E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #1.901
HERKESE SELAMLAR a.s. NASILSINIZ KIZLAR BEN ÇOK İYİ DEĞİLİM ASLINDA ,ADETİME 5 GÜN VAR AMA DÜNDEN BERİ SANCILAR KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI... ASLINDA BU AY DEĞİŞİK BİŞEYLER HİSEDİYORDUM GEBELİK BELİRİLERİ GİBİ MESELA DÜN GECE MİDEM BULANDI, BU SABAHDA YİNE BİRAZ BULANDI, BACAKLARIMIN AĞRISINDAN DÜN GECE ZOR UYUDUM, 3 GÜNDÜR FELAKET BELİM AĞRIYOR TUTULMUŞ GİBİ ,ŞEFAF AKINTIM ÇOK GELİYOR BU SABAH SARI RENGİNE DÖNDÜ AKINTIM, İŞTAHIM AÇIK ,YORGUNLUK VE UYKU HALİM VAR ..AMA BU SANCILAR UMUDUMU KIRIYOR ...NERDEYSE 6 SENE OLUYOR OLURSADA MUCİZE OLUR NEYSE ,KIZLAR BUGÜN NETTEN GEBELİK HESAPLAYICI VAR ONA BAKTIM AZ ÖNCE EN SON ADET TARİHİMİ YAZDIM 5 NİSAN 3+6 GÜN DİYOR YARIN 4 HAFTA OLACAK AMA BENİM HESABIMA GÖRE BUGÜN DAHA 23 . GÜNÜM NASIL OLUYOR BU:uhm: BENMİ YANLIŞIM YOKSA HESAPLAYICIMI ANLAMADIM:sm_confused: SİZDE BİR BAKARMISINIZ KIZLAR Gebelik Takvimi, Gebeliğinizi Hesaplayarak Hafta Hafta Takip Hamilelik Gebelik Hesaplama Haftası
:teytey:canım beniiiiiiiim hadi inşallaaaaaah hamilesindiiiiirr:Saruboceq: hihoyyyt hihoyyytinşallaah bu belirtiler hamilelik belirtilerii.eğer uykun falan geliyosaa süpeeerrrrr.:dance:allahım yüzünü güldür arkadaşımıın.ben sana ne diyorum senin yüzün böyle anne olucakmış gibi bakıyodu o gün resimindeeea.s sositososito benim içime doğduu bak görrr.sen canını sıkmaa rabbim sanaa meleğini göndermiş bencee.
HADİİ SON 5 SON 5 GÜÜÜÜÜÜÜÜÜN HAYIRLISI İLE BİZE MÜJDEYİ PATLAAAAT:teytey: :teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :CüvCüv: