E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
zeynohm canıım tebrikler..hayırlı olsuuun çok sevindiiim.kaç ay oldu peki şimdi senin???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins canim saol iyi dileklerin icin. sen de bi sorunum yok ama hamile kalamiyorum demistin degilmi? dün jinekoloji bölümünde bi arkadasda ayni sekilde bir sorunu yokmus. bögürtlen köküyle hamile kalmis. ins gerek kalmaz ama belki bizim gibiler icin bir umut olur. aklinizda bulunsun.
amiiin canııım amiiiiin teşekürler o güeeel duların için allah razı olsuun seninde tez zamanda müjdeli haberini almamız dileğileee...ben 1 buçuk yıl bekliyorum canım hiç ama hiç birtek sorunumuz yok sadece kafaya çok takıyorum okadar en büyük etken STRES BİLİYOSUN O YÜZDEN SENDE ÇOK RAHAT OL VE DÜŞÜNMEE.., ne mutlu bana ki kaç kişiye vesile oldum..buda rabbimden bir işaret ,eğer ben hamile kalmış olsaydım kimse bu kürü uygulamaz bilmezdi..bu kürü henüz 5 ay oldu burda paylaşalı çok şükür okadar hızlı sonuç alıyoruzkiii...dilerim rabbimden eşinin sonuçları iyi çıkar ve bir sorun olmadan sende bu kür sayesinde hamiş kalır benide 7. kez teyze yaparsııın...:))