- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
- #6.701
kadin muhabbeti iste. cocuk olana kadar cocuk, olunca yedigi istigi hastaligi. evliligi askerligi felan. bi olaydi da diger asama ile ilgili de konussak dimi ama:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meyram sibel napıyorsunuz
kızlar iyi geceler bugün dışardaydım öğleden sonra giremedim topiğe şimdi yazılanları okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz büyük bir ihtimal yarında dışarda olcam giremeyeceğim topiğe akşam gelince okurum artık görüşmek üzereopuyorumnanaktan
gerçi bende pcos yok ama antikora karşı taş yokmu meyra sıkı bir araştır bacımkaydirigubbakcemile3
sende öpüldünnn :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: sana ksüümmm hemn msn verdn hem engelledin beni gördüm:dilcikar: :dilcikar:
günaydın dilaram, sibelim
nasılsınız
bugün CUMALARINIZ MUBAREK kızlar, bugün anneme gidiyorum, 3 gün kocişten uzak olucam, sanki yakın olsam bir şey olacak; kırmızılar geldimi dağıtıyorum kendimi bi otarafa bi butarafa...
günaydın DURUM nasılsınsın
yegenim nasıl
günaydın şekerlerrrr
hayırlı cumalarrr...ben dün gece rüyamda deliler gibi regl olduğumu gördüm.öyle ki zaptedemiyom,kanama gibi..hayırdır inşallah mübarek gün biyerlerim açıkta mı kaldı kikaydirigubbakcemile2
günaydın dilaram, sibelim
nasılsınız
bugün CUMALARINIZ MUBAREK kızlar, bugün anneme gidiyorum, 3 gün kocişten uzak olucam, sanki yakın olsam bir şey olacak; kırmızılar geldimi dağıtıyorum kendimi bi otarafa bi butarafa...