Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıss ne gibi kötü şeyleri çağırıştırıyorum anlamadım bennn :uhm:
kızım ne diye sıkıyorsun kendini yaa rahat ol gerçi seni anlıyabiliyorum ama
ne yapalım rahat olmaya çalışalım birazda kaydirigubbakcemile2
karnında sncın varsa senin yumurtalarının çatladığına işarettir nerden biliyorsun diye soracak olursan tüpbebek tedavisindeyken yumurtalarımın toplanacağı gün acayp sancım vardı adet sancısı gibi dr bana sordu sancın varmı diye bende evet çok dedim iyi dedi yumurtalarının çatladığındandır sancının olması demişti ozaman .....hadi inşallah arnavutgüzelim bu sefer tututacaksın demiyorum tutturdun bu ay diyorum süprizzzzz
kızlaar bişi sorcam ben...aşılamamın bugün 12. günü öğleden sonra hafif çok açık pembe leke geldi ama öyle çok deil işteyim burdan merkezi arayamıyorum bilgisi olan varmııııııı
kızlaar bişi sorcam ben...aşılamamın bugün 12. günü öğleden sonra hafif çok açık pembe leke geldi ama öyle çok deil işteyim burdan merkezi arayamıyorum bilgisi olan varmııııııı
canım ben de aşılama yapmıştım hafif bir kan gelmişti sanırım normal tekrar ederse doktoruna danışırsına.s
ciddimisin sen??allah allah neden olurkii.aşılama esasında olmuştu banadaa??aceba bişeylermi tutu içerdeee durualyaa:dance:allahıım noluuuurr..
nebilim doktorun numarası varsa bi arayıp sorsana hemen..vee dinelmeye çalış güzelim iş miş yapma tamamı.bişeyler kaldırma panikte yapma ok rahat ool.kaydirigubbakcemile5ben bi araştırayım dur..olmazsa sende bak aşılama bölümlerinee belki orda bire bir yardımcı olurlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım ilk gün bende de oldu normal dedi doktor ama aradan 11 geçti hiç olmayınca bugün oldu ne bileyim iş yerinden konuşamıyorum millet duymasın diye ....sizlere bi sorayım dedim sağol canıım
sağol canım inşallah hepimiz için dediğin şey ayaklarını kaldırıp sonrada cenin gibi yatmakmı
bebişim walla inan öğlenden beri siteyi geziyorum bulamadımki yazı bulamadım doktorun cebi de yok almamışım burdan konuşsam merkez bana soru sorcak cevaplayamıycam duymasınlar burdakiler sonra dedikodu...ayy nebilim sakindim bak şimdi heyecan yaptım iyimi terledim tıhgandım haaaaaaaaaaaaaaaa
canım hiç telaşlanma rahat ol bir kaç damla kandan bir şey olmaz ağrın sızın yoksa sorun yok ama kanama artarsa ağrı başlarsa kork ha bu arada kendini yorma fazla ayakta kalmamaya dikkat et umarım tutar canım ben de önümüzdekihihoyyyt ay yaptıracağım
canım benim sende hoşgeldin aramızaa:1hug:
tatlım öncelikle herhangi bir sorunun varmı rahminde yada tüplerdee.tahmin ediyorumki sende bizler gibi hiç bir sorunun olmadığı halde hamile kalamayanlardansın..
ozaman şöyle seen polen var küçük küçük top şeklinde ..aktarcılarda satılı..ondan alıp aç karnına bir reçel kaşığı ye her sabah en az 2-3 ay kullan.sonrada bir çay kaşığıda tarçın ve bal ye..ister ılık suya karıştır iç istersende sakızına bir tutam dök çiğne sana kalmış birşey..sonrada adetin 6.gününde ADAÇAYI (ELMA) YAĞI PAMUĞA 2-3DAMLA DÖK VE VAJİNANIN AĞIZ KISMINA YEERLEŞTİR.MÜMKÜNSE GECE YAPMAYA ÇALIŞ.7GÜN BUNU KULLAN..İLİŞKİLERİNDEN SONRADA 20DK BACAKLARINI YUKARIYA KALDIRIP,EN SON İNDİRDİĞİNDEDE BACAKLARINI KARNINA ÇEKİP ÖYLE 2-3 SAAT SA TARAFINA YAT.YADA SOL HANGİ TÜPÜN DAHA İYİ VERİMLİYSEE..TAMAMMI TATLIM aklına birşey takılırsa gene sor ben yoksamdaa canım arkadaşlarım sana yardımcı olurlaar..kaydirigubbakcemile5sağlıcakla kaal dilerim seninde 1 ayı geçmeden güzel haberlerini alırııız:CüvCüv: :ecrin_bebek::1hug:![]()
aman nederlerse desinler.dışarıya çık yada tuvalete ordan aramaya çalış nebilim tüh yaa..dur ben bakıyorum halen..sen öylece otur okmuuu..dıkhanmaaaa sakııın üldürürüüüm seniiii duruuuuum..vallahada bebek geliyooo:dance: :dance:
sağol canım teşekkür ederim yok bende de büyük bir sorun sadece yumurtalıklarımın etrafın da biraz kist var multikistik ama daha geçen gün 37 yaşında arkadaşım hem de adeti düzensiz ve pko lı idi ve kendiliğinden hamila kaldı ondan sonra ben de umutlandım çokdelikafadulden
arnavutgüzelim benim dur panik yok tuvalete de gidemem maşşallah tuvalet değil çeşme başı mübarekkaydirigubbakcemile3 acaba bende miyom varda o yapmış olabilir..
ben şimdi çıkıyorum 1 yada 1 buçuk saat sonra evdeyim bilgisayarı açcam konuşuruz.
ay sağol tatlım benim ağrım yok sızım yok sadece memeler baş kaldırmışkaydirigubbakcemile3acıyorlar adet ağrısı gibi çok hafif bir sızı ama çok hafif kendimi yormuyorum...
bu arada yumurtalar çatladığı zaman ağrı yaparmış..benim doktor demişti. ben yürüyemiyodum bile bazen .... bazı insanlar karın ağrısı şeklinde bası insalar ağrı olarak bazılarıda hiç hissetmezlermiş doktorum öyle demişti... ağrıyosa çalışmalara devam hadi bebiş için