• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HERKESE SELAMLAR a.s. NASILSINIZ KIZLAR BEN ÇOK İYİ DEĞİLİM ASLINDA ,ADETİME 5 GÜN VAR AMA DÜNDEN BERİ SANCILAR KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI... ASLINDA BU AY DEĞİŞİK BİŞEYLER HİSEDİYORDUM GEBELİK BELİRİLERİ GİBİ MESELA DÜN GECE MİDEM BULANDI, BU SABAHDA YİNE BİRAZ BULANDI, BACAKLARIMIN AĞRISINDAN DÜN GECE ZOR UYUDUM, 3 GÜNDÜR FELAKET BELİM AĞRIYOR TUTULMUŞ GİBİ ,ŞEFAF AKINTIM ÇOK GELİYOR BU SABAH SARI RENGİNE DÖNDÜ AKINTIM, İŞTAHIM AÇIK ,YORGUNLUK VE UYKU HALİM VAR ..AMA BU SANCILAR UMUDUMU KIRIYOR ...NERDEYSE 6 SENE OLUYOR OLURSADA MUCİZE OLUR NEYSE ,KIZLAR BUGÜN NETTEN GEBELİK HESAPLAYICI VAR ONA BAKTIM AZ ÖNCE EN SON ADET TARİHİMİ YAZDIM 5 NİSAN 3+6 GÜN DİYOR YARIN 4 HAFTA OLACAK AMA BENİM HESABIMA GÖRE BUGÜN DAHA 23 . GÜNÜM NASIL OLUYOR BU:uhm: BENMİ YANLIŞIM YOKSA HESAPLAYICIMI ANLAMADIM:sm_confused: SİZDE BİR BAKARMISINIZ KIZLAR Gebelik Takvimi, Gebeliğinizi Hesaplayarak Hafta Hafta Takip Hamilelik Gebelik Hesaplama Haftası

:teytey:canım beniiiiiiiim hadi inşallaaaaaah hamilesindiiiiirr:Saruboceq: hihoyyyt hihoyyytinşallaah bu belirtiler hamilelik belirtilerii.eğer uykun falan geliyosaa süpeeerrrrr.:dance:allahım yüzünü güldür arkadaşımıın.ben sana ne diyorum senin yüzün böyle anne olucakmış gibi bakıyodu o gün resimindeeea.s sositososito benim içime doğduu bak görrr.sen canını sıkmaa rabbim sanaa meleğini göndermiş bencee.
HADİİ SON 5 SON 5 GÜÜÜÜÜÜÜÜÜN HAYIRLISI İLE BİZE MÜJDEYİ PATLAAAAT:teytey: :teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :CüvCüv: :nazar:

merhaba kızlar, bu ay hiç ümidim yoktu ama adetim 2 gün geçince bu gün test yaptım ve silik de olsa 2. çizgiyi gördüm. yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 8-9 aydır korunmuyorduk ama olmuyordu. 2 aydır marankinin aslanpançesi civanperöemi çobançantası karışımını çok düzenli olmasa da kullanmaya çalıştım ve bugün 2. çizgi silik de olsa çıktı ben hala inanamıyorum diğer başlıklara resmi de eklemiştim buraya da ekleyeyim. umarım isteyen herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alır.

:teytey:VAAAY TESTE BAAAAK:sm_cool:inanmıyoruuum hayırlı olsuuun canım beniiiim:nazar:tebrik ederiiim..allah kucağına almayı nasib etsiiin.çok sevindiiim vallaaa süper bir haber.teşekür ederiz bizimle paylaştığın içiiiinn..:1hug:hayırlı uğurlu olsuun.kendine dikkattet..çok duygulandıım ..ayağını iyice sür arkadaşlarımda arkandan gelsiin inşallaaaah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: :nazar: :nazar::nazar:

CANLARIM İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİR BU AY BİR SÜRÜ BELİRTİ YAŞADIM BİLMİYORUM ARTIK 3 İHTİMAL VERİYORUM BU BELİRTİLERE YA ÜŞÜTÜM YA ADET OLACAM YADA HAMİLEYİM :CüvCüv:İNŞALLAH YAA ...KIZLAR ŞUANDA NE YİYİRUM BİLİYORMUSUNUZ LİMONNNN cokacimcoook AZ ÖNCE TELEVİZYONDA GÖRDÜM LİMONU ÖYLE CANIM ÇEKTİKİ HEMEN MUTFAĞA KOŞTUM BUZDOLABINDAN 3 TANE LİMON ÇIKARIP ELMA GİBİ SOYODUM DAİRE ŞEKLİNDE KESTİM TUZ DÖKÜP YİYİRUM ŞİMDİ,, AĞZINIZIN SUYUNUN AKTIĞINI HİSEDİYORUM:))
ALLAHIM İNŞALLAH PSİKOLOJİK DEĞİLDİR KIZLAR DUA EDİN BANA

allah seni ahmile etsin emii.kız çenem kitlendi yaaa-tatlicadiarzu- sulanmak de nesei..KIZIIIIIIM YE EKİŞİYİİİ DOĞUR AYŞEYİİİİİİİİİİİİİ...hihoyyyt hihoyyyt HAMİLESİN ANACIM SEN HAMİLEEEEEEE:dance: :dance: :dance: inşallah inşaalllaaah allahım duydu dualarımıııı:teytey: üfürüğüm keskinmiiş kaşı gözü güzel arkadaşııııımmm.

dualarım seninleee canım arakadaşıım MELEĞİNE KAVUŞMAN DİLEĞİLEEE:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar: :1hug:

CANLARIM İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİR BU AY BİR SÜRÜ BELİRTİ YAŞADIM BİLMİYORUM ARTIK 3 İHTİMAL VERİYORUM BU BELİRTİLERE YA ÜŞÜTÜM YA ADET OLACAM YADA HAMİLEYİM :CüvCüv:İNŞALLAH YAA ...KIZLAR ŞUANDA NE YİYİRUM BİLİYORMUSUNUZ LİMONNNN cokacimcoook AZ ÖNCE TELEVİZYONDA GÖRDÜM LİMONU ÖYLE CANIM ÇEKTİKİ HEMEN MUTFAĞA KOŞTUM BUZDOLABINDAN 3 TANE LİMON ÇIKARIP ELMA GİBİ SOYODUM DAİRE ŞEKLİNDE KESTİM TUZ DÖKÜP YİYİRUM ŞİMDİ,, AĞZINIZIN SUYUNUN AKTIĞINI HİSEDİYORUM:))
ALLAHIM İNŞALLAH PSİKOLOJİK DEĞİLDİR KIZLAR DUA EDİN BANA

ben C şıkkı yani hamile şıkkını tercih ediyorum alkisalkisalkis limonmuuuuu ayyyyyyy kedersizimmmmm ay fena oldum beennnnnnn ye arkadaşım yeeee helal olsun arnavutum güzelim doğru söylüyoooooo ye ekşiyi doğur ayşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::teytey:sositososito:dance::CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

ben C şıkkı yani hamile şıkkını tercih ediyorum alkisalkisalkis limonmuuuuu ayyyyyyy kedersizimmmmm ay fena oldum beennnnnnn ye arkadaşım yeeee helal olsun arnavutum güzelim doğru söylüyoooooo ye ekşiyi doğur ayşeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::teytey:sositososito:dance::CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis

[sıze="2"]canım arkadaşlarım yaa inan böyle siz yazdınız ya hamilesin diye benim içim öyle bir hoş olduki valla bide gerçek olsa ne güzel olur hele 6 seneden sonra çok güzel olur ...şu internetten gebelik hesaplayıcına baktınızmı kafama takıldı bugün 23. Günüm ama hesaplayıcı öyle demiyor 3+6 diyo sizde bir baksanız kızlar belki benim bilgisayar yanlış sölüyor cevabınızı bekliyorum [/sıze]

[sıze="2"]canım arkadaşlarım yaa inan böyle siz yazdınız ya hamilesin diye benim içim öyle bir hoş olduki valla bide gerçek olsa ne güzel olur hele 6 seneden sonra çok güzel olur ...
şu internetten gebelik hesaplayıcına baktınızmı kafama takıldı bugün 23. Günüm ama hesaplayıcı öyle demiyor 3+6 diyo sizde bir baksanız kızlar belki benim bilgisayar yanlış sölüyor cevabınızı bekliyorum
[/sıze]

canım sen bana son adetin tarihini yazsanaa bakem..bide kaç günde oluyosun..mesela ben her 26 gün sonra adet olurum..seninki belirsizmi yoksa tam günündemi??

canım sen bana son adetin tarihini yazsanaa bakem..bide kaç günde oluyosun..mesela ben her 26 gün sonra adet olurum..seninki belirsizmi yoksa tam günündemi??
CANIM BEN TAM GÜNÜMDE OLURUM 28 GÜNDE BİR YANİ EN SON ADET TARİHİM 5 NİSAN şakkıdı

kız 3 haftalık bir günlükmüüüüü..sen hangi ara hamile kaldın kız..bu hesaplamada dediğin gibi bir yanlışlık var ozaman.banada aynı çıktıı..e senin yumurtalığın adetin 13.günü çatlasa eder 2 hafta taş çatlasaa.nasıl üç hafta diyolar..yaa boşver sen bi hamile kalda direkt kan testi yaptınmıı kaç günlük olduğu ortaya çıkaaarrr..

bende 4 günlük hamileymişiiiiim güyaaakaydirigubbakcemile3..kız yok adetimin 6 günü bugün nasıl oluyomuuş..-tatlicadiarzu-

bende 4 günlük hamileymişiiiiim güyaaakaydirigubbakcemile3..kız yok adetimin 6 günü bugün nasıl oluyomuuş..-tatlicadiarzu-
BENDE BİŞEYCİK ANLAMADIM :sm_confused:
4 GÜNLÜK HAMİLE HAA BELİRTİN VARMI :roflol:
NEYSE CANIM SANADA ZAHMET VERDİM TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENDİĞİN İÇİN Şeniz

[QUOTE=KEDERSİZ;6559546]BENDE BİŞEYCİK ANLAMADIM :sm_confused:
[/QUOTE]

nedemeeek zevklee..sen hamile oldaa diyorumyaa ben hergün hesap yaparım sana ..
evet canım belirtilerim vaaar.sürekli kanamam var kaydirigubbakcemile3

KIZLAR BAKIN NE BULDUM!!

Bir tablet var ovaryum içinmiş.Rahimde oluşan ovaryosalpenjit (yumurtalık ve fallop tüpü iltihaları), ovarit (yumurtalık enfeksiyonları), salpenjit (fallop tüpü enfeksiyonları), kistlerde, özellikle sık sık tekrarlayan enfeksiyonlarda, lokore (beyaz akıntı), dismenore (sancılı menstürasyonda) ve ovulasyon yetersizliğinde Ek besin takviyesi olarak tavsiye ediliyor. (Özellikle infertilite (kısırlıkta) kullanılması önerilebilinir.Yumurtalık kistlerin de Kadın cinsel organlarının iltihaplarında oldukça etkili olabilmektedir) deniyor.Düzenli kullanılması ile yumurtalık kistleri ortadan kalkabiliyormuş.Adet dönemlerindeki spazmik ağrıları azaltmada,ayrıca döl yatağı boruları ve yumurtalıklarındaki iltihaplarda yardımcı ek besin takviyesiymiş

1 TABLET İÇİNDE
40 mg Civan Perçemi
15 mg Ada Çayı
30 mg Hercai Menekşe
30 mg Ebegümeci
15 mg Aynısafa Çiçeği
40 mg Çin Geveni
15 mg Kedi Nanesi
15 mg Sinirli Ot
15 mg Sarı Yoğurt Otu
15 mg Ekinazeya
20 mg Kabarcıklı Alg
5 mg Magnezyum streain
245 mg Serbitol

merhabalar,ben yeni katıldım aranıza.ya yukarıdaki hapın adını alabilir miyim sizden?belki burdan yazamazsınız ama yeni olduğum için bilmiyorum özelden falan msj atabilir misiniz?şimdiden teşekkürler.( ihtiyacım olacak sanırım):sm_confused:

merhabalar,ben yeni katıldım aranıza.ya yukarıdaki hapın adını alabilir miyim sizden?belki burdan yazamazsınız ama yeni olduğum için bilmiyorum özelden falan msj atabilir misiniz?şimdiden teşekkürler.( ihtiyacım olacak sanırım):sm_confused:
CANIM BEN İLACIN ADINI BİLMİYORUM BİLEN ARKADAŞLAR SANA YARDIMCI OLACAKTIR yerimseniben

[QUOTE=KEDERSİZ;6559546]BENDE BİŞEYCİK ANLAMADIM :sm_confused:

[/QUOTE]ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN TATLIM NERDEN BULUYORSUN BU LAFLARI KANAMAN VAR HAA kaydirigubbakcemile3AYYYYY ÇOK GÜLDÜM VALLAHA ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN :roflol::roflol:

[/QUOTE]

abbbbaaaauuuuuvvvvv hamilelik belirtisi olarak kanaman var haaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:

yaaa kızlarrrr ben bişi duyduummm ama tepki yaparsınız diyede çekindim biraz ama ben yinede söyliyimmm kızlarrrr şimdi bir tane yaşlı bir teyze anneme kızının giyeceği iç çamaşırı (atlet, külot) zemzem suyuyla ıslat kurut ve giysin (çocuk için dileyerek giysin) demişşşş

yaaa kızlarrrr ben bişi duyduummm ama tepki yaparsınız diyede çekindim biraz ama ben yinede söyliyimmm kızlarrrr şimdi bir tane yaşlı bir teyze anneme kızının giyeceği iç çamaşırı (atlet, külot) zemzem suyuyla ıslat kurut ve giysin (çocuk için dileyerek giysin) demişşşş
:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

:uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

Back
X