• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

durucum ınan ben hamıle kalsam anca bu kadar sevnırdım canım ınan Çok sevındım hamıle olduĞuna rabbım tamamınada erdırsın ınŞallah darısı bızımde baŞımıza duru ıyı sÜrÜ ayaĞına arkandan bızde gelelım

müjdeyi aldim ben cikiyorum. aciktim yaw, yemek yiycez. heyecandan elim titrioooooo

bu gece artik durunun evinde bayram varrrrr

öptüm sizi kizlarrrrr

durucummmm kendine iyi bak canimmmm

Durucum allah tamamına erdirir inşallah

bizi terk etme bak hamiş kaldım diye

ben şimdi çıkıyorum pilavımı yapıp gelcem:))))))))))))))))

kedersizim canim valla senin icine dogmustu...durunun hamile kalacagi....soyle bakayim baska sirada kimler var ?kaydirigubbakcemile3

bencede kedersizim sıra kimdee

AYYY KIZLAR UTANDIRMAYIN BENİ :utangac:BENİM 6. HİSSİM KUVATLİDİR GERÇEKTEN İÇİME DOĞAN ŞEYLER GENELDE ÇIKIYOR SIRADAAAAAAAAAAAAA HEPİMİZZZZZZZZZZ VARIZZZZZZZZZZZZ ÇOK YAKINDAAAAAAAAAAAAAAAAA

bende çıktım şekerler yemek yapacam bendecokacimcoook

Duruuuuuum canım arkadaşıııııııııııııım HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUUN BİTANEEEEEEM.ALLAH KUCAĞINA SAĞ SAĞLİM ALMANA NASİB ETSİİİİİİN:teytey: ÇOK MUTLU OLDUUUM ÇOOOOK SANA ANLATAMAAM ŞU ANDA PARMAKLARIM TİTRİYOO DİYECEK KELİME BULAMIYORUUUM HARİKA BİR DUYGU ALLAAH HERKEZE TEYZELİĞİ TATTIRSIIIIN...

:nazar: :nazar: :nazar:

:dance: :dance: :dance:

sositososito sositososito sositososito sositososito

aneyyyy aneyyyyyy bende diğer topige yazıyom ne oldu diyeee meğerrrrrrrrr sonuçlanmışşşş
duruuuuuuuuuuuuu tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gıııııııı
ayyyyyyyyyyy çok sevindimmmmm hepimizin içi temizmiş demekkiiii

AYYY KIZLAR UTANDIRMAYIN BENİ :utangac:BENİM 6. HİSSİM KUVATLİDİR GERÇEKTEN İÇİME DOĞAN ŞEYLER GENELDE ÇIKIYOR SIRADAAAAAAAAAAAAA HEPİMİZZZZZZZZZZ VARIZZZZZZZZZZZZ ÇOK YAKINDAAAAAAAAAAAAAAAAA

butun ictenligimle amin insallah canimmmmm..

DURUUUU ÇOK KORKUYODUUUUM allahım beni sevindirdiiiii şükürler olsuuun..duruuuu bak mekik de çekicektiiiin allahım korudu seniiii iyiki bizi dinlediiin. duruuuuuum eşin napıyooo şoklardamıııııı..ay ben çok heycanlıyıım yanında olsam vallaha kucağıma alırdıım o derece yaniiiii..rabbim bana gitmeden önce 13. kişiyide gösterdi yaaaaaa :dance: :teytey: :dance: :teytey::nazar::nazar::nazar::nazar:

:hooray: işte azmin zaferiiiiiiiiiiiiii:hooray::enbuyukkk:

duruuuuum kendine geel hadiiiii rüya değğğiiiiil gerçeeeeek SEN HAMİLESİİİİİİİİİİİİİİİİN AŞKIIIM bebiş geliyoo huuuu hadii amaaaaa kendine gel biliyorum şoktasııııınnnn.ama yarııın büyüük güün olucaaaaak..beni güzel haberlerle uğurlayacaksııııın suruuuumm.mis kokulluu yeni annemiiiiiiiiiiiiiiz

arnavutgüzelim bak önce allahın izniyle sonra seninb kürlerle bir hamiş daha var canım :sm_cool:..alkisalkisalkis.

kızlar hepinize çoooookkkkk ama çoooooooookk teşekkür ederim.

dr. yaşımın ileri olmasından dolayı dış gebelik olabilir dedi cumartesi kan testi pazartesi doktora gidecem

canlarım benim ayağımı sürükledim arkamdan sizler geleceksiniz

aneyyyy aneyyyyyy bende diğer topige yazıyom ne oldu diyeee meğerrrrrrrrr sonuçlanmışşşş
duruuuuuuuuuuuuu tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gıııııııı
ayyyyyyyyyyy çok sevindimmmmm hepimizin içi temizmiş demekkiiii

bacımm bende sana öteki topikden yazdım ...kaydirigubbakcemile3..sen burdaymışsın.
duru hamile hadin peşinden bizlerde koşacaz çalışmalara ve kürlere devamm.....kaydirigubbakcemile2

kızlar hepinize çoooookkkkk ama çoooooooookk teşekkür ederim.

dr. yaşımın ileri olmasından dolayı dış gebelik olabilir dedi cumartesi kan testi pazartesi doktora gidecem

canım sen böyle şeyleri kafana takma biz sana bol bol dua ederiz allahım sevindirdi inş bebeğinide kucağına almayı nasip etsin rabbim..:Saruboceq:...:Saruboceq:

Back
X