E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #1.861
hadi canım ınsallah tüp bebege gerek kalmadan hamiş olursun insallahhhhh
ama tüp bebege gıdersende üzülme burda bı tüp bebek uzmanı olarak kafana takılan herseyı yanıtlar sana yardımcı olurum merak etme ınsallah üçüz olurkaydirigubbakcemile5
arkadaslar tesadufen çakşır otu dıe bısey okudum ben bılgısı olan varmı bu konuda...
bu otu yıyen hayvanlar ıkız ucuz doguromus hanı ınsandada aynı etkıyı gosterırmı acaba...:dance::dance:
abuuuu gaaaaç ne üçüzü kıııızz:1shok:..allah korusuuuun-tatlicadiarzu- kız ben ikize bile illallah diyorumyaa.amaa allahın işi beli olmazya büyük konuşmiyim genedee..
yok yok üzülmüyorum valla kafam çok rahaat ,okadar rahatladımkiii inanamazsııın .keşke daha önce gitseymişiim,yanarım o geçen günlerime yanarım..neysee vardır bundada hayır..meğersem doktorum gelicekmişdee ondanmıışhihoyyytben doktorumu çok seviyoruuum çoook babam gibii bi görseniiizz.varya KIZLAAR DUYRULUR ANTALYALI OLAAAAAN DR.ALİ FUAT ŞENGÖR ANTALYAYAAAAA GELİYOOOO HEMDE TEMELLİİİhihoyyythihoyyythihoyyyt..KIZLAR yani bu demek oluyokii ben ya haziran yada temmuz ayında hamileyiiiiiiiim:CüvCüv: :dance: :dance: