kedersizi alnindan öpüyorum valla. ne güzel söylemis. arzucum sende fistik gibi hatunsun valla. senin gibi biriyle evli oldugu icin esin mutludur eminim. lütfen kizlar. biraz rahat olun. biz böyle üstüne düstükce olacagi varsada olmuyor. bakin yaz geldi (buraya henüz gelmesede...) havalar güzel, gezilip tozulacak, dondurmalar yenicek... yasayacak güzell günlerimiz var insallah. biz rahat olmayi bilmiyoruz ondan. millet aklina bile getirmio, esinin tadini cikario, bide bakiolarki hamileymis. biz üstüne düsüyoruz hep ondan olmuo. adet düzensizligi olan 10 kisi sayari size bebegi olan. ayrica buda bizim imtihanimiz, isyan etmemek önemli olan. sabir sabir sabir...
dr a bebek icin para harcamaksa en güzeli. bir hastalik icin ameliyat icin harcansa daha mi iyi sanki???
ayrica insan herseyin caresini arar bulur. hasta olsa ilac icer, neyi eksikse tamamlamaya calisir. o yüzden benim güzel arkadaslarim herseyin erken olani iyidir. erkenden dr a gitmelidir korkaklik etmemek gerekir. bizden daha kötü olanlari düsünün. kanser tedavisine gidenleri düsünün. insanlar ne hastaliklar yüzünden hastaneden cikamiyor. ama biz güzel bir amac icin gidiyoruz soucta. korkmak bir KK bayanina yakismaz.
ayyy ne cok konustum. anlayanlar anlamistir umarim. baktim kimse yok bende biraz nutuk atim dedim:)