• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar dualariniz sagolsun midem gecti cok sükür.
insallah arnavut güzelini en kisa zamanda aramizda görcezsag salim ve 3 canli bir sekilde (2+1 yani) :enbuyukkk:

durum ya sende keseyi gör artik da hepimiz rahat bi nefes alalim. olumsuz düsünme sakin. hersey güzel olacak. benim bir arkadasim öyle rahat bir hamilelik gecirdi ki gezdi tozdu... ne bulanti ne yorgunluk. sadece doguma yakin wc yi biraz fazla ziyaret etti o kadar. sende öylesin insallah rahat bir hamilelik yasayacaksin veeee oglunu kucagina alacaksin.

hersey gönlünüzce olsun kizlar.

a.s. Canıııııııım arkadaşlarım beniiiiiim canım kıskardeşleriim beniiiiiiiiiiiiiiiiim:1hug:.. çok sağoluuun herbiriniz içiin ÇOOOK TEŞEKÜREDERİİİİİİMM.DUALARINIZI RESMEN HİSSETİİİİMM HEP KULLAĞIMDA DUALAR OKUNDUUU UYKUDAYKEEEN:1hug:..sağoluun allah razı olsun sizdeeen allahım ne muradınız varsa versiiiiiiin:Saruboceq: amiiiiiiiiiiin..a.s.
sibelim,duruuuum,arzum,umutsuzuuum,meyraaam,sevimsuuu,kedersiziiiim,..........herbirinizee tek tek teşekürleer hepinizii kucaklıyoruuumm..

eveet geleliim saddetee:1rolleyes: biz saat 9 ordaydık doktorum tabi sürekli amelyattaa 7 kişi vardı önümdee..onu bekledik yatışım yapıldı sevk olayı falan..
sonra beni ve 2 arkadaşı bir odaya götürüüüp üstümüz değiştirildi bone taktım falan tuhaftıı altımda bişey yoktuu. eşim çoook panik olduuu hala midesi ağrıyooo bana çok üzülmüüüüüşŞeniz ..neysee dur sonuna geçtim hemeenkaydirigubbakcemile3..
çok korkuyodum çok heycanlıydıım beni ne beklediğini bilmediğim için tedirgindiiiim..
sonra hemşire geldiii okadar iyilerdikiiii allah onlardan razı olsuun.hepisi pozitif güler yüzlülerdiiii..alttan rahim ağızını açmak için pamukla bişey sürdüüüler.serum bağlandıı.bide ağrı kesici verdiler.tabi ben o sıradaa 40 tane ayetel kürsi yi devirdiim :Saruboceq: sonra sıra bana geldi ,beni seyeyle götürdüler ama görmeniz lazım kafam hep yukarda meraklı gibiii etrafı süzüyoruuum..eşimdee elimi tutuyo tabi arkadaşım öylee öpüyo ağlıyo çatlaaak:1hug:..okadar temiz biryerki.beni 5 kişi karşıladı hazırladılar değişik değişik sorular sorarkeeen beeeen hoooop uyuduuuuum:1closedeyes: ..bismillahiiii RAHMANİ DEMEDEN GİTMİŞİM ZATENkaydirigubbakcemile3 bi uyandııım gene sedyedeyiim herşey güzel geçti diyolar tabi ben hemeen eşime el sallıyomuşum tabi hatırlamıyoruum.oda beni sapsarı görüüüp yan yatırmışlarmıı oturmuuş ağlamışmııı:çok üzgünüm:Şeniz:asigim:..neyse ben odaya geldim diğerleri hala uyuyolaaar beeen dilim maşallaah bir açıldıı sormayın poz veriyorum resimlereeekaydirigubbakcemile3yükliycem mutlakaa görürsünüüüzz..kaydirigubbakcemile3
sonra gittim giyindim ve oturduum doktoru beklemeyeee..doktor geldii ve bana rahmim sırf ilthab olduğunu söyledii .o tabakayı temizledim dedi.rahmini düzeltim dedii,antibiyotik kullanıp,10 günde cinsel pehriiiiiz:teytey::dance: eşim çok kızgın tabi safranboludan gelmişiz yaaa:jeyyar::utangac:..2 hafta sonrada tekrar gidiceem..işte böylee güzel veee hiç ağrısıız bir gün geçirdiiim.ordaki kızlaradaa topiğimi söylediiim kaydettiler..kaydirigubbakcemile5..yeni doğum yapmış anneler vardı mis gibi bebişler vardı onları kokladıım içime çektim cennet kokullularııı:emir_bebek::ecrin_bebek: çok tatlılaar teyzeleriiiiii yersiniiiz resmeeen:asigim::emir_bebek::ecrin_bebek::nazar:..işte böyle okadar kolay geçtikii allah razı olsun sizdeen resmen dularınızı ensemde hissetim beni bir güç koruduuu..okadar iyidimki maşallaaah ben giderken yanımdakiler hala kıvranıyolardııı:çok üzgünüm::1no2:..eşimdeee benimle gurur duyduğunu çok güçlü olduğumu söylerkeen bendee onaa kızlaar kısçeler sağolsun dediiim.ben herbiriniii yanımda hissetiim dedim beni yanlız bırakmadılaar dediiiiiim...

sizi çok çok seviyoruuuum iyiki varsınııız iki sizleri tanıdıım...sağlıcakla kalıııın:1hug: :nazar::enbuyukkk:

geçmiş olsun arnavut güzelii canım iyi olucaksın hepinizden en kısa zamanda hayırlı haberler alıcaz Allahın izniylee benim bebişte 200gram olmuş teyzesii 3 lü test olduk sonuç salı çıkar belkimm Allah hepimize sağlıklı sıhhatli akıllı güzel evlatlar versin aminn:Saruboceq:

geçmiş olsun arnavut güzelii canım iyi olucaksın hepinizden en kısa zamanda hayırlı haberler alıcaz Allahın izniylee benim bebişte 200gram olmuş teyzesii 3 lü test olduk sonuç salı çıkar belkimm Allah hepimize sağlıklı sıhhatli akıllı güzel evlatlar versin aminn:Saruboceq:

yerim been o meleğimiiii allahım korusuun onuu.:1hug::emir_bebek::ecrin_bebek::nazar:..
çoook teşekürederiiiim sağoluuuna.s...inşallaaah güzel duaların içiin amiiiiin allah razı olsuun.seni ve bebişimizii rabbim korusuuun...:1hug::nazar: :nazar: :nazar::emir_bebek: :ecrin_bebek: :emir_bebek:

arnavut guzelı pek yazmıyorum ama bılıyorsun senın yazılarını okuyorum cok gecmıs olsun suna ınanıyorum kı bebısıne her gecen gun bır adım daha yaklasıyorsun rabbım cumlemıze hayırlı evlatlar nasıpetsın

arnavut guzelı pek yazmıyorum ama bılıyorsun senın yazılarını okuyorum cok gecmıs olsun suna ınanıyorum kı bebısıne her gecen gun bır adım daha yaklasıyorsun rabbım cumlemıze hayırlı evlatlar nasıpetsın

deryaaaaam çok sağool canım arkadaşııım.olsun sen iyi oldaa aradabi uğradaa o yeteer banaa:1hug:umarım herşey yolundaayerimseniben

çok sağol güzel temenilerin içiiin.çok sağool ağzııın bal yesiin baaaaal:içelim::asigim:

arnavutgüzelim geçmiş olsun bu ameliyattan çok korkuyordun hep stres yapıyordun bak çok şükür buda geride kaldı allahın izni ile sırada bebeğin var biliyorsunki en ufak bir iltihap bile bebeğin olmasını engeliyora.s şimdi dr un oranı kaymak gibi yapmıştır kaydirigubbakcemile3 ben ianıyorumki tüpbebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelecek bebişin :emir_bebek:

arnavutgüzeliimmmmmm canıııııımmm tekrar geçmiş olsuuuuuuuuuunnnnnnn a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:çok şükür bunuda atlattın canım Şeniz:lepi: :ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv::CüvCüv: bencede tüp bebeğe gerek kalmayacak gelecek mis kokulun :Saruboceq:canım benim topiğimizin gülü sultanı a.s.

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-cosmopoli..............:CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlaaaarr umutları tüketmek yokkk pes etmek yooookkk çıktık bir yola geri dönüş yok
ayy buda şiir gibim olduuu
sizleri çoooooooooooooooooooooooooooooookk seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmŞeniza.s.

kedersiziiimmmm canım tekrar geçmiş olsun iyisindir umarım ayaklarını üşütme bebeğim öpüyorum seni ŞenizŞeniz

sevdanehriiim ve esraaamm canlarım gayet güzel a.s allahım beni size karşı utandırmasın :Saruboceq::Saruboceq: buhardan sonra adaçayıyağı(acıelmayağı) vajinaya koymayı unutmayınn a.s
abbaauuuuuuwwwww arnavutum bu senin konunduuuuu delikafadulden kusura bakma sen yokken anlatmaya çalışıyorum yanlışım olursa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfeeennnnn :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

eylülüüüümmm ne yaptın canııımmmm ilaçlarını kullanıyomusunnn şimdiden sanada geçmiş olssuuuuuunnnna.s.

kizlar dualariniz sagolsun midem gecti cok sükür.
insallah arnavut güzelini en kisa zamanda aramizda görcezsag salim ve 3 canli bir sekilde (2+1 yani) :enbuyukkk:

durum ya sende keseyi gör artik da hepimiz rahat bi nefes alalim. olumsuz düsünme sakin. hersey güzel olacak. benim bir arkadasim öyle rahat bir hamilelik gecirdi ki gezdi tozdu... ne bulanti ne yorgunluk. sadece doguma yakin wc yi biraz fazla ziyaret etti o kadar. sende öylesin insallah rahat bir hamilelik yasayacaksin veeee oglunu kucagina alacaksin.

hersey gönlünüzce olsun kizlar.

meyraaammm canım kese var varda çok küçük yarın doktora gidecem bakcak büyüdümü diye bilmiyorum ne söyleyecek hayırlısı artık a.s.

hayirli_cumalar___-0.jpg

a.s. Canıııııııım arkadaşlarım beniiiiiim canım kıskardeşleriim beniiiiiiiiiiiiiiiiim:1hug:.. çok sağoluuun herbiriniz içiin ÇOOOK TEŞEKÜREDERİİİİİİMM.DUALARINIZI RESMEN HİSSETİİİİMM HEP KULLAĞIMDA DUALAR OKUNDUUU UYKUDAYKEEEN:1hug:..sağoluun allah razı olsun sizdeeen allahım ne muradınız varsa versiiiiiiin:Saruboceq: amiiiiiiiiiiin..a.s.
sibelim,duruuuum,arzum,umutsuzuuum,meyraaam,sevimsuuu,kedersiziiiim,..........herbirinizee tek tek teşekürleer hepinizii kucaklıyoruuumm..

eveet geleliim saddetee:1rolleyes: biz saat 9 ordaydık doktorum tabi sürekli amelyattaa 7 kişi vardı önümdee..onu bekledik yatışım yapıldı sevk olayı falan..
sonra beni ve 2 arkadaşı bir odaya götürüüüp üstümüz değiştirildi bone taktım falan tuhaftıı altımda bişey yoktuu. eşim çoook panik olduuu hala midesi ağrıyooo bana çok üzülmüüüüüşŞeniz ..neysee dur sonuna geçtim hemeenkaydirigubbakcemile3..
çok korkuyodum çok heycanlıydıım beni ne beklediğini bilmediğim için tedirgindiiiim..
sonra hemşire geldiii okadar iyilerdikiiii allah onlardan razı olsuun.hepisi pozitif güler yüzlülerdiiii..alttan rahim ağızını açmak için pamukla bişey sürdüüüler.serum bağlandıı.bide ağrı kesici verdiler.tabi ben o sıradaa 40 tane ayetel kürsi yi devirdiim :Saruboceq: sonra sıra bana geldi ,beni seyeyle götürdüler ama görmeniz lazım kafam hep yukarda meraklı gibiii etrafı süzüyoruuum..eşimdee elimi tutuyo tabi arkadaşım öylee öpüyo ağlıyo çatlaaak:1hug:..okadar temiz biryerki.beni 5 kişi karşıladı hazırladılar değişik değişik sorular sorarkeeen beeeen hoooop uyuduuuuum:1closedeyes: ..bismillahiiii RAHMANİ DEMEDEN GİTMİŞİM ZATENkaydirigubbakcemile3 bi uyandııım gene sedyedeyiim herşey güzel geçti diyolar tabi ben hemeen eşime el sallıyomuşum tabi hatırlamıyoruum.oda beni sapsarı görüüüp yan yatırmışlarmıı oturmuuş ağlamışmııı:çok üzgünüm:Şeniz:asigim:..neyse ben odaya geldim diğerleri hala uyuyolaaar beeen dilim maşallaah bir açıldıı sormayın poz veriyorum resimlereeekaydirigubbakcemile3yükliycem mutlakaa görürsünüüüzz..kaydirigubbakcemile3
sonra gittim giyindim ve oturduum doktoru beklemeyeee..doktor geldii ve bana rahmim sırf ilthab olduğunu söyledii .o tabakayı temizledim dedi.rahmini düzeltim dedii,antibiyotik kullanıp,10 günde cinsel pehriiiiiz:teytey::dance: eşim çok kızgın tabi safranboludan gelmişiz yaaa:jeyyar::utangac:..2 hafta sonrada tekrar gidiceem..işte böylee güzel veee hiç ağrısıız bir gün geçirdiiim.ordaki kızlaradaa topiğimi söylediiim kaydettiler..kaydirigubbakcemile5..yeni doğum yapmış anneler vardı mis gibi bebişler vardı onları kokladıım içime çektim cennet kokullularııı:emir_bebek::ecrin_bebek: çok tatlılaar teyzeleriiiiii yersiniiiz resmeeen:asigim::emir_bebek::ecrin_bebek::nazar:..işte böyle okadar kolay geçtikii allah razı olsun sizdeen resmen dularınızı ensemde hissetim beni bir güç koruduuu..okadar iyidimki maşallaaah ben giderken yanımdakiler hala kıvranıyolardııı:çok üzgünüm::1no2:..eşimdeee benimle gurur duyduğunu çok güçlü olduğumu söylerkeen bendee onaa kızlaar kısçeler sağolsun dediiim.ben herbiriniii yanımda hissetiim dedim beni yanlız bırakmadılaar dediiiiiim...

sizi çok çok seviyoruuuum iyiki varsınııız iki sizleri tanıdıım...sağlıcakla kalıııın:1hug: :nazar::enbuyukkk:

sabah saat 9 da işlerine geldim herzamanki gibi hemen bilgisayarımı açıp
kk ya girdim Bu yazıdan sonra çok duygulandım ya neden bilmem senağlama senağlama senağlama gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı.
Bu aralar çok sulu göz oldum ben ya .
CAnım ARNAVUTUM senin iyi olmana okadar çok sevindim kidün tüm gün aklım sendeydi.
Bizde seni çok seviyoruz canım benim sende iyiki varsın iyiki buldum bu siteyi ve sizleri

inan ben hamile kalmayı falan unuttum daha doğrusu rafa kaldırdım.sizinle burda muhabbet paylaşım çok güzel canlarım benim hepinizi çok seviyorum..

Esram, durum ,kedersizim GÜnaydınnn Hayırlı cumalar
hepimiz burdayız yine ne güzel tabii bizim mesai erken başlıyo.sabah sabah sizi burda görmek çok güzel be ya

canım benimm ne güzel anlatmışsınn iyi geçtiğine senin kendini güçlü ve mutlu hissetmene çok sevindim allahımmm sana en yakın zamandaaa bebek müjdesi versinn inan kendimden çok sevinicemm bu çabanı bu iyiliğini karşılıksız bırakmasınn .. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar dün akşam gittim acile dedim adetim gecikmişti birde merdivenden düştüm dedim kan tahlili yaptırmak istiyorum gebelik için dedim dr ye.dr gitti acilde işlem yapnlara sordu geldi yok dedi kan da gebeliğe bakamayız diğer kan tahlillerine bakabilir dedi.bende diğerlerine bakıyonuzda buna niye bakmıyosunuz dedim bende merdivenden düştüm ya bişe olduysa dedim çatlak dr bana dediki çok acil olursa ancak öle bakarız bu acil bir olay değil yarın sabah gel hastanede yaptır dedi.ayy nasil sinir oldum.hee bide idrarda bakabilir dedi ama ondada daha belli olmaz tmm olsun sen yap dedim yok daha belli olmaz dedi.eşimde zaten devlet hastenesini sevmiyorum ben sana demedimdi gelmeyelim buraya gidelim özele diye dedi.Nese kızlar özele gidecez bakalım eşimin işi olmadiği zman.

Hepinize günaydınlar..... gününüz aydın olsun bu mübarek cuma gününde dualarımız kabul olsunnn :Saruboceq:

Arnavut tekrar geçmiş olsun hayırlsıyla bitti şimdi bebiş zamanı inşallahhh

sabah saat 9 da işlerine geldim herzamanki gibi hemen bilgisayarımı açıp
kk ya girdim Bu yazıdan sonra çok duygulandım ya neden bilmem senağlama senağlama senağlama gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı.
Bu aralar çok sulu göz oldum ben ya .
CAnım ARNAVUTUM senin iyi olmana okadar çok sevindim kidün tüm gün aklım sendeydi.
Bizde seni çok seviyoruz canım benim sende iyiki varsın iyiki buldum bu siteyi ve sizleri

inan ben hamile kalmayı falan unuttum daha doğrusu rafa kaldırdım.sizinle burda muhabbet paylaşım çok güzel canlarım benim hepinizi çok seviyorum..

evet sibelim bende senin gibiyim galibaa öyle bi yazmışkii gözlerim dolu dolu olduu bide hamileyim diye yazarsa herhalde o anda beni kimse durduramazz senağlamasenağlama

Back
X