• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyy sen bendende acımasızmışsınn yaaa ama eşin dahada acımasızz ilacı kızınamı yedirecekttiii :)))) blöff yapıyodur muhtemelenn ilaç olsa hemen alırsın diye peki o günden sonra değiştimii olmadı bende uyku ilacı veriyim kendi ilacımdan sana verdim derimmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tabiki blöff yapıyodu ilaçlı olsa ben hemen alırdım tabağı ama anladı biraz değişmiş gibi göründü bir ara, sonra biz tedaviye devam edildi enson laparoskopi oldum hiç bişey yok dedi dr sonra izmire geldik (daha önce istanbuldaydık )bir daha dr gitmedim ama hala bitkisel tedaviye devam kocamın hiç umurunda değil ben böyle iyiyim diyo ama bir gerçek varki erkeklerde bizim kadar istiyor ama erkekler ya, renk vermiyorlar siz kızmayın azimle yola devam :Cbakın duruya , diğerlerine :CüvCüv:

tabiki blöff yapıyodu ilaçlı olsa ben hemen alırdım tabağı ama anladı biraz değişmiş gibi göründü bir ara, sonra biz tedaviye devam edildi enson laparoskopi oldum hiç bişey yok dedi dr sonra izmire geldik (daha önce istanbuldaydık )bir daha dr gitmedim ama hala bitkisel tedaviye devam kocamın hiç umurunda değil ben böyle iyiyim diyo ama bir gerçek varki erkeklerde bizim kadar istiyor ama erkekler ya, renk vermiyorlar siz kızmayın azimle yola devam :Cbakın duruya , diğerlerine :CüvCüv:

bende öyle düşünüyordumda artık onlarında bizim kadar istediğine inanmıyorumm.. istiyorlarsa sorun hangimizde
aslında düşünürsek sorun biizde galiba keşke onlar kadar rahat olabilmeyi becerenilsekk belki o zaman herşey daha güzel olacaktırrr... :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ayyy valla hepiniz alemsiniz haa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bir rakı eksikti oramızdankaydirigubbakcemile3 amannn valla ben hiç duymadım olacağını bilsem bile denemem başka yolumu yok bunun yaa acaba kullanan kadın kimden duymuş yada bu rakı işi ilk kimin aklına gelmiş :uhm:allahım sen bizim aklımızı koru bizi kötü yola düşürme kaydirigubbakcemile3

ayyy valla hepiniz alemsiniz haa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bir rakı eksikti oramızdankaydirigubbakcemile3 amannn valla ben hiç duymadım olacağını bilsem bile denemem başka yolumu yok bunun yaa acaba kullanan kadın kimden duymuş yada bu rakı işi ilk kimin aklına gelmiş :uhm:allahım sen bizim aklımızı koru bizi kötü yola düşürme kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet, Allah bizi kötü yola düsürmesin kaydirigubbakcemile3

cumaniz mübarek olsun kizlar kendine iyi bakin sinirli anne adaylari siziiii kaydirigubbakcemile3

kıslar arnavut güzeli gelmiş arnavutum hadi yaz bişiler özledik seni vallaha

everest alemsin wallaaa yemeğe ilaç koymak mıııı kaydirigubbakcemile3

Valla müthişmiş bu rakı olayına yorumlarınız öldüm okurkenn sırnaşık şey hele pıtırcık müthişşşş :teselli:

ama bencede denemeyin alkol sonuçta her türlü yararlı olan herşeyi yok eder sonra iltihap kaşıntı herşey olabilir

alkol dezenfektandir ama icileni bilmiyorum. her ne kadar dezenfektan olsa da rahim ph sina etkisi biraz süpheli sanki CADIARZU

bitaneleriiiiiiiiim nasılsınııııızzz?özlediiim haaa siziii.. ben şu an safranboludayım kahve içiyoruz kuzenlerlee,sizlerin yazılarını okuyduuum:))beni çok güldürdünüüüüz..
herşey yolunda gördüğüm kadarıyla yanlız şu pre-seedi daha soranınız var galibaa.ben hiç durmayın derim vallaaa..
duruum sen nasılsııın ?bebiişimiz nasııl?kendini nasıl hissediyosuun??
kızlaaar çok teşekür ederiiiim dualarınız hep benimleydi onu hissetim resmen kaç kere kaza anlarını geçirdiiik..biliyomusunuz yolda bütüüün mevsimlerii yaşadım hem kar vardı yolda hem yağmur hem güneş hemdee sisss:))sibeliiim,kedersiziiim,arzuum,umutsuzuum,meyraaam,sevimsuu çalışmalara başlayıııın dödüğümdee güzel haberlerlee karşılayın beniii:))çok özledim herbiriniziii..fazla yazamıyoruum kusura bakmayıın çok çok öpüyorum sizii,allaha emanet olun sağlıcakla kalıııın..bilgisayar açık durucak bişey lazımsam sorun gene okmuuu:))

arzuuum evet rakı yapanlar olmuşrakının amacı içini ısıtmış aynı zamanda alkol dezenfekte edici ya ondan onada vesile olmuştur..aynı adaçayı yağını düşünün..evet malesef insanlar çaresizlikten herşey yapıyoolar.gebelik bölümünde okumuştuuum KESME ŞEKER KOYUYOLARMIŞ VAJENLERıNE ıÇLERıNE DÜŞÜNEBıLıYOMUSUNUZ.ve çok hamile kalmışlaaar:)bu resmen inanç meselesiii..kendinizi neye inandırıyosanız o olur..

canim cok sevindim sag salim gitmissin, insallah Allah veririse seni güzel haberlerle karsilariz burdaaa. selam söyle kuzenlerine. öptük seniii

bitaneleriiiiiiiiim nasılsınııııızzz?özlediiim haaa siziii.. ben şu an safranboludayım kahve içiyoruz kuzenlerlee,sizlerin yazılarını okuyduuum:))beni çok güldürdünüüüüz..
herşey yolunda gördüğüm kadarıyla yanlız şu pre-seedi daha soranınız var galibaa.ben hiç durmayın derim vallaaa..
duruum sen nasılsııın ?bebiişimiz nasııl?kendini nasıl hissediyosuun??
kızlaaar çok teşekür ederiiiim dualarınız hep benimleydi onu hissetim resmen kaç kere kaza anlarını geçirdiiik..biliyomusunuz yolda bütüüün mevsimlerii yaşadım hem kar vardı yolda hem yağmur hem güneş hemdee sisss:))sibeliiim,kedersiziiim,arzuum,umutsuzuum,meyraaam,sevimsuu çalışmalara başlayıııın dödüğümdee güzel haberlerlee karşılayın beniii:))çok özledim herbiriniziii..fazla yazamıyoruum kusura bakmayıın çok çok öpüyorum sizii,allaha emanet olun sağlıcakla kalıııın..bilgisayar açık durucak bişey lazımsam sorun gene okmuuu:))
AYYY CANIM BENİM YAA GEZMEDE BİLE UNUTMADIN BİZİ VALLA HELAL OLSUN SANA kaydirigubbakcemile5
KENDİNE İYİ BAK NE ZAMAN DÖNÜYORSUN ?KENDİNE İYİ BAK KUZENLERİNEDE SELAM SÖLE :)

sağoluuun teşekürederiiiim .iyim çok iyim hemde bugün tekkeye gittik dua ettim herbiriniz için taş yapıştırdııım inşallah dileklerim olurr:)kuzenlerimin de size selamı var ,valla imrenerek bakıyolar şu an banaa nasıl özendiler.siteye üye olucaklar ama işte evli değiler siz buraya takılmayın dedim.. akılları karışmasın daha çok erken..inşallah hiç biri için gerek kalmaz..napalım biz tecrübe kazandıık:))evet yolculuğum güzel geçti amaa çok bekledik ve çok yorulduum popom içime kaçtı otura oturaa hala kendime gelemediim.havanın şansına da bakarmısınız bulutluu heryeerr.hem ben sizi niye unutayım kedersiziiiiim valla hep aklımdasınııııız,yeni hamişler varmı diyee heycanla açtııım..
benim adetim yeni bitti kızlar gelir gelmez çarşamba günü amelyatım var zaten pazartesi dönüyorum..bakalım hayırlısı olsun benim içinn..

arnavutumgüzelim geçmiş olsun canım yaaaa a.s.:nazar::nazar:iyi olduğuna sevindim Şeniz ben iyiyim canım şimdilik bir sorun yok yarın kan testi yapılacak bakalım değer artmışmı CADIARZU:uhm: pazartesi akşam iş çıkışı doktora gidecem a.s
gez toz dinlen , kuzenlerine selam söyle canım a.s.:nazar::nazar:

slm arnavut güzeli iyi tatiller işallah tatil dönüşü ameliyatında başarılı geçer bizim yerimize de gez
ben arada yazılarla katılıyorum sohbetinize babanenin meşhur elma yağını kullanmşıtım geçen ay birşey olmadı 19 mayısta regl olmam lazımdı hala olamadım bekliyorum bu arada regl olacakmış gibi ama daha şiddetli kasık ve çok bel ağrım var çok meraktayım bakalım nolcak?

ben çok sık olamasa da yazılarınıza katılıyorum anımsamışsındır herhalde beni

arnavutların güzeli iyi olduğuna sevindim canım.. bol bol gez toz valla stres at.. gelince artık hamiş kalınca gezemeyecen bu kadar..
everest senin yazdıklarını okuyunca baya güldüm kaydirigubbakcemile3 çok iyi yapmışsın inanmamak neymiş görsün bakalım:jeyyar:
susuz yaz inşallah hamilesin inşallahhh

Back
X