bende topikte okudugum gibi polene basladim. kavanoz bitti bende almadim tekrar. cok uzun süre bu tür seyler kullanmak iyi degil biliyorsun.
adacayi yagini kullandim, acayip akinti yapti, yani icimin acildigini hissettim resmen:) ama yara yapti rahim agzinda. o kadar mutlu olmustum ki aslinda. yani bende ameliyattan kalan bi iltihap olayi var. ne yaptimsa gecmedi. sogan kullandim yanmam vardi sadece onu gecirdi ama akinti yapmadi bende.
birde süt buhari var, onu her zaman yaparsin cünkü vucüda girmedigi icin zararsiz. o da bayagi akinti yapti. iyi iltihap attim yani. gecen ay kullandim, ins gerek kalmaz son 3 gün bekliyorum ama eger hamile kalmazsam yine yapcam. cünkü iltihap benim asil derdim.
canim apandisit ebnimde patlamis. 11 yasindaydim o zaman. adetimin sancili olmasini da buna bagliorum aslinda ben.
polen bittigi icin hayit kullandim su son 10 gündür. adet sancisina faydasi oluomus. ama hayiti adetimin ilk günü birakip incir yapcam. ins gerek kalmaz ama umudum da yok yani.
birde iliskiden sonra ayakalrini duvara dayayip battaniyeye sarip yada sicak tutup iste, sonrada sol tarafina cenin pozisyonunda yat. spermlerin icerde kalmasini saglio bayaa. iki gün bile icerde canli kaliolarmis. nasip, Allah ne zaman verirse o zaman olcak ama insan iste bos duramiyorum ben hic. hatta iki isi birarada yapmadan da rahat edemem. yapim böyle. cok uzun yazdim canim, gercekten ayni kaderi paylasiyoruz resmen.