• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın
duru nasılsın canım bize bu ay neler yaptığını ayrıntılarıyla yaz tamammı tatlım,belirtilerin neler olduu onlarıda yaz bide ilşkiden sonra ayakların havada bekledinmi
inşallah sevimsu arkadaşımızda duru arkadaşımız gibi bize müjdeli haberini verir

merhaba arkadaşlar
canım benim yumurta çatlatıcı iğneyi vurundukdan 13 gün sonra test yapınca çıkıyomuş inş güzel haberler veririm sizlere..

canım arkadaşlarım bende kendime giitti gidiyordan ovulasyon testi istedim.. 19 tane varmış içinde.. bakalım artık hayırlısı.. tarçın kökü ve böğürtlende aldım.. artık hayırlısı..

ayyyyyy sinir oldum yaaaa nekadar sinirler ya!!!!!!!!!! alt tarafi mutluluguna mutluluk katacaklar onuda soylemiyorlar...bekliyoruz mutlu haberini....

sorma diyorumki telde en azından negatif pozitif deseniz
yoookkkk yasak prosedürrrrrrrrrr
gidiyim sorcam ben onlara paramla rezil oluyorum yaaaaa:oklava::oklava:

merhaba arkadaşlar
canım benim yumurta çatlatıcı iğneyi vurundukdan 13 gün sonra test yapınca çıkıyomuş inş güzel haberler veririm sizlere..

ayyyy canım hadi inşallah bekliyoruz ne zaman yaptırcaksın :emir_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar

hadi canım inşallah ikinci bombayıda sen patlat..:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

latsibelim canım aç tabiiiiii :içelim:
ALLAHIM yüzümü kara çıkartma arkadaşlarıma karşııı:Saruboceq:

canım inş hamilesin biz senin için hep dua ediyoz bak
hem neden yüzün kara çıkacakmış bize karşı senin canın sağolsun ama bebek olursa inan çok mutlu olacaz içimden bir ses kesinlikle allahın izniyle duru hamile diyorr..

canım arkadaşlarım bende kendime giitti gidiyordan ovulasyon testi istedim.. 19 tane varmış içinde.. bakalım artık hayırlısı.. tarçın kökü ve böğürtlende aldım.. artık hayırlısı..

esram tarçın kökümü :uhm:
hah birde preseed al canım ovulasyon testiyle beraber kullan
böğürtlen kökü olcak canım çubuk tarçınla iç ok

canım inş hamilesin biz senin için hep dua ediyoz bak
hem neden yüzün kara çıkacakmış bize karşı senin canın sağolsun ama bebek olursa inan çok mutlu olacaz içimden bir ses kesinlikle allahın izniyle duru hamile diyorr..

inşallah sevimsucum eee senin diğer topicte -1 gün sende bir gelişme varmı ?

esram tarçın kökümü :uhm:
hah birde preseed al canım ovulasyon testiyle beraber kullan
böğürtlen kökü olcak canım çubuk tarçınla iç ok

ya işte çubuk gibi tarçın.. preseed alamadım bu ay olmazsa onuda gelecek ay alırız.. yanlız ben ovulasyon testinide kullanmayı bilmiyomki kafamçokkarıştı

sorma diyorumki telde en azından negatif pozitif deseniz
yoookkkk yasak prosedürrrrrrrrrr
gidiyim sorcam ben onlara paramla rezil oluyorum yaaaaa:oklava::oklava:

ayyyy canım hadi inşallah bekliyoruz ne zaman yaptırcaksın :emir_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkis

canım ayın 12 ikisinde yaptırdım iğnemi bu gün 8 gün oluyor birkaç gün daha bekliyecem hem çok üzülürüm yok derlerse onun için tam günüm geçsin diye bekliyorum..

canım ayın 12 ikisinde yaptırdım iğnemi bu gün 8 gün oluyor birkaç gün daha bekliyecem hem çok üzülürüm yok derlerse onun için tam günüm geçsin diye bekliyorum..

yani son dört gün... allahımm inşallah inşallahhh..:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

inşallah sevimsucum eee senin diğer topicte -1 gün sende bir gelişme varmı ?

ben gelişme var diyemiyorum çünki öncedende çokkk mide bulantılarım oldu hepsinin sonucu negatif yani boş çıkdı o yüzden bişey diyemiyorum canım piskolojikde oluyomuş bulantı falan sadece kasıklarımda hafif bir ağrı var

yani son dört gün... allahımm inşallah inşallahhh..:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

tüp bebek uzmanına sormuştum ne kadar zaman sonra belli olur diye bana 13 gün sonra baktır iğneden yazmış sağolsun bakalım inş hayırlısı çok sağol canım biz birbirimiz için okadar dua ediyoruz ki inanın buradan hepimiz hamile çıkacağız ben inanıyorum.

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yok be anacıımmm size sakin görünmeye çabalıyom ama çatlattı beni burası yaaaa bilseydim gitmezdim şaşkın ördek bennnnkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

canım tam olarak kaç günün geçti senin bende test yaptırsam kaç gün sonra yaptırmam gerek 12 gün biliyorum ama iğneden sonra 13 günmüş:uhm:

hadi durucummm aklım sende kaldı hayırlı haberlerinii bekliyoruzzz....

ala ala ben işden geldim bütün işlerimi bitirdim nerdeyse

Durucumdan hala haber yok

çatlatcak meraktan bizi

durucummm nerdesin canımmm meraktan çatlıyacazzz...mirmirmirmir

Back
X