• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[QUOTE=esramm82;6994085]arnavutların güzeli iyi olduğuna sevindim canım.. bol bol gez toz valla stres at.. gelince artık hamiş kalınca gezemeyecen bu kadar..
everest senin yazdıklarını okuyunca baya güldüm kaydirigubbakcemile3 çok iyi yapmışsın inanmamak neymiş görsün bakalım:jeyyar:
susuz yaz inşallah hamilesin inşallahhh[/QUOTE]

işallah ya işallah allah isteyen herkese nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın

herkese hayırlı cumalar, ayy kızlar alemsiniz yaa artık ben hamileliği geçtim topiğe moral düzeltmek için giriyorum :roflol: bakın bende bir anımı anlatıyım kocayla ilgili 5 sene önce ilk tedaviye başlayınca dr pko dedi bana bir ilaç verdi ama ilaç o kadar kötü yaptıki beni hamile kalmadan hamileliğin tüm kötü belirtilerini yaşadım mide bulantısı,kusma,kokulara hassasiyet,halsizlik vs..10 ay böle geçti ilk zaman iki ay sadece salata yedim benim kocam bir ara sıkılıp bana inanmama gafletinde bulundu ben kızdım inanmıyorsan ilacı sende iç gör dedim (bu arada ilaç şeker hastalarının kullandığı bir ilaçtı) yokk yok dedi kullanmam ama ben çookkkk kızmıştım bi kere bir cuma günü bende yemeğine gizlice kattım bizimki karnım ağrıyo kendimi halsiz hissediyorum bana ne oluyor demeye başladı hafta sonu erken yatmayan koçiş saat 11 de uykum geldi gözümü açamıyorum dedi ve uyudu 1 saat sonra geri kalktı noldu bana ya anlamıyorum dedi bende söledim ilaç verdiğimi sen manyakmısın diye kızdı bende ohh iyi yaptım bir daha beni kızdırma bu çocuğu kendim için istemiyorum seninde çocuğun olacak dedim bu olaydan sonra bir hafta yemekte kızımın tabağıyla kendi tabağını değiştirdi yine ilaç koyarım korkusuyla:teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ha ha ha ha ayyy gulme krizine soktun beni everest....cokkkkkkkkkkkk iyi yapmissin ellerine saglik......delikafaduldendelikafadulden

bitaneleriiiiiiiiim nasılsınııııızzz?özlediiim haaa siziii.. ben şu an safranboludayım kahve içiyoruz kuzenlerlee,sizlerin yazılarını okuyduuum:))beni çok güldürdünüüüüz..
herşey yolunda gördüğüm kadarıyla yanlız şu pre-seedi daha soranınız var galibaa.ben hiç durmayın derim vallaaa..
duruum sen nasılsııın ?bebiişimiz nasııl?kendini nasıl hissediyosuun??
kızlaaar çok teşekür ederiiiim dualarınız hep benimleydi onu hissetim resmen kaç kere kaza anlarını geçirdiiik..biliyomusunuz yolda bütüüün mevsimlerii yaşadım hem kar vardı yolda hem yağmur hem güneş hemdee sisss:))sibeliiim,kedersiziiim,arzuum,umutsuzuum,meyraaam,sevimsuu çalışmalara başlayıııın dödüğümdee güzel haberlerlee karşılayın beniii:))çok özledim herbiriniziii..fazla yazamıyoruum kusura bakmayıın çok çok öpüyorum sizii,allaha emanet olun sağlıcakla kalıııın..bilgisayar açık durucak bişey lazımsam sorun gene okmuuu:))
[/QU

arnavut guzeli sag salim gitmene sevindim..kendine iyi bak,her anin keyfini cikar......

eylülcüm nasılsın varmı sende bir gelişme yerimseniben

slm arnavut güzeli iyi tatiller işallah tatil dönüşü ameliyatında başarılı geçer bizim yerimize de gez
ben arada yazılarla katılıyorum sohbetinize babanenin meşhur elma yağını kullanmşıtım geçen ay birşey olmadı 19 mayısta regl olmam lazımdı hala olamadım bekliyorum bu arada regl olacakmış gibi ama daha şiddetli kasık ve çok bel ağrım var çok meraktayım bakalım nolcak?
canım aramıza hoşgeldin sefa getirdin ,canım günün geçmiş test yaptınmı _?kaç senelik evlisin?sorun neydi?kusura bakma her yani gelene hep bu sorularımı sorarım sanki dr umda ilaç yazacam kaydirigubbakcemile3inşallah güzelim sende hamileler kervanına katılırsın rabbim kucaklarımızı tonbiş tonbiş bebişlerle doldursun

canım aramıza hoşgeldin sefa getirdin ,canım günün geçmiş test yaptınmı _?kaç senelik evlisin?sorun neydi?kusura bakma her yani gelene hep bu sorularımı sorarım sanki dr umda ilaç yazacam kaydirigubbakcemile3inşallah güzelim sende hamileler kervanına katılırsın rabbim kucaklarımızı tonbiş tonbiş bebişlerle doldursun

selam ben aslında bir süredir üyeyim yazılarınızı takip ediyorum fakat bilgisayarımda problem vardı uzun süredir yazamıyordum arnavut güzeli ile arada yazışmıştık,
test henüz yapmadım çünkü erken 2-3 gecikmeyle belli olmayabilir henüz.
ben 3 yıllık evliyim fakat son 8 aydır korunmuyoruz daha önce erken diye düşünüyordum fakat yaş oldu 30 beni bir telaş sardı öyle ha deyince olmuyoormuş doktora felanda gitmedik görünürde bir sorunumuz yok gibi zaten doktorlarda 1 yıl süre veriyor ama bu ayda birşey çıkmazsa eşimle doktora gitcez fazla da beklemek istemiyorum problem varsa da bir an önce tedavi olalım değilmi?
işallah allah isteyen herkese versin çevremdeki herkes hamile bu bile psikolojimi bozuyor

selam ben aslında bir süredir üyeyim yazılarınızı takip ediyorum fakat bilgisayarımda problem vardı uzun süredir yazamıyordum arnavut güzeli ile arada yazışmıştık,
test henüz yapmadım çünkü erken 2-3 gecikmeyle belli olmayabilir henüz.
ben 3 yıllık evliyim fakat son 8 aydır korunmuyoruz daha önce erken diye düşünüyordum fakat yaş oldu 30 beni bir telaş sardı öyle ha deyince olmuyoormuş doktora felanda gitmedik görünürde bir sorunumuz yok gibi zaten doktorlarda 1 yıl süre veriyor ama bu ayda birşey çıkmazsa eşimle doktora gitcez fazla da beklemek istemiyorum problem varsa da bir an önce tedavi olalım değilmi?
işallah allah isteyen herkese versin çevremdeki herkes hamile bu bile psikolojimi bozuyor
CANIM UMARIM HAMİLESİN :CüvCüv:BİZİM GİBİ DR LARLA TEDAVİLERLE UĞRAŞMAZSIN yerimsenibenGERÇİ BENİM İÇİMDEN BİR HİS HAMİLESİN DİYO:CüvCüv: DAHA ÖNCE OKUDUYSAN EĞER MESAJLARIMI, DURU ARKADAŞIMA BU AY KESİN HAMİLESİN DEMİŞTİM VE ÇIKTI SENİN İÇİNDE ÖYLE HİSEDİYORUM İNŞALLAH ÖYLEDİR

NOT 6. HİSİM KUVVETLİDİR :1closedeyes:

CANIM UMARIM HAMıLESıN BıZıM GıBı DR LARLA TEDAVıLERLE UĞRAŞMAZSIN GERÇı BENıM ıÇıMDEN BıR HıS HAMıLESıN DıYO DAHA ÖNCE OKUDUYSAN EĞER MESAJLARIMI, DURU ARKADAŞIMA BU AY KESıN HAMıLESıN DEMıŞTıM VE ÇIKTI SENıN ıÇıNDE ÖYLE HıSEDıYORUM ıNŞALLAH ÖYLEDıR

NOT 6. HıSıM KUVVETLıDıR

çok teşekkürler umarım en kısa sürede sen ben ve bu topikteki herkes hamile kalır benim için böyle hissetmene sevindim işallah seni yanıltmam

kız banada bakk bii hamilemiyimm yaa ben cokk hiiissediorum sanki var gibiiidelikafaduldendelikafadulden

:Saruboceq:
kızlarr bırakın şimdi eşlerii ben bugün küsümmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 az önce annem aradı kadın korka korka kızım bişey diycem ama kızma olurmu diyo üst katta hani 4 yıldır çocuk yapmaya çalışan komşumuz varya o hamileymişşş. eee ben bunun nesine kızıcamkii ne güzel işte dedim dee yok dedi hamile olmasına değil hamile kalmak için uyguladığı yönteme kızma bu kadınn sargı bezine sımsıkı ip bağlamış ve bezi rakıyla ıslatıpp akşamda rahime kadar koymuş sabah çıkırmışş sonra hamile kalmışşş ... kızlarrr bunu ben ilk kez duydum artık çaresizlikten midir ne acabamı diye düşünmeye başladımmm siz böyle bişey hiç duydunuzmuuu CADIARZU
canım ben öyle birşey duymadım ama bir kadın anlatmıştı bana urfalıymış menopoza girmiş oğlu depremde ölünce oda başkasından duyduğu bir şey yapmış,şampanya içmiş 1 çaybardağı her akaşam sonra hamile kalmış unuda korkudan düşürmüş dr bile şaştı bana demişti,ama sen yaparmısın böyle birşey dersen zannetmiyorum ama büyükde konuşmak istemiyorum çaresizlik işte allah hepimizin yardımcısı olsun..

CANIM UMARIM HAMİLESİN :CüvCüv:BİZİM GİBİ DR LARLA TEDAVİLERLE UĞRAŞMAZSIN yerimsenibenGERÇİ BENİM İÇİMDEN BİR HİS HAMİLESİN DİYO:CüvCüv: DAHA ÖNCE OKUDUYSAN EĞER MESAJLARIMI, DURU ARKADAŞIMA BU AY KESİN HAMİLESİN DEMİŞTİM VE ÇIKTI SENİN İÇİNDE ÖYLE HİSEDİYORUM İNŞALLAH ÖYLEDİR

NOT 6. HİSİM KUVVETLİDİR :1closedeyes:

arkadaşım bende salı günü bekliyorum şu 6. hissine bi sor bakem benim için ne der:Saruboceq:

kedersiz canim umut taciri mi oldun kizzz, herkese umut dagitiyosun. banada bi söyle bakim, ufukta pitircik filan var mi :roflol:

CANIM UMARIM HAMİLESİN BİZİM GİBİ DR LARLA TEDAVİLERLE UĞRAŞMAZSIN GERÇİ BENİM İÇİMDEN BİR HİS HAMİLESİN DİYO DAHA ÖNCE OKUDUYSAN EĞER MESAJLARIMI, DURU ARKADAŞIMA BU AY KESİN HAMİLESİN DEMİŞTİM VE ÇIKTI SENİN İÇİNDE ÖYLE HİSEDİYORUM İNŞALLAH ÖYLEDİR

NOT 6. HİSİM KUVVETLİDİR
kedersiz sen çok yaşa emi herkesciklere hamilesin diyorsun keder görmezsin inşallah allah sanada tez zamanda bebiş verir inşallah

mirmirmirmir hepinize günaydın kızlarrr nasılsınız bugünnn umarım herşey yolundadır esram o senin resimdeki bebek varyaaa onun dudaklarınııı ısırırıımm bennnn hamile kalırsam birgünn bu resmi ekran koruyucusu yapıpp sürekli baksam benzermi acabaaa ????

arzum esram ve diğer arkadaşlar herkese günaydınnnn.haftanın sonuna geldik oley yarın tatil
gerci benim 12 de işim bitiyo .12 de çıkarım ofisten ..öpüyorum sizi

mirmirmirmir hepinize günaydın kızlarrr nasılsınız bugünnn umarım herşey yolundadır esram o senin resimdeki bebek varyaaa onun dudaklarınııı ısırırıımm bennnn hamile kalırsam birgünn bu resmi ekran koruyucusu yapıpp sürekli baksam benzermi acabaaa ????

bebişinin kime benzemesini istiyorsan ona benzer inşallah canım.. ama daha önce avatarına resmini koymuştun çok güzel bir hatunsun bence sana benzesin annesi sen daha güzelsin..a.s. a.s. a.s.

Back
X