D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #5.181
sevimsu bugün rahim filmi çektirecekti ne yaptı acaba inşallah rahat geçmiştir a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıım anladım canım hayırlısı inşallah belki aşılamaya bile gerek kalmayacak a.s
bende folicasit içiyorum.polenede devam ama buharı bu ay yapamıcam..
kalır kalırr rica minnet gelecek biliyorumm hiç anasına çekmemişşş illaakii uğraştıracakk bak bana annem beni yanlışlıkla yapmışş :umursamaz: :umursamaz: hala anlattığında kızarımm vay efendimm istemeden olmuş aldırmaya gitmişte günü geçmişş alamamışlar beniii :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: ama şimdi iyiki doğurmuşum seni diyooo haspammm :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
canım soğanı içebiliyosan çok iyi kaydirigubbakcemile5 yalnız folicplus folikasit dimi doktor verdi sana eğer öyleyse bırakma derim ben 1,5 senedir folik asit içtim doktor bıraktırmadı hala içiyorum çok önemliymiş bende çok kilo almıştım
kalır kalırr rica minnet gelecek biliyorumm hiç anasına çekmemişşş illaakii uğraştıracakk bak bana annem beni yanlışlıkla yapmışş :umursamaz: :umursamaz: hala anlattığında kızarımm vay efendimm istemeden olmuş aldırmaya gitmişte günü geçmişş alamamışlar beniii :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: ama şimdi iyiki doğurmuşum seni diyooo haspammm :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
arzuumm öyle deme belli olmaz ben martta aşılama yaptırdım olmadı nisanda dinlen mayısta gel dedi tüp bebek yapcaktık bak nisanda geldi yanii a.s
benim anacımda aldırcakmış ama almamış doktor
şimdi sen tatile gitcen yaaa ooohhhh süper oksijen daha rahat olcan bol enerjili kafanda sakin
e ben halaya başlayım o zaman:teytey::teytey:
arzuumm öyle deme belli olmaz ben martta aşılama yaptırdım olmadı nisanda dinlen mayısta gel dedi tüp bebek yapcaktık bak nisanda geldi yanii a.s
benim anacımda aldırcakmış ama almamış doktor
şimdi sen tatile gitcen yaaa ooohhhh süper oksijen daha rahat olcan bol enerjili kafanda sakin
e ben halaya başlayım o zaman:teytey::teytey:
aman ne güzel şu dünyaya istenmeden gelenlerdeniz benimde annem beni hiç istememiş düşürmek için her türlü şey yapmış ama başaramamış yaptıkları bana vitamin olarak yaramışşakkıdıben çok duydum aşılama öncesi hamile kalan rahim filmi öncesi ve sonrası hamile kalan bak duru aşılama arasında hamile kaldı hiç ummadığınız bi anda geliverir bebişler inş:CüvCüv::CüvCüv:
[/B]
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: sen halaya başlama canım eşim olmıycak yanımdaa gelince tedavi ile birlikte çalışmalara başlayınca inşallah çok bekletmeden bizi gelir bebeğimizz inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
[/B]
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: sen halaya başlama canım eşim olmıycak yanımdaa gelince tedavi ile birlikte çalışmalara başlayınca inşallah çok bekletmeden bizi gelir bebeğimizz inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
önceden doktorlar ayrı kalmayı öneriyormuş eşler birbirini özlicek ilk birleşmede hamile kalınacak ve işe yarıyormuş belki seninde öle olur özlem ateşiyle hamile kalıverirsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
önceden doktorlar ayrı kalmayı öneriyormuş eşler birbirini özlicek ilk birleşmede hamile kalınacak ve işe yarıyormuş belki seninde öle olur özlem ateşiyle hamile kalıverirsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla bak mantıklı olabilirr görev haline geliyor bazen robot gibi yanii özlemek için 2 gün bile ayrı kalmak yetiyor ben gidince ne kadar dayanırım bilmiyorum şimdiye kadar rekorumuz 4 gün inşallah dediğin gibi olur canım ben gitmeden hastalanıyımdaa inşallah ilaçlarımı alarak gidiyim başka birşey istemiyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kızzz 2 gün 4 gün olmaz en az 20 gün ayrıl iiiiiyicee özleyin birbirinizi biz denedik olmadı belki sizde işe yarar bide ayrı kalmak evlilik içinde iyi oluyor ayrılıktan sonra bir araya gelince 1-2 hafta yeni evli gibi oluyor hiç birbirinizi kırmıyorsunuz sevgi dolu sözcükler bi nevi cicim ayı gibi sonra özlem ateşi bitince kavgaya başlayabilirsiniz :mymeka:
sositososito sositososito sositososito 2 ablam 1 aylığına gidiyor eşimde bende 1 ay kalıcam diye biliyor ben kafamda en fazla 2 hafta diye düşünüyorum 1 ay kalırsam bizim cicim ayı 5 ay sürer herhalde hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt