Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[sıze="2"]kolay gelsin canım

arkadaşlar preseed siparişi vermiştim az önce geldi ayy çok heyecanlandım memlektten gelir gelmez deniyecez:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
[/sıze]

hadi hayırlısı bi tanem senin gününe kaç gün vardı

Bende cuma gÜnÜ anneme gıdecem ıyıkı Şu ayın 21 ı gelıyor, annemı ÖzlÜyorum 1 gÜnde olsa gÖrmek Çok gÜzel.......

kolay gelsin canım

arkadaşlar preseed siparişi vermiştim az önce geldi ayy çok heyecanlandım memlektten gelir gelmez deniyecez:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

Vaovvvv desene sıradaki hamişlerden biri sen olcan kaydirigubbakcemile2 ayrı kalacaksınız özlem olacak bişey düşünmiceksiniz ohhh bide üzerine preseed Şeniz senden de güzel haberler alırız artık canım

[sıze="2"]tatil ne güzel birşey dir iyiki yazlar var, kışlar da ayrı bigüzel... Bende cumartesi kasıklarıma baktıracağım kızlar geçen ay gittiğimde vakit bulamadım inşallah bu sefer gidecem baksın bakalım ters mi düz mü demi ama..........[/sıze]

kolay gelsin canım

canım hayırlı olsun..
hadi bakalım
gelince bombayı patlatırsın inşallah.
bende almayı düşünüyordum ama sonra vazgeçtim.önce eşimi iyi bakmam lazım
benim eşimde sperm şekil bozukluğu var.Önce onu bi tedavi edeyim değerler normale
çıktığı zaman bende alıcam

kızlar kedersizinn msni olan telefonu olan ulaşsın hemen geliversinnn acill

Yaa neler oluyooo yaa harbiden çatcaksınız bizi haa :oklava: tıkandımmmm vallaahhh söyleyin bakalım ne oluyoooo burdaa :icecream: ne çeviriyonuz :oklava:

ahanda bende şimdi çatlıycam orta yerimdennn vallaaa nereye gitti bu gacı şimdiiiii

Back
X