Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahh oku oku kafam döndü ama yarın doktora gittiğimde kan testinden olumlu sonuç alamazsam bu adaçayı yağı ve çörekotu bal karışımını adetimle kullanmaya başalayacağım ama çekince doktorun vereceği ilaçlarla birlikte kullanmam sakıncalı olabilir mi. ehh artık okadar deneyimli olmuşsunuzki sizden cevap bekliyorum :9

ahh canım benim burdada okadar çok varki bu büyük şehirde doktor bulamıyoruz sırf iyi dediler hastaneyi 40 dk lık yola gittim yok bu hafta diil hafta ya yok haftaya derken olmadık şeylerrr amann boşverr ben de sinirleniyorum.Kara kara düşünüyorum valla iyi bir doktor bulmam lazım benimde ist.tüp bebek i iyi diyolar ama bakalım işte yol sorun iş sorun off sıkıntılı şeyler işte Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

canım beniiim iyi doktor olsun fizana bile gidersiin yemin ederiim.allah muhtaçta etmesiiin,eksiktee..
benim doktorum 1 buçuk saat uzaklıkta.düşün benzin parasıda cabası AMAA DEĞEEER ONUN İÇİİN..iyiki onu bulmuşuum iyiki doktorum iyi.bir araştır zaten ALİ FUAT ŞENÖR.hangi doktordan bukadar çok bahsedilir googledea.s..
evet dediğin gibi bunlar çok uzuun vee derin mevzular.boşver sen beni anladın bende senii.BU DOKTOR MESELESİNİ KAPATALIM HERKEZİN AYRI DERDİ VAR FARKINDAYSAN:teselli:..
mutlaka tavsiye edilen kişilere git ama o çok önemli,okuduğu bölüm yok parası pahalı,onlar hepisi hikaye benceee..

Ahh oku oku kafam döndü ama yarın doktora gittiğimde kan testinden olumlu sonuç alamazsam bu adaçayı yağı ve çörekotu bal karışımını adetimle kullanmaya başalayacağım ama çekince doktorun vereceği ilaçlarla birlikte kullanmam sakıncalı olabilir mi. ehh artık okadar deneyimli olmuşsunuzki sizden cevap bekliyorum :9

:1hug: hoşgeldiiiin Mehalimkaydirigubbakcemile5..
evet okudukçada okuyasın geliyo dimmii? gerçekten çok önemli bilgiler paylaştık.her sayfa ayrı bir mücevher bencee:asigim:..

ayiii dileriiim kan testindee iyi sonuç alırsııın ,inşallaaaah:Saruboceq: :dance:
ozaman poleni bebişin için kullanırsııın annesiiii..ona yarar gelişimi içiiin:1hug: :CüvCüv::ecrin_bebek: :nazar:
bize mutlaka haber ver ama olurmu bak heycanlandıım .uzaktan HALA OLUCAM YANİİİyerimseniben:teytey:

Arnavut güzeli ilgin için teşekkür ederim mutlaka gelişmeleri bedne sizlerle paylaşacağım allahtan hayırlısı:)

günaydııııııııın KIZÇELERİİİİİİİİİİM:lepi: nasılsınııız bu sabaaah??
çalışıyomusunuuuz?nasıl gidiyoo yorulmayın tamammıııı...yerimseniben
bend iyim bugün,dün apar topar çıkmak zorunda kaldım.çok sancılandıııım,dedim heralde yumurtam çatlıyooo:1no2: bide eşim pehrizdeee:çok üzgünüm: napıcamızı şaşırdııık..inşallah doktorum çatlamadığını söylerde içim rahat olur yoksa boşa gider bunca şeeey..
bugün çatlama iğnem var ,bide eşiim bana araba alıyoooo MOTORA BİNMİYCEKMİŞİİMkaydirigubbakcemile3 ama serçe haaa SERÇEDEEEEZ:sm_cool:
[/QUOTE]

arnavutum yarın için sana şans diliyorum allahtan hayırlısını isteyelim :Saruboceq:
oooo valla şimdi çok sevindim bu habere allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
seçedez gamyoncuiremsu ha olsun ayağını yerden kessinde bende çok istiyorum araba ama şuan alıcak durumumuz yok işallah birgün benimde arabam olur ya:Saruboceq:gamyoncuiremsu

canım beniiim iyi doktor olsun fizana bile gidersiin yemin ederiim.allah muhtaçta etmesiiin,eksiktee..
benim doktorum 1 buçuk saat uzaklıkta.düşün benzin parasıda cabası AMAA DEĞEEER ONUN İÇİİN..iyiki onu bulmuşuum iyiki doktorum iyi.bir araştır zaten ALİ FUAT ŞENÖR.hangi doktordan bukadar çok bahsedilir googledea.s..
evet dediğin gibi bunlar çok uzuun vee derin mevzular.boşver sen beni anladın bende senii.BU DOKTOR MESELESİNİ KAPATALIM HERKEZİN AYRI DERDİ VAR FARKINDAYSAN:teselli:..
mutlaka tavsiye edilen kişilere git ama o çok önemli,okuduğu bölüm yok parası pahalı,onlar hepisi hikaye benceee..

bende senden duydum bu doktoru nette araştırdım gerçekten meşhur bir doktor tipinden belli zaten vicdanlı bir adama benziyor.

yok kııız hiç öyle abartılı bişey değilkiii..ammaaaan
dur anlatayım ben size beaa..
şimdii öncelikle doktor yumurtalıklarına bakıyo.eğer gelişip kendileri çatlıyosa sorunsuz hiç tedavi vermiyoo amaa yoook bir sorun varsa ki sorun olmazsa bile siz bilinçli olun doktorunuzdan isteyiin bence mutlaka ek takviye bişeyler yapsın yani benim gibiii.
şöleee: ADEİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ BAŞLANIYO.BAZILARINA ORAL YOLDAN İLAÇ VERİLİYO BAZILARINADA UMUTSUZ VAKKALARA İĞNE.(YANİ BENİM DE RAHMİMDE SORUN OLDUĞU İÇİN YUMURTALARIM KALİTELİ OLSUN DİYE İĞNE YAPILDI)
SONRA 8-9 ADET İĞNE KULLANIYOSUNUZ.YANİ HORMON TAKVİYESİ,YMURTALIKLARINIZ GELİŞİYO..SONRA ŞİNİZ 3 GÜN PEHRİZE GİRİYO.SİZDE 24 SAAT ÖNCESİ YUMURTA ÇATLAYICISI VURULUYO.
3 GÜN TAMAMLANDIĞINDA EŞİNİN SPERMLERİ ALINIP YIKANIYOMUŞ,BİR ENJEKTÖRÜN İÇİNE YERLEŞTİRİYOLAR.SENDE MUAYENE POZİSYONUNDAYKEN DOKTOR UZUUUN BİR PİPET GİBİ ENJEKSİYONU ÇOK HIZLI PÜSKÜRÜYO İÇİNEE.İŞTE BUKADAAAR. YARIM SAAT YATIYOSUN ÖYLECE.SONRADA KALKIP NORMAL YAŞANTINA DEVAM EDİYOSUUUUN..(yanlız ağır kaldırmamak şartıyla)tabi tekrar ilişkiye giriyosunuz ertesi gün bikereyleee olmuyoooo:utangac::kedi:

maşallah anam sen prof.oldun bu konuda ne güzel anlattın öyleşakkıdı

arnavutum güzelim sana bol şanslar diliyorum :ecrin_bebek:

günaydın canlarım durum hoş geldin leli
bende evdeyim kahvaltı yapıyorum 8.20 gibi çıkıcam mesai 9da başlıyo anca giderim bu sıcakta öpüyorum sizi

günaydın canlarım durum hoş geldin leli
bende evdeyim kahvaltı yapıyorum 8.20 gibi çıkıcam mesai 9da başlıyo anca giderim bu sıcakta öpüyorum sizi

afiyet olsun canım 9'da işbaşı süpermiş sabahın köründe kalkıp geliyorum ben yaaaaaaaaaaa mirmirmirmir

nasılsınız güzeller yeni gelenler hoşgeldiniz bugün büyük gün bakalım arnavut ne yapacak dualarımız onunla :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ümidim kalmadı artık yavas yavas tükeniyor

umudunun tükenmesi daha hayırlı olur belki böylece stres yapmaz hamile kalıverirsin keşke hepimiz aklımızdan silebilsek benim mesela hiç bir sorun yok ama hamile kalamıyorum belkide stresten :1shok:

Evet bugun Arnavutumun önemli bi günü ..
inşallah herşey yolunda gider sıpacık öle bi yaşırki bırakmaz inşallah annesini
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X