Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah kızlar gelırler bu melekler...
hepimizinkiler gelicek insallah.. kızlar yemedigim sey kalmadı yani..
,incir yiyorum arada bu karısımı da yıyorum da bazen incir yedikten sonra içim almıyor...
Allah nasip edecek insallah bunlar da vesile olacak hepimize...
cok içtensiniz.. hepinizi takip edıorum..
İNŞ TATLIM İNŞ.....HEPİMİZ HAMİLEYİZ DİYBİLRZ:1hug:
ayyy bu ne yaaa, iki saat cikiyim dedim, hemen sayfalar dolmus. ben yokken kaynatmissiniz simdi de kimse yokklava:
ama herkesin nesesi yerinde masallah. hep böyle mutlu olalim kizlar. öptüm siziiii
selam londoncum, burdamisin?
bana buraya nasil geldigimi sormussun ama üzerine cok kisi yazinca yazmak istememistim ama madem simdi burdasin, söyleyim:) ben üniversite okumak icin geldim. sonra burda evlendim. esimde benim gibi ankaradan gelmis buraya, ve simdi ankaraya geri dönüyoruz. burdan biriyle evlenince dönmek imkansiz ama Allah karsima esimi cikardi iyi ki. yoksa zaten burdan biriyle evlenmeyi düsünemezdim.
gunaydin Durualya :) hadi kizlar uyanin...........hepinize GUNAYDINNNNNNNNNNNNN........sırnaşık şey
Günaydın Eylül Günaydın Durucum..nasılsınız bakalım
gunaydin Durualya :) hadi kizlar uyanin...........hepinize GUNAYDINNNNNNNNNNNNN........sırnaşık şey
günaydın günaydın her yeni gün(eş) size umut huzur mutluluk getirsin a.sGünaydın Eylül Günaydın Durucum..nasılsınız bakalım
günaydın günaydın her yeni gün(eş) size umut huzur mutluluk getirsin a.s
günaydın günaydın her yeni gün(eş) size umut huzur mutluluk getirsin a.s
amin canım inşallah güzel günler bizimle olur....
durucum sen işlerini yap öle yaz bak ben işlerimi bitirdim arasırada sizi takib ediyorum.
bizim yüzümüzden işinden olma emi gülüm:)
GÜNAYDINNN elma şekerleriii gününüz aydın ürününüz bereketli olsunnnn kucağınız çifter çifter bebişlerle dolsunnnnn emiiiiiii![]()
canım sanada günaydın güzel dileklerin için ammiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:duanı okudunmu okuduysan allah tekrar kabul etisn canııımmmma.s.a.s.![]()
Günaydın Eylül Günaydın Durucum..nasılsınız bakalım