Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kozlar bugün ne kadar tembelsiniz niye kimse yok kocişlerin koynundan çıkamadıkmı opuyorumnanaktan

günaydın bilgen haftasonu böyle oluyor genelde şimdi bide tatile gidenler var sayı azaldı yarın canlanır burası sanada çok geçmiş olsun sen buradakilerden bir adım öndesin hamile kalabiliyorsun senin gibi şu an aklıma gelen üç arkadaşım var hepside sonunda sağlıklı birer doğum yaptılar ikinci çocukları bile oldu . sen biraz sabır biraz kendine dikkat et inş sağlıkla alırsın kucağına:emir_bebek: :ecrin_bebek:

günaydın bilgen haftasonu böyle oluyor genelde şimdi bide tatile gidenler var sayı azaldı yarın canlanır burası sanada çok geçmiş olsun sen buradakilerden bir adım öndesin hamile kalabiliyorsun senin gibi şu an aklıma gelen üç arkadaşım var hepside sonunda sağlıklı birer doğum yaptılar ikinci çocukları bile oldu . sen biraz sabır biraz kendine dikkat et inş sağlıkla alırsın kucağına:emir_bebek: :ecrin_bebek:

amin canım inşallah allah hakkımda hayırlısını versin ne diyim:Saruboceq:

hafta sonu durgunlugu devam ediyor topikte.
kedersiz insallah sag salim varmistir.
arzucuk da kendini toplamistir insallah. tatilin keyfini cikarsinlar.
diger tatile cikan arkadaslara da iyi tatiller diliyorum.

burda yine yagmur yagiyorrr -tatlicadiarzu- korkarim hic bitmiycek:(

a.s. a.s. a.s bunlar size arkadaslar

Selam arkadaşlar bende adet oldum bugün mafoldumben ve ağrım var uzanıyorum bu yine şans gülmedi bana ilerde inşallahh diyorummm.Dün sabaha karşı rüyamda akbamızın bi kzıı var bende küçük onun bebeği vardı nasıl olduysa rüyama girdiler onun bebeğini kucağıma alıyorum uyutuyorum bi evdeyim tıka baya tanıdıklar var hepsi bana acıyarak bakıyodu bebeğim yok ve o bebeği uyutup ilgilendiğim için..uyandımm öyle canım yanmışki uyanınca bile hissetim o acıyı.Rabbimmm kimseye imrendirmeee rabbimnmm bizedeee verrrrr rabbiimmmm daha fazla sınama bizi :sinifsinif: mafoldumben

Selam arkadaşlar bende adet oldum bugün mafoldumben ve ağrım var uzanıyorum bu yine şans gülmedi bana ilerde inşallahh diyorummm.Dün sabaha karşı rüyamda akbamızın bi kzıı var bende küçük onun bebeği vardı nasıl olduysa rüyama girdiler onun bebeğini kucağıma alıyorum uyutuyorum bi evdeyim tıka baya tanıdıklar var hepsi bana acıyarak bakıyodu bebeğim yok ve o bebeği uyutup ilgilendiğim için..uyandımm öyle canım yanmışki uyanınca bile hissetim o acıyı.Rabbimmm kimseye imrendirmeee rabbimnmm bizedeee verrrrr rabbiimmmm daha fazla sınama bizi :sinifsinif: mafoldumben

allah hayıra çıkarsın canım inşallah tez zamanda kavuşuruz bizde yavrularımıza ben hiç umudumu yitirmiyorum sizde yitirmeyin lütfen opuyorumnanaktan

çok tşkr arnavutgüzeli ben bi okuyayım orayı benimde geçmeyen bi iltihabım var işe yaramazsa ama denemeden bilemem değilmi

tabii bencede oku,denemeye değer bu işler mucize nasib işleri hiiiiç belli olmaaz..:teytey:

hafta sonu durgunlugu devam ediyor topikte.
kedersiz insallah sag salim varmistir.
arzucuk da kendini toplamistir insallah. tatilin keyfini cikarsinlar.
diger tatile cikan arkadaslara da iyi tatiller diliyorum.

burda yine yagmur yagiyorrr -tatlicadiarzu- korkarim hic bitmiycek:(

a.s. a.s. a.s bunlar size arkadaslar

ah keşke burdada yağmuuur yağsaaa:umursamaz: biz piştik meyraam piştiiik.klima bile sökmüyoo düşüün..

canıım evet hele bugün pazaar hiç kimse uğramaaaaz,ben yine belki yeni arkadaşlar bişeycik sorarlar diyeeyerimseniben
a.s. buda sana tatlişkomyerimseniben
:1hug:

canım beniiiiim CANIN SAĞOLSUUN BE GÜLÜÜÜM napalım.kürek çekmeye devaam.
ianan bana kaç kişiyi avuttum bak şimdi isimleri listede çok şüküüüür.bu işler belli olmaz ,demek halen zamanı gelmemiş be annesii.odaa bekliyo seni ordaa senin kucağına gelmeyiii:1hug:
rüyan hayır olsun ama bence çok güzel bir rüya görmüşsüüün.herşeyin tersi çıkarmış yaa.tamam kız bebeği kızgın haber ,adet oldun ama diğer bebeği uyuttuğun o senin yavrun iştee.herkez acınarak bakmışyaa tam tersi herkez mutluluğunu paylaşıcak gör bak..
allah en kısa zamanda kucağına o mis kokulunu vericeeek,sana söz bak arnavutum derdi dersiiin:teselli:canım beniiim hakında hayırlısı ne ise onu yaşaa.sen yeterki sabreet OLUCAAAAK GÖR BAK AZ KALDII.NOLUR İSYAN ETME YETEER..:1hug:a.s. HADİ GEÇMİŞ OLSUUN

selam kıslar benim reglim 1 hafta önce bitti ama bugün sanki regli olucakmışım gibi hisediyorum hafif sancım var
acaba iltihabım mı tekrarladı :1no2:

selam kıslar benim reglim 1 hafta önce bitti ama bugün sanki regli olucakmışım gibi hisediyorum hafif sancım var
acaba iltihabım mı tekrarladı :1no2:

CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUUUUN:1hug:
YA YUMURTALIĞIN ERKEN ÇATLIYODUR,YADA DEDİĞİN GİBİ İLTHAB DA OLABİLİR,İDRAR YOLARNIDA ENFEKSİYONDA OLABİLİİİR:sm_confused:

ADETİN NASILDI PEKİ??ÇOKMU GELDİ BİR DEĞİŞİKLİK VARMIYDIKİ??fisfisfisCADIARZU

canım beniiiiim CANIN SAĞOLSUUN BE GÜLÜÜÜM napalım.kürek çekmeye devaam.
ianan bana kaç kişiyi avuttum bak şimdi isimleri listede çok şüküüüür.bu işler belli olmaz ,demek halen zamanı gelmemiş be annesii.odaa bekliyo seni ordaa senin kucağına gelmeyiii:1hug:
rüyan hayır olsun ama bence çok güzel bir rüya görmüşsüüün.herşeyin tersi çıkarmış yaa.tamam kız bebeği kızgın haber ,adet oldun ama diğer bebeği uyuttuğun o senin yavrun iştee.herkez acınarak bakmışyaa tam tersi herkez mutluluğunu paylaşıcak gör bak..
allah en kısa zamanda kucağına o mis kokulunu vericeeek,sana söz bak arnavutum derdi dersiiin:teselli:canım beniiim hakında hayırlısı ne ise onu yaşaa.sen yeterki sabreet OLUCAAAAK GÖR BAK AZ KALDII.NOLUR İSYAN ETME YETEER..:1hug:a.s. HADİ GEÇMİŞ OLSUUN

Sağol canım sağolun diğer arkadaşlar inşşalah bize de sıra gelir dediğiniz gibi bizde annelik duygusunu tadarız hep birliktee.Geçmişimizi sabrımızı ümidimizi acımızı nasıl dindirdiğimizi mutlulukla hatırlarız inşşallahh :Saruboceq:

Ben çıkıyorum görüşürüz kıslar..

canım geçmiş olsun ne güzel diyelim demekki bu ayda kadınlık görevin yerine gelmiş onu olamayanlarda var bak onların hali bizden de zor allah hayırlısını nasip etsin işallah rüyana gelince işallah hayırlara versiledir yüce rabbim ne yazmışsa o olur bizim içinde işallah güzel şeyler yazmıştır çok öpüyorum seni istirahat et yarına toparlan canım

arnavutum nasılsın canım işallah iyisindir orası yanıyormuş az önce kuzenimle konuştum allah serinlik versin size

CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUUUUN:1hug:
YA YUMURTALIĞIN ERKEN ÇATLIYODUR,YADA DEDİĞİN GİBİ İLTHAB DA OLABİLİR,İDRAR YOLARNIDA ENFEKSİYONDA OLABİLİİİR:sm_confused:

ADETİN NASILDI PEKİ??ÇOKMU GELDİ BİR DEĞİŞİKLİK VARMIYDIKİ??fisfisfisCADIARZU

adetim biraz yoğundu
ben 5 ay önce akıntı şikayetiyle dr gittim fitil verdi dr bende fitille birlikte soğan kürünü yaptım akıntım durdu hiç öyle akıntı şikayetim olmuyorrr
acaba yumurtalar büyormuki bugün 15. günüm
bu ayda bebiş olmazsa dr yolu gözüktü demektir

Back
X