• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar durumumu paylaşmak istiyorum sizinle belki faydası olur düşüncesiyle..Ben pco hastasıyım yumurtalıklarım o kadar çok tembel ki günde iki klomene rağmen bir yumoş oluyodu hep 18mm...ve ancak 20.gün çatlıyodu yani 20.güne kadar ancak gelişiyordu bu ay her zamankinden farklı olarak klomen kullanmaya başladığımda incir kürü ve bal,çörekotu,tarçın karışımı yedim her gün...Böyle kürlere hayatta inanmam o yüzden hiç denememiştim ama bu ay bi kereliğine deneyim dedim ve çok şaşırdım hatta doktor da belkediğimizden iyi netice aldık dedi bugün 12.günüm ve çatlamak üzereymiş hem 20mm büyüklüğünde ve 2 yumoş varmış..Çok şaşırdım ilaca böyle bir yanıt alamamıştım hiç 6-7 kez klomen denedim önce de...Çok iyi değil belki ama dediğim gibi önceye göre büyük fark var gerçekten

arnavutgüzelim geçmiş olsun bu ameliyattan çok korkuyordun hep stres yapıyordun bak çok şükür buda geride kaldı allahın izni ile sırada bebeğin var biliyorsunki en ufak bir iltihap bile bebeğin olmasını engeliyora.s şimdi dr un oranı kaymak gibi yapmıştır kaydirigubbakcemile3 ben ianıyorumki tüpbebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelecek bebişin :emir_bebek:

canııııııım:1hug: dediğin gibii inşallah kaymak gibidiiiirkaydirigubbakcemile3..dün eşime çok çekiştiim hep senin yüzünden diyeeee.spermleriyleee içimde duvar yapmış resmeeen.o sıvadı içimii kesiiiin.kalıplaşmııışkaydirigubbakcemile3..ay ne güldüüüüümsırnaşık şey

inşallah gülüüm yaa inşallaaah tüpe gerek kalmaaaz..bakıcaz artık şimdi antibiyotiği kullanıcaaam öteki ay noluuuurr süpriiiiiiiiiz oluuuuuuuuuuuuuuur:CüvCüv::ecrin_bebek: :Saruboceq:

sabah saat 9 da işlerine geldim herzamanki gibi hemen bilgisayarımı açıp
kk ya girdim Bu yazıdan sonra çok duygulandım ya neden bilmem senağlama senağlama senağlama gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı.
Bu aralar çok sulu göz oldum ben ya .
CAnım ARNAVUTUM senin iyi olmana okadar çok sevindim kidün tüm gün aklım sendeydi.
Bizde seni çok seviyoruz canım benim sende iyiki varsın iyiki buldum bu siteyi ve sizleri

inan ben hamile kalmayı falan unuttum daha doğrusu rafa kaldırdım.sizinle burda muhabbet paylaşım çok güzel canlarım benim hepinizi çok seviyomm

canııım beniiim neden duygulandıın noldukiiii:çok üzgünüm: yanlış bişey mi yazmışımkiii??bak kafama takıldı şimdiii:uhm: canımsıın kıyamaaam..sağoool biliyoruum beni düşündüğünüüü sende hepinizde hep aklımdaydınııız yemin ederiiimm..yanımdaki arkadaşım bile şaşırdıı ,siz nekadar seviyorsunuz birbirinizi hemde hiç görüşmezkeen,uzaktaykeen. evet çok güzeel bir duyguu uzaklarad biryerlerde benim birsürü kızkardeşlerim varmış meğerrr,allah bizi burda boşuna toplamadıı..HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIIIIIR:Saruboceq:..AYNEEN YEMİNLE SÖYLÜYORUUM BENDE HAMİLELİĞİ UNUTTUUM SİZE ODAKLANDIIIMİBU MUHABETİMİZ ÖMÜR BOYU SÜRMESİ DİLEĞİLEEkaydirigubbakcemile5a.s.

arnavutgüzeliimmmmmm canıııııımmm tekrar geçmiş olsuuuuuuuuuunnnnnnn a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:çok şükür bunuda atlattın canım Şeniz:lepi: :ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv::CüvCüv: bencede tüp bebeğe gerek kalmayacak gelecek mis kokulun :Saruboceq:canım benim topiğimizin gülü sultanı a.s.

DURUUUUM canıııımm yeğenimiin güzeel annesiiiii:1hug: nasılsıııın bu sabaaaah??nasıl hissediyorsun kendiniii??umarıım herşey yolundadııır:teytey:..

sağol bideneeem sağol allah razı olsuuun,evet atlattım çok şüküüüür sayenizdeee ,kocamın sayesindeee, rabbimin sayesindee:Saruboceq:

:1hug::nazar::enbuyukkk:

evet sibelim bende senin gibiyim galibaa öyle bi yazmışkii gözlerim dolu dolu olduu bide hamileyim diye yazarsa herhalde o anda beni kimse durduramazz senağlamasenağlama

yaaa ben sizi üzmek istemediiiiim:çok üzgünüm: özüüüüür özüüüür:1hug:a.s. inşallaaah bende bi hamile kalayımda sizde kurtulun bendee:1hug: vallaaa dert oldum yaa ben çok üzülüyoruum,hayır bi ara düşündüüm yalan atsamda kızlara yük olmazsaam herseferinde hayal kırıklığına uğratıyorum siziii,busefer size üzülüyoruum size mahçup oluyoruum:çok üzgünüm:
inşallaaah yazıcam inşallaaaaah az kaldııı:1hug:

canım arkadaşlarım.. ben kısa bir müddet sizlere veda edeceğim.. durucum inşallah kesen büyümüştür.. kedersizim, sibelim. arzum, meyram, sevimsu, arnavutgüzeli, susuz yaz, denizsizada, sevdanehri hakkınız helal edin.. kaç aydır beraberiz sonuçta.. en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..
durum dediklerini harfiyen uygulayacam inşallah dönüşüm hem sizin için hemde benim için muhteşem olur.. kendinize iyi bakın..
a.s. a.s. a.s.

canııııım :1shok:nereyeeee???sıkıldınmı bizdeen yoksaa:çok üzgünüm:.HELAAAL OLSUUUN bideneeem:asigim:..umarım hayırlı bir iş yüzünden girmemezlik yapıyosundur..ama ne olursa olsuuun aradabi uğraa bizi merak etirme..hele güzeeel haber vericekseeeen hiç durmaaa:dance:..sende allaha emanet ool seni çok özliyceeez ..kendine çok iyi baaak öpüyoruuum kocamaaaanŞeniza.s.

evet arzucum bi hamileyim derse KK da düğün bayram yaparız artık allahım biran önce göster bu günleri bize.Meyramın dediği gibi Arnavutumu 2+1 yap ne olur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kendimden önce onun hamile kalmasını istiyorum .çünkü çok emek verdi bu yolda ben daha bekleyebilirim

senağlama ağlarım amaa baaaak nedemek o kalsııın hepiniiiz hakediyosunuuuuzz:1hug: allah hepimizi 1 ay arayla hamile bırakacak gör baaak..
bende size odaklandım duamda herzaman sizin isimleriniz vaar ondan sonra kendim varııımm..rabbim en kısa zamandaa o düğünü yaşatsıın bize ozman:dance:

ben canı gönülden inanıyorumm o günler çok yakındaaaa hemde çokkkkk düğün bayram yapıcaz inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

inşallahhhh halayın başı ben olcam bu sefer :teytey::sm_cool::dance:hihoyyytsositososito

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN amiiiiiiiiiiiiiiiiin tatlı arkadaşlarım beniiim.hayırlısı ileee..allah o mutluluğu hepimize nasib etsiiiinn..
hem bakıyoruum sizin habiree halay çekesiniz vaaaar,beni bahane etmeyiin buyruuuuuuunn lülülülülülüllüüüüüüükaydirigubbakcemile3 ben ortada oyniycaam bananneee..siz kuşatın etrafımııı...şapi şapiihihoyyyt hihoyyyt sositososito sositososito:nazar: :nazar: :nazar:

Arkadaşlar durumumu paylaşmak istiyorum sizinle belki faydası olur düşüncesiyle..Ben pco hastasıyım yumurtalıklarım o kadar çok tembel ki günde iki klomene rağmen bir yumoş oluyodu hep 18mm...ve ancak 20.gün çatlıyodu yani 20.güne kadar ancak gelişiyordu bu ay her zamankinden farklı olarak klomen kullanmaya başladığımda incir kürü ve bal,çörekotu,tarçın karışımı yedim her gün...Böyle kürlere hayatta inanmam o yüzden hiç denememiştim ama bu ay bi kereliğine deneyim dedim ve çok şaşırdım hatta doktor da belkediğimizden iyi netice aldık dedi bugün 12.günüm ve çatlamak üzereymiş hem 20mm büyüklüğünde ve 2 yumoş varmış..Çok şaşırdım ilaca böyle bir yanıt alamamıştım hiç 6-7 kez klomen denedim önce de...Çok iyi değil belki ama dediğim gibi önceye göre büyük fark var gerçekten

Canıııım öncelikle topiğimizee hoşgeldiiiiiiin:1hug: çok teşekür ederiiiz böyle güzel bir olayı bizimle paylaştığın içiin..:1hug:
bu kürleree başlaman çok iyi olmuş,nolursa olsuuun klomen tarzı hrmonlar aslında bize nekadar faydası varsa okadarda zararı vaar.. o tarz ilaçlaar bizim YEDEK YANİ REZERVE yumurtalıklarımızı bile harcıyoo,daha verimli olmak için bütün enerjiyi yumurtalara harcıyo oraya yükleniyo sürekli..ve menapoza giriyoruz işte o yüzden erkenden..AMAAAA kullandığımız doğal şeyler kürleer bizim hormonlarımızın da düzenli çalışmasına sebep oluyo heryerimizi onarıyo..ee heryerimiiz güzel çalıştığındaa yumurtalıklarımıza da iyi yansıyoo onlarda bize cevap verip gelişiyolaar. Umarım anlatabilmişimdiiiirr..çok sevindiim emin ol düzeli birkaç ay yeseniz hamile bile kalırsınız bu gidişleee..AMA O KÜRE MUTLAKA POLENİDE EKLEYİİİN şüphesiz daha hızlı sonuç alırsınııız bana güveninyerimseniben..sağlıcakla kalıın umarım tez zamanda güzel sonuçlar alırsınııız bizimlede paylaşırsınıııız sevinciniziii :CüvCüv: :teytey::nazar:

a.s. Canıııııııım arkadaşlarım beniiiiiim canım kıskardeşleriim beniiiiiiiiiiiiiiiiim:1hug:.. çok sağoluuun herbiriniz içiin ÇOOOK TEŞEKÜREDERİİİİİİMM.DUALARINIZI RESMEN HİSSETİİİİMM HEP KULLAĞIMDA DUALAR OKUNDUUU UYKUDAYKEEEN:1hug:..sağoluun allah razı olsun sizdeeen allahım ne muradınız varsa versiiiiiiin:Saruboceq: amiiiiiiiiiiin..a.s.
sibelim,duruuuum,arzum,umutsuzuuum,meyraaam,sevimsuuu,kedersiziiiim,..........herbirinizee tek tek teşekürleer hepinizii kucaklıyoruuumm..

eveet geleliim saddetee:1rolleyes: biz saat 9 ordaydık doktorum tabi sürekli amelyattaa 7 kişi vardı önümdee..onu bekledik yatışım yapıldı sevk olayı falan..
sonra beni ve 2 arkadaşı bir odaya götürüüüp üstümüz değiştirildi bone taktım falan tuhaftıı altımda bişey yoktuu. eşim çoook panik olduuu hala midesi ağrıyooo bana çok üzülmüüüüüşŞeniz ..neysee dur sonuna geçtim hemeenkaydirigubbakcemile3..
çok korkuyodum çok heycanlıydıım beni ne beklediğini bilmediğim için tedirgindiiiim..
sonra hemşire geldiii okadar iyilerdikiiii allah onlardan razı olsuun.hepisi pozitif güler yüzlülerdiiii..alttan rahim ağızını açmak için pamukla bişey sürdüüüler.serum bağlandıı.bide ağrı kesici verdiler.tabi ben o sıradaa 40 tane ayetel kürsi yi devirdiim :Saruboceq: sonra sıra bana geldi ,beni seyeyle götürdüler ama görmeniz lazım kafam hep yukarda meraklı gibiii etrafı süzüyoruuum..eşimdee elimi tutuyo tabi arkadaşım öylee öpüyo ağlıyo çatlaaak:1hug:..okadar temiz biryerki.beni 5 kişi karşıladı hazırladılar değişik değişik sorular sorarkeeen beeeen hoooop uyuduuuuum:1closedeyes: ..bismillahiiii RAHMANİ DEMEDEN GİTMİŞİM ZATENkaydirigubbakcemile3 bi uyandııım gene sedyedeyiim herşey güzel geçti diyolar tabi ben hemeen eşime el sallıyomuşum tabi hatırlamıyoruum.oda beni sapsarı görüüüp yan yatırmışlarmıı oturmuuş ağlamışmııı:çok üzgünüm:Şeniz:asigim:..neyse ben odaya geldim diğerleri hala uyuyolaaar beeen dilim maşallaah bir açıldıı sormayın poz veriyorum resimlereeekaydirigubbakcemile3yükliycem mutlakaa görürsünüüüzz..kaydirigubbakcemile3
sonra gittim giyindim ve oturduum doktoru beklemeyeee..doktor geldii ve bana rahmim sırf ilthab olduğunu söyledii .o tabakayı temizledim dedi.rahmini düzeltim dedii,antibiyotik kullanıp,10 günde cinsel pehriiiiiz:teytey::dance: eşim çok kızgın tabi safranboludan gelmişiz yaaa:jeyyar::utangac:..2 hafta sonrada tekrar gidiceem..işte böylee güzel veee hiç ağrısıız bir gün geçirdiiim.ordaki kızlaradaa topiğimi söylediiim kaydettiler..kaydirigubbakcemile5..yeni doğum yapmış anneler vardı mis gibi bebişler vardı onları kokladıım içime çektim cennet kokullularııı:emir_bebek::ecrin_bebek: çok tatlılaar teyzeleriiiiii yersiniiiz resmeeen:asigim::emir_bebek::ecrin_bebek::nazar:..işte böyle okadar kolay geçtikii allah razı olsun sizdeen resmen dularınızı ensemde hissetim beni bir güç koruduuu..okadar iyidimki maşallaaah ben giderken yanımdakiler hala kıvranıyolardııı:çok üzgünüm::1no2:..eşimdeee benimle gurur duyduğunu çok güçlü olduğumu söylerkeen bendee onaa kızlaar kısçeler sağolsun dediiim.ben herbiriniii yanımda hissetiim dedim beni yanlız bırakmadılaar dediiiiiim...

sizi çok çok seviyoruuuum iyiki varsınııız iki sizleri tanıdıım...sağlıcakla kalıııın:1hug: :nazar::enbuyukkk:

Arnavut güzeli sağ salim dönmene çok sevindik.Sen ameliyattayken benimde 8 gün geciken kırmızılar dün geldi napalım şeker sağlık olsun...kaç gündür burda senin ameliyatının iyi geçmesi için dualarımızla seferber olduk sana allah utandırmadı bizi.bende adetim bitsin senin tescilli polen kürüne başlıycam tabi önce doktora görünücez işallah hepimiz için en hayırlısı olsun allah utandırmasın bizi sana iyi istirahatler.

Selam arnavut gÜzelı tÜm yazılarını okudum sayılır Şımdı Çıkmam zorundayım pazartesı gÖrÜŞÜrÜz. Topıc dekı herekese selam

canım arkadaşlarım.. ben kısa bir müddet sizlere veda edeceğim.. durucum inşallah kesen büyümüştür.. kedersizim, sibelim. arzum, meyram, sevimsu, arnavutgüzeli, susuz yaz, denizsizada, sevdanehri hakkınız helal edin.. kaç aydır beraberiz sonuçta.. en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..
durum dediklerini harfiyen uygulayacam inşallah dönüşüm hem sizin için hemde benim için muhteşem olur.. kendinize iyi bakın..
a.s. a.s. a.s.

sende helal et bu arada adaşız senle benim adımda esra.Taşınıyormuşsun allah kolaylık versin en kısa sürede aramızda görmek üzere öpüyorum seni kendine iyi bak.

Arnavutum bu arada senle de yarı hemşeri sayılırız bende kendi ailem tarafımdan Antalyalıyım ayrıca Akdeniz Üniv.okudum 3 yılda orda öğrenci olarak kaldım,Antalyam çok güzeldir tadını çıkar.

kızlar dün akşam gittim acile dedim adetim gecikmişti birde merdivenden düştüm dedim kan tahlili yaptırmak istiyorum gebelik için dedim dr ye.dr gitti acilde işlem yapnlara sordu geldi yok dedi kan da gebeliğe bakamayız diğer kan tahlillerine bakabilir dedi.bende diğerlerine bakıyonuzda buna niye bakmıyosunuz dedim bende merdivenden düştüm ya bişe olduysa dedim çatlak dr bana dediki çok acil olursa ancak öle bakarız bu acil bir olay değil yarın sabah gel hastanede yaptır dedi.ayy nasil sinir oldum.hee bide idrarda bakabilir dedi ama ondada daha belli olmaz tmm olsun sen yap dedim yok daha belli olmaz dedi.eşimde zaten devlet hastenesini sevmiyorum ben sana demedimdi gelmeyelim buraya gidelim özele diye dedi.Nese kızlar özele gidecez bakalım eşimin işi olmadiği zman.[/QUOTE
]

Tekrar geçmiş olsun ülkemizde malesef konu sağlık olunca geçiştiriliyoruz.
En kısa zamanda imkanın varsa özele git canım belki bebiş vardır ihmal etme ...

Arnavut güzeli sağ salim dönmene çok sevindik.Sen ameliyattayken benimde 8 gün geciken kırmızılar dün geldi napalım şeker sağlık olsun...kaç gündür burda senin ameliyatının iyi geçmesi için dualarımızla seferber olduk sana allah utandırmadı bizi.bende adetim bitsin senin tescilli polen kürüne başlıycam tabi önce doktora görünücez işallah hepimiz için en hayırlısı olsun allah utandırmasın bizi sana iyi istirahatler.

sağol canıım eksik olmayıın allah razı olsuuun herbirinizdeen.eveet gerçektende dediğin gibiii dualarınııız çok işime yaradııı..rabbim sayenizde beni koruduu hiç birşey hisetmediiim..yani resmen tavsiye edebiliriiim,güzel bir tehşiz konulduu.demekkii bu amelyatı yapmadan hiç birşeyim yok demiycekmişsin onu öğrendiimm.bende o ilthab varkeen hamile kalmam baya zor olurdu çünküü..iyiki doktorumu dinlemişiiiim..iykiiii:1hug:

Selam arnavut gÜzelİ tÜm yazılarını okudum sayılır Şİmdİ Çıkmam zorundayım pazartesİ gÖrÜŞÜrÜz. Topİc dekİ herekese selam

gerçektenmiii okudunmuu hepisiniiii:teytey: vaaay tebrik ederim senii süper olmuştuuur ,okudukçaa birsürü şey öğrenmişindiir ondan hiç şüphem yook..işte herkez sizin gibi cesaret edip okuyamıyolaar çünkü çok uzuun 300 devirdik resmeen:teytey:..rabbim yüzümü kara çıkarmadı:Saruboceq: :lepi:..
tamam canım pazartesi buluşmak dileğileee,sağlıcakla kaaal tekrar aramıza hoşgeldiiin:1hug:

Arnavutum bu arada senle de yarı hemşeri sayılırız bende kendi ailem tarafımdan Antalyalıyım ayrıca Akdeniz Üniv.okudum 3 yılda orda öğrenci olarak kaldım,Antalyam çok güzeldir tadını çıkar.

yaa gerçektenmiiii,çok sevindiiim gerçekteeen:1hug:..evet antalyam da benim ikincii memleketim olduu..nereye gitseem antalyayı hiç biryerle değişmeeem.kimse üzerine alınmasın tabii heryerin ayrı güzelliği vaar ama işte ben alıştıııım ya burayaa başka yerde yapamam gibime geliyoo..bekleriiim birgüüünyerimseniben..tadını çıkaralım berabeeer:teytey:

yaa gerçektenmiiii,çok sevindiiim gerçekteeen:1hug:..evet antalyam da benim ikincii memleketim olduu..nereye gitseem antalyayı hiç biryerle değişmeeem.kimse üzerine alınmasın tabii heryerin ayrı güzelliği vaar ama işte ben alıştıııım ya burayaa başka yerde yapamam gibime geliyoo..bekleriiim birgüüünyerimseniben..tadını çıkaralım berabeeer:teytey:[/QUOTE]

Her yaz alanya ya geliyorum tatile ama otelden dışarı çıkamıyoruz işallah önümüzdeki yıllarda gelirsem şehir içine tatile görüşelim valla ne süper olur....

yaa gerçektenmiiii,çok sevindiiim gerçekteeen:1hug:..evet antalyam da benim ikincii memleketim olduu..nereye gitseem antalyayı hiç biryerle değişmeeem.kimse üzerine alınmasın tabii heryerin ayrı güzelliği vaar ama işte ben alıştıııım ya burayaa başka yerde yapamam gibime geliyoo..bekleriiim birgüüünyerimseniben..tadını çıkaralım berabeeer:teytey:

Her yaz alanya ya geliyorum tatile ama otelden dışarı çıkamıyoruz işallah önümüzdeki yıllarda gelirsem şehir içine tatile görüşelim valla ne süper olur....[/QUOTE]

inşallaaah çok mutlu oluruum vallaaaa :teytey:inşallaaah bir geldeeee:dance:

alanyada da babamlar oturuyoo ,orası da çok güzeeel ama küçük almanyaya benzetiyoruum ,her yer almandaakafamçokkarıştı..

inşallaaah çok mutlu oluruum vallaaaa :teytey:inşallaaah bir geldeeee:dance:

alanyada da babamlar oturuyoo ,orası da çok güzeeel ama küçük almanyaya benzetiyoruum ,her yer almandaakafamçokkarıştı..
[/QUOTE][/COLOR

ne güzel ben alanya aşığı biriyim.alanya otellerinde rus turist çok fazla.
bu yaz güneye gidemeyeceğim safranboluya yakın belki duymuşsundur sahil şehri kastamonu / ineboluya gitcez eşimin memleketi bakalım herkes çok güzel diyor ama ben yinede güneyin yeri bir başka diyorum..

MERHABA KIZLAR turkbayragiYENİ SMİLEY ÇOK HOŞUMA GİTTİ turkbayragi
BUGÜN YİNE BAŞ AĞRIMDAN GİRMEDİM SİTEYE PAZARA GİDİNCE HEP ÖYLE OLUYOR KALABALIK ORTAMLARI BEYNİM ALMIYOR -tatlicadiarzu-NEYSE KENDİMİ BİRAZ İYİ HİSSEDİP BİR UMUTLA AÇTIM SİTEYİ BELKİ GÜZEL HABERLER VAR DİYE AMA KİMSEDEN HABER YOK DENİZSİZADA YAZMAMIŞ BİŞEY TESTE GİDECEKTİ BUGÜN UMARIM GÜZEL HABERLERLE DÖNER BİZE:CüvCüv:

ÖNCEEEE ARNAVUTUM HOSGELDIN, GECMIS OLSUN. SENI SEVIYORUZZZ

a.s.

canlarım merak etmeyin... kısa bir veda bu en geç 15 güne kadar tekrar aranıza katılacam.. taşınma olayı var bu dönemde sizlerle olamayacağım.. ama işlerimi yoluna koyunca soluğu sizin yanınızda alacam.. beklenmeyen bir durumdu.. bugün belli oldu.. en yakın zamanda tekrar aranıza jet hızıyla döneceğim.. unutmayın beni tamammmı.. hepinizi öpüyorum.. sizleri çok özleyeceğim..

canim kolay gelsin bizi sensiz birakma hemencecik dön aramiza

canim bende de ayni sonucu vermisti, bir tarafta 2 diger tarafta 1 yumurta olmustu 12. gündeydim ve catlamak üzereydi, incir cok mükemmel sonuc veriyor gercekten

canim üzülme insallah bir dahaki ay olur. hersey gönlünce olsun.
topik antalyali doldu yaw

canim üzülme insallah bir dahaki ay olur. hersey gönlünce olsun.
topik antalyali doldu yaw[/QUOTE][/COLOR

sağol canım ya evet antalyalıyık allahın adamıyık...(adanalıyıktı ama neyse bu saatte başka birşey gelmedi aklıma)

Back
X