K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #1.041
[/COLOR]
ohh ne güzel afiyet olsun benim yerimede ye cokacimcoook
bencede düşünme olacağı varsa olur
biz ne kadarda ayakları havaya kaldırsak boş bence,,, sen zaten kafandan çıkadığın an gelecek senin bebeğin :ecrin_bebek:
selam canııım..daha yeni açabildiim vallaa bilgisayarıı..açıkçası babaanemin ordayım,ayıptır söylemesi arnavut böreği yapar o her pazar günü..bizde toplandık herzamanki gibii.e şimdide yemekcokacimcoook faslı bitincee nihayet geldim oturduum.iyiki de oturmuşuuum hihoyyytaz önce incir küründeki konuda bir arkadaşımız daha ,testi çift çizgi görmüüş:Saruboceq: .çok sevindiim çoook ,inşallaah rabbim bizeede nasib eder bu duyguyuuu..:dance:..
çalışmalara artık son verdim,okadar çok sıkıldımkiii eşimin ayağı bile yatakta değdimi gıcık oluyoruum..artık gına getirdiii bir ay hiç durmadaankaydirigubbakcemile3...amaan bu ayda olucağını pek zannetmiyoruum..olmazsada olmazsıın vallaaa.:dilcikar:artık düşünmüyorum gerçii.ayak kaldırma olayını sanki bir görevmiş gibi yaptım bebiş için değil.yaa ayrıca geleceği varsa gelir.ben elimden gelen herşey yaptııımm..dilerim bari siz hemen sonuç alırsııınız tez zamndaa.sağlıcakla kalııınn.hepinizi kucaklıyoruum:1hug:
ohh ne güzel afiyet olsun benim yerimede ye cokacimcoook
bencede düşünme olacağı varsa olur