• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gönderdmm cnmm taleppppp bulamammm ben yaaa arnavut güzeliiii cnmm yardmcı olurmsn banaaaa şimdi sana özel mesaj atıcammm

tamam gönderdim ben kabul et..şimdi editörümüz atıcak vallaha biziiidelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Cemre canım beniiim teşekürederim paylaştığın bu güzel yazı için.sanki ben yazmışcasınaaa etkilendim çok güzel..gerçekteen çok güzel anlatmış..ama işte bizde onun gibi dubailere gitsek vallah ta billahta bende unutucam bebek meselesini..vercem kendimi sporaakaydirigubbakcemile3..bunu en iyi sen anlarsın aslında güzel bir tatilden sonraa karnında bebişinle geri döndüüün:CüvCüv::ecrin_bebek: hihoyyyt:nazar::nazar:

kesınlıkle canım yumurtlama gunu hesaaplamadıgım ve amuda kalkmadıgım delikafadulden lülülülülülü ılk ay hamıle kaldım o yuzden bu yazıyı paylastım sızınle ona gore kötükedihüso :oklava::nazar:

london hoşgeldin kızlar ben vazgeçtim polen yapmaktan daha bir hafta olmadan 1,5 kilo aldım bir ay devam etsem 6 kilo alırım heralda ve yememe çok dikkat etttiğim halde kalan poleni yüzüme sürücem iyi geliyomuş maskesi cilde yazmaya devam ederim burası umutsuzluğun kırıldığı yer iki saat önce karar verdim bırakmaya şimdi pc açınca ayşe armanın yazısını gördüm bu bana bir mesaj olsa gerek diye üstüme alındım yeter artık 5 senedir uğraş uğraş

ilahi everest, üstüme alindim demissin ya o kisma bayildimmm. bende üstüme alindim vallaaaa. kaydirigubbakcemile2

london hoşgeldin kızlar ben vazgeçtim polen yapmaktan daha bir hafta olmadan 1,5 kilo aldım bir ay devam etsem 6 kilo alırım heralda ve yememe çok dikkat etttiğim halde kalan poleni yüzüme sürücem iyi geliyomuş maskesi cilde yazmaya devam ederim burası umutsuzluğun kırıldığı yer iki saat önce karar verdim bırakmaya şimdi pc açınca ayşe armanın yazısını gördüm bu bana bir mesaj olsa gerek diye üstüme alındım yeter artık 5 senedir uğraş uğraş

Hosbulduk evererestcim.Haklisin her ay yeni bir umutla beklemek zor ama.Bi bakcazki bu is tamam

selam londoncum, burdamisin?
bana buraya nasil geldigimi sormussun ama üzerine cok kisi yazinca yazmak istememistim ama madem simdi burdasin, söyleyim:) ben üniversite okumak icin geldim. sonra burda evlendim. esimde benim gibi ankaradan gelmis buraya, ve simdi ankaraya geri dönüyoruz. burdan biriyle evlenince dönmek imkansiz ama Allah karsima esimi cikardi iyi ki. yoksa zaten burdan biriyle evlenmeyi düsünemezdim.

:utangac: vallahaa ben yerin dibineee giriyorum yavaş yavaaaş(öyle kötüü olarak algılamaa)öyle güzel şeyler söylüyosunkiii:utangac: çok utanıyoruum..

evet genelde dikkat etmişsindi her yeni gelen birinin arkasında HAMİŞ HABERİ ALIYORUUUUUZ:CüvCüv: sositososito..bak sen gurbettesin hem benim gibiii..bende bütün arkadaşlarıma dua ettim allahımda kabul etti eminim seninde duaların en kısa zamandaa kabul olucaaak ----------- ahnada buraya çızdıııım:dance:..

sen beni nasıl hayal ediyosan ,aynı şekilde seninde kalbinin güzelliği ortaya çıkıyoo..bu topikteki bütüün canlarım dostlarım güzeeel:asigim: bide şımarığııız kocalarımız tarafındaan hiç sormaaa. senide kan şekti dimiiisengözlerimebaksanab
iyiki geldiiin valla SEFALAAAAR GETİRDİİİİNhihoyyytsositososito

Canim benim gercekten iyiki geldim valla.Banada dua et seker.Bende hepimize cok dua ediyorum.Insallah en kisa zamanda kabul oolur.Bu topikteki bebek isteyen herkese en kisa zamanda bebislerini almayi nasip etsin Allahim.Simariklik meselesine gelince sorma bazen kendime diyorumki bu kadarda olmaz ama olsun bee tatlim:hihoyyyt

slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız kendimi çok yalnız hissediyorum ve dertleşmeye ihtiyacım var ve içten arkadaşlıklara

Canim benim kendini sakin yalniz hissetme burasi resmen en iyi dostlugun oldugu yer.Herkes sikintilarini birbiriyle paylasiyor bende onun icin uye oldum ve cok mutluyum.Biz buradayiz.Sanki cok eski bi uye gibi konustum ama kizlarin adinada yazdim sana

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın akide şekerlerim nasılsınız bakiiimmmmm yeni gelen arkadaşlarımız tekrar hoşgeldiniz a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..a.s.a.s.a.s.

GÜNAYDINLARRR

:icecream:
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın akide şekerlerim nasılsınız bakiiimmmmm yeni gelen arkadaşlarımız tekrar hoşgeldiniz a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
iyiyiz canimmmmmm benimmm,sende iyisindir insallah...

slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız kendimi çok yalnız hissediyorum ve dertleşmeye ihtiyacım var ve içten arkadaşlıklara

canlarım herkese günaydın....

bilgencim hoşgeldin aramıza....
o ne biçim soru öle aramıza aldık bile..Arnavut güzelinin topiği yanlızlığa birebir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bize takıl hayatını yaşa..öpüyorum seni

:icecream:
iyiyiz canimmmmmm benimmm,sende iyisindir insallah...

bende iyiyim şekerim Şeniz yoktun uzun zaman :1no2: nasıl gidiyor hani bir soru sormuştun kayınvaliden birşey getirmişti umreden yaptınmı canım inşallah olur bu ay bebişin:emir_bebek::ecrin_bebek: bende bekliyorum canım bu hafta içinde olcam umut yok yani ama üzülmüyorum gelsin kırmızı ben onlara kek börek yapcammdelikafadulden:sm_cool:

arnavut guzelinin kurunu 1 ay kadar uyguladim.bende inanilmaz etki yapti 55 kilo ve uzerine hiiiiiicccccc cikmayan ben abartisiz 1 ayda 60 kiloya ciktim...maalesef birakmak zorun da kaldim...yoksa sistikce siserdim....adacayi yagini 8 gun kullandim maalesef vajinanin icini yara yapti ve 15 gun zar zor iyilesme yoluna girdi,iliskiye bile giremez olduk....kafamçokkarıştıama benim tenim cok cok hassas tamamen benimle ilgili olan birsey bu....burda uygulayan okadar cok kisi varki herkes cok memnun kaldi hamile kalanlarda oldukca fazla...allah nazarlardan korusun onlari...ama bende ise yaramiyor tabiki herkezin metobolizmasi farkli oldugu icin kimine yarar kimine yaramaz...bunu yazdim diye sakin kullanmamazlik yapmayin cunku tamamen benim bunye meselemle ilgili...ama zayif olan kilo problemi olmayan arkadaslar muhakkak kullansin derim cunku vitamin deposu....a.s.

yaaa ben de kilo alırsam bu polenle işler iyice sarpa sarar..zaten yeterince tombikim ..evlendiğimden beri aldım..banane ya şişmanlatmasın polen lüttttfeeenncokacimcoook

Back
X