuruluktan geçinmez:sm_confused:..o isteksizlik hepimizde var inan kocalarımızı zayıflatık,yorgun bile olsalar illa yaptıracazkaydirigubbakcemile..diyorumyaa valla hamile kalayım gözüm görmek istemeyecek yataklarımızı bile ayırıcam bıhtım bıhtım bıhtııııım:delphin:...ama o omazsa da olmuyoo ne yapak..neysee sen diyelimki 13. gün hergün yapmaya başladelikafadulden biliyorum işkence ama dur dinlee sonra akıntıları gördünmüüü dediğin gibi bir gün arayla yapın...abuuu HAYDAR DÜMEN KESİLDİM BAŞINIZAA :roflol:işte böylee inşallaah yardımcı oluyorumduuur,yaw bunların hepisi bahaneee rabbim yeterki OL desiinn...RABBİM HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NAİB ETSİN BİZLERE..:Saruboceq:AMİİİİİİİİİN a.s.

canım benimde 8 ay kadar olmadı bebek bende geçen ay ovulasyon testlerinden aldım. çift çizgiyi gördüğüm günden itibaren hergünü değerlendirdik :) 5 gün boyunca.... ve sonuç hamileyim. bence aralarda birer gün bırakma hergünü değerlendir. ama tabi bu arada eşini iyi beslemeyide unutma. avokado yedir, keçiboynuzu suyu içir, taze sıkılmış meyve suları içir fındık fıstık yedir :) birde gerçekten stres yapma en önemlisi bu. ben artık o kadar umutsuzdumki aklıma bile gelmedi hamilelik geçen ay. günüm geçtiği halde test bile yapmadım nasıl olsa her ay günüm geçiyo ama sonuçta bişe olmuyo diye.
biliyorum kafaya takmamazlık olmuyo, elimde değil diceksin ama bence ben başardıysam herkes başarır. kendine sürekli telkinde bulun. gerçekten ben bu şekilde başardım.

Saolun kızlar, önerilerinizi bu ay uygulayacağım hiç ara vermek yok.Zeynocum dediğin gibi evi vitamin deposuyla doldurayım şimdiden,sonra benimkine takviye. yani bu ay silahımı iyi kuşanayım dimi.Benimde göğüsleriminde bu işkenceden kurtulması lazım artııııııııııık-tatlicadiarzu- Bu ayda alcam ovulasyon testi dedimya silahlarımı iyi kuşanayım savaşa gidiyorum kızlar tutmayın benii allah allah allah.Kafayı yedim sonundalaelaelaelaelae

zeynomh çooooookk sevindimmmmmm. Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh....
kızlaarrrrr benim doktorum bana takvim vermişttiiii. Kağıda yazın canlarıımmm..

Adetin başlama gününden sayıyoruz yaaa....

11.gün
13.gün
14 gün
16 gün
18 gün
20 gün
22 günlerde ilişkiye girin

Back
X