• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar şimdi aileme haber verecem biraz gec gelebilirim.işte süpriz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canııım sen bugün rüya görmüştüün dimiiiii:sm_cool: vay beeee hadi inşallah sağlıklı eli ayağı düzgündüüüür.çok mutlu oldum çooook:dance::dance: :dance: :dance:

topiğimize maşallaahhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:uğurlu topiğimizzzzz:teytey::teytey:

DURUUUUM liste nerdeeee hadiii patlatalııııım şunuuuu..ben geçen kopyaladım ama beceremediiim..:(((

kizlar benimde günüm geldi. insallah olmam. hic stres yapmadim bu ay, düsünmemeye calistim, aklima geince hemen kendimi oyaladim. relax oldum yani. banada dua edin.

kısllarrrrr ellerim titriyo bi tel bi bura napacağimi bilemeiyommmmmm anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aboooooooooooooooooooooooooooooooo

canim sakin ol, heyecan yapma, her kadinin basina gelir:)))))

insallah bizimde basimaiza gelecegi gün yakindirrrrrrrrrrrrrrrr

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallaaaaaaah maşallaaaaaaah

Son düzenleyen: Moderatör:
meyraaammmm inşallah hamişsindir inşallahhhhhh :Saruboceq:

duruuuuuum eline sağlııııık ben buldumda beceremediiiim..teşekürleeerr 16. meyraaa olması dileğileee...

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ayyyy ne kaaa güzelll nerdeyse her hafta hamiş çıkıyooo gün geçtikçe topik kalabalıklaşıyorrrr gelen hamile gidiyorrrr darısııı tüm isteyenlerin başınaaaa :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

aaa durucummmm bildim bildimmm, bu ayin hamisi durualyaaa :roflol:

16. hamis arnavutum olsun. o haketti artik, bu kadar enerji bu kadar efordan sonra o en güzel anne olacak, fistik gibi bir anne olacak

kerdersiz nurcanim nerde yaaaa, oda bu haberi paylasmali. onun yerine halayini ben cekiyorum
NURCAN :teytey:

duruuuuuum eline sağlııııık ben buldumda beceremediiiim..teşekürleeerr 16. meyraaa olması dileğileee...

reca ederim efendimmbuyrunnnnnnnnn

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ayyyy ne kaaa güzelll nerdeyse her hafta hamiş çıkıyooo gün geçtikçe topik kalabalıklaşıyorrrr gelen hamile gidiyorrrr darısııı tüm isteyenlerin başınaaaa :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

arzzuuummmm hazırlan sıra sendeeeee

aaa durucummmm bildim bildimmm, bu ayin hamisi durualyaaa :roflol:

meyraammmm aaaaaa nerden bildin kısssss :roflol::roflol:canımmm bu listeyi hepiniz kopyalayın bu topiğe uğrayanlara moral olsun hem de size uğur getircek liste uzayacak ollleeyyyyyyy :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv: