Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadin muhabbeti iste. cocuk olana kadar cocuk, olunca yedigi istigi hastaligi. evliligi askerligi felan. bi olaydi da diger asama ile ilgili de konussak dimi ama:)

vallahi ya dünya gözüyle göreydik bir ,gözlerimiz açık göçeceğiz öte alamekaydirigubbakcemile3

benim hakiki sedef kolye ve yüzüğüm var gümüş kaplamalı acep taksammı sürekli:uhm:

gerçi bende pcos yok ama antikora karşı taş yokmu meyra sıkı bir araştır bacımkaydirigubbakcemile3

meyram sibel napıyorsunuz
kızlar iyi geceler bugün dışardaydım öğleden sonra giremedim topiğe şimdi yazılanları okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz büyük bir ihtimal yarında dışarda olcam giremeyeceğim topiğe akşam gelince okurum artık görüşmek üzereopuyorumnanaktan

meyram sibel napıyorsunuz
kızlar iyi geceler bugün dışardaydım öğleden sonra giremedim topiğe şimdi yazılanları okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz büyük bir ihtimal yarında dışarda olcam giremeyeceğim topiğe akşam gelince okurum artık görüşmek üzereopuyorumnanaktan

canım şimdi geldik kayınvalidelerden
izmirden hala gelmiş yemege davet etti bizide şimdide çok uykum geldi
öpüyorum sizi

sibelcim hosgeldin gece kusu seniii :)))

kizlar ben uyuycam, saat gec oldu, size iyi muhabebtler. kendinize iyi bakin anne adaylari siziii a.s.

Günaydın akide şekerleriiiii a.s.a.s.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.a.s.

sende öpüldünnn :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: sana ksüümmm hemn msn verdn hem engelledin beni gördüm:dilcikar: :dilcikar:

senmiydin o canım kusura bakma çok çok çok özür dilerim dur ben şimdi hallederim onu sen msn ni yaz ben kaydedeyim ok

günaydın şekerlerrrr
hayırlı cumalarrr...ben dün gece rüyamda deliler gibi regl olduğumu gördüm.öyle ki zaptedemiyom,kanama gibi..hayırdır inşallah mübarek gün biyerlerim açıkta mı kaldı kikaydirigubbakcemile2

günaydın dilaram, sibelim

nasılsınız

bugün CUMALARINIZ MUBAREK kızlar, bugün anneme gidiyorum, 3 gün kocişten uzak olucam, sanki yakın olsam bir şey olacak; kırmızılar geldimi dağıtıyorum kendimi bi otarafa bi butarafa...

nasılsınız

bugün CUMALARINIZ MUBAREK kızlar, bugün anneme gidiyorum, 3 gün kocişten uzak olucam, sanki yakın olsam bir şey olacak; kırmızılar geldimi dağıtıyorum kendimi bi otarafa bi butarafa...

ayşem sanada günaydın..
CUman mübarek olsun
git dinlen gel canım değişiklik olur biraz özleersiniz

günaydın şekerlerrrr
hayırlı cumalarrr...ben dün gece rüyamda deliler gibi regl olduğumu gördüm.öyle ki zaptedemiyom,kanama gibi..hayırdır inşallah mübarek gün biyerlerim açıkta mı kaldı kikaydirigubbakcemile2

hayırdır inşallah dilaram

nasılsınız

canım acık uzaklaş kocişten özleyin birbirinizi :jeyyar:

günaydın hepinize nasılsınız arkadaşlar , sabahtan beri rüyamın etkisindeyim kendime gelemedim daha , rüyamda ikiz bebeklerim olmuş bi birini emziriyorum bi birini emziriyorum ayyyyyyyy çok acaipti ikiz bebekkdelikafadulden: :emir_bebek: delikafadulden :ecrin_bebek: delikafadulden

Back
X