• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kadınlar kulubu beni unutmamış

Merhaba latsibel, Gelemedik ama unutmadık da; Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız... Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz. ıyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz. Hep birlikte nice senelere ... Doğum gününüz kutlu olsun : ) Saygilar,Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Yönetimi

Latsibelim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım yeni yaşın sana uğur getirsin bebiş gelsin a.s.:nazar:

sağol canım benim .inşallah bir yaş daha yaşlandık
27 de bitti bakalım kısmet 28 de inşallah:)))))

senağlamasenağlamayaa burdaki herkez benden küçük yaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama:çok üzgünüm: kırmızı gelcek diye ağlamıyom ama buna ağlarım işteeeeeeeeeeeeeeesenağlamasenağlamasenağlama

aglama canım ya ben ağla diye sölemedim ki yaşımı
bak bende ağlarım niye yazdım diye.
hem sen kaç yaşındasın bakim.
biz evleneli 2yıl oldu

senağlamasenağlamayaa burdaki herkez benden küçük yaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama:çok üzgünüm: kırmızı gelcek diye ağlamıyom ama buna ağlarım işteeeeeeeeeeeeeeesenağlamasenağlamasenağlama

latsibel,canım nice yaşlara..bol bebişlere...:CüvCüv:

durualya,ben senden büyüğüm emin olkaydirigubbakcemile3

kaç gösteriyoruumm yerimseniben

son zamanlarda taktım yaşaaaa galiba yaşlanıyorummm bu konuda hassaslaştııımmmm
herkez soruyoo yaşımı özelime mesaj geliyoooo senağlamasenağlama
36 yaşındayıımmmmm 3 ay sonra ayy dilim varmıyor senağlamasenağlamasenağlamasenağlama 5 yıllık evliyimmmm

kulakların çınladı dimiiikaydirigubbakcemile3 neler konuştuk neler ne şişkoluğumuz kaldı ne sporumuz ne de kırmızı kartkaydirigubbakcemile3

çatır çatır doğurcazzzz bencede şu yaz geçsin liste bilem yaparız hamile kalacakların listesi kaydirigubbakcemile3

doğuralııııım kııııız vallaa inşallaaaah ..evet çan çan çınladııı:dilcikar:..yerim seniiiii asil arkadaşım beniiiiimŞeniz

bana bak arnavut!eğer bu polen yüzünden yarım dünya olursam gösteririm sana gününükaydirigubbakcemile3 zaten 2 gündür kaytarıyom unutuyom içmeyi..ama kocam içiyo pek beğenmiş enerji vermiş
kızlar,kaydirigubbakcemile5 bu benim pkoya da iyi gelcek,adetimi de düzenlicek dimiiiiiiiiiiii

bakıyorum sanaa dilaraamkaydirigubbakcemile3 yarım dünya değildee çeyreek gibii olabilirsiiiin:jeyyar:..bana kilo aldırmayan bişey süle bakeeeem..aa??:icecream:..
hem bak kocişine de yaramıış ooh tadını çıkaaar..evet tatlım sanada yardımcı olucaktır hiç merak etme seeen..yeterki düzenli yee ama dikkattet aşırmaa fazlaayerimsenibendiğer yemeklerden çünkü iştah açıcıı biliyosuun DUT KENDİNİİİİ:oklava:SONRA BANA ÇATMAAA:mymeka:

kızlar kadınlar kulubu beni unutmamış

Merhaba latsibel, Gelemedik ama unutmadık da; Bugün bizi göremeseniz de bilin ki yanınızdayız... Hayatın tüm kötülüklerinin sizden ve sevdiklerinizden uzak olmasını diliyoruz. İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz. Hep birlikte nice senelere ... Doğum gününüz kutlu olsun : ) Saygilar,Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Yönetimi

canııım beniiiim ben dün kutladıııım ama gene bugün kutliğiiim..NİCE YILLARA AŞKIM BENİİİİM ...İYİKİ DOĞDUUUN alkisalkisalkis herşey gönlünce olsuuuun..bu yıl ne dilediysen gerçek olsuun.. sana sağlık,mutluluk,huzur ve aşk dolu nice yıllar diliyoruuummm..kucaklıyorum seniiii:1hug:a.s.:1hug:

latsibel,canım nice yaşlara..bol bebişlere...:CüvCüv:

durualya,ben senden büyüğüm emin olkaydirigubbakcemile3

kaybettin canım en büyük benimm delikafadulden

ama birşey diyimmi şu polen varya şu polen beni gençleştirdi hakkatten hücre yenileme özelliği var sağolsun arnavutum vesile olduda yedim :sm_cool:

amaan senin başka şeylere ağlayasın var sanırsaaaamm.hop hop hadii topla kendinii sen benim AKÜMSÜÜÜN VALLA BAK BENDE NE ENERJİ KALIR NE BİŞEEEY..kıyamam sen biziim canım ablamızsııınnn.büyük güççüük ne fark ederrryerimseniben :teselli: :1hug:..a.s.

walla benimle konuşmazsanız hepinizin yaşadığı yeri basarım haaaaaaaaaaaa
huıııııııııııııııııhhhhhh tıhgandııımmmmmmmm tellediiiimmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:jeyyar:

36 yaşındayıımmmmm 3 ay sonra ayy dilim varmıyor senağlamasenağlamasenağlamasenağlama 5 yıllık evliyimmmm

kaybettin canım en büyük benimm delikafadulden

ama birşey diyimmi şu polen varya şu polen beni gençleştirdi hakkatten hücre yenileme özelliği var sağolsun arnavutum vesile olduda yedim :sm_cool:

senimiii yaşlanıyosuuuun ahaa haaa güliim bariii..hiçte polen değğil bu enerjik hatunluğun senin doğuştaan bebeeek-tatlicadiarzu-.
36 yaş çokmuuu,allah bizede o günlerii göstersin senin gibii olalım enerjik hatuuun..bende 3 yıllık evliyim nolceeekkaydirigubbakcemile5 bizde izindeyiiiiz duruuum..vallaa yemin ederim sana sadece yüzünü gördüüm ona rağmen kız gibisiiin mübareeek.. :asigim::1closedeyes:..mashallah topiğğiim güzellik abidesiiii:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :enbuyukkk:

walla benimle konuşmazsanız hepinizin yaşadığı yeri basarım haaaaaaaaaaaa
huıııııııııııııııııhhhhhh tıhgandııımmmmmmmm tellediiiimmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:jeyyar:

ooooooh geri döndüü çok şükküüüüüüür hihoyyyt hihoyyyt öperim seni severim seniii.bas baa biizii baaaas..gel sana ellerime börek açacam hemde ARNAVUT BÖREĞİ çardağımda yeriiiizz ASİL ARKADAŞIM BENİİİM:1hug: :nazar: :teytey::içelim:

ayyyy bu neeee oku oku bitmedi valla. neler döktürdünüz öyle sabah sabah....

sibelcim dogum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerceeeeee.

durucum yaaa valla yasa takma, ben seni gördüm amaaaa hiccc öyle görünmüyosunnn. boylu poslu fistik gibi hatunsun vallaaa.

topigi fistiklar basmis, arnavutum benim, reismdeki sensin dimiiii. o nasil bir fotograf öyleee. manken gibisin masallah

senimiii yaşlanıyosuuuun ahaa haaa güliim bariii..hiçte polen değğil bu enerjik hatunluğun senin doğuştaan bebeeek-tatlicadiarzu-.
36 yaş çokmuuu,allah bizede o günlerii göstersin senin gibii olalım enerjik hatuuun..bende 3 yıllık evliyim nolceeekkaydirigubbakcemile5 bizde izindeyiiiiz duruuum..vallaa yemin ederim sana sadece yüzünü gördüüm ona rağmen kız gibisiiin mübareeek.. :asigim::1closedeyes:..mashallah topiğğiim güzellik abidesiiii:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :enbuyukkk:

ooooooh geri döndüü çok şükküüüüüüür hihoyyyt hihoyyyt öperim seni severim seniii.bas baa biizii baaaas..gel sana ellerime börek açacam hemde ARNAVUT BÖREĞİ çardağımda yeriiiizz ASİL ARKADAŞIM BENİİİM:1hug: :nazar: :teytey::içelim:

:asigim::utangac:ayy çookk utandım bak kızların hepsi yaşımı görünce kaçtııııı :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey
ALLAH buradaki herkese önce sağlık versin hiç kimsenin ağzının tadı bozulmasın birde melekleri gelsin:emir_bebek::ecrin_bebek: :nazar::nazar::nazar::nazar:

böreğe bayılırım bennnn:icecream::kahve:a.s.:nazar:a.s.

canım ben de 32 yaşındayım,10 aylık evliyim..çok bişi değilmiş yav bozma moralinikaydirigubbakcemile3

meyraaammmm hoşgeldiiinnn bugün döktürdük wallaaaaa ooooo neler neler konuştuk hatta hamilelik testi bilem yaptım ama negatifffff kaydirigubbakcemile2

canııım beniiiim ben dün kutladıııım ama gene bugün kutliğiiim..NİCE YILLARA AŞKIM BENİİİİM ...İYİKİ DOĞDUUUN alkisalkisalkis herşey gönlünce olsuuuun..bu yıl ne dilediysen gerçek olsuun.. sana sağlık,mutluluk,huzur ve aşk dolu nice yıllar diliyoruuummm..kucaklıyorum seniiii:1hug:a.s.:1hug:[/QUOTE]

sağol AKİDE ŞEKERİM (bu arada ben akide şekeri çok severim)
inşallah canım inşallah
bu topickteki bütün arkadaşlar mutlulugu fazlasıyla hak ediyolar inşallah en kısa zamanda istekleri yerine gelir kucakları bebişlerle dolar

arnavutcum,tutuyom kendimi ama su içsem yarıyo deeermişiiimmkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana bilirsiniz pkodan dolayı kilo kontrolu çok zor

Back
X