Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım eşler bu konulara pek girmiyolar nedense belkide bizim çok kırılmamızdan korkuyolardır
bende rahim filminden çok korkuyorum eşim çektirme ne olacak sanki diyor kızmmi sevinimmi bilmiyorum
biz kendimiz bazı şeylere cesaret etmedikden sonra gerisi çok zor

Peki ne yapmayı düşünüyosun cesaret edemiyorum diyosun ,32 yaşındayım geç kaldım diyosun,bi yandan da bebek istiyosun.. bütün kapıları sen kendin kapatmışsın zaten bu şekilde sadece zaman kaybı olur senin için hepimiz aynı şeyleri söylüyorum bir an önce doktora gitmen gerek diye..Başka ne söylenebilirki

tamam kızmayın,canınızı sıktım kusura bakmayın,haklısınız en kısa zamanda gidicem..vereliniortak

Peki ne yapmayı düşünüyosun cesaret edemiyorum diyosun ,32 yaşındayım geç kaldım diyosun,bi yandan da bebek istiyosun.. bütün kapıları sen kendin kapatmışsın zaten bu şekilde sadece zaman kaybı olur senin için hepimiz aynı şeyleri söylüyorum bir an önce doktora gitmen gerek diye..Başka ne söylenebilirki :tomato:

evet canım sana sonuna kadar katılıyorum dr şart ama en büyük şart olan şey ise cesaret
kendimiz kendimizin dr u olmalıyız yani nerden ne gelebilir düşünmek gerekiyor bunun sonucu ne olur diye gecikdikçe dahada ilerliyor hastalık çok şükür çaresiz bir dert değilki bu

daha ne gecikçek yahuuuu..yaşıtlarım çocuklarını okula gönderdiii.hiç cesaret bulamıyom..eşimle de artık konuşmuyoz bu konuyu o da can sıkıcı

yahu git işte doktora sen bi. bak benimde 2 yıldan beri düzensizdi adetlerim üstelik kistim vardı.kistim gitti hemen o ay hamile kaldım.yani adetlerimin düzene girip girmediğini bile bilmiyom.sen dr ye git onun verdiği ilaçlarla birlikte soğan suyu incir kürü falan yaparsın bak ben öle yaptım.sonucu biliyosun.evde dertlerine kayırmakla bişe olmuyomuş 2 yılda bunu anladım.

dilara canım biz sana kızmıyoruz ki sana gerekenin ne olduğunu söylüyoruz aslında sende biliyosun ama kendine bile itiraf edemiyosun dr git içinde rahatlar inan hemen belkide hamile kalırsın bellimi olur

dilara canım biz sana kızmıyoruz ki sana gerekenin ne olduğunu söylüyoruz aslında sende biliyosun ama kendine bile itiraf edemiyosun dr git içinde rahatlar inan hemen belkide hamile kalırsın bellimi olur

biliyorum canım,iyiliğim için konuşuyorsunuz.ve haklısın ben de biliyorum doğru olanı ama öyle bir korku ki anlatamam...

dilara canım anlıyorum seni bende çok korkuyorum yarınki rahim filminden ama napalım korkunun ecele bile faydası yokki allahım yarıdımcımız olsun inş sende yarın dr a git bende filmimi çektirim bakalım ikimizde aynı zamanda belkide hamile kalırız olurmu yarın git canım

dilara çok karamsar düşünüyosun senin şikayetlerin dermansız dert değilki hepsinin ilacı var
beslenmene dikkat eder sporunu ihmal etmez ilacını kullanırsın bir kaç ay içinde herşey düzene girer
doktora gitmeden bilemezsin seni neler bekliyo bende de pko var senin gibi korkuyodum doktordan ama korkmak vakit kaybettirmekten ve sağlığını bozmaktan bir başka bir işe yaramıyo

öyle pat diye izin alıp gidemem ki..ama benim gideceğim dr c.tesi de çalışıyormuş ben bi ctesiye denk getirip gitmek istiyorum,ama özel olduğu için de para olduğu zaman gidebilicem.of yaaaa yine kabus gibi çöktü üstümeee..neyse gari sıkmayım ben canınızı benimki 2 ucu ballı değneksositososito

canım inş bebişine tez kavuşursun
yine buradan duyduğum birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum
bayanın birinin yıllardır bebekleri olmuyomuş üzülüyorum ama çokda değildedi ve şöyle devam etti
yemek yemedenmi durabilirsiniz veya tatlı yemedenmi dedi
bizde yemek yemeden dedik
oda bakın işte ben çocuğu tatlı olarak düşünüyorum dedi olursa güzel olur olmazsada hayatın sonu değil dedi
yaklaşım çok güzel geldi bana bunu düşününce insan rahatlıyor
gerçekdende aç durulmaz ama tatlısız durulur demi canım
rabbim herkesin tatlısını verir inş
[/QUOTE]

canım ya ben tatlıyı yemekten önce yemeyi severim ama:))) opuyorumnanaktantabiki işim şaka şuka
allah bizi yemeksiz bırakmasın.. arkasından da baklavalarımızı göndermeyi unutmasın AMİN

adet olunan gün: adet olunacak gün:
esramm82 ................ : 25 mayıs ...........:23 haziran
aysefilizkol.................:23 mayıs ............:22 haziran
kedersiz.....................:1 haziran.............:28 haziran
susuz yaz....................28 mayıs ...........:27Haziran
destina........................14mayıs: ............10 haziran
Latsibel.......................31Mayıs............ ..28haziran
sevdanehri....................23mayıs............. 20 haziran
meyra.........................5haziran............ ...1temmuz

kızlar listeye ekleyin kendinizi...

GÜNAYDINNNNN yeni birgün hepinize mutluluk getirsin inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: beni suratsız yüzümü bugün biraz çekeceksinizzz ben iyi değilim bugünn akşam eşim eve gelirken bana test getirmiş elinde görünce zaten gözlerim doldu çünkü ben ona test yaptığımı ve negatif olduğunu söylememiştimm utanıyorum çünkü artıkkk kendimi eksik hissediyorum sorun bende işte bu adet düzensizliğini ben 2 ayda bir yaşıyorumm kocamın ne suçu varr bide keçi boynuzu yemiyor diye kızıyorumm testi bu sabah yapıcamm zannediyor bugünü nasıl atlatıcam bilmiyorumm çok sıkıldım artıkk çokkkkkkkk ... kafanızı şişirdim sabahın köründe kalktım size anlatıyorumm napıyımmm başka kimseye anlatamam kiii senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

senin canın dayak istiyor galiba :oklava:bu depresyonda olduğu için :mymeka: bu mucizelere inanmadığın için:mymeka: bu suratsız olduğun için :mymeka: bu kendini eksik hisettiğin için:mymeka:

kendine gel lütfen sen böyle sters yaparak daha çok geciktirirsin adetini hem hiçte belli olmaz bir MUCİZE olur belki şuanda meleğin göbişindedir ne olur kendini toparla
hem sen bugün dr a gitmiycekmiydin git bakalım ne diyecek dr öpüyorum seni kendini opuyorumnanaktanfazla üzme canım

kedersizi alnindan öpüyorum valla. ne güzel söylemis. arzucum sende fistik gibi hatunsun valla. senin gibi biriyle evli oldugu icin esin mutludur eminim. lütfen kizlar. biraz rahat olun. biz böyle üstüne düstükce olacagi varsada olmuyor. bakin yaz geldi (buraya henüz gelmesede...) havalar güzel, gezilip tozulacak, dondurmalar yenicek... yasayacak güzell günlerimiz var insallah. biz rahat olmayi bilmiyoruz ondan. millet aklina bile getirmio, esinin tadini cikario, bide bakiolarki hamileymis. biz üstüne düsüyoruz hep ondan olmuo. adet düzensizligi olan 10 kisi sayari size bebegi olan. ayrica buda bizim imtihanimiz, isyan etmemek önemli olan. sabir sabir sabir...

dr a bebek icin para harcamaksa en güzeli. bir hastalik icin ameliyat icin harcansa daha mi iyi sanki???

ayrica insan herseyin caresini arar bulur. hasta olsa ilac icer, neyi eksikse tamamlamaya calisir. o yüzden benim güzel arkadaslarim herseyin erken olani iyidir. erkenden dr a gitmelidir korkaklik etmemek gerekir. bizden daha kötü olanlari düsünün. kanser tedavisine gidenleri düsünün. insanlar ne hastaliklar yüzünden hastaneden cikamiyor. ama biz güzel bir amac icin gidiyoruz soucta. korkmak bir KK bayanina yakismaz.

ayyy ne cok konustum. anlayanlar anlamistir umarim. baktim kimse yok bende biraz nutuk atim dedim:)

SABIR

sabrin sonu selamet
sabir hayra alamet
bela sana kahretsin
sen belaya selam et!

felah mi onda felah
silah mi onda silah
sende kim oluyorsun
asil sabreden Allah

sabir incecik sirat
murat icinde murat
sabir Hakka tevekkül
sabir Hakka itimat

sabirla piser koruk
yerle bir olur doruk
sabir sabir ve sabir
iste Kur'an da buyruk

bir sir ki asikare
avci yenik sikare
yalniz yalniz sabir da
caresizlige care

necip fazil kisakürek

OHHH Meyracımmm nutuklarını çok beğendim şekerimmmkaydirigubbakcemile5 hep böyle pozitif olalım lütfen opuyorumnanaktan

kedersizi alnindan öpüyorum valla. ne güzel söylemis. arzucum sende fistik gibi hatunsun valla. senin gibi biriyle evli oldugu icin esin mutludur eminim. lütfen kizlar. biraz rahat olun. biz böyle üstüne düstükce olacagi varsada olmuyor. bakin yaz geldi (buraya henüz gelmesede...) havalar güzel, gezilip tozulacak, dondurmalar yenicek... yasayacak güzell günlerimiz var insallah. biz rahat olmayi bilmiyoruz ondan. millet aklina bile getirmio, esinin tadini cikario, bide bakiolarki hamileymis. biz üstüne düsüyoruz hep ondan olmuo. adet düzensizligi olan 10 kisi sayari size bebegi olan. ayrica buda bizim imtihanimiz, isyan etmemek önemli olan. sabir sabir sabir...

dr a bebek icin para harcamaksa en güzeli. bir hastalik icin ameliyat icin harcansa daha mi iyi sanki???

ayrica insan herseyin caresini arar bulur. hasta olsa ilac icer, neyi eksikse tamamlamaya calisir. o yüzden benim güzel arkadaslarim herseyin erken olani iyidir. erkenden dr a gitmelidir korkaklik etmemek gerekir. bizden daha kötü olanlari düsünün. kanser tedavisine gidenleri düsünün. insanlar ne hastaliklar yüzünden hastaneden cikamiyor. ama biz güzel bir amac icin gidiyoruz soucta. korkmak bir KK bayanina yakismaz.

ayyy ne cok konustum. anlayanlar anlamistir umarim. baktim kimse yok bende biraz nutuk atim dedim:)

anladım canım benim..zaten biliyom ben bunları..kendimi hazır hissedince gidicem vallah billahkaydirigubbakcemile3

Mesaj yerıne ulasmıstır:)

hayat bilgisi kitabindan alinti gibi yazmisin yahu. :)))

kızlarr hepinizin yazdıklarını teker teker okudum hem bana moral oldunuz hemde kendime çok kızdımmm çokkk :mymeka: :mymeka: :mymeka:
akşam çok uyuyamadım sabah erken kalktım ve size yazdım sonradan pişman oldum ama iş işten geçti artıkk hepinize teker teker katılıyorum . Şeniz Şeniz moral çok önemli ama işte biliyorsunuz gün geliyor insan ümidini yitiriyor benim için biranlık duygu sonra geçi,yor ben yine toparlanıp kendime geliyorum beni biraz tanıdıysanız aslında çokta negatif biri olmadığımı anlamışsınızdır arada yapıyom işte böyle eşşeklikler :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
NEYSEE geldi geçtii sizi üzdüğüm için özür dilerimm ben bugün doktora gittimm ilk kez gittiğim bir doktordu ama oldukça ilgiliydi hoşuma gitti tavırları duphaston verdi adetin 3. günü sabahtan tekrar geleceksin tahliller yapalım yumurta takibine başlıyalım gerekirse aşılama yaparız dedi tedaviyle ilgili ilk kez birşeyler yapmaya başlıycaz anlaşılan .

dilaraa sanada iki çift laf edicem sakın kızma bana bak belki aynı duyguları paylaşıyoruz ama ben birşeyler yapmak için çabalıyorum sen doktorun nesinden korkuyosun ben onu anlamadım sen evde teşhisini koymuşsun zaten ilaçta yazabiliyormusun kendine :)) biranönce git canım doktora sigortanız yokmu eğer yoksada uygun doktorlarda var kadın aile sağlığı merkezleri var ücretsiz yani bu şekilde düşünerek sadece kafandaki acabaları fazlalaştırırsınn inan doktora gidince insan daha moralli oluyor çabalamadan bebek istemek çalışmadan maaş istemeye benziyor yemek yapmadan evde yemeğin oluyormuu hadi canımm sende biran evvel doktoruna git birlikte başlıyalım tedaviyee bakalım kim daha önce gebiş olcakk benimde yaşım çok küçük değil bende 28 yaşındayım zaman su gibi akıp gidiyorrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

HEPİNİZİ SEVİYORUM KIZLARR İYİKİ VARSINIZZ İYİKİ BEN BURDAYIMMM Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kızlarr hepinizin yazdıklarını teker teker okudum hem bana moral oldunuz hemde kendime çok kızdımmm çokkk :mymeka: :mymeka: :mymeka:
akşam çok uyuyamadım sabah erken kalktım ve size yazdım sonradan pişman oldum ama iş işten geçti artıkk hepinize teker teker katılıyorum . Şeniz Şeniz moral çok önemli ama işte biliyorsunuz gün geliyor insan ümidini yitiriyor benim için biranlık duygu sonra geçi,yor ben yine toparlanıp kendime geliyorum beni biraz tanıdıysanız aslında çokta negatif biri olmadığımı anlamışsınızdır arada yapıyom işte böyle eşşeklikler :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
NEYSEE geldi geçtii sizi üzdüğüm için özür dilerimm ben bugün doktora gittimm ilk kez gittiğim bir doktordu ama oldukça ilgiliydi hoşuma gitti tavırları duphaston verdi adetin 3. günü sabahtan tekrar geleceksin tahliller yapalım yumurta takibine başlıyalım gerekirse aşılama yaparız dedi tedaviyle ilgili ilk kez birşeyler yapmaya başlıycaz anlaşılan .

dilaraa sanada iki çift laf edicem sakın kızma bana bak belki aynı duyguları paylaşıyoruz ama ben birşeyler yapmak için çabalıyorum sen doktorun nesinden korkuyosun ben onu anlamadım sen evde teşhisini koymuşsun zaten ilaçta yazabiliyormusun kendine :)) biranönce git canım doktora sigortanız yokmu eğer yoksada uygun doktorlarda var kadın aile sağlığı merkezleri var ücretsiz yani bu şekilde düşünerek sadece kafandaki acabaları fazlalaştırırsınn inan doktora gidince insan daha moralli oluyor çabalamadan bebek istemek çalışmadan maaş istemeye benziyor yemek yapmadan evde yemeğin oluyormuu hadi canımm sende biran evvel doktoruna git birlikte başlıyalım tedaviyee bakalım kim daha önce gebiş olcakk benimde yaşım çok küçük değil bende 28 yaşındayım zaman su gibi akıp gidiyorrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

HEPİNİZİ SEVİYORUM KIZLARR İYİKİ VARSINIZZ İYİKİ BEN BURDAYIMMM Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:))))yok arzuşum henüz ilaç yazamıyom.ama çalışıyom olcak o da inşallah delikafaduldensigortam var ama gitmek istediğim dr.özel bir merkezde çalışıyor.gitçem ama bi şekilde söz vallakaydirigubbakcemile3

arzuuummm doktordan güzel haberler getirdin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan şimdiden hayırlı olsun canım çok sevindimm..herşey daha güzel olacak:teytey::teytey: bu arada yaw fıstık gibisin beeeeeeee maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
walla annelik çok yakışcak sana :ecrin_bebek::nazar:a.s.

yaww benim halay çekesim var yineeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

arzuuummm doktordan güzel haberler getirdin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan şimdiden hayırlı olsun canım çok sevindimm..herşey daha güzel olacak:teytey::teytey: bu arada yaw fıstık gibisin beeeeeeee maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
walla annelik çok yakışcak sana :ecrin_bebek::nazar:a.s.

yaww benim halay çekesim var yineeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ÇOOKK ÇOK SAĞOL CANIM BENİMMM SENİN KADAR OLAMAM BENNN YİRİM SENİİİ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İNŞALLAH DOKTORUN SÖYLEDİĞİ GİBİ HERŞEY ÇOK KOLAY OLURR UMARIMMM AMA ZORDA OLSA NAPALIMM ALLAH DEMEKKİİ BENİDE BÖYLE DENİYORR ... UMARIM BUNDAN SONRA HERŞEY ÇOK KOLAY OLURR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X