Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım size iyi geceler diliyorum
hepinizi kocaman öptüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

meyracım naber nasılsın?

benimde misafirim geldi ama çok durmadılar gittiler.
eşim bugun işçilerine bi planı tarif ederken gözünü kaynak almış bide renkli gözlü
offf gözler kan çanagına dönmüş sürekli batıyo neler yaptık geçmedi bende bu böle olmayacak dedim onu hastaneye götürdüm geldim.bu saatlerde acillik olduk malesef allahtan çok şükür ağrısı dindi ve onu uyuttum geldim.benimde hiç uykum yok

sibelim geçmiş olsun canım şimdi nasıl iyimi

000211vt2.jpg

günaydın canlarımmm .s. a.s. a.s. a.s. a.s.
yasemin günaydın bacummŞeniz Şeniz Şeniz
sibelcim geçmiş olsun eşine iyi bak canım onlar bizim hayatamızın anlamı opuyorumnanaktan allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin :delphin:tabi bizide:jeyyar:
arzudan haber yok daha inşallah kötü bşey yoktur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sibelcim geçmiş olsun eşine iyi bak canım onlar bizim hayatamızın anlamı opuyorumnanaktan allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin :delphin:tabi bizide:jeyyar:
arzudan haber yok daha inşallah kötü bşey yoktur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın nurcanım a.s.Şeniz

Günaydın Nurcanım...
AMinn sağol canım haklısın onlar bizim herşeyimiz.
..ARzum beni korkutmaya başladı o hiç böle yapmazdı...

Allahım ne olursun kötü bişey olmasın

Arkadaşlar Arzu için Dua edelim.

Bu sessizlik hayra alamet deil.

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ALLAHIM SEN DUALARIMIZI KABUL ET BÜTÜN HAMıŞ ARKADAŞLARIMI SEN KORU BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN,ŞEYTANLAŞMIŞ ıNSANLARIN ŞERRıNDEN amin

günaydın kızlar..................

sibelim geçmiş olsun,,,, allah acil şifalar versin.....

dilaracım geçmiş olsun.... acil şifalar versinnnnnnnnnnnn.

nurcanım,, esramm,sevda nehri günaydınnnnnnnnnnnn............... günün güzel ve aydın olsunnnnnnnnnnnn

Arzumu bende merak ettimmmmmm....ıyidir inşallah .... Yeğenlerimizin anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kendinize dikkat edin,,,,,,, allaha emanet olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,, ama ehemmiyeti bırakmayın eldennnnnnnnnnnnnn tamammı hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm

işe geldim kızlar malum işimlerim var ara ara yine görüşrüz........................

ALLAHIM SEN DUALARIMIZI KABUL ET BÜTÜN HAMİŞ ARKADAŞLARIMI SEN KORU BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN,ŞEYTANLAŞMIŞ İNSANLARIN ŞERRİNDEN amin

AMİN sibelim AMİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Herkese günaydınnn sabah işe gelince ilk işim buraya girmek oldu arzudan haber vardır diye ama maalesef hala haber yokk :gitme: dularımız seninle arzucum inşallah kötü bişey yoktur kızlarrr :Saruboceq: :Saruboceq:

Dilaracım annene acil şifalar geçmiş olsun

Sibelcim sanada geçmiş olsun benim eşiminde çok başına gelir bilirim yaşananları

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esramm82, aysefilizkol, durualya+, iipekkk, latsibel+, sevdanehri+

Herkese günaydınnnn...
Sibelcim geçmiş olsun.... Dilaracım geçmiş olsun anneciğine... Rabbim acil şifalar versin...
Arzuyu bende merak ettim dualarım onunla inşallah kötü bişey yoktur...

ALLAHIM SEN DUALARIMIZI KABUL ET BÜTÜN HAMİŞ ARKADAŞLARIMI SEN KORU BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN,ŞEYTANLAŞMIŞ İNSANLARIN ŞERRİNDEN amin

amin amin amin

selam kızlar bende hamiş olmak istiom dilerim tüm isteyenlerin kucakları en kısa zamanda dolar :ecrin_bebek:

ArnavutGüzelinin Kürü ile HAMıLE kalanlaaaar...MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................

2-Ebrum....................

3-Roka.......................

4-arzu38....................

5-Zeynomh.................

6-asu1984..................

7-destna......................

8-sevdiceğim................

9-Cemre822................

10-nehir67...................

11-papatyaaa...............