• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar siz kırmızı geldi diye üzülüyosunuz benim o bile gelmiyo..halinize şükredin valla.onu bulamayan da varkaydirigubbakcemile3

ayyy canım hep üzülüyoduk ben bu ay hiç üzülmüyom iyi ağırlayacam kırmızı misafirimi alkisalkisalkis

valla süper olurdu ya.Gün etkinliğini tutdum.Üzüleceğimize çalıp oynayalım bu sayede belki bidaha gelemez.
.Eğer iş yerinden izin alabilirsem haziranın ilk haftası gelmeyi düşünüyorum ablamlarda sürekli davet ediyolar.Bakalım artık.
Yaz için alışveriş yapayım diyorum .

hay ağızını öpem senin Şeniz çalıp oynayalım tabiiii yeter üzüldüğümüz bakarsın bu ay hepimiz kendiliğimizden hamile kalırız :dance:

kaydirigubbakcemile4 aaaa ablanlar burdamı gel aşkım gel kaydirigubbakcemile4 bekleriz seniiiia.s.

hay ağızını öpem senin Şeniz çalıp oynayalım tabiiii yeter üzüldüğümüz bakarsın bu ay hepimiz kendiliğimizden hamile kalırız :dance:

kaydirigubbakcemile4 aaaa ablanlar burdamı gel aşkım gel kaydirigubbakcemile4 bekleriz seniiiia.s.

evet canım 3 ablam var ist de .sen hangi semptesin sanada ugrarım zamanım olursa

sibelim mesajım geldimi canım

amin canımmm
bende şuan harıl harıl spor yapıyorum.ben bide dengesiz kilo alıyom.kalcalar ve göbekden çıkıntılarım var 1 aya düzeltmem lazım artık ,bide boy kısa olunca dombik görünüyom

:Saruboceq::Saruboceq:AMMİİİNNNNN hepimizin keyfi iyi olsun:Saruboceq:
inan hiç üzülmüyorum gelsin kırmızı ki azkaldı gelcekkk hazırlığım başladı kek börek yapcam ..:dance: yok acı kahve yapmam bana acılar yaşattığı için her ay geldiği için.delikafadulden..
olsun canım inşallah gelmez kırmızı boşver yaza giriyoruz gezelim tozalım:sm_cool:
kiloyu sorma benimkide çok kilo aldın diye mekik aleti aldı akşam 150 tane mekiği zor yaptım yaa kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

birde su dert var: mesela disari cikip kosu yapayim diyorum sonra aklima ya hamileysem dusuk olur su hareketi yapayim yok dusuk olur derken yiyip yatiyorum...ama artik her aksam yuruyuse basladim duzenli olarak...her aksam esimin isyerine gidiyorum ordan bakkala ordanda eve geliyoruz mesafede bayagi var allahtan....bilsem hamile kalirsam bebek dusmez kilolari hemen veririm ama korku iste.....150 mekik cok canim ya oda kas yapar :))))kaydirigubbakcemile3 ...artik bu yaz hamile kalirsak kaliriz kalamasakta biraz zor bundan sonrasi....kaydirigubbakcemile

walla doktor bana 1 senedir bıraktırmadı her gittiğimde üstüne basa basa içiyormusun diye soruyor bende çok kilo aldım bıraksam olmazmı diye soruyorum olmaz diyor yediklerine dikkat et sporla erirsin diyor sonrada sen biraz kilomu aldın diyor sırnaşık şey offfffffffffffffffffffff

:CüvCüv: yaptigimiz hersey boyle olmak icin :CüvCüv: valla bilsem olacak 10 kilo almaya raziyim.....

kızlar polen tam ters etki yapıyormuş ben başlamadan önce araştırdım kilolu insanı zayıflatıp zayıfları şişmanlatıyormuş ben 172 boy 64 kiloydum bakayım kilo alcakmıyım dedim aldımm amannnn boşverin bebekleri şimdi onlar altına yapar yediklerini çıkarır gece uyutmaz napcanız rahatmı batıyor istememmmmmmm şimdi bahar geldi ohhh gez eğlen tatile git biz şimdi yaparız pasta börek arkadaşlar ve kırmızılarımızla dışarııı ye iç akşam yürüyüşe git eve gel kocanla tavla at sabah kahvaltı hazırlamasına yen onu mutlu ol yapcak işmi yokk

birde su dert var: mesela disari cikip kosu yapayim diyorum sonra aklima ya hamileysem dusuk olur su hareketi yapayim yok dusuk olur derken yiyip yatiyorum...ama artik her aksam yuruyuse basladim duzenli olarak...her aksam esimin isyerine gidiyorum ordan bakkala ordanda eve geliyoruz mesafede bayagi var allahtan....bilsem hamile kalirsam bebek dusmez kilolari hemen veririm ama korku iste.....150 mekik cok canim ya oda kas yapar :))))kaydirigubbakcemile3 ...artik bu yaz hamile kalirsak kaliriz kalamasakta biraz zor bundan sonrasi....kaydirigubbakcemile

aynı şeyi düşünmüyor değilim yürürken bile yavaş adımlarla yürüyorum sanki bebiş varda düşcek diye korku işte walla akşam şu mekik aletiyle 150 yaptım ama ara vererek sonra dedimki ya bebiş varsa delikafadulden sonra bir arkadaşımın tanıdığı hamile kalmış ama bilmiyormuş deli gibi spor yapıyomuş bide öğrenmişki hamile delikafadulden buna ne buyrulur

:CüvCüv: yaptigimiz hersey boyle olmak icin :CüvCüv: valla bilsem olacak 10 kilo almaya raziyim.....

ben razı oldum ve aldım :sm_cool:

kızlar polen tam ters etki yapıyormuş ben başlamadan önce araştırdım kilolu insanı zayıflatıp zayıfları şişmanlatıyormuş ben 172 boy 64 kiloydum bakayım kilo alcakmıyım dedim aldımm amannnn boşverin bebekleri şimdi onlar altına yapar yediklerini çıkarır gece uyutmaz napcanız rahatmı batıyor istememmmmmmm şimdi bahar geldi ohhh gez eğlen tatile git biz şimdi yaparız pasta börek arkadaşlar ve kırmızılarımızla dışarııı ye iç akşam yürüyüşe git eve gel kocanla tavla at sabah kahvaltı hazırlamasına yen onu mutlu ol yapcak işmi yokk

bende okudum kilolu insan zayıflıyor zayıf insan kilo alıyor ama benim bünyem zaten almaya müsait ama ben incir kürüde yaptım ondanda aldım zaten folikasit içiyorum -tatlicadiarzu-

KEDERSIZIM canim diger topikte okudum dusmussun...cok uzuldum umarim kotu birseyin yoktur canim....cok uzuldum gecmis olsun...kendine dikkat et...

a.s.
72 ile evlendim,şimdi 78 kiloyum.pko dan dolayı çok zor kilo veriyorum.zaten dün doomgünümden dolayı aksattım poleni,sabah da işe geç kalıyom diye yiyemedim.akşama yiycem inşallah..hiç yoktan iyidir..tembel teneke oldum benkaydirigubbakcemile2

canim polen kurunu uygula ama diger yiyeceklerden biraz kesersen fazla kilo almazsin umarim...ben dikkat etmedim o yuzden 5 kilo aldim...sen dikkat edersen birseycik olmaz...bu arada dogum gunun kutlu olsun,en guzel yillar seninle olsun...

kizlar arnavut guzeli nerelerde...onun ameliyat gunu gelmedimi?

kedersizim ne oldu takvim canıııımmmmmmma.s.

yavv kusura bakma ben en son yazdıktan sonra biraz işim vardı işlerimi hallettim ...ben baktım kıss varya sen 4+4 günlük hamileymişsin valla bak öyle diyo sen bir test yapsana kesin vardır bişey hamilesin sen yaaaaaaa çok geçmiş günün kaç günde bir adet olursun sen onuda yaz bakalım

arnavut güzeli daha uyuyordur.saat 13.00 gibi burda olur.
Ameliyat gunu bugundu sanırım ama ertelendi.haftaya olcak ama net bi bilgim yok

Back
X