Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolay gelsin nurcanım ....
baya olmuş 2 yıl dile kolay evdekilere hediyelerini almışsındır artık:)
okadar yıl sonra ellerin dolu dolu gitmek gerekir:)
daha almadım canım hediyeleri, gittiğim zaman bir bavul dolusu hediyemle gidiyorum zaten:))

canım benim bahsettiğim dr. da dilek hn zaten..
öylemiii bak çok hoş bir insan kesinlikle rahat olacaksın birde çok espirili bir insandaşakkıdı
Canım olsun üzme kendini yinede biliyorum zor ama yapabileceğimiz bişey yok maaleseff :1no2: bence yinede bekle adet söktürücü kullanma derim
arzucummm sakın ilaç içeyim deme sakınnn bak duru arkadaşımızında belli olmamıştı yine sen çarşambayı bekle canım ALLAH büyük

neyse sağolun kızlar herşey allahtan ama eşime yine yok demekten bıktımmm kesinlikle isyan etmek istemiyorumm .. ama artık yoruldummm valla hamile olmadığıma falan değil madem hamile değilsemm neden gelmiyosun diyee konuşuyorum kendi kendime düzensizlikk hamile kalmamaktan çok daha zorr neyse ben lafları çok toparlayamıyorum şuanda bi sigara içeyim en iyisi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- kalkıyım kek börek yapıyım belki gelirr naniknanik naniknanik naniknanik

arzuşum,allahtan herşeyin hayırlısı diyiceeezz,yolumuza devam edicezzzzvereliniortak

arzucum bu zamana kadar içmedin bu saaten sonrada içme o zıkkımı lütfennn

arzucum hamile olmadığından emin olmadan sakın ilaç içme allah korusun çok pişman olursun sonra

arzuuummmm içme şu sigarayı bak ne güzel bırakmıştıınnn
acık sabır be arkadaşım
ilaçda alma sakıınnn
şu an hormon baskısı oluyo biliyorum ama dinle bizi lütfeeeeeeeeeeeennnnn

tamam canlarımm içmiyorum şimdi hastaneyi aradım yarına randevu aldımm çarşambayı falan bekleyemem bugün olsa bugün gidecektim ama doluymuşş .. sigara içmiyorum şaka yapıyorum canım hepinize teşekkür ederimm . işte ben burayı bu yüzden seviyorumm insanın moralinin bozulmasına bile izin vermiyorsunuz :)))) sevoorummm siziiii
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

AAAA Arzum yakıştımı hiç sana
içme şu tehlikeli maddeyi ya.onun sana hiç bir yararı olmaz lütfen içme

tamam canlarımm içmiyorum şimdi hastaneyi aradım yarına randevu aldımm çarşambayı falan bekleyemem bugün olsa bugün gidecektim ama doluymuşş .. sigara içmiyorum şaka yapıyorum canım hepinize teşekkür ederimm . işte ben burayı bu yüzden seviyorumm insanın moralinin bozulmasına bile izin vermiyorsunuz :)))) sevoorummm siziiii
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bizde seni çok seviyoruz şekerparem....

üzülmek kötü şeylerle arkadaşlık etmek yok...Biz burdayız nasıl olsa .Bir tıklamayla yanındayız.
Git bakalım Hastaneye ne diyecekler.Hayırlı haberlerle dön bizlerede

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hadi bakalım iyi yaptın randevu almakla inşallah korktuğun gibi bişeyin yoktur canım

Bizde seni çok seviyoruz şekerparem....

üzülmek kötü şeylerle arkadaşlık etmek yok...Biz burdayız nasıl olsa .Bir tıklamayla yanındayız.
Git bakalım Hastaneye ne diyecekler.Hayırlı haberlerle dön bizlerede

tabeeee,herkes burda moral buluyooo,kızlar inanırmısınız ben hiçbişey okumamaya karar vermiştim moralim bozulmasın diye,ama bu topiğin enerjisine takıldım.sırf moralim düzelsin diye..buradaki herkes çok samimi geliyo banakaydirigubbakcemile5

[Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
KEDERSİZ, denizsizada, durualya+, latsibel, nazanım, _arzu_+

BU ARALAR MİSAFİRLERİMİZ ÇOK OLUYOR KIZLAR PASTA BÖREK YAPALIM BARİ ONLARA İKRAMSIZ GİDİYOR GARİBANALAR :kahve:

B][/B]

Dilaracım gercekten burda bi aile gib olduk.Ne kadar sanal bi ortam olsada
biz bu sanallığı aştığımıza inanıyorum.sevinci ve hüzünü aynı oranda paylaşıyoruz ..
Sevinçlerimiz paylaştıkça daha da bi artıyo , Üzüntülerimiz ise azalıyo.

denızsızada nasıl oldun canım kendını ıyı hısedeıyormusun bugÜn

evet nurcanım misafirler maşallah bazı giden vefasız arkadaşlardan sonra iyice arttı
Neden acaba?...............................................................................................

tabeeee,herkes burda moral buluyooo,kızlar inanırmısınız ben hiçbişey okumamaya karar vermiştim moralim bozulmasın diye,ama bu topiğin enerjisine takıldım.sırf moralim düzelsin diye..buradaki herkes çok samimi geliyo banakaydirigubbakcemile5
İNAN BENDE O YÜZDEN BURDAYIM HEM MORAL BULUYORUM HEMDE ARKADAŞLARIMI MERAK EDİYORUM
POLEN FALAN KULLANDIĞIM YOK BIRAKTIM ELMAYAĞINDANDA VAZGEÇTİM AMA SİZDEN VAZGEÇEMEDİM
:içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

evet nurcanım misafirler maşallah bazı giden vefasız arkadaşlardan sonra iyice arttı
Neden acaba?...............................................................................................

O VEFASIZ ARKADAŞ BURDAN KOPAMIYOR EMİNİM
HEY VAFASIZ ARKADAŞ SANA SESLENİYORUM (SELİMİNA)ÇIK GİT ARTIK BURDAN BİR DAHA BURALARA GELME :mymeka: :oklava: kötükedihüso

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KEDERSıZ, baharb, denizsizada, dilara77, latsibel, _arzu_+

HAıN MıSAFıRıMıZ KORKTU GALıBA

denİzsİzada nasıl oldun canım kendİnİ İyİ hİsedeİyormusun bugÜn

iyi olmaya calişiyorum canım işte.sabah 10 da kalktım ama sıcaktan mı ne birde dünün etkisiyle uzanıyorum ölece başim dönüyo.sizler nasilsiniz ii misiniz anca okuyo bildim sayfaları.ayrıca canım hiç kafana takma seninde bebişin olacak bak gör o kadar cok dua ediyorum ki diğer arkadaşlarda öle birizinki gecmese birimizinki gecer eminim bundan ben.

durucum aynı zamanda doğurcaz aşaği yukarı o zaman ha.bana dr şubat 2 dedi ama 10 gün önce 10 gün sonrada olabilir dedi.sana bi tarih söledimi.bugünde sağlık ocağina gidip gelecem dr orayada kaydını yaptır dedi aşiların için dedi.ya birde sana nasil ilaçlar verdi ya.bana 3 tane ilaç verdi.ferro sanol(kan ialçiymiş),coraspin,bide progestan verdi.bide önceden verdiği folik plus vardı onuda yutmaya devam ediyorum.gene yazmişti ama günü olmadiğindan alamadım.bugn saglık yazarsa yazdıracam.ayrıca dr önerdiği besinlerden hariç neler yiyosun.

Arzuum, ayşem, sibeliiimm teşekkür ederiiimmm siz teyzelerinin duaları sayesindeeeeee bugünleride gördükkk çok şükürrr ALLAHIM en kısa zamanda sizlerinde bu duyguyu tattırmasını canı gönülden diliyorum AMİİNN

eşimde yanımdaydııı sevindi tabiiii ... doktor bile heyecan yaptı ... yarın sabah kan tahlili istedi ...

teşekkür ederim canım .... sağlığın çok önemli bitanemmmm kendine dikkat et. ağır kaldırma, stres yapma, dinlen bol bol........

Back
X