- Konu Sahibi EU2
saol canım öle yapayım o zaman...inş hepimiz faydasını görürüzz,,,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü o bizim Arnavut güzeli ablamız(güzin ablamızkaydirigubbakcemile3) herzaman yanımızda çok sağolsun.Ama bugun oda çok üzgün ama ben onu teselli edemedim.senağlamaBen onun kadar bu konuda başarılı değilim malesef.Artık gün bitti sayılır inşallah düzelmiştir, keyfi yerne gelmiştir.allahım tez zamanda onunda yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq:
kader arkadasım dedıklerını unutma napmıyoruz ÜZÜLMÜYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bize kırmızı çok yakışıyor............ delikafadulden kötükedihüso
saol canım öle yapayım o zaman...inş hepimiz faydasını görürüzz,,,
arnavutgüzeli merhaba cnm buay için üzüldüm ama buna alışmamız lazım bende eminim buay kırmızı kart yiyeceğim ya hayırlısı... aklıma takılan bi kaç şey var sana sorayım dedim. kimseyle konuşamıyorum çünkü herkes çok takıyosun diye bi kızma faslından geçiriyolar beni. burda sizle paylaşmak daha iyi.cnm ilk poleni sorayım nekadar devam etcez yemeye bide ben ynında tarçında yiyiyorum ama nekadar süreyle?bide yumurtlama zamanı adet olmaya yakın olabilirmi çünkü benim yumurtlama belirtilerim adetime 10gün kala gerçekleşiyo tabi bilimsel açıklamalar var ama insanı tatmin etmiyo bilgilerinize kızlar.arnavutgüzeli senide öpüyorum bak bu ayda boş geçmediiii......sabır arkadaşım.:teselli:
merhabaaa arnavutgüzeli84 başlattığın adaçayıyağı ve polen, bal karışımlı yazıları bir solukta okudum. Seni sabrından dolayı kutlarım. Defalarca anlatmışsın. Bu yazılardan etkilenip bende adaçayıyağı, polen aldım 2 gündür sabahları aç karnına yiyorum. adaçayına adetten sonra başlayacağım. İncir kürününde sonuna geldim. Umarım faydasını görürüm. Birde laporoskopi yaptırıcam diyosun ya arkadaşım sen bilirsin ama bence biraz bekle. Neden dersen ben daha önce miyom ameliyatı geçirdim ve yapışıklıktan çocuğum olmuyor. Laporoskopi yapalım dedim doktora. Hayır olmaz bir anlamı yok yine yapışıklık olur, ya aşılama yada tüp bebek yapalım diyor. Ben istemiyorum. Bu arada tekrar 4 adet miyom olmuş. Haa birde kistim vardı şu an yok. Yani anlayacağın benimde hikayem var. Üstelik geçirdiğim miyom ameliyatından dolayı dikişlerimi söylemiyorum bile.Sevgiler...
arnavutgüzeli cnm çok saol bugün sinirlerim tavan yaptı valla herşeye kızar oldum,alınganım, yani anlayacağın adet belirtilerim başladı göğüslerim acıyomu diye mıncıklamaktanda sıkıldım belirti olarak şişer ve acırda kendileri...ayın 10.da adetim ki kesin olcam ve dediğin gibi ovulasyon testi yaptım geçen ay 13.günü çift çizgi çıktı ama ozaman ne akıntım oluyo nede ateşim son adetime yakın akıntım oluyo ateşimde yükseliyo bu yüzden kafam karışıyo tabi.amaaaaaaaaaaaaaaaaan napayım dediğim zamanlar çok oluyo ama az sürüyo be kuzum sonra yine stres.bide bende bu yüzden isteksizlik başladı valla adetimin bitimine yakın istekli olurdum cinsel açıdan ama bu ay hiç istemedim.bide yumurtalamam diyelim 13.günden sonra başlıyo ne ilişki sıklığı sence nasıl olmalı va nezamana kadar.bizde 1gün arayla 5gün felan özel olmassa arnavutgüzelim amaaaaaaaaaaan ne özeli ayyyyyyyy.yazarsın sen bişeyler işte öptüm canım.
arnavutgüzeli cnm çok saol bugün sinirlerim tavan yaptı valla herşeye kızar oldum,alınganım, yani anlayacağın adet belirtilerim başladı göğüslerim acıyomu diye mıncıklamaktanda sıkıldım belirti olarak şişer ve acırda kendileri...ayın 10.da adetim ki kesin olcam ve dediğin gibi ovulasyon testi yaptım geçen ay 13.günü çift çizgi çıktı ama ozaman ne akıntım oluyo nede ateşim son adetime yakın akıntım oluyo ateşimde yükseliyo bu yüzden kafam karışıyo tabi.amaaaaaaaaaaaaaaaaan napayım dediğim zamanlar çok oluyo ama az sürüyo be kuzum sonra yine stres.bide bende bu yüzden isteksizlik başladı valla adetimin bitimine yakın istekli olurdum cinsel açıdan ama bu ay hiç istemedim.bide yumurtalamam diyelim 13.günden sonra başlıyo ne ilişki sıklığı sence nasıl olmalı va nezamana kadar.bizde 1gün arayla 5gün felan özel olmassa arnavutgüzelim amaaaaaaaaaaan ne özeli ayyyyyyyy.yazarsın sen bişeyler işte öptüm canım.