• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeynohm canıım tebrikler..hayırlı olsuuun çok sevindiiim.kaç ay oldu peki şimdi senin???

zeynomh güzeliim ben seni karıştırdım yaaa:)))bende bugün arkadaşımdaydım bi gireyim bakayım dedim varmı yeni gelişme ,tabi seni görünce yeni hamile var zannetim..kuzuum kusuruma bakmaaa öyle odaklanmışımkiii..nasılsıın nasıl gidiyo ??bebiş büyüo dimiii??allaha emanet oluun tekrar kusuruma bakmaa..öpüyorum seni sağlıcakla kaal..

canım benim ne kusuru ya olurmu öyle şey. hem ben zaten haberi alır almaz ilk size haber vermiştim :)
canım bebiş 8 haftalık henüz, haftaya gidip kalp atışlarını dinlicez. hep dualarımdasınız allah en kısa zamanda sizede yaşatsın bu güzel duyguyu...

AMııııııN canım beniiiim.sevindiim iyi olduğnaa..allah onu sana ve babişkosuna bağışlasııın..sağo canım dualarını eksik etmee..kucaklıyorum seni allaha emanet ..BU ARA 8 MART KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN,KANDıLıNıZDE MÜBAREK OLSUN,DıLERıM RABBıMDEN BEBEK ıSTEYEN TÜM KADINLARA RABBıM KADINLAR GÜNÜ DıYE BıZE BEBıŞLERıMıZı ARMAĞAN EDER..dualarımız kabul olur inşallaah.BEBEK BEKLEYEN TÜM ANNELEREDE BEBEKLERıNı SAĞ SAĞLıM ELLERıNE ALMALARINI NASıB ETSıN..

ayyyyy bi kac gündür girmedim neler olmus neler. :kahve:
kizlar ya adacayiyagi yara yapti rahimde. iliski sirasinda cooooook canim yandi. iki üc gün bekliycem iyilesir ins. wc den sonra yikarken de acio biraz. ama hata benim, son kullandigim gün süphelendim bisey oldu icerde ama cikarmadim. sanirim cok fazla kullandim. bir gün arayla kullandim ama adet öncesindede kullanmistim. adetin yogun oldugu günler biraktim sadece. yani herseyin fazlasi zarar hakketen. :oklava: kendime cok kizdim. adetim cok kötü gecio, ölüyorum agridan. ins agrimaz diye fazla kacirdim sanirim. sakin cok kullanmayin.
ins kandil gecesi hürmetine Allah'im bize bebekler ver nnnnnnnnnnoooooooolllllllllluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr

ayyyyy bi kac gündür girmedim neler olmus neler. :kahve:
kizlar ya adacayiyagi yara yapti rahimde. iliski sirasinda cooooook canim yandi. iki üc gün bekliycem iyilesir ins. wc den sonra yikarken de acio biraz. ama hata benim, son kullandigim gün süphelendim bisey oldu icerde ama cikarmadim. sanirim cok fazla kullandim. bir gün arayla kullandim ama adet öncesindede kullanmistim. adetin yogun oldugu günler biraktim sadece. yani herseyin fazlasi zarar hakketen. :oklava: kendime cok kizdim. adetim cok kötü gecio, ölüyorum agridan. ins agrimaz diye fazla kacirdim sanirim. sakin cok kullanmayin.
ins kandil gecesi hürmetine Allah'im bize bebekler ver nnnnnnnnnnoooooooolllllllllluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr

eyvaaah nolmuş canım sanaaa,çok şaşırdıım inaaan şok oldum hattaa seninde değin gibi kesin fazla fazla döktün koydun oda yara yaptı ..zaten genelde 2-3 damla önermiştim ben sizee..büyük geçmiş olsuun canım benim çok üzüldüm vallaa bundan sonra sakın kullanma zaten..umarım allah bu emeğin ve çektiğin ızdırabın yüzünden seni mutlu haberle sevindirir canım beniiim..beni merakta bırakma haberdar et doktora falan gidersen..

ins canim saol iyi dileklerin icin. sen de bi sorunum yok ama hamile kalamiyorum demistin degilmi? dün jinekoloji bölümünde bi arkadasda ayni sekilde bir sorunu yokmus. bögürtlen köküyle hamile kalmis. ins gerek kalmaz ama belki bizim gibiler icin bir umut olur. aklinizda bulunsun.

zaten kokusu öyle keskin o yagin, cöpe atmistim, cöpü düktüm ama acinca hala kokusu var. nasil sinmis anlatamam. az kullanin arkadaslar.

ins canim saol iyi dileklerin icin. sen de bi sorunum yok ama hamile kalamiyorum demistin degilmi? dün jinekoloji bölümünde bi arkadasda ayni sekilde bir sorunu yokmus. bögürtlen köküyle hamile kalmis. ins gerek kalmaz ama belki bizim gibiler icin bir umut olur. aklinizda bulunsun.

canıııım beniiim çok sağoool,deniycem mutlakaa ama bu aralar bişey kullanmayı düşünmüyorum inan çok sıkıldıım-tatlicadiarzu- diyorumya sorunlu olanların bile bebişleri oluyo ben aynı kürleri kullanıyorum banamısın demiyoo..incir kürüne çok güvenmiştim oda olmadı nasib artık..bu yaz bir düğün var tuncelide orayada gidesim var çok merak ediyorum oraları ,o yüzden yaza kadar bişey olmazsa şu laparoskopiyi düşünüyorum bakalım benim için hayırlısı ne ise o olsun..sağol önerin için :1hug:

arnavut güzeli canim senin su adacayi yagi yara yapti ama bir yandan da iyi geldi galiba. iki gündür bir akintim var anlatamam. cooook saol canim ya. Allah sana tez elden nur topu gibi bi bebis versin ins. yarada gecti zaten, dün gece belli oldu ki gecmis. iki gün sürdü zaten. degdi bence. Allah razi olsun valla ya:CüvCüv:

merhabalar herkese bende klomen kullanıyorum 2inci çocuk için,arnavutgüzeli verdiğin bilgi için çok sağol ALLAH izin verirse en kısa zamanda bende başlıyacam polen tozu ve bala,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

merhaba arkadaslar.11 aylik evliyim ve hic korunmadigimiz halde hamile kalamadim.dr'a gittim hormon testi yaptirdim problem yok dedi..haftayada esim sperm testi yapacak.bakalim sonuclar nasil cikacak.bende bu ay preseed siparisi verdim birkac gun sonra elimde olur herhalde...bende onumuzdeki ay preseedi kullanmaya basliycam....aslinda arnavut guzeli'nin kurunu kullanmak istiyorum ama benim esim asla izin vermez biliyorum...

selaaam kızlaar..bu ara yeni gelen arkadaşlar sizde hoş gelmişsiniiiiz..MEYRA BASMAN canıım çok sevindiim iyi olduğunaa inan,çok şükür..bundan sonra daha dikkatli ol canım.sana çok teşekür ederiim o güzel dileklerin için sağol cümlemizin inşallaah..SEVıMSU CANIIM EVET HıÇ BEKLE HEMEN POLEN BAL VE ÖZELıKLEDE TARÇIN,yemeye başla..hayırlı olur inşallah senin için..

xxEYLULxx..canıım daha 1 yılını bile doldurmamışsın sen bizden daha şanslısın inan,sende eşinin sonucunu beklemeden bence POLEN ,BAL VE TARÇINA biran önce başla canım..polen zaten doğal bir besin olduğundan dolayı eşin zannetmiyorum karışacağına zaten bazı doktorlar bile tavsiye ediyolar binevi vitamin takviyesi olarak düşün bunu,ha ADAÇAYI YAĞINDAN BAHSEDıYOSAN,inan hiçbirimizin eşi buna izin vermezdi ama biz eşimizle paylaşınca sonuçlarıda onlar kendileri görünce ,busefer onlarda olumlu bakmaya başladılar..benimde eşim yapma koyma öyle şeyler derdi ama ben ona hep açıkladım doğal olduğunu.biliyosun gittiğin doktorlar sana hormon takviyesi yapıcaklar onların fazlası bile zararlı kiste yol açıyo ama mecburen kullanıyoruz,o yüzden onları kullanmaktansa doğal olanı tercih ediyoruz..sen bilirsin nasıl istersen,tüplerinde ilthap yada rahminde ilthab varsa tek çözümü amelyat,YADA BU TARZ DOĞAL ŞEYLER KULLANMAN..inan hiçbirimiz istemezdik ama napalım mecburuuz,ya çok zengin olucaz para dökücez bizi oyalayan doktorlara yadaa bu şeylerden meddet bulcaz..NEYSEE BEN GENE UZATTIM SAĞLICAKLA KALIN HAKINIZDA HERŞEYıN HAYIRLISINI DıLıYORUM..(

canim oncelikli oarak cok tesekkur ederim... esime soyledim deniycem yan etki yaparsa birakicam dedim(yan etki yapmayacagi kesinde maksat esimin gonlu olsun.).bekle benim testimin sonuclari ciksin ona gore karar verirsin dedi.bende oyle yapmayi dusunuyorum.....sen ne kadardir bekliyorsun.beklemek cok zor rabbim sabir versin hepimize.sonuclariniz nasil esinle hersey normalmi? gerci hersey allahtan azospermi olanlar bile allah isteyince hamile kaliniyor.....umarim rabbim bizleri daha fazla bekletmez..

amiiin canııım amiiiiin teşekürler o güeeel duların için allah razı olsuun seninde tez zamanda müjdeli haberini almamız dileğileee...ben 1 buçuk yıl bekliyorum canım hiç ama hiç birtek sorunumuz yok sadece kafaya çok takıyorum okadar en büyük etken STRES BıLıYOSUN O YÜZDEN SENDE ÇOK RAHAT OL VE DÜŞÜNMEE.., ne mutlu bana ki kaç kişiye vesile oldum..buda rabbimden bir işaret ,eğer ben hamile kalmış olsaydım kimse bu kürü uygulamaz bilmezdi..bu kürü henüz 5 ay oldu burda paylaşalı çok şükür okadar hızlı sonuç alıyoruzkiii...dilerim rabbimden eşinin sonuçları iyi çıkar ve bir sorun olmadan sende bu kür sayesinde hamiş kalır benide 7. kez teyze yaparsııın...:))

amin canim amin allah duysun sesini.....evet dr.stres yaparsan hic olmaz stresten oldugunca uzak dur dedi...evet okudum sayende bayagi kisi bebeklerine kavusmus,rabbim bu iyiligini karsiliksiz birakmayacktr.allah hepimizin yardimcisi olsun.eminim bir gun hepimiz anne olacagiz....sadece biraz sabir gerektiriyor ama oda cok zor :(((

amiiin canııım amiiiiin teşekürler o güeeel duların için allah razı olsuun seninde tez zamanda müjdeli haberini almamız dileğileee...ben 1 buçuk yıl bekliyorum canım hiç ama hiç birtek sorunumuz yok sadece kafaya çok takıyorum okadar en büyük etken STRES BİLİYOSUN O YÜZDEN SENDE ÇOK RAHAT OL VE DÜŞÜNMEE.., ne mutlu bana ki kaç kişiye vesile oldum..buda rabbimden bir işaret ,eğer ben hamile kalmış olsaydım kimse bu kürü uygulamaz bilmezdi..bu kürü henüz 5 ay oldu burda paylaşalı çok şükür okadar hızlı sonuç alıyoruzkiii...dilerim rabbimden eşinin sonuçları iyi çıkar ve bir sorun olmadan sende bu kür sayesinde hamiş kalır benide 7. kez teyze yaparsııın...:))

slm, belki benimde olurda sende 8 zinci kez teyze olursun canım sağol paylaşım için,gerçekten duyumlar çok işe yarıyo,ben hiç duymamıştım polen ve balı.Verici RABBİM ama vesilede çok önemli bana göre çok sağol arkadaşım:Belki bizlerdede işe yarar.

canım bilgiler icin sağol bir yeri sorucam yağı hastayken mi sürüyoruz cevp yazarsan sevinirim

canım bilgiler icin sağol bir yeri sorucam yağı hastayken mi sürüyoruz cevp yazarsan sevinirim benimde evleneli 1seneyi gecti olsun istiyorum RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEKİ hayırlıysa versin

Back
X