• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[/COLOR]
selam canııım..daha yeni açabildiim vallaa bilgisayarıı..açıkçası babaanemin ordayım,ayıptır söylemesi arnavut böreği yapar o her pazar günü..bizde toplandık herzamanki gibii.e şimdide yemekcokacimcoook faslı bitincee nihayet geldim oturduum.iyiki de oturmuşuuum hihoyyytaz önce incir küründeki konuda bir arkadaşımız daha ,testi çift çizgi görmüüş:Saruboceq: .çok sevindiim çoook ,inşallaah rabbim bizeede nasib eder bu duyguyuuu..:dance:..
çalışmalara artık son verdim,okadar çok sıkıldımkiii eşimin ayağı bile yatakta değdimi gıcık oluyoruum..artık gına getirdiii bir ay hiç durmadaankaydirigubbakcemile3...amaan bu ayda olucağını pek zannetmiyoruum..olmazsada olmazsıın vallaaa.:dilcikar:artık düşünmüyorum gerçii.ayak kaldırma olayını sanki bir görevmiş gibi yaptım bebiş için değil.yaa ayrıca geleceği varsa gelir.ben elimden gelen herşey yaptııımm..dilerim bari siz hemen sonuç alırsııınız tez zamndaa.sağlıcakla kalııınn.hepinizi kucaklıyoruum:1hug:

ohh ne güzel afiyet olsun benim yerimede ye cokacimcoook
bencede düşünme olacağı varsa olur :emir_bebek:biz ne kadarda ayakları havaya kaldırsak boş bence,,, sen zaten kafandan çıkadığın an gelecek senin bebeğin :ecrin_bebek:

Bu ay olmadı çok heveslenmiştimsenağlama

canım yaa üzülme daha zamanı var demekki allah kulları için her zaman hayırlı olanı veriyor canını sıkma biraz daha sabredelim gelecek inşallah bebeğimiz (birgün):teselli:

canım yaa üzülme daha zamanı var demekki allah kulları için her zaman hayırlı olanı veriyor canını sıkma biraz daha sabredelim gelecek inşallah bebeğimiz (birgün):teselli:

Haklısın canım zamanını allah biliyor aslında bende hep en hayırlı zamanda gelsin inş. diye dua etmiştim ama beklemek umut bağlamak sonrası üzülüyor işte insan.ama olsun adet olmak da güzel aslında benim gibi kistli bir insan için. çok yoğun geçiyor umarım atıyorumdur şu kisti:Saruboceq: bebişlerimizde gelecekler en güzel zamanda:)

Canım üzülme hep aynı şeyleri her ay yaşıyoruz..Ama inanıyorum hepimiz hamile kalacaz....Hadi hepimiz pozitif olalım...Polene, adaçayı yağına ve diğer kürlere devam...

Canım üzülme hep aynı şeyleri her ay yaşıyoruz..Ama inanıyorum hepimiz hamile kalacaz....Hadi hepimiz pozitif olalım...Polene, adaçayı yağına ve diğer kürlere devam...

sağol canım.ben ilk kez denemiştim ilk ayımdı bir hafta önceden başladım testlere nerdeyse...evet pozitif olmakta fayda var.yeni bir yumurtlama dönemi kapımızda:utangac:kaydirigubbakcemile3 kürler le yola devamkaydirigubbakcemile5 inş. bu ay inşş:Saruboceq:

arnavutgüzeli arkadaşım seni kim kızdırdı böyle yaaaa???? boşver arkadaşım takma sen biz burda bişeyleri paylaşıp dertleşiyosak ve 8hamile arkadaşa vesile oluyosan bu sayende arkadaşım.sen zaten hamile kalmış olsan seninde dediğin gibi belki umursamayacaktın ve burda paylaşmayacaktın bunu ama sonuç ortada sen takma canım.inşallah bizde hamile kalcaz ozaman görcekler diyorum da ozamanda bişeyler buluyolar insanlar yapcak bişey yok yani.

bu aralar giremedim nete işten yorgun geliyorum kaç zamandır sanada ihtiyaç duydum aman zaman bulamadım .bu ayki adetim 11 nde başladı 16 nda bitti yumurtlama tarihi olarakta 18i ve 23 arası
görünüyo bende yağı koymadım arkadaşım niye böyle erken oldu bilmiyorum ama sancı dahil tüm yumurtlama belirtilerini bu ay çok yoğun yaşadım hatta diyorum geçen aylarda yumurtlamadım herhalde bu belirtilere bakarak.bana öyle geliyoki kürün etkisi büyük.bugünde 13.günü normalde bugünden sonra başlıyoya yani anlayacağın çok çalışmam lazım çooooooooookkkkkaydirigubbakcemile

merhaba arkadaslar nasilsiniz? misafirlerimi ugurladim,sperm testi sonucunu dr gosterdim ve solugu burada aldin....maalesef dr guzel seler soylemedi....herhangi bir infirtilite bolumu olan hastaneye yonlendirdi....harekette problem varmis...arnavut guzeli esimde arnavut bu arada...ama dedeleri buraya goc etmis...kendinize iyi bakin arkadaslar.......

kızlar neredesiniz yaaa,, bugün burası pek sessiz ne oldu yoksam gündüzdemi iş başındasınız kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-Şeniz
arnavut güzeli bugün sesin çıkmıyor ne yapıyorsun kızz ayaklar havada bekliyormusun daha.kaydirigubbakcemile3.. Valla ayıptır sölemesi dün ayaklarım havada yarım saat bekledim ama nafile indirince olduğu gibi dışarı çıktı :1no2:mirmirmirmir
bir an önce gelse artık bu veletler(melekler):emir_bebek::ecrin_bebek:,

bendede ayni sey oldu.ayaklarimi havaya kaldirdim bekledim indirdgm gibi hepsi cikti...ama kaldirmadigim zaman daha cok icimde kaliyor...gerci kendimi kastigim icin hemen disari cikiyor...bende kure basliycaktim ama dr boyle deyince yapacak birsey kalmadi.....bir sene icinde spermler yumurtaya ulassin diye sekilden sekle girdim :emir_bebek:ama yok yok yok....:1no2:

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum sizi uzun süredir takip ediyorum.Öncelikle Arnavutgüzeli sana teşekkür ederim böyle bir başlık açıp insanlara bilgi verdiğin için.Ben de bir buçuk yıllık evliyim son bir yıldır bebek istiyordum çok şükür ki geçen ay hamile kaldım.Şu an 7 haftalık hamileyim.Allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah.

arnavutgüzeli arkadaşım seni kim kızdırdı böyle yaaaa???? boşver arkadaşım takma sen biz burda bişeyleri paylaşıp dertleşiyosak ve 8hamile arkadaşa vesile oluyosan bu sayende arkadaşım.sen zaten hamile kalmış olsan seninde dediğin gibi belki umursamayacaktın ve burda paylaşmayacaktın bunu ama sonuç ortada sen takma canım.inşallah bizde hamile kalcaz ozaman görcekler diyorum da ozamanda bişeyler buluyolar insanlar yapcak bişey yok yani.

bu aralar giremedim nete işten yorgun geliyorum kaç zamandır sanada ihtiyaç duydum aman zaman bulamadım .bu ayki adetim 11 nde başladı 16 nda bitti yumurtlama tarihi olarakta 18i ve 23 arası
görünüyo bende yağı koymadım arkadaşım niye böyle erken oldu bilmiyorum ama sancı dahil tüm yumurtlama belirtilerini bu ay çok yoğun yaşadım hatta diyorum geçen aylarda yumurtlamadım herhalde bu belirtilere bakarak.bana öyle geliyoki kürün etkisi büyük.bugünde 13.günü normalde bugünden sonra başlıyoya yani anlayacağın çok çalışmam lazım çooooooooookkkkkaydirigubbakcemile

canıııım yok allaha şükür sayenizde kızgınlığım geçtii.takmıyorum kafayaa fazlaa.herkez özgür kimseyi zorlayıp garanti vermiyorum..sadece dediğim tek şey kullanın en azından etkisi görün..gerisi rabbime kalmıış birşeey..

sen yoktun nezamandııır..valla böylee benii heycanlandırıyosunuz ,diyorum heralde bunlardan biri bana süpriz yapıcak diyorum ondan uğramıyolar eskisi gibiiiCADIARZUyerimseniben..
canım dilerim herşey yolundadııır.bence kullandığın polen tepki göstermiş.:dance:eminim bu ay belirti yaşadıysaan kesin yumurtlamışındıır:CüvCüv:.o yüzden fırsat bu fırsat diyiip yolla koyuluunkaydirigubbakcemile4yerimseniben kaydirigubbakcemile..dualarım seninleee kendine çok iyi baak dilerim bu ay sanada uğrulu geliiir:1hug:

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum sizi uzun süredir takip ediyorum.Öncelikle Arnavutgüzeli sana teşekkür ederim böyle bir başlık açıp insanlara bilgi verdiğin için.Ben de bir buçuk yıllık evliyim son bir yıldır bebek istiyordum çok şükür ki geçen ay hamile kaldım.Şu an 7 haftalık hamileyim.Allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah.

maşalllaaaah:nazar: nazar deymesiin sanaaa.hayırlı uğurlu olsuun canım beniiim..allah sağlıklı eli ayağı düzgün,kucağına almayı nasib etsiiin..:nazar:

a.s.çok teşekürederim iyi dileklerin içiin..sağol allah razı olsuun..:1hug:senden ozaman küçük bir isteğimiz vara.s....hazır meleğinde göbeşindeykeen bizedee DUA EDERMİSİİİİN???:Saruboceq:..ediceğini bildiğim içinde şimdideen allah razı olsuun..SAĞOLASIN ...herşey gönlünce olsuun:1hug::nazar:

[/COLOR]

ohh ne güzel afiyet olsun benim yerimede ye cokacimcoook
bencede düşünme olacağı varsa olur :emir_bebek:biz ne kadarda ayakları havaya kaldırsak boş bence,,, sen zaten kafandan çıkadığın an gelecek senin bebeğin :ecrin_bebek:

canııım beniiim evet dediğin gibiii nezaman gelesi varsaa gelsiin..sıkmak istemiyorum canııııım..yavrumun kulaklarını çınlataaa çınlataa bir hal olduumm.gelincee öcünü alıcakmış bendeeen öyle hissediyoruuum..:emir_bebek:-tatlicadiarzu-.

canım beniiim herşey gönlünce olsuuunn.rabbim tez zamandaaa burdaa HAMİLEYİM yazını sana yazdırsııın sanaa:teytey: :nazar: :teytey:

CANIIIN SAĞOLSUUUUUN :1hug: :teselli: CANIM BENİM ELDEN NE GELİR BEKLEMEKTEN BAŞKAA.dualarım seninlee ha gayret nolur pes etmek yok ,,vardır bundada bir hayıır..meleğine kavuşman dileğileee :ecrin_bebek:

Tabi ki de tatlım dua ederim.İnşallah Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

merhaba arkadaslar nasilsiniz? misafirlerimi ugurladim,sperm testi sonucunu dr gosterdim ve solugu burada aldin....maalesef dr guzel seler soylemedi....herhangi bir infirtilite bolumu olan hastaneye yonlendirdi....harekette problem varmis...arnavut guzeli esimde arnavut bu arada...ama dedeleri buraya goc etmis...kendinize iyi bakin arkadaslar.......

yani sendeee ARNAVUT GELİNİSİİİİİN:jeyyar:....ozamaan bzim oğlana iyi baak..ona bol bol doping yüklee..canım beniiim herşey gönlüncee olsuuun..canını sıkmaa

Kızlar size sadece şunu söyleyebilirim sabır üzülmeyin diyeceğim Allahım İnşallah en kısa zamanda herkese bu duyguyu tattırır.Ben geçen ay sabah akşam ağlıyordum bana drun bir tanesi hiç sorun yok derken diğer dr tüp bebek bile şansım olmadığını söyledi ama Allahım verecekse veriyor

Bu arada arnavutgüzeli senin adaçayı yağını bu ay ilk kez yapmıştım.Geçen aylarda polen yedim bal yedim bide e vitamini aldım.Ayrıca bu ay yumurtlama döneminde kaplıcaya gittim.

yani sendeee ARNAVUT GELıNıSıııııN:jeyyar:....ozamaan bzim oğlana iyi baak..ona bol bol doping yüklee..canım beniiim herşey gönlüncee olsuuun..canını sıkmaa

bende arnavut geliniyim ::))):hersey allahtan yapacak birsey yok..yuklemez olurmuyum vitamin ilaclarina basladik.yemiyorum yediriyorum yinede cocuk yok yok yok :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar size sadece şunu söyleyebilirim sabır üzülmeyin diyeceğim Allahım İnşallah en kısa zamanda herkese bu duyguyu tattırır.Ben geçen ay sabah akşam ağlıyordum bana drun bir tanesi hiç sorun yok derken diğer dr tüp bebek bile şansım olmadığını söyledi ama Allahım verecekse veriyor[/QUOT

dilerim bebegini sag salim kucagina almakda nasip olur insallah...darisi biz isteyenlerin basina.........

Back
X