• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi kızlar müsade ne demek.. hepimizin ev hali belli.. bazen benim de internet kopuyor...
bir daha baglanamıyorum... ama kalpler birdir...

dualarla, kürlerle melekler gelecek...

İnsallah kızlar gelırler bu melekler...

hepimizinkiler gelicek insallah.. kızlar yemedigim sey kalmadı yani..
,incir yiyorum arada bu karısımı da yıyorum da bazen incir yedikten sonra içim almıyor...

Allah nasip edecek insallah bunlar da vesile olacak hepimize...
cok içtensiniz.. hepinizi takip edıorum..

İNŞ TATLIM İNŞ.....HEPİMİZ HAMİLEYİZ DİYBİLRZ:1hug:

ayyy bu ne yaaa, iki saat cikiyim dedim, hemen sayfalar dolmus. ben yokken kaynatmissiniz simdi de kimse yok :oklava:
ama herkesin nesesi yerinde masallah. hep böyle mutlu olalim kizlar. öptüm siziiii

İNŞ TATLIM İNŞ.....HEPİMİZ HAMİLEYİZ DİYBİLRZ:1hug:

ayyy bu ne yaaa, iki saat cikiyim dedim, hemen sayfalar dolmus. ben yokken kaynatmissiniz simdi de kimse yok :oklava:
ama herkesin nesesi yerinde masallah. hep böyle mutlu olalim kizlar. öptüm siziiii

EVET CANIM HERKESİN NEŞESİ YERİNDEE BU AY HAMİLE PATLAMASI YAŞANACAK BURDAA GEÇEN AY PEK SAKİN GEÇTİ BOMBALARI BU AYA SAKLADIKKK HERKESE İYİ GECELERRR EN SONA BEN KALDIMM KAPANIŞI YAPİİİM DEDİMM kaydirigubbakcemile B]

selam londoncum, burdamisin?
bana buraya nasil geldigimi sormussun ama üzerine cok kisi yazinca yazmak istememistim ama madem simdi burdasin, söyleyim:) ben üniversite okumak icin geldim. sonra burda evlendim. esimde benim gibi ankaradan gelmis buraya, ve simdi ankaraya geri dönüyoruz. burdan biriyle evlenince dönmek imkansiz ama Allah karsima esimi cikardi iyi ki. yoksa zaten burdan biriyle evlenmeyi düsünemezdim.

Canim benim dunku mesajini gormemisim ,bugunde butun gun disardaydim ama aklim hep sizdeydi.Almanya durumunu anladim seker.Demekki kismetin cekmis seni.Ama ne guzel bak yine donuyorsun vatana, canim benim banada dua ette bizde donelim en kisa zamanda.

Merhaba kizlar dun katildim araniza bugun nete giremedim hep disardaydim ama gelince hepinizin yazdiklarini okudum.
Kizlar bu arada polen isi kesinlikle ise yariyor bende bu sekilde hamile kaldigima inaniyorum ama maalesef dusukle sonuclandi baska bir problemden dolayi vede suda bir gercekki insan aklindan cikarinca yani cok takmayinca hamile kaliyor.Tabi cok zor ama nasil olsa gunun birinde bizimde bebegimiz olacak diyip zamanin kiymetini bilelim.Belki seneye bu zamanlar bebeklerimizin altini temizleyip,onlari uyutup,karinlarini doyuracagiz diye dogru duzgun yazisamayacagiz bile.Inaniyorum sirayla hepimizin bebisleri olacak.Zamani var.Bol bol dua edin guzeller.

Durualya,esramm82,xxeylulxx hosbulduk.

Ayrica durualya bencede hamile olabilirsin, sakin olumsuz dusunme ,yok iki sene once kist vardi falan diye onlari unut vede lutfen mekik falan cekme, hevesle bekledigimiz melekler icin bos ver kilolu olalim.Hele bi gelsinler ne kilo kalir ne bisi.

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Günaydıııııııııınnnnnnnnn

gunaydin Durualya :) hadi kizlar uyanin...........hepinize GUNAYDINNNNNNNNNNNNN........sırnaşık şey

Günaydın Eylül Günaydın Durucum..nasılsınız bakalım

gunaydin Durualya :) hadi kizlar uyanin...........hepinize GUNAYDINNNNNNNNNNNNN........sırnaşık şey

sanada günaydın eylülüm a.s.
şekerim tembel bunlar bide bebiş ister dururlar daha uyanmamışlar anam nasıl bakcaklar bebişe bilmemmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Günaydın Eylül Günaydın Durucum..nasılsınız bakalım

günaydın latsibelim ben iyiyim sen nasılsın bakiiimmmmmmŞenizŞenizŞeniz o kadarda işim varki bırakamıyorum sizi atcaklar yakında beniiiikafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

günaydın günaydın her yeni gün(eş) size umut huzur mutluluk getirsin a.s

amin canım inşallah güzel günler bizimle olur....

durucum sen işlerini yap öle yaz bak ben işlerimi bitirdim arasırada sizi takib ediyorum.
bizim yüzümüzden işinden olma emi gülüm:)

amin canım inşallah güzel günler bizimle olur....

durucum sen işlerini yap öle yaz bak ben işlerimi bitirdim arasırada sizi takib ediyorum.
bizim yüzümüzden işinden olma emi gülüm:)

ok canım sizi takipteyimmm yerim ben hepiniziiiiiiiŞenizŞenizŞenizŞeniz

GÜNAYDINNN elma şekerleriii gününüz aydın ürününüz bereketli olsunnnn kucağınız çifter çifter bebişlerle dolsunnnnn emiiiiiii kaydirigubbakcemile4

GÜNAYDINNN elma şekerleriii gününüz aydın ürününüz bereketli olsunnnn kucağınız çifter çifter bebişlerle dolsunnnnn emiiiiiii kaydirigubbakcemile4

canım sanada günaydın güzel dileklerin için ammiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:duanı okudunmu okuduysan allah tekrar kabul etisn canııımmmma.s.a.s.:nazar::nazar::nazar:

canım sanada günaydın güzel dileklerin için ammiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:duanı okudunmu okuduysan allah tekrar kabul etisn canııımmmma.s.a.s.:nazar::nazar::nazar:

okudum canımm hemde o kadar yürekten dileyerek okudum kiii allahım yüzümüze önümüze eğdirmesin inşallahhhh dualarımızı kabuş etsin başımız dimdik olsunnn hep bunu istedimmm .. çünkü ben artık arkadaşlarımın yanına gidince bebek ne zaman diye sormalarından çok sıkıldım ama sabırrr biliyorummm dualarım kabul olacakkkkk :Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv::CüvCüv:

Back
X