• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi canım ınsallah tüp bebege gerek kalmadan hamiş olursun insallahhhhh

ama tüp bebege gıdersende üzülme burda bı tüp bebek uzmanı olarak kafana takılan herseyı yanıtlar sana yardımcı olurum merak etme ınsallah üçüz olurkaydirigubbakcemile5

arkadaslar tesadufen çakşır otu dıe bısey okudum ben bılgısı olan varmı bu konuda...

bu otu yıyen hayvanlar ıkız ucuz doguromus hanı ınsandada aynı etkıyı gosterırmı acaba...:dance::dance:

abuuuu gaaaaç ne üçüzü kıııızz:1shok:..allah korusuuuun-tatlicadiarzu- kız ben ikize bile illallah diyorumyaa.amaa allahın işi beli olmazya büyük konuşmiyim genedee..
yok yok üzülmüyorum valla kafam çok rahaat ,okadar rahatladımkiii inanamazsııın .keşke daha önce gitseymişiim,yanarım o geçen günlerime yanarım..neysee vardır bundada hayır..meğersem doktorum gelicekmişdee ondanmıışhihoyyytben doktorumu çok seviyoruuum çoook babam gibii bi görseniiizz.varya KIZLAAR DUYRULUR ANTALYALI OLAAAAAN DR.ALİ FUAT ŞENGÖR ANTALYAYAAAAA GELİYOOOO HEMDE TEMELLİİİhihoyyythihoyyythihoyyyt..KIZLAR yani bu demek oluyokii ben ya haziran yada temmuz ayında hamileyiiiiiiiim:CüvCüv: :dance: :dance: :nazar: :nazar: :nazar:

canımmmmmm arnavutum güzelim inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalacaksın bu ayyy:CüvCüv::CüvCüv: doktorunun Antalya'ya gelmesi bence iyiye işaret buda demektirki sen bu ay hamile kalcan o yolları çekme diye sana yakın geldiiiii:lepi::ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

ya benim bugün 3 günüm adetimin o yüzden altan baktı ve bir gelişmiş yumurtam varmış onu atamamışım o yüzden bana doğum kontrol hapı verdi düşünebiliyomusunuz..bende tam yumurtalığımın çatlayacağı günümü öğrenmiştiiim bideee..o yüzden ben bu ay hap kullanıp onu yoketmem gerek çünkü kalitesiz yumurta kaliteli yumurtayı güçlendirmeden atarmış..o yüzden ancak histereskopi bu ay olucam yaa belki o ay hamile kalırım ki zannetmiyorum,ama neyse sorun değil onuda takmıyorum doktorum geliyoyaaa allahın izniyle ben ona gözüm kapalı güvenerim..antalyada patlama yaşanıcak en iyi tüp bebek merkezi seçilecek türkiyede:lepi: sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım beniiiim çok sağol bitanem beniiim..artık ben size yoğunlaştım hadi kızlaaaar bu günlerde beni sevindiriin teyze olmak istiyorum gene gene geneeee:teytey::dance::teytey:

arnavutgüzeli canım benim doktor hangi hastaneye gelicekki antalyaya ben antalyadayım birde isminide verirmsin bi sonraki tüp bebişi onda deneriz bizde dedin gibi iyiyse dimi

arnavutgüzeli canım benim doktor hangi hastaneye gelicekki antalyaya ben antalyadayım birde isminide verirmsin bi sonraki tüp bebişi onda deneriz bizde dedin gibi iyiyse dimi

canım sen hangi doktora gidiyosun peki???
bu benim gittiğim doktor Bucaktaydı,yani zor oluyodu gitmemiz.ve yoğun istek üzerine yıllar sonraaaa antalyaya geliyo hemde tüp bebek merkezine ortak geliyo.çünkü o çok özel biriiii..ben şimdi burda duyurucam allah onu başımdan eksik etmesiiin..ben ona gözüm kapalı güvenirim..hihoyyyt

canım sen hangi doktora gidiyosun peki???
bu benim gittiğim doktor Bucaktaydı,yani zor oluyodu gitmemiz.ve yoğun istek üzerine yıllar sonraaaa antalyaya geliyo hemde tüp bebek merkezine ortak geliyo.çünkü o çok özel biriiii..ben şimdi burda duyurucam allah onu başımdan eksik etmesiiin..ben ona gözüm kapalı güvenirim..hihoyyyt

benim doktorum Sinan Kurşun oda cok iyi bi doktor ama özel hastanede vede ssk ile anlasmalı degil o yüzden degistirmek zorundayım burdur bucak mı dedigin doktor ismini hatırlamıyorum ama namını duymustum burdur da bi doktorun hangi hastaneye gelicek acaba bak merak ettim şimdi alkisalkisalkis

benim doktorum Sinan Kurşun oda cok iyi bi doktor ama özel hastanede vede ssk ile anlasmalı degil o yüzden degistirmek zorundayım burdur bucak mı dedigin doktor ismini hatırlamıyorum ama namını duymustum burdur da bi doktorun hangi hastaneye gelicek acaba bak merak ettim şimdi alkisalkisalkis

işte o benim doktorum ..benim 4 yıl bebek sahibi olmak için uğraşan bir arkadaşım vardı o hamile kalınca bana tavsiye ettii.sen bana bakmaa bu benim piskolojimle alakalı gerçekten o elinden geleni yaptı .strese sokmadı beni.öyle pozitif bir insan ki sadece 50 tl için bakıyo..ve keninlike randevü almak için 1 ay öncesi araman gerek.adam hep ful hep ful..çok şükürde günde kaç kişi hamile kalıyoo.nedenmiii tedaviyi geciktirmeden sana en iyi uyan şeyi hemen yapıyo..burdakiler sağolsun piskolojimi alt üst ettiler allah ellerine düşürmesin.ben en pahalısından en meşhur doktora da gittim hepisi MADDİYATÇIII..15 GÜN İÇİNDE SENİ ÇAĞIRIP SAÇMA SAPAN ŞEYLER ANLATIP DİĞER 15 GÜN SONRADA TEKRAR PARA ALIYO SENDEN SONUÇ NEGATİİF VE HÜSRAN DOLU BİR AY..antalyadaki tüp bebek merkezine ortak geliyo adıda dr.ALİ FUAT ŞENGÖR..bu ismi googleye yazın.nedemek istediğimi ozaman anlarsın...sende ona git hiç teredütsüz..bakarsın orda karşılaşırmışıııızkaydirigubbakcemile5:CüvCüv::CüvCüv:

inşallah canım ya onu bana daha öncede tavsiye etmişlerdi ama yakın bile olsa gidip gelmek gerçekten sorun oluyo o yüzden gidemedim bu iyi haber için sana teşekkür ederim ve umarım karşılaşırız haberim olursa geldiginde ben seni yinede bulurm haydi hayırlı olsun diyelim bu arada bende vicks ve elma yagına da basladım gecenlerdede papatya yagının buhar banyosuda iyi geliyomus aldıgım yerde ki kullanım klavuzunda yazıyordu iltihap sökücü olarak aldım ama tereddütümü biliyosun daha evvelde paylaşmıstım canım

KIZLAR BAKIN NE BULDUM!!

Bir tablet var ovaryum içinmiş.Rahimde oluşan ovaryosalpenjit (yumurtalık ve fallop tüpü iltihaları), ovarit (yumurtalık enfeksiyonları), salpenjit (fallop tüpü enfeksiyonları), kistlerde, özellikle sık sık tekrarlayan enfeksiyonlarda, lokore (beyaz akıntı), dismenore (sancılı menstürasyonda) ve ovulasyon yetersizliğinde Ek besin takviyesi olarak tavsiye ediliyor. (Özellikle infertilite (kısırlıkta) kullanılması önerilebilinir.Yumurtalık kistlerin de Kadın cinsel organlarının iltihaplarında oldukça etkili olabilmektedir) deniyor.Düzenli kullanılması ile yumurtalık kistleri ortadan kalkabiliyormuş.Adet dönemlerindeki spazmik ağrıları azaltmada,ayrıca döl yatağı boruları ve yumurtalıklarındaki iltihaplarda yardımcı ek besin takviyesiymiş

1 TABLET ıÇıNDE
40 mg Civan Perçemi
15 mg Ada Çayı
30 mg Hercai Menekşe
30 mg Ebegümeci
15 mg Aynısafa Çiçeği
40 mg Çin Geveni
15 mg Kedi Nanesi
15 mg Sinirli Ot
15 mg Sarı Yoğurt Otu
15 mg Ekinazeya
20 mg Kabarcıklı Alg
5 mg Magnezyum streain
245 mg Serbitol

KIZLAR BAKIN NE BULDUM!!

Bir tablet var ovaryum içinmiş.Rahimde oluşan ovaryosalpenjit (yumurtalık ve fallop tüpü iltihaları), ovarit (yumurtalık enfeksiyonları), salpenjit (fallop tüpü enfeksiyonları), kistlerde, özellikle sık sık tekrarlayan enfeksiyonlarda, lokore (beyaz akıntı), dismenore (sancılı menstürasyonda) ve ovulasyon yetersizliğinde Ek besin takviyesi olarak tavsiye ediliyor. (Özellikle infertilite (kısırlıkta) kullanılması önerilebilinir.Yumurtalık kistlerin de Kadın cinsel organlarının iltihaplarında oldukça etkili olabilmektedir) deniyor.Düzenli kullanılması ile yumurtalık kistleri ortadan kalkabiliyormuş.Adet dönemlerindeki spazmik ağrıları azaltmada,ayrıca döl yatağı boruları ve yumurtalıklarındaki iltihaplarda yardımcı ek besin takviyesiymiş

1 TABLET İÇİNDE
40 mg Civan Perçemi
15 mg Ada Çayı
30 mg Hercai Menekşe
30 mg Ebegümeci
15 mg Aynısafa Çiçeği
40 mg Çin Geveni
15 mg Kedi Nanesi
15 mg Sinirli Ot
15 mg Sarı Yoğurt Otu
15 mg Ekinazeya
20 mg Kabarcıklı Alg
5 mg Magnezyum streain
245 mg Serbitol

bu ne canım yeni bir kürmü yoksa hepsi birliktemi alınıyo bişey anlamadım ben

bir tablet varmış bu o. ısmini söylemem burada doğru olurmu acaba. arnavutgüzeliiiiiiiiii yetiiiiiiiişşşşşş.
o bitkilerde tabletin içindekilermiş

bir tablet varmış bu o. İsmini söylemem burada doğru olurmu acaba. arnavutgüzeliiiiiiiiii yetiiiiiiiişşşşşş.
o bitkilerde tabletin içindekilermiş

nasıl yani marka ismi mi verceen:sm_confused:hiç bilgim yokkii ..editörümüz ne der kızarmıkii..bak şimdi nasıl bulucaz..neysee sen şimdi bunu aktarlarda mı bulabilceğimizimi söylüyosun??CADIARZU

dur yazmaa bişey yani ismi ile ilgiliii..

tamam dur oda yazar banaa..ya bu saatte kime sorucazkii bu konuyuuu..zaten burda özel isim veriyoruzdaa şimdi sen böyle yazınca dikkat çeker bişey yapmışız gibiii oluyoruz.hem sen bunu niye daha önce bulmadın ..ben hemen araştırır kullanırdım..bak şimdii üzüldüüüm,boşuna tüpçüye gidicem ya hadi hayırlısıı..ama süpersin vallaaaa,allah razı olsun senden ,böyle birşey paylaştığın için

kız ben çıkıcam hadiii meyraa yaz banaaa.ohooooo dıhandııııııımhaaaaa

ay rica ederim ne demek. tüpçü tüpçü gezmeyelim diye yazdım. ben iki yıldır arıyorum onu saklanmış oraya bir yerlere bulamıyacağımı zannetti herhalde. ama yaşasıııııııııınnn buuuuulllldduuuuuuuuum:teytey:teytey:teytey:teytey:

fshsos un sayfasinda ziyaretci mesajlarinda yaziyor arkadaslar, eger silmezse ordan bakabilirsiniz. merakli melahatlar siziiii. durumumuz belli yani bunu merak etmiycezde neyi etcez dimi:)

arnavut güzelinin slmi var kizlar, cikiomus:) slm söyle dedi üstümde kalmasin

kızlar araştırın heryerde varmış biz kör gibi otlara daldık.aktarlarda uyanık hiçbiri söylemiyor:)

Back
X