E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
KIZAALR sizinle bişey paylaşmak istiyoruuum yoksa çatlıycam.((((bana sürekliii özeldeen soru geliyoo vee been artıık çok sinirleniyoruuuum gerçekteeen......
soru aynen şöyle;arnavutgüzeli peki siz bu kürle sonuç aldınızmıı??ona göre başlamayı düşünüyoruuum???
Bu nedemek yaa,ben burda boşunamı yırtınıyoruuum,ben defalraca 92 sayfalık yere bunu söyledim ben kimseye garnati vermiyorum BEN ALLAH DEĞİLİM(tövbe estafurullaah)ve bu kür herkeze yarıyacak diye birşey yoook..HERKEZİN BÜNYESİ FARKLI,BELKİ SANA SU YARAR AMA BANA YARAMAZ,BU SADECE METABOLİZMA İÇİN DEĞİlL,CİLD İÇİNDE GEÇERLİ SANA NİVE UYAR BANA UYMAZ..herkeze pembe yakışır bana yakışmaaaz.neden herkez bana odaklanıyoo BEN BANGIR BANGIR YAZIYORUM BUNU HERYERE HATTA ÖRGÜCÜLERE BİLE BU KONUYU KOPYALIYORUM YETERKİ HERKEZ GÖRSÜN BİLSİİN ÇARE OLALIIM BİRBİRİMİZEEE..
yani ben hamile değilseeem başlayamazlarmııış,peki 5 ay içinde 8 HAMİLEYE NOLDUUU??
daha nee diyiim arkadaşlaaar ,kusuruma bakmayıın patlama noktasındayıım,benim kadar olumlu bir insanada daa buu yapılmaz yaa..bu aynı jinekolog olupta çocuğu olmayana gitmem gibi bişey onların düşündükleriii..
sana o mesaji atan kim ise bu onun yanlisi,onceki yazilanlari okumuyorsa buda onun eksikligi.....bir hastaneye gittigimizde onlarca hasta oluyor degilmi,peki doktor herkese ayni ilacimi yaziyor?bence hic onemseme,tatli canini uzmeye degmez....kaydirigubbakcemile5