Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaaar özledim sizi..tatilde nete giremiyorum şimdide kaçak girdim bi msj yazıvereyim diye.bugün 20 haziran hadi bakalım bir daha girişimde müjdeli heberler duyarım inşallah.banada dua etmeyi unutmayın burda tatilde 2 gündür hamilelerle tanışıyorum kaynanam ve annemler in lafından kurtulamıyoruz onlar bizi korunuyo diye biliyodu artık istiyoruz bundan sonra korunmucaz dedik yani yine olmazsa artık onlarda olmadığını anlayacak çok üzülüyorum..hepinizi ayrı ayrı öppttüüüümmmm kocamannnn..opuyorumnanaktan

canım işallah tatilin süper geçiyordur :smiley-cool:bizde geçen sene ağustos ayında antalyada tatilde korunmayı bırakmıştık hala tık yok işallah size uğurlu gelir oranın havası suyu herkescikler tatilde şuaralar topik yoğun değil yani üzülme herşey olacağına varırmafoldumben

göbişlerimize bebişlerimiz konacak göbişlerimize bebişlerimiz konacak:dance: ayy çok hoşuma gitti.. GÖBİŞLERİMİZE BEBİŞLERİMİZ KONACAAAAAAKKKKK:teytey:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme: kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

merhaba kızlar.bende şimdiye kadar hep girip okuyup akıl alıyordum sizlerden hatta ada yağını kullanıp ,adaçayınıda içmeye başladım .bizde 3 aydır uğraşıyoruz bebiş için.ben etrafımdakilerden pre seed die birşey öğrendim.Usa da ve avrupada çok kullanılan birşeymiş.vajina nemlendiricisi diye kullanılıyormuş ve spermlerin rahatça yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş.doğal ve yan etkisi yokmuş.Hatta o kjadar ki benim rahim kisti olan bir arkadaşım vardı ve bununla hamile kaldı.yani gerçekten işe yarıyormuş .Ben buldum aldım.bu ay deneyeceğiz. paylaşmak istedim haberiniz olsun araştırın.ınşallah işe yarar....

a.s.herkese slm bene başaldım küre umarım bende buraya güzel haberleri yazarımm kaydirigubbakcemile3

VALLAMIII:dance: HADİ HAYIRLISI OLSUUUUUUN:teytey:.
DÜZENLİ KULAN EMİN OL HEMEN SONUÇ ALIRSIIN ALLAHIN İZNİYLEE..:lepi:inşallah canım inşallah sabırsızlıkla bekliyoruuuuz:dance:

hadi hayırlısı canımcım işallah bu sefer sonuç alıcaksın zaten senin bebiş uçakta kaydirigubbakcemile4 demiştim ya az kaldık gelmek üzere:emir_bebek:

amiiiiiiin canım beniiiiiiim inşallaah yaa artık olsunda bende kurtliiim sizdee,bebişimdeeehihoyyythihoyyyt ..kulaklarını çınlata çınlata bir hal olduuu yavrucazıııım:emir_bebek: yerimseniben.
uçağaaa söylee garii inirversiin 28 gün sonraaşakkıdı:lepi:

merhaba kızlar.bende şimdiye kadar hep girip okuyup akıl alıyordum sizlerden hatta ada yağını kullanıp ,adaçayınıda içmeye başladım .bizde 3 aydır uğraşıyoruz bebiş için.ben etrafımdakilerden pre seed die birşey öğrendim.Usa da ve avrupada çok kullanılan birşeymiş.vajina nemlendiricisi diye kullanılıyormuş ve spermlerin rahatça yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş.doğal ve yan etkisi yokmuş.Hatta o kjadar ki benim rahim kisti olan bir arkadaşım vardı ve bununla hamile kaldı.yani gerçekten işe yarıyormuş .Ben buldum aldım.bu ay deneyeceğiz. paylaşmak istedim haberiniz olsun araştırın.İnşallah işe yarar....

canım beniiim çok teşekürederiiiiiz paylaşım için..bende sana katılıyorum vajen sıvısına en yakın kayganlaştırıcı yapmışlar,hiç teredütsüz kullanabilirsin..spermlerin daha uzun süre yaşamaları için yardımcı olup aynı zamanda yumurtana ulaşmalarını sağlıyoo..

umarım faydasını görürsüüün adaçayı yağının:Saruboceq: :dance:

Çok teşekkürler hepimiz hamile kalırız inşallah en kısa zamanda...Arnavut güzeli bu arada sende Antalyadasın galiba hangi doktora gidiyorsun varmı burda bildiğin iyi bir doktor ?ben medical parktaki dilek hanıma gidiyorum.

kızlar ben çok kiloluyum bu polen bana kilo aldırmasın sakın

merhaba kızlar.bende şimdiye kadar hep girip okuyup akıl alıyordum sizlerden hatta ada yağını kullanıp ,adaçayınıda içmeye başladım .bizde 3 aydır uğraşıyoruz bebiş için.ben etrafımdakilerden pre seed die birşey öğrendim.Usa da ve avrupada çok kullanılan birşeymiş.vajina nemlendiricisi diye kullanılıyormuş ve spermlerin rahatça yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş.doğal ve yan etkisi yokmuş.Hatta o kjadar ki benim rahim kisti olan bir arkadaşım vardı ve bununla hamile kaldı.yani gerçekten işe yarıyormuş .Ben buldum aldım.bu ay deneyeceğiz. paylaşmak istedim haberiniz olsun araştırın.İnşallah işe yarar....

evet canim, biliyoruz bunu. kullaniyoruz, arnavut güzeli sagolsun bize söyledi. hatta kk da bunun bir topigi bile var gebelik bölümünde. 12 hamile var orda. durualya arkadasimiz bununla basardi. yani sadece bununla degil ama kullandi. 9 haftalik oldu bebisi simdi. insallah isteyen herkesin olur da yüzümüz güler :CüvCüv:

evet canim, biliyoruz bunu. kullaniyoruz, arnavut güzeli sagolsun bize söyledi. hatta kk da bunun bir topigi bile var gebelik bölümünde. 12 hamile var orda. durualya arkadasimiz bununla basardi. yani sadece bununla degil ama kullandi. 9 haftalik oldu bebisi simdi. insallah isteyen herkesin olur da yüzümüz güler :CüvCüv:

:1hug:
kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan

1.Polen kansız insanlar için faydalıdır. A1yuvar sayısını %25-30, hemoglobini % 15 oranında yükseltir.

2. Polen içerdiği antibiyotiklerle en inatçı bağırsak iltihaplarını iyileştirir.

3. Polen vücudumuzu zinde tutar.

4. Sporda yüksek performans sağlar.

5. Aşırı yorgunluk ve stresten kaynaklanan cinsel isteksizliği giderir.

6. Kabızlık ve bağırsaktaki tıkanmaları ortadan kaldırır.

7. ınsanlardaki aşırı sinirliliği ortadan kaldırır. ınsanı rahatlatır.

8 ınatçı ishalleri tedavi eder.

9. Polen kabızlığı önleyerek hemoroidi iyileştirir, .

10. Görme üzerindeki etkisi büyüktür. Birçok olaylarda görme yeteneğini artırdığı saptanmıştır.

11.Polenin saç sayısını artırdığı ve saçın dökülmesini önlediği tespit edilmiştir.

12. Polen prostat hastalarında iyileştirici etki yapar.

13. Polen gelişmeyi ve büyümeyi hızlandırır.

14. Polen kılcal damarları etkileyerek fazla kanamaya engel olur. Kalp kasının çalışmasını güçlendirir.

15. Polen hücre yenileyicidir. Kanser tedavisinde destekleyicidir.

16. Yüksek tansiyon ve soğuk algınlığında etkilidir.

17. Son yıllarda hayvancılıkta yarış atlarının, balıkların, iyi ötmeyen kafes kuşlarının, civciv ve tavukların aktivitesinin, verimliliğinin, hızlı gelişmesinin ve sindirim kolaylığının sağlanmasında kullanılmaktadır.

18. Polen. düşünme yeteneğini artırır.

19. Kısa sürede kişileri enerji ve canlılığa kavuşturur.

20. Deri göz kapağı iltihaplarını önler.

21. Sinerjik etki ile vücut dayanıklılığını artırır ve enerji verir.

22. Hastalıktan kalkanları kısa sürede eski enerji ve canlılığa kavuşturur.

23. Acıktıkça polen yenilerek desteklenen diyetlerle çok rahat kilo verilebilir.

Çok teşekkürler hepimiz hamile kalırız inşallah en kısa zamanda...Arnavut güzeli bu arada sende Antalyadasın galiba hangi doktora gidiyorsun varmı burda bildiğin iyi bir doktor ?ben medical parktaki dilek hanıma gidiyorum.

:teytey: ohooo merhabalaarhihoyyyt evet canım antalyada oturuyoruuumsositososito..
aah tam yarama bastııııın çok fenaaa..bana doktor sorma duduum..benim piskolojimi bozaan merkezdeki doktorlardıır.hiç birini tavsiye etmem:1no2: üzgünüm HEPİSİ MADDİYATÇI..ama tabi sen memnunsaan hiç bir lafım yok saygı duyarım.ama benim gitmediğim doktor kalamdıı HEPİSİDEE ÇAKKKAAAL..piskolojimi bozdular sebepsiiz.
benim bildiğim tek bir doktor var ODAA BUCAKTAKİ ALİ FUAT ŞENGRDÜR :hooray:1 numaralı doktor:hooray:

kızlar ben çok kiloluyum bu polen bana kilo aldırmasın sakın

evet canııım MEYRAMIN DA DEDİĞİ GİBİİ kilo aldırır.zaten metabolizmanı hızlandıran herşey aldırır her vitamin öyledir.doktorların bize verdiği gebelik öncesi FOLİC ASİD bileea.syerimseniben
o yüzden bazı şeylere dikkat etmen gerekicek ,mesela sen balla yememeye çalış..yerimseniben

oooo canim ya polen uzmani oldun sen artikin:)

asrııın gelmiş geçmiiş EN GÜZEEL,EN İDDALI BESİNİDİİİİR..
idda ediyorum..kesinliklee yan etkisi olmayan,zararsız ve bütün doktorların tavsiye ettiği TEK BESİN TAKVİYESİİ...:hooray: gelde sen bunun uzmanı olmaaa:1closedeyes:
size hangisi daha çabuk sonuç aldırıcaksaa,ne iyi geliceksee ben onu sunarım,kefilde oluruum bacıım..
nasılsıın?bizde şimdi birazdan gidicez.son kez bakayım dediimşakkıdı
ama varyaa kızları özledim hafta içi olsuun yaa sorcam ben onlaraa yanlız bırakmak nasılmış diyee:mymeka: :oklava:

kızlar bu bahsettiğiniz şey ne ben hala umudumu yitirmedim 1 ay sonra çalışmalara devam:kedi:

kızlar bu bahsettiğiniz şey ne ben hala umudumu yitirmedim 1 ay sonra çalışmalara devam:kedi:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html

canım bak burda detaylı yazıyoo..
eğer durumun varsa ki çok pahalı değil 50 tl sadece,sipariş et isterseen..gerçekten çok güzzel bir ürüün..sen bana bakma benim rahmimdee ilthab sıvalı olduğu içiin,bir işe yaramadı.ama ürün harikaa..yerimseniben bize güvenkaydirigubbakcemile5

kızlar selam birkaç gündür giremedim topiğe gezmelerdeydim kaç gündür burası çok durgun ya hafta sonu zaten normalde de fazla kimse takılmıyor tatile gidenlerde eklenince topik bomboş ama bu durgunluk yeni müjdelerin habercisi olur işallah :emir_bebek:

çok tşkr arnavutgüzeli ben bi okuyayım orayı benimde geçmeyen bi iltihabım var işe yaramazsa ama denemeden bilemem değilmi

Back
X