Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haydaa sendemi gidiyosuuun:umursamaz:
aboooow :dilcikar:
ben gitim siz kaldınız bu sefer ben burda yanlız kaldım siz topluca gidiyosunuuuuuz..
hemen dön tamammı hayırlı yolculuklar sanadaa,allaha emanet ol:1hug:a.s.

laptopu yanımda götürüyorum gerçi canım.. eğer yerleşeceğimiz otelde adsl varsa akşamları kesin gelirim.. dayanamam çok özlüyorum burayı sizleri..naniknanik naniknanik naniknanik inan ailem gibisiniz fırsatını bulduğum an soluğu burda alacam emin ol canım... :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: inşallah bu ay senden çok güzel haberler alırız bizde halaya yetişiriz...:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarımmm sevilmek çok güzel bri duygu inanın ben bugün çok daha iyiyim dün değişik duygular yaşadım hayatta herşey tecrübe yaşayarak öğrenip olgunlaşıyoruz sizi bu şekilde üzmekk inanın beni daha çok üzdü ama biz hepimiz sağlam karakterlikadınlarız burası artık benim için sanal olmaktan çıktıı ailemden oldunuz hadi sizde artık toparlanın insanız ve herşey bizim için en önemlisi ben sağlıklıyım kedersizim bende bugün valiz hazırlıycam eşim kıyamadı bana ablamların yanına götürecek otobüsle gitmekten kurtuldum :))) annem ve ablamlar dikilide eşimle 2 gün izmirde kalıcaz sonra beni bırakıp dönecek bu gece yola çıkıcaz ikimizede iyi gelecek bundan sonra herşey çok daha güzel olacakk ben inanıyorum sizde kendiniz için hayırlısını dileyin tekrar tekrar sevincimde ve üzüntümde yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederimmm 15 gün boyunca size yazamayabilirim bilgisayarı götürmiycem eşim ben yokken sıkılacak en azından bilgisayarla ilgilenir hepinizi çok seviyorumm çok yakındaa hepimiz saplıcakla meleklerimize kavuşucaz inşallahh ..............Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz a.s.

arzuuummm güle güle git güle güle gel iyi dinlen canııımm tatil sana çok iyi gelecek bizi unutma özliycem seniiiii :gitme:

haydaa sendemi gidiyosuuun:umursamaz:
aboooow :dilcikar:
ben gitim siz kaldınız bu sefer ben burda yanlız kaldım siz topluca gidiyosunuuuuuz..
hemen dön tamammı hayırlı yolculuklar sanadaa,allaha emanet ol:1hug:a.s.

arnavutum bizi beğenmiyormusun :jeyyar::oklava::dilcikar:

nurcanım ve arzucum allaha emanet olun canlarım... sizleri çok özlüyecez ama bende malesef 1 haftalığına yokkum... yarından itibaren iş için ankaraya seminere gidiyorum... gelince inşallah çok güzel haberler alırım.. bir kaç tane hamişimiz daha çıkar inşallah...

bu arada durucum dün gece rüyamdaydın canım.. hayır olsun inşallah ben size geliyordum sen benim kaşlarımı alıyordun... artık rabbim inşallah hayırlara çevirsin...

canııııımmm sendemi gidiyooonnnn :sinifsinif:mafoldumben sende güle güle git güle güle gel :gitme: seninde özeliycem beee:sinifsinif: rüyan hayır olsun inşallah

sibelim akşam yatmadan önce yazıştık gece rüyama girdin, benim karşı komşummuşsun kapımı çalıyorsun ben ne seviniyorum sarılıyoruz ayyy gerçek gibiydii:teselli:

ay inanmıyorum ..belli mi olur günün birinde komşu oluveririz:)))))))))

fotoda ne kadar şirinsin öyle... Çok duru bir güzelliğin var.. Maşallah...:nazar: :nazar: :nazar:

Sağol canım benim seni de görelim esracımm sende güzeller güzelisindir eminimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan herkesi gördüm hemen hemen arnavutum hele vallaaa maşallahhhı varr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :nazar: :nazar:

nurcanım ve arzucum allaha emanet olun canlarım... sizleri çok özlüyecez ama bende malesef 1 haftalığına yokkum... yarından itibaren iş için ankaraya seminere gidiyorum... gelince inşallah çok güzel haberler alırım.. bir kaç tane hamişimiz daha çıkar inşallah...

bu arada durucum dün gece rüyamdaydın canım.. hayır olsun inşallah ben size geliyordum sen benim kaşlarımı alıyordun... artık rabbim inşallah hayırlara çevirsin...

yaprak dökümü gibi teker teker gidiyonuz ya:a015::gitme:esram sana da iyi yolculuklar
bu arada kaş görmek iyidir işlerin ve sağlığın düzeleceği anlamına gelir çıktı bak iş gezisi :CüvCüv: anladın sen onu

çok geçmiş olsun üzüldüm ama her şey insanlar için Rabbim inşallah en kısa zamanda saglıklısını verir bizde böyle durumlarda yaşlı kadınlar yenisi hemen olur der çünkü rahim gebe kalmayı ögrendi derinşallah seninde öyle olur geçmiş olsun.

Ohh valla herkess gidiyooo mafoldumben arnavutum kaldık bizz sen yine tatil bölgesindesin ya biz ne yapakk kaydirigubbakcemile4 offf çok özledim tatili denizi kumu bende istiyorummmmmmmmmmm mafoldumben ama eşim izin alamıcak benimde birlikte gideceğim kimse yokkkiii.Kız arkadaşlarla göndermez ailem fındık işleriyle uğraşmaya köye gidiyolarr yine bana tatil yokkk git köye fındık toplaa mafoldumben mafoldumben

ordulumusun ordunun dereleri aksa yukarı aksa vermem seni ellere ordu üstüme kalksa......off ya o kadar çalış köye git fındık topla olucak işmi:kızgın:canım sizde hafta sonu eşinle günübirlik gidersiniz ne biliyim havuz,piknik gibi yerlere üzülme işallah seneye istediğin gibi bir tatil yaparsın

ARZUM NURCANIM ESRAM

canım hayırlı yolculukla güle güle gidip güle güle gelin inşallah..güzelce dinlenin.Gerci esram çalışmaya gidiyo ama
onada iyi çalışmalar dileyelim

Bizleri unutmayın.....sizleri çok seviyoruz
topikim GÜLLERı

arkadaşlar tatilciler bende temmuzun 5 de çıkıyorum tatile kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile4
hemde 3 hafta yokum şimdiden duyurulurşakkıdı

arkadaşlar tatilciler bende temmuzun 5 de çıkıyorum tatile kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile4
hemde 3 hafta yokum şimdiden duyurulurşakkıdı

yaaaaaaaaaa ama şimdi oynamıyorum ben kimseyle verin misketlerimiiiiiii
canııııımmm sende güle güle git güle güle gel :gitme:

hepiniz çok güzel dinlenin döndüğünüzde bomba haberler isterim ona göre :jeyyar: :CüvCüv:

kızlar kırmızılarım geldi beni listeden çıkarınnnnnnnnnnnnn

umutla beklenilen günlerimiz

1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran
4.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran
5.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran
6.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
7.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
8.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
9.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
10.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

canııııımmm sendemi gidiyooonnnn :sinifsinif:mafoldumben sende güle güle git güle güle gel :gitme: seninde özeliycem beee:sinifsinif: rüyan hayır olsun inşallah

yaprak dökümü gibi teker teker gidiyonuz ya:a015::gitme:esram sana da iyi yolculuklar
bu arada kaş görmek iyidir işlerin ve sağlığın düzeleceği anlamına gelir çıktı bak iş gezisi :CüvCüv: anladın sen onu

ARZUM NURCANIM ESRAM

canım hayırlı yolculukla güle güle gidip güle güle gelin inşallah..güzelce dinlenin.Gerci esram çalışmaya gidiyo ama
onada iyi çalışmalar dileyelim

Bizleri unutmayın.....sizleri çok seviyoruz
topikim GÜLLERİ

canım arkadaşlarım sizleri çokkkk özlüyecem... ama inşallah otelde adsl vardırda girerim topice... aklım hep sizde çünkü...susuz yaz anladım ben onuu inşallah 2 ay içinde :CüvCüv: böyle olurum.. rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..

ordulumusun ordunun dereleri aksa yukarı aksa vermem seni ellere ordu üstüme kalksa......off ya o kadar çalış köye git fındık topla olucak işmi:kızgın:canım sizde hafta sonu eşinle günübirlik gidersiniz ne biliyim havuz,piknik gibi yerlere üzülme işallah seneye istediğin gibi bir tatil yaparsın

Yok canım sakaryalıyım :kedi: sorma çok kötü oluyo yıl boyunca çalış bide köye gidersen kıyamıyosun anneye babaya o sıcak altında çalışmak heleki şimdi ramazanda var insanlar ne yapcak bilmem.Eşimin bir günü var o ev kuşu hiç sevmez piknik havuz olaylarını tarz meselesi işte bende gezmek tozmak olsun dünden razıyım :sm_cool: :sm_cool:

umutla beklenilen günlerimiz

1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran
4.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran
5.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran
6.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
7.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
8.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
9.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
10.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

canım benide eklermisin listeye 20 haziran bende bekliorum:emir_bebek:

ARZUCUM BAK GÖRDÜN MÜ BENıM Kı KISKANDI SANA EŞLıK ETMEK ıÇıN GELDı 4 GÜN ÖNCE ................................kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

ANCA BERABER KANCA BERABER

Back
X