• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben hepsini gene sabah akşam içirsemde olurmu acaba.3 ay boyunca yoksa yazık olacak.bi yan etkisi olmaz daha faydası olur demi.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

ibrahim saraçoğlu sitesinden alıntıdır.....canım bak kopyaladım bence burdaki yazıya göre uygula istersen

suyun miktarini azaltip kaciboynuzunun miktarini ayni yapsak bisey olurmu acep?

Amin canım tşk ederim.Şimdilik birşey yok arada midem bulanıyor ozaman kötü oluyorum bir de halsizlik var onun dışında hamile olduğuma ben de inanamıyorum.Cumartesi dr.a gitcem keseyi görmek için.inş görürüz ve her şey normaldir:Saruboceq: Görünce daha çok gerçek gibi gelir herhaldeyerimseniben
ınş. hepiniz de bunları yaşarsınız en kısa zamanda arada dua ediyorum sizlere de:1hug: Allah hepimizin yüzünü güldürecek er yada geç inanıyorum:1hug:a.s.
ooo maşallah size,, olsun canım aradabir midende bulansın güzel bir duygudur o şakkıdı
inşallah cumartesi günü meleğinin kalp atışalarınıda (pıt pıt pıt)duyarsın içinde rahat eder artık hamileyim diye kafanı yastığa rahat koyarsın:) gerçi hamile arkadaşların dediğine göre 9 ay boyunca korkuları bitmezmiş, o da annelik duygusundan olsa gerek ALLAHIM O DUYGUYU ıSTEYEN HERKESE YAŞATSIN:Saruboceq:
ya ben hepsini gene sabah akşam içirsemde olurmu acaba.3 ay boyunca yoksa yazık olacak.bi yan etkisi olmaz daha faydası olur demi.
CANIM BEN KEÇı BOYNUZU PEKMEZı ALDIM ONU YıYıOR EŞıM AMA 2 GÜN YESE 5 GÜN YEMEZ ÇOK DÜZENSıZ KULLANIYOR :mymeka:

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh................:CüvCüv:
6-asu1984.................:CüvCüv:
7-destna....................:CüvCüv:
8-sevdiceğim.............:CüvCüv:
9-Cemre822..............:CüvCüv:
10-nehir67................:CüvCüv:

akide şekerleriiimm günaydınnn 2 gündür topiği baştan sona tek tek tekrar okudum ve hamilelerimizin isimlerini çıkardım...
arnavutgüzelim kızmadın umarım hani sana sürekli soru soruyorlardı yaa işte listemiz....walla cenettliksin sen arnavutum güzelim iyiki bizimle paylaştın bilgilerini senin sayende bizde birşeyler öğrendik....Şenizkaydirigubbakcemile5 belki burayı okuyan yeni arkadaşlarımız içinde bir ışık olur....seviyoruz seni arnavutum güzelim:nazar:a.s.Şeniz

:asigim: vaaaay ELLERİNE SAĞLIIIIIK..canım beniiim..ben cesaret edip hepisini okuyamadım..sağol çok memnun oldum ilgine ve alakanaa..yarın obürgün ben olmazsam listeyi çıkarırsınız sizde gurur duyarak..:teytey:vay beee görünce duygulandıım DURUUUM 10 kişiiiiii nedemeek rabbiiim sizin isimlerinizde burad yazar inşallaah en kısa süredee..AMİİİİİN:Saruboceq:..niye kızlayıım çok duygulandım çok mutlu olduum.bunu ben nezamandır düşünüyodum ama işimin gereği çok meşkulüm çok size bile zor yazıyodum bazen..iyi yapmışsın vallaa üstümdeki yükü görevi tamamladınyaa ne muradın varsa rabbim sana versin hepinizee..hadi bakalııım dilerim bu liste uğurlu gelir 10 kişi daha eklenirsiniiiizhihoyyyt :teytey: :dance: :CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:BENDE SİZİİİ ÇOK SEVİYORUUUUM YEĞENLERİMİN MİSKOKULU ANNELERİİ:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kedersiziiim hadi inşallaah sende 11. kişi olursuun bitanem..bak nehirin de dediği gibiii belki sendee son ana kadar hasta olucam düşüncesiyle bizeee HAYIRLI HABERLER VERıRSıııN.DUALARIMDASIN..SON 2 GÜN BıTANEEEEM ..

canım benim cennetliksin sen cennettlikkkkk

:asigim: ağlarım ammaaasenağlama yapmaa estafurullah ..o senin kalbinin güzeliği ..:1hug: :1hug:

kedersiziiim hadi inşallaah sende 11. kişi olursuun bitanem..bak nehirin de dediği gibiii belki sendee son ana kadar hasta olucam düşüncesiyle bizeee HAYIRLI HABERLER VERİRSİİİN.DUALARIMDASIN..SON 2 GÜN BİTANEEEEM ..

canımmm inşallah ama biliyorumki olmadı bu ayda:1no2: , adetim geldi gelecek, kendimi hiç iyi hisetmiyorum bugün hep yatıyorum yorgunum hep, üstümde ağırlık var kasıklarımda değilde karnımın ortasına arada bir sanki iğneler batıyor gibi :bbo:

arkadaşlar bişey sorucam.ben 2,5 yıllık evliyim.Adetlerim düzenlidir.26-28 günde bir olur.ilk 3 ay kontrol hapı kullandım sonra hiç korunmadık.açıkçası 1 senedir çocuk olsun diye uğraşıyoruz ama olmadı.geçen yıl hormon testlerim normaldi.geçen gün doktora gittim ultrasonda yumurtanın etrafında küçük kistler var adetin 8.günü hsg istedi.daha 2 hafta var.ben hayıt suyu almıştım acaba onu içsem tüplerde tıkanıklk,iltihap falan varsa diye.zararı olur mu acaba hani sonuçta çocuk için uğraşıyoruz ya olduysa bu ay diye endişelendim.Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

üzülmeeeeeeeek yok kızlar hepimize Allah nasip edecek...

kedersiiziiiiiimm keder yok bak adın üstünde mucx

canımmm inşallah ama biliyorumki olmadı bu ayda:1no2: , adetim geldi gelecek, kendimi hiç iyi hisetmiyorum bugün hep yatıyorum yorgunum hep, üstümde ağırlık var kasıklarımda değilde karnımın ortasına arada bir sanki iğneler batıyor gibi :bbo:

canım belki senin göbek düşmüştü ya haniii..belki bişeyler yerleşiyodur ondadır belki ağrın.biliyosun bu belirtilerin hepisi hamilelik belirtileri aynı zamanda.sıkma sen canınıı nolur.kıyamaaam kırmızı kartı yersende hiç üzülmee vardır rabbimin bir bildiği nolur herşeye hazırlıklı ol..:1hug:

slm kızlar
bende adet olucam galıba daha adetıme 13 gun var ama benım belırtıler sımdıden basladı ben hayıt tohumuna bagladım bukadar erken belırtılerı hayıt tohumu benı bu ay erken sökturecek heralde.

fshsos canım senın tabletın ıcın o sıteye maıl atmıstım cevap geldı sıze cok ıyı gelır dıolar yanı yumurtayı gelıstırıp catlatırmıs yasımı sormuslar cevap yazdım sıparıs verıcem heralde ben o urunu.

ya kızlar bugun noldu bılımusunuz bı arkadasıma gıttım oturmaya 4 aylık hamıleymıs 6 yasında bı kızı var ıkıncıye kazayla hamıle kaldım dıo.korunmak ıcın ılac kullanıyormus cocugunu hastaneye yatırmıslar sadece 1 gun ılacımı ıcmeyı unuttum hastanede dıyor ve hamıle kalmıs.ınanılacak gıbı deıl ya okadar ılac kullan sadece 1 gun ıcme ve hamıle kal.cok moralım bozuldu su benım halıme ben ugrasıyorum okadar kullanmadıgım bıtkı kalmadfı gene yok gene yok.ofya

:asigim: Maşallaaaaah ..LİSTEYE BAK BEEE:teytey::nazar::nazar::nazar: :1hug:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

listeye bu boncuklarrrr. insallah bizim adimizda olucak o listedeeee.

m_asli canim hayit sadece hormon düzenledigi icin kullaniliyor. tüplerin acilmasi icin maydonozlu süt buhari veya adacyi yagi önerebiliriz.

Oy oy oy, listeye bakıncai iştahım kabardı:))
Ben daha yeni kullanıyorum, hayırlısı olsun bakalım..
Bu arada tüm çiçeği burnunda anne adaylarını kutluyorum:))

ooo sayin editörümüz topigimizi sereflendirmis:) buyrun ne alirdiniz:) ne ikram edelim

Back
X