• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim bende gastrit var, ondan bana dokundu. bence balsiz bi dene. tatlandirmak iyi degil diyordu dün yine saracoglu bitkiler icin.
ins kist cikmaz canim. cok adet sancin oluomu?

selam kızlaar nasılsınıııız???umarım herşey yolundadır.bakıorumda harıl harıl çalışıyosunuz kürleri hiç aksatmıyosunuuzz,ne mutlu sizee inşallaah artık biran önce sonuç alırsınııızz..yeni gelen arkadaşlarda olsmuuş,sizde hoş geldiniiiz inşallah bu kür herkeze faydası dokunucak..güzel dilekleriniz için teşekürleeer sağolun inşallah dilediklerinizin iki katınıda siz görürsünüüüzz.sağlıcakla kalııın..kendinize iyi bakın

canim bende gastrit var, ondan bana dokundu. bence balsiz bi dene. tatlandirmak iyi degil diyordu dün yine saracoglu bitkiler icin.
ins kist cikmaz canim. cok adet sancin oluomu?

canım geçmiş olsun .a.s...tamam balsız deneyecem :kahve:.tatlandırmanın iyi olmadığınıda bilmiyordum aayy çok teşekkür ederim beni bilgilendirdin canım..adet sancım oluyoo tabii ama ilk gün fena.... bu ay hiç anlamadım ağrımda olmadı.:dance:

slm arkadaslar ben bugun aktarda ne var ne yok topladım geldım eve.delikafadulden hayıt tohumu bogurtlen koku degılde yaprakları ve dallarını aldım.bırde evde polen bıtmek uzereydı ondanda aldım bakalım artık kısmet.ınsallah cabalarımız bosa cıkmaz.
bırde aktar bana bugun zercalı onerdı yumurtalıkları calıstırıyormus. hergun 1 cay kasıgı dedı. bıde ondan aldım baklım denıycem tabı bukadar seye ınsallah mıdem dayanır.

Selam fıstıklar..Burada okudum gittim polen tozu aldım 100 gram.Bal da aldım fakat ne kadarlık bir karışım yapmalıyım, ikisini karıştırıp mı yemeliyim bilemedeğimden buraya yazıp öyle başlayım dedim..Bir de ne zaman başlayacağız bu küre? Adetten önce-sonra?

Selam fıstıklar..Burada okudum gittim polen tozu aldım 100 gram.Bal da aldım fakat ne kadarlık bir karışım yapmalıyım, ikisini karıştırıp mı yemeliyim bilemedeğimden buraya yazıp öyle başlayım dedim..Bir de ne zaman başlayacağız bu küre? Adetten önce-sonra?

selam canım,günü yok sanırım istediğin gün başlıyosun herhalde,1 çay kaşığı polen,1 çay kaşığı bal karışımı ben öyle yaptım alah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar... yeni katıldım aranıza... inş güzel sonuçlar alırsınız hepiniz... bende brşeyler öğreniyim dedim... tek tüpüm kapalı geçen ay laparoskopi oldum açılmadı... tavsiye edebileceğiniz şeyler varmı ?? adayağını okudum ama uygulayan varsa nasıl kullandığını yazabilirmi ?? tşk...

slm arkadaslar ben bugun aktarda ne var ne yok topladım geldım eve.delikafadulden hayıt tohumu bogurtlen koku degılde yaprakları ve dallarını aldım.bırde evde polen bıtmek uzereydı ondanda aldım bakalım artık kısmet.ınsallah cabalarımız bosa cıkmaz.
bırde aktar bana bugun zercalı onerdı yumurtalıkları calıstırıyormus. hergun 1 cay kasıgı dedı. bıde ondan aldım baklım denıycem tabı bukadar seye ınsallah mıdem dayanır.

:1shok:abooov hepisni nasıl kullanıcaksıın,aman zehirlenme sakııın..hem bişey diyimiii şimdi benim kürüm diye demiyoruum gerçekteen aldığın bütün otların aynı eş değeri zaten tek başlıbaşına POLENDİR..bunu gerçekten araştır isterseen ..bütün mucizeler ondaa.tabi kullan ötekilerinidee nasıl isterseen,ama şimdii midene bişey olurr allah korusuun ,dikkatli ol en azından aralarından 2 saat geçsin..bi gün onu bi gün ötekini kullan isterseenn..anacım sen bu dopingleee vallaa ikizmi yapçen başımızaaahihoyyyt:emir_bebek::emir_bebek:hadi bakalım allah yüzünü güldürsün yardımcın olsuuun...inşallah tez sonuç alırsındaa sende annecik olursuun:CüvCüv:sağlıcakla kal:1hug:

merhaba arkadaşlar... yeni katıldım aranıza... inş güzel sonuçlar alırsınız hepiniz... bende brşeyler öğreniyim dedim... tek tüpüm kapalı geçen ay laparoskopi oldum açılmadı... tavsiye edebileceğiniz şeyler varmı ?? adayağını okudum ama uygulayan varsa nasıl kullandığını yazabilirmi ?? tşk...

selaam kızlaar aramıza hoş geldiniiiizz..bu uğurluu topiğeee sefalar getirdiniiiizz.valla halay başı been olmak üzereehihoyyyt iyi kötü sonuç alıyoruz allahın izniyleea.sçok şüküür..
hülyaam canıım bir reçel kaşığı poleni kat ağzına aç karnına hemncecikte balı ye arkasından.nezaman başlarsan başla hiç önemi yok adetini yada metabolizmanı etkileyen bişey değil zaten ,sakın endişelenme..ama adetten sonra olursa tabi daha iyi olur yumuşlar ozaman faliyete geçiyolaryaa sende iyice beslemiş olursuun..hadi hayırlısı senin içindeee:teytey:rabbim meleğinize kavuştursun tez vakiit..

gmz83 canıım ,,geçmiş olsun umarım kolay olmuştur amelyat ben kaç ay düşünüyodumda şu amelyatı hala cesaretim yok vallaa,öncelikle seni kutlarım..sen hiiç kafan takmaa tüp olayını allahın izniyle diğer tüpün açık olması yeter zaten..tek tüplede hamile kalınıyoo.sende poleni yiğerek diğer yumuşunu faliyete geçir..bide tavsiyem şu benimde yeni denediğim süt buharını yap,eminim sonuç alıcaksındıra.s gerçekten ,ardındanda adaçayı yağını yapabilirsiiinn..kuru ağca can veren rabbim bizimde içimizi elbet yeşerteceek bir gün emin ol yeterki inan olucağına ve stres yapmaaa.herşey gönlünce olsuuun..güzel sonuçlar alman dileğileee:1hug:yerimseniben

tşk arnavut güzelii... zor bi ameliyat değil endişe etme...merak ettiğin birşey varsa cevaplarım... polenle süt buharını yazarmıısn bi zahmet lütfen.... bu ay da soğan mı incirmi dedim incire başladım bakalım hayırlısı hepimiz için.....

gmz83 senden bendensin. benimde tek tüpüm yok? seninki neden yok anlatirmisin? ben apandisit ameliyati oldum o sirada yapismis ve acilmasi imkansizmis. kac dr a sordum, ayni seyi söyledi.
birde cnm dün saracoglu trt deydi dedi ki önce 2 ay sogan sonra incir dedi. birde erkeklerin sperm sayisi ve hareketi cooook iyi olsa bile, yumurtayi delemk icin salgilayacagi sivi zayifladigindan gebelik olmuomus. sorun olsun olmasin mutlaka erkekler keciboynuzu kürü icmeliymis. ins gerek kalmaz ama burda nerden buluyum ben onu. neyse hayirlisi olsun. cok sevindim benim gibi tek tüplü biri olmasina. gerci buna nasil sevinilir dimi ama, bu ugraslar sonunda kafayi yemezsek iyidir.

meyra canım durumumuz aynı 4 yıl falan önce taş dediler hastane hastane gezdim en son yattım ki 2 gün sonra anlaşıldı apandistim patlamış yoğun bakımda falan kaldım... geçen ay laparaskopi oldum sağ tüp kapalı açılmadı çok fazla yapışıklık varmış açılmış sol tüpte hiç bi sorun yokmuş bunada şükür...yumurtlama dönemine yaklaştım o yüzden soğana başlamadım incire başladım... eşimede keçi boynuzu yapmıştım pekmezde ii diyorlar artık onu yiyecek.. evde keçiboynuzu duruyor öyle gönderiyim sana :ecrin_bebek: senin yaptığın bişey varmı adayağını denedin mi nasıl yaptın ?? o kadar çok şey yazıyoki nette kafam karıştıı...

ayrıca kpalı tüp duruyo sağolsun dr ne almış nede bağlamış...

tşk arnavut güzelii... zor bi ameliyat değil endişe etme...merak ettiğin birşey varsa cevaplarım... polenle süt buharını yazarmıısn bi zahmet lütfen.... bu ay da soğan mı incirmi dedim incire başladım bakalım hayırlısı hepimiz için.....

arkadasım ben tvde saracoglundan dınlemıstım once sogan kurunu uygulayın dıyor.sen yanlıs baslamıssın.ama yınede ınsallah tez zamanda sonuc alırsın.
ben ıncır kurunu 2 ay once uyguladım 10 gun kullandım bende adet gecıkmesı yaptı.bırde adetten once cok sıkıntı sters yasamaya basladım onceden hıc bu kadar sıkıntı yasamıyordum adetten once.ben o yuzden kullanmıyorum.

arkadaslar bogurtlen koku ne kadar etkılıymıs sımdı ıyıce arastırdım netten bende az once kaynatıp ıctım tadı oyle kotu degıl.yalnız ben az kaynatmısım kullanıp hamıle kalanlar 30dk kaynatın dıolar bılgınıze

turkuaz yumurtlama dönemimdeyim soğanın zarırı olur mu olmazmı karar veremedim o yüzden incire başladım... en uygun gün hangisi soğan için diğer ay yaprım olmazsa inş gerek kalmaz tabi...

bende topikte okudugum gibi polene basladim. kavanoz bitti bende almadim tekrar. cok uzun süre bu tür seyler kullanmak iyi degil biliyorsun.
adacayi yagini kullandim, acayip akinti yapti, yani icimin acildigini hissettim resmen:) ama yara yapti rahim agzinda. o kadar mutlu olmustum ki aslinda. yani bende ameliyattan kalan bi iltihap olayi var. ne yaptimsa gecmedi. sogan kullandim yanmam vardi sadece onu gecirdi ama akinti yapmadi bende.
birde süt buhari var, onu her zaman yaparsin cünkü vucüda girmedigi icin zararsiz. o da bayagi akinti yapti. iyi iltihap attim yani. gecen ay kullandim, ins gerek kalmaz son 3 gün bekliyorum ama eger hamile kalmazsam yine yapcam. cünkü iltihap benim asil derdim.
canim apandisit ebnimde patlamis. 11 yasindaydim o zaman. adetimin sancili olmasini da buna bagliorum aslinda ben.
polen bittigi icin hayit kullandim su son 10 gündür. adet sancisina faydasi oluomus. ama hayiti adetimin ilk günü birakip incir yapcam. ins gerek kalmaz ama umudum da yok yani.
birde iliskiden sonra ayakalrini duvara dayayip battaniyeye sarip yada sicak tutup iste, sonrada sol tarafina cenin pozisyonunda yat. spermlerin icerde kalmasini saglio bayaa. iki gün bile icerde canli kaliolarmis. nasip, Allah ne zaman verirse o zaman olcak ama insan iste bos duramiyorum ben hic. hatta iki isi birarada yapmadan da rahat edemem. yapim böyle. cok uzun yazdim canim, gercekten ayni kaderi paylasiyoruz resmen.

turkuaz yumurtlama dönemimdeyim soğanın zarırı olur mu olmazmı karar veremedim o yüzden incire başladım... en uygun gün hangisi soğan için diğer ay yaprım olmazsa inş gerek kalmaz tabi...

ınsallah canım gerek kalmaz.
sogan kuru ıcın adetten sonra en az 7 gun gecmesı gerekıyor demıstı.hatta bazen kullanırken adet olanlar varmıs kürü kesmeden devam edın demıstı.

kizlar aklinizda bulunsun incir uzun kullanimda kist yapio. havucla yapinki kist yapmiomus o zaman. birde yumurtlamasi düzgün olana önermiolar onu bozuo düzeni diye. aslinda bende kullandim ama bir ay kullandim 3 ay ara verdim. dr klomen vermisti. bende ona söylemeden klomeni almadim sadece inciri kullandim. gittim dr a. ultrasonda bakti dediki, cok güzel tepki vermissin klomene dedi. 3 tane yumurtam olmustu kocaman. halbuki incir yapmisti öyle. yani o kadar etkili düsünün.

tşk meyran sonumuzda aynı olur inş hepimiz güzel haberler alırızz. polenle süt buharını yazsan... uygun günlerinide yaparım belkii.. bekliyorum...

Back
X