• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MERHABA KIZLAR turkbayragiYENİ SMİLEY ÇOK HOŞUMA GİTTİ turkbayragi
BUGÜN YİNE BAŞ AĞRIMDAN GİRMEDİM SİTEYE PAZARA GİDİNCE HEP ÖYLE OLUYOR KALABALIK ORTAMLARI BEYNİM ALMIYOR -tatlicadiarzu-NEYSE KENDİMİ BİRAZ İYİ HİSSEDİP BİR UMUTLA AÇTIM SİTEYİ BELKİ GÜZEL HABERLER VAR DİYE AMA KİMSEDEN HABER YOK DENİZSİZADA YAZMAMIŞ BİŞEY TESTE GİDECEKTİ BUGÜN UMARIM GÜZEL HABERLERLE DÖNER BİZE:CüvCüv:
[/COLOR

geçmiş olsun kedersiz bende dış kulak iltihabı oldum doktora gittim bir sürü ilaç verdi kulak ağrısı acayip ya düşmanıma vermesin.

Bu aralar bizim topik çok sessiz bu sessizliğin arkası hamilelik patlaması gibi ::emir_bebek::ecrin_bebek:

MERHABA KIZLAR turkbayragiYENİ SMİLEY ÇOK HOŞUMA GİTTİ turkbayragi
BUGÜN YİNE BAŞ AĞRIMDAN GİRMEDİM SİTEYE PAZARA GİDİNCE HEP ÖYLE OLUYOR KALABALIK ORTAMLARI BEYNİM ALMIYOR -tatlicadiarzu-NEYSE KENDİMİ BİRAZ İYİ HİSSEDİP BİR UMUTLA AÇTIM SİTEYİ BELKİ GÜZEL HABERLER VAR DİYE AMA KİMSEDEN HABER YOK DENİZSİZADA YAZMAMIŞ BİŞEY TESTE GİDECEKTİ BUGÜN UMARIM GÜZEL HABERLERLE DÖNER BİZE:CüvCüv:

CANIIIMM NASILSIN YAAA? AL SANA YENI SMILIDEN O ZAMAN turkbayragi turkbayragi turkbayragi

BAK BIDE NE VAR YENI BENDE YENI GÖRDÜM vereliniortak

[/COLOR

geçmiş olsun kedersiz bende dış kulak iltihabı oldum doktora gittim bir sürü ilaç verdi kulak ağrısı acayip ya düşmanıma vermesin.

Bu aralar bizim topik çok sessiz bu sessizliğin arkası hamilelik patlaması gibi ::emir_bebek::ecrin_bebek:

saol canım sanada geçmiş olsunvereliniortak
off o kulak ağrısını ben çok çektim küçükkn hatırlıyorum dediğin gibi allah düşman başına vermesin o ağrıyı tekrar geçmiş olsun

bu sessizliğin sonu hayırlara işaret:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

CANIIIMM NASILSIN YAAA? AL SANA YENI SMILIDEN O ZAMAN turkbayragi turkbayragi turkbayragi

BAK BIDE NE VAR YENI BENDE YENI GÖRDÜM vereliniortak

iyiyim canım sen nasılsın
buda benden sana zemuszemus zemuszemus zemuszemus

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydıııın kılzaaaaropuyorumnanaktan nasılsınıız bu sabaaaah??oh hafta sonuuu nihayeet sizin için çok sevinçliyiim vallaa..yatın uyuyun :dance: tatilin keyfini çıkarııınkaydirigubbakcemile5..umarım herşey yolundadııır, dualarım sizinleee..hafta başına güzel haberlerle dönün inşallaaah:Saruboceq:..

yeni gülümsemeler harikaa bayıldıım vallaaa..alkisalkisalkis yapanların ellerine sağlıııkyerimseniben..

Meyraaam canıım sağol çok teşekürederiiimbuyrunnnnnnnnn...bende seni çok seviyoruuuum:asigim:..

Kedersiziiim canııım geçmiş olsuuuuun..:uhm:nolduki sana öylee?neden baş ağrın vaaar??:sm_confused:
kendine çok iyi baak allaha emanet ol..
öpüyorum hepinizii güzel haberlerlee topiğimiiiiiz neşelenmesii dileğileeehihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

herkese iyi hafta sonları diliyorum bugün yine sessiz burası galibaaaa yine birileriiii :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

durucum bugün dr a gidecektn canım umarım herşey yolundadır güzel haberlele döneceğinden eminim :içelim:

arnavutgüzelim sen nasılsın hayatım ağrın sızın yok dimi .benim baş ağrım herzman oluyor tansiyonum yükseliyor genelde kalabalık ortamlarda olunca oluyor dün pazara çıkmıştım güneş çarptı herhalde ondan oldu başağrım-tatlicadiarzu-haa bide adetim yaklaşınca çekiyorum bu ağrıyızemuszemus

herkese iyi hafta sonları diliyorum bugün yine sessiz burası galibaaaa yine birileriiii :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

durucum bugün dr a gidecektn canım umarım herşey yolundadır güzel haberlele döneceğinden eminim :içelim:

arnavutgüzelim sen nasılsın hayatım ağrın sızın yok dimi .benim baş ağrım herzman oluyor tansiyonum yükseliyor genelde kalabalık ortamlarda olunca oluyor dün pazara çıkmıştım güneş çarptı herhalde ondan oldu başağrım-tatlicadiarzu-haa bide adetim yaklaşınca çekiyorum bu ağrıyızemuszemus

canııım beniiim geçmiş olsuuun tatlııım.senin o güzel gözlerine nazar değdiriyolar kesiiiin.boncuk tak da git kalabalık ortamlarda mutlaka dua okuu:1hug:.
banada olur bazen kalabalık yerlerden çıktımmı başlar ağrılaar..
ben çok iyiim bitaneem hattaa hiç amelyat olmamış gibiyiim inaan.keşke hepiniz yaptırsanız aslında.biliyorum ismi bile ürkütüyo insanı amaa çok güzel tehşiz konuluyoo,içiniz temizleniyoo..
senin eşin naptı yiğomu fındıkları,pekmeziii :oklava: ..
canım beniim rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasib eylesiiiinn..:Saruboceq:

evet gene sesizleştiii ,dur bakalıııım:dance: neler olucak bu haftaaa süprizler çıkıcak sanırsaam liste taşıcak taşıcaaaak kedersiziiim:teytey::dance::nazar:

Duruuuum hayırlı haberlerle dön inşallaah kuzuuuuum:Saruboceq:..sabırsızlıkla bekliyoruuuuz yeğenimizden haberler:ecrin_bebek::emir_bebek:..

canııım beniiim geçmiş olsuuun tatlııım.senin o güzel gözlerine nazar değdiriyolar kesiiiin.boncuk tak da git kalabalık ortamlarda mutlaka dua okuu:1hug:.
banada olur bazen kalabalık yerlerden çıktımmı başlar ağrılaar..
ben çok iyiim bitaneem hattaa hiç amelyat olmamış gibiyiim inaan.keşke hepiniz yaptırsanız aslında.biliyorum ismi bile ürkütüyo insanı amaa çok güzel tehşiz konuluyoo,içiniz temizleniyoo..
senin eşin naptı yiğomu fındıkları,pekmeziii :oklava: ..
canım beniim rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasib eylesiiiinn..:Saruboceq:

evet gene sesizleştiii ,dur bakalıııım:dance: neler olucak bu haftaaa süprizler çıkıcak sanırsaam liste taşıcak taşıcaaaak kedersiziiim:teytey::dance::nazar:

Duruuuum hayırlı haberlerle dön inşallaah kuzuuuuum:Saruboceq:..sabırsızlıkla bekliyoruuuuz yeğenimizden haberler:ecrin_bebek::emir_bebek:..
saol canım iyi olmana sevindim dur bakalım bende yapacam bu histeroskopi denilen ameliyatı ama aydında ypılmıyormuş izmirde yapılıyor ne zaman başlarsak tüpbebk tedavisine ozaman baktırırz diyor eşim... eşim demişken yok anacım hiç bişey yapmıyor sanki sorun bendede ben kendimi yiyip bitiriyorum bari dr a git diyoum tamam tamam gidecem diyor ama :sm_confused:şimdide tatil olsun öyle gidecem diyo beyefendiÇok üzgünüm çoook

Kzlar selam,
BEn bu kürleri uyguladım hamile kaldım demiştim ya :1no2:
Bebişim tutunamadı annesine düşük yaptım senağlamasenağlama

[QUOTE=cosmopoli;7162611]Kzlar selam,
Bebişim tutunamadı annesine düşük yaptım senağlamasenağlama[/QUOTE][/COLOR
]

Ya çok geçmiş olsun cosmopoli çok üzüldüm ama kısmet değilmiş en azından hamile kalabildin umarım tekrar hamiş kalırsın ve bir daha böyle üzücü bir durum olmaz kendine iyi bak napıyoruz asla olumsuz düşünmüyoruz

[QUOTE=susuz yaz;7162680][QUOTE=cosmopoli;7162611]Kzlar selam,
Bebişim tutunamadı annesine düşük yaptım senağlamasenağlama[/QUOTE][/COLOR
]

Ya çok geçmiş olsun cosmopoli çok üzüldüm ama kısmet değilmiş en azından hamile kalabildin umarım tekrar hamiş kalırsın ve bir daha böyle üzücü bir durum olmaz kendine iyi bak napıyoruz asla olumsuz düşünmüyoruz[/QUOTE]

Aynen öyle canım Şer haberin hayrı burda gizli
En azından hamile kaldığımı kalabileceğimi gördüm
Bunada şükür.
Bu sabah tekrar başladım polenli karışımıma
Adetimin son gününde de adaçayı yağına başlıcam tekrardan
Durmak yok yola devamkaydirigubbakcemile4
[QUOTE=susuz yaz;7162680][QUOTE=cosmopoli;7162611]Kzlar selam,
[/COLOR]

Ya çok geçmiş olsun cosmopoli çok üzüldüm ama kısmet değilmiş en azından hamile kalabildin umarım tekrar hamiş kalırsın ve bir daha böyle üzücü bir durum olmaz kendine iyi bak napıyoruz asla olumsuz düşünmüyoruz[/QUOTE][/QUOTE]

Aynen öyle canım Şer haberin hayrı burda gizli
En azından hamile kaldığımı kalabileceğimi gördüm
Bunada şükür.
Bu sabah tekrar başladım polenli karışımıma
Adetimin son gününde de adaçayı yağına başlıcam tekrardan
Durmak yok yola devamkaydirigubbakcemile4
[/COLOR
][/COLOR][/COLOR]

bende 8 aydır korunmamamıza hamile kalamıyorum şuan regliyim bitince hemen doktora gidicem artık ağlama krizlerim çoğaldı bu aralar herkese moral veriyorum ama benimde bu durumdan dolayı psikolojim bozulmak üzere ama yine de kendimi tutmaya çalışıyorum şükür diyorum buna da şükür

arnavut güzeli cosmopoli bebeğini düşürmüş yazısını okudun mu?

Kzlar selam,

Canım çok geçmiş olsun üzülme en yakın zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın
evet dediğin gibi hiç olmazsa hamile kalabildiğini gördün biz onuda görmedik maalesef kendini üzme moralini yüksek tutki en yakın zamanda yeniden güzel haberler ver :1hug:

Kzlar selam,

canım beniiim çoook geçmiş olsuuun tatlım beniiiiiim..canın sağolsun gülüm beniim.napalım oda allahın takdirii ..arkadaşlarımında dediği gibiii ne mutlu sanaki hamile kalabildiin sonuçtaa..lütfen kendini toparla biliyorum çok zor ammaa..sen kendi kendinii toparlamazsaan malesef hiç birşey fayda etmezz..o yüzdeen poleni bırakmaa,adaçayı yağına şimdilik ara ver..bir sorun yaratmasın ..zaten 3 ay rahim dinlenmesi gereek..o seni cennetinde bekliycek annesiiimafoldumben:teselli:

canım cokk üzüldüm yaa canım benimmmmm........cok cok üzüldm dicek bişe bulamıorum üzülme mekte olmuor allah yardmcn olsn inşşşş en yakn zamnda kavusursun bebişineee off..senağlama

merhabalar bede çok anne olmak istiyom ama bir türlü tutmuyo 10 aylık evliyim 4 aydır bıraktım korunmayı

merhabalar bede çok anne olmak istiyom ama bir türlü tutmuyo 10 aylık evliyim 4 aydır bıraktım korunmayı

merhaba burda herkes aynı sorunu yaşıYor işallah hepimiz birgün kavuşucaz meleklerimize :emir_bebek:bak bu topikten çok şey öğrenirsin arnavut güzelimiz var ondan yardım alabilirsin her türlü soruna cevap verir...

Back
X