E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #3.321
hem geç döllenme olduğu kesin gebelik testit bile tam çıkmadı bunu düşünn 1 hafta sonra herşey yoluna girecek canımm ŞenizŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
durummm dualarımız seninle canımm ama bu doktorlar insanın moralini bozmayı çok iyi beceriyorlarr nolurr kötü düşünmee olurmuu ben inanıyorum ki birdahaki kontrolde kızlarrr kalp atışını duyduk sorun yokmuş sadece biraz dinlenmem gerekiyormuş diyeceksinn rabbim sana bunca yıl sonra bu mutluluğu yaşattı sen diledin o verdi geri almayacak canım yüreğini ferah tut sakın sakınnn kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canımm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hem geç döllenme olduğu kesin gebelik testit bile tam çıkmadı bunu düşünn 1 hafta sonra herşey yoluna girecek canımm ŞenizŞeniz
Herkese günaydınn.Durucum bence dış gebelik felan değil içini rahat tut arkadaşlarında dediği gibi geç döllenmeden de kalp atışını duymamışsındır sen üzülme sorun olmıcak allahın izniyle canım
kızzz arzuu eşinin cezası bittimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlarr günaydınn nasılsınız yeni bir gün hepinizin günü güzel geçsin ..a.s.
dün doktora gittim keseyi gördük fakat kalp atışlarını duyamadık..geç döllenme olmuş o yüzden beklemek zorundayız.. kese normalin çok altında.....doktorun bana söylediği adet tarihinden itibaren şu an %99 kalp atışını duyuyor olmalıydık dedi..ilk kan tahlili sonucum dış gebelik olabilme ihtimalini gösteriyormuş o yüzden ikinci kan tahlilini istemiş şu an dış gebelik görünmüyor ... hafta sonu takrar gel dedi büyüme varmı diye bakacak kesenin içi boşda olabilir dedi siz teyzeleri dualarınızı ediyorsunuz biliyorum şu anda dua etmekten başka çaremiz yok üzgünüm
kızzz arzuu eşinin cezası bittimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok yooookkk bence bitmediiiiiii arnavut inadı varya kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
canım benimmm panik yapma bence kalp atışlarını duyulmamasının tek sebebi geç döelnmeden başka bişi değil benden sana 6. hissi kuvvetli bir arkadaş tavsiyesikaydirigubbakcemile3 herşey yolunda sen merak etme allaha emanet et allahın izni ile hiçççç bişeycik olmuyacak meleğine![]()
yok yooookkk bence bitmediiiiiii arnavut inadı varya kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
dondurma haaaaaa süpermiş enişte beyi tebrik ederiimmm:jeyyar: çalışın çalışın:CüvCüv::ecrin_bebek:
:roflol::roflol::roflol: bittii canımmm her akşam dondurma getiriyo bana ona dayanamam biliyoo :mymeka::mymeka::mymeka:
kizlar sabah sabah babam kiraz yiyorum dedi, siz dondurmadfan bahsediosunuz. oysa burda hava soguk ne dondurma cekio canim nede kiraz hatta nede karpuz((
artik bende dönmek istiyorummyaaaaa
sanirim ekime kadar beklememiz gerekecek burda. ben ne güzel temmuzda geliriz diodum ama ah su esimin askerlik durumu :mymeka:
burdan tüm bekar kizlara sesleniyorum, askerlik yapmamis koca almayinnnnnnn
[QUOTE=durualya;7062822]kızlarr günaydınn nasılsınız yeni bir gün hepinizin günü güzel geçsin ..a.s.
dün doktora gittim keseyi gördük fakat kalp atışlarını duyamadık..geç döllenme olmuş o yüzden beklemek zorundayız.. kese normalin çok altında.....doktorun bana söylediği adet tarihinden itibaren şu an %99 kalp atışını duyuyor olmalıydık dedi..ilk kan tahlili sonucum dış gebelik olabilme ihtimalini gösteriyormuş o yüzden ikinci kan tahlilini istemiş şu an dış gebelik görünmüyor ... hafta sonu takrar gel dedi büyüme varmı diye bakacak kesenin içi boşda olabilir dedi siz teyzeleri dualarınızı ediyorsunuz biliyorum şu anda dua etmekten başka çaremiz yok üzgünüm
durum ya herkes ayni seyi sölüyor. insallah umutlar bosa cikmaz, zaten kedersiz diosa doorudur:)
kalp atislarini da duyarsin, kucaginada alirsin hatta sanki erkek oldu gibi gelio bana, bide gelinin olurrr. abboawwww teee nerelere gittim ben uctum uctummm. daha yasayacak cok güzel günlerin var insallah.
bu arada arnavut güzeli nerde yahu? dün gelmis olmasi gerekmiomuydu onun :uhm: